Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

V souboji nováčků rozstřílely Nepolisy Milíčeves, domácí debakl Smiřic s Předměřicemi, Libáň zdolala Kobylice


Datum akce: 30.11.-0001



O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti PROMEPRO IT - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si podobně jako vloni zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


Novinkou letošního ročníku je penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)    

NEPOLISY PŘI STŘELECKÉ CHUTI, MILÍČEVES VEZE PŮLTUCET ...

Skupina A PROMEPRO IT 1. B třídy pokračovala 3. kolem, magnetem byl zápas Robousy - Jičín B. V Nepolisech se střetli nováčci, kteří zatím hodně čeřili vodu.

Sobota přinesla derby Robousy - Jičín B. Hosté si spravili chuť doma s Libání, domácí přišli o dva vyloučené hráče v zápase v Milíčevsi. O favoritovi zápasu se dalo hovořit velmi těžko. Konečný výsledek však vyzněl pro rezervu Jičína, která v Robousích zvítězila 4:2 (Mezsároš 2, Miler, Haken - Vích 2). Střetnutí se hrálo před 82 diváky a komentář k němu podal Zbyněk Materna: "Vypadá to téměř jasně, ocitli jsme se na úplném dně a tak nezbývá než věřit, že se nám podaří odrazit od něj. Určité kvality máme, pokusíme se je v příštích zápasech prodat."

Libáň (po 2. kole 0 bodů, skóre 0:10) přivítala v sobotu Kobylice. A byl to zápas už o dost, další ztráta Libáně by byla hodně nepříjemná. To si domácí hodně uvědomovali a vydřeli nakonec těsnou výhru 1:0 (Knížek). Pavel Banyácski, kouč domácího týmu, k zápasu řekl: "Zasloužené vítězství domácích po výborném výkonu celého mužstva. Škoda zahozených šancí, výsledek mohl být výraznější." Zápas vidělo 90 fanoušků.

Nepolisy - Milíčeves, oba týmy do tohoto kola v řádném čase neprohrály, Milíčeves doma neobdržela ve dvou zápasech ani gól. Nepoliští fotbalisté si však přivezli senzační výhru z Miletína a byli hodně nabuzeni.
Jedenáctka z obce "Společné Cidliny" deklasovala svého soupeře 6:1 a po třech kolech má střelecký průměr čtyři branky na zápas. Co na to Milan Havlík, vedoucí týmu: "Nepolisy předvedly fotbal, který se musel líbit. Mnoho vyložených šancí jsme ještě zahodili a pokud budeme kompletní, je třeba s námi v 1.B třídě počítat!" Vzhledem k palebné síle nepoliského týmu, kterou si také pořídil na přestupy či hostování z Nového Bydžova (Pánek, Hanuš, Tlustý), s tím lze jen souhlasit.

V neděli mohli jít diváci na zajímavý fotbal v Kopidlně, domácí vyzvali Miletín. Hrálo se od 17,00 a mohla rozhodnout kvalita brankářů nebo aktuální forma střelců. Kopidlno si zatím stanovilo domácí normu 5 branek a splnilo ji i tentokrát výsledkem 5:1 (Machačný 2, Klaban, Zedek, Poutník - Němeček). 170 diváků bylo spokojeno, domácí hráli od 50. minuty bez vyloučeného Berounského. A komentář Kopidlna: "V utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme zvítězili. Na první branku v první minutě hosté ještě rychle odpověděli a pak už jsme skórovali pouze my. Velkou část druhého poločasu jsme hráli o deseti, přesto se nám podařilo ještě jednu branku vsítit a neinkasovat."


HVĚZDA KOLA :
David Machačný (Kopidlno) - jeho dva góly ho opět zařadily mezi kanonýry a přispěly k neuvěřitelné produktivitě kopidlenského týmu v domácím prostředí.

UDÁLOST KOLA :
V derby se jiskří, v minulém kole byli v zápase Milíčeves - Robousy vyloučeni 3 hráči, v tomto kole v utkání Robousy - Jičín B rovněž tři (Holec - Miler, Mezsároš).

VÝROK KOLA :
Milan Havlík, vedoucí Nepolis: "Nepolisy předvedly fotbal, který se musel líbit. Mnoho vyložených šancí jsme ještě zahodili a pokud budeme kompletní, je třeba s námi v 1.B třídě počítat!"


NÁVŠTĚVA KOLA :
170 fanoušků vidělo drtivé vítězství Kopidlna nad Miletínem v poměru 5:1.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 442 fanoušků, průměr na utkání 110, od počátku sezóny tedy celkem 1280 diváků, celkový průměr na utkání 106)

FK Kopidlno - 370 diváků (průměr na zápas 185 diváků)                                       Sokol Nepolisy - 200 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                    FC Milíčeves - 170 diváků (průměr 85 diváků na zápas)                                         SK Robousy - 158 diváků (průměr 79 diváků na zápas)                                           SK Miletín - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                        Spartak Kobylice - 112 diváků (průměr na zápas 112 diváků)                                Sokol Libáň - 90 diváků (průměr na zápas 90 diváků)                                          SK Jičín B - 60 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                               
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3. ODEHRANÉM KOLE :
4 - Mezsároš (Jičín B), L. Pánek (Nepolisy), Němeček (Miletín),
3 - Nový (Kobylice), Klaban (Kopidlno),
2 - Drbohlav, Vích (Robousy),
Vondrouš (Miletín), Machačný, Brett, Poutník (Kopidlno), T. Hanuš, Zámečník, J. Líhan (Nepolisy), Kořínek (Jičín B),
1 - Zedek, Šafařík, Havelka (Kopidlno), Rejha, Jak. Roman, M. Roman, Havelka, Chramovský (Milíčeves), Tomášek (Robousy), Tlustý, Šustr (Nepolisy), Mat. Novotný, Khol, Říha (Kobylice), Lámr (Miletín), Zlámal, Haken, Miler (Jičín B), Knížek (Libáň),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

V SOBOTU KOMPLETNÍ MENU, PRVNÍ VÝHRA HOSTINNÉHO, NA NÍ ČEKÁ RUDNÍK

Skupina B PROMEPRO IT 1. B třídy nepřinesla v tomto kole žádné klasické derby, ale řadu zajímavých duelů, které proti sobě ve třech případech postavily mužstva, která se znají pramálo. Všechna utkání se hrála v sobotu od 17,00.

Dolní Kalná přivítala před 110 divákyTrutnov C, třetí trutnovský tým si vedl doposud velmi dobře a doposud také neinkasoval. Kalná varovala šesti góly z prvního kola, tentokrát dala tři do sítě soupeře a dva do vlastní branky. Díky výhře 3:2 vystoupala na druhé místo tabulky za Žacléř. A komentář Tomáše Navrátila: "Souhlasím, že Kalná byla produktivnější, šťastnější, na druhou stranu hosté nevyslali na golmana Porkerta vyjma jednoho nastřeleného břevna jedinou střelu!! Můžeme vítězství domácích nazývat šťastným, zaslouženým, nezaslouženým, ale na bodovém ohodnocení to nic nezmění. Můj osobní názor je, že Dolní Kalná vyhrála zcela zaslouženě."

Druhý sobotní zápas se hrál v Hronově, kde svěřenci trenéra Samka hostili Žacléř. Baník se ve 2. kole zlepšil, na hřišti v Hronově se proti sobě postavily jedenáctky, které se v soutěžích příliš často nepotkávají. Lépe si vedl hostující Baník, který domácí AFK zdolal 2:1 (Těžký 2 - Schreiber) a je v čele tabulky. Komentář trenéra vítězů Vlastimila Honka: "Posledních dvacet minut ale hráči bojovali s nepříznivým výsledkem a odměnou byly dva góly dorostence Matěje Těžkého. Domácí sice měli míč častěji na kopačkách, ale celkově jsme si vytvořili více brankových příležitostí. Hráče chválím za to, že utkání nevzdali a vyzdvihuji výkon střídajících dorostenců."


V Hostinném se ukázala Police nad Metují, které pomohla výhra v derby s Hronovem. Tatran už musel zabrat, pokud chce plnit předsezónní cíle. Výsledkem snahy domácích byla nakonec výhra 2:1 (Rodr PK, Kosina - Klapkovský) a ze zad jim spadl velký balvan. Domácí hodnocení: "Bojovné utkání se spoustou šancí na obou stranách. Po bezbrankovém poločase se ve druhé půlce dostali hosté do vedení, naši srovnali z pokutového kopu a v závěru po rychlém útoku vstřelili vítěznou branku." Zápas vidělo 80 diváků.

Rudník hostil Mladé Buky, případná výhra by posunula jeden či druhý tým v tabulce na zajímavé místo. O motivaci měly oba kluby postaráno, ta nakonec vyústila v remízu 1:1 a přišly penalty, ty v tomto zápase uměli lépe borci z Mladých Buků v poměru 5:4, pro ně určitě výborné dva body. Pavel Hrubeš, sekretář Buků: "V první poločase se hrálo vyrovnané utkání s mnoha brankovými příležitostmi na obou stranách, ale nikdo je nedokázal proměnit.V druhém poločase jsme začali lépe my, dokázali jsme vstřelit vedoucí gól. Od té doby domácí tým přidal a zatlačil nás k našemu vápnu. Ke konci zápasu se domácímu týmu podařilo vyrovnat a tak to i skončilo. Pokutové kopy jsme dokázali vyhrát."

HVĚZDA KOLA :
Matěj Těžký (Žacléř) - ještě 20 minut před koncem zápasu v Hronově prohrával jeho tým 0:1, věkem ještě dorostenec to vzal na sebe a zcela otočil vývoj střetnutí dvěma góly.

UDÁLOST KOLA :
Dolní Kalná sice vyhrála s Trutnovem C 3:2, ale všech pět branek vstřelili její hráči, dvakrát si domácí borci "spletli" branku.

VÝROK KOLA :
Tomáš Navrátil (Dolní Kalná) se vyjádřil ke komentáři realizačního týmu Trutnova C reklamujícím ofsajd při brance domácích: "Takže naprosto regulerní branka, zcela v souladu s moderním trendem o posuzování ofsajdů. Znovu opakuji, hráči Hampl a Najman, stojící na půlce v ofsajdové pozici, ani nehráli, ani nikoho svým pohybem neovlivnili. Takže rozhodnutí naprosto správné."


NÁVŠTĚVA KOLA :
110 diváků v Dolní Kalné vidělo pět branek.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 296 fanoušků na tři utkání /bez utkání v Rudníku/, průměr na utkání 98, od počátku sezóny tedy celkem 1 422 diváků, celkový průměr na utkání 129)

Police n. M. - 300 diváků (průměr 300 diváků na zápas)                                       Dolní Kalná - 260 diváků (průměr na zápas 130 diváků)                                       Hostinné - 240 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                          
AFK Hronov - 212 diváků (průměr na zápas 106 diváků)                                         MFK Trutnov C - 150 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                             Žacléř - 140 diváků (průměr 070 diváků na zápas)                                              Mladé Buky - 130 diváků (průměr 130 diváků na zápas)                                        Rudník - 000 diváků (průměr na zápas 000 diváků)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3. ODEHRANÉM KOLE :
3- J. Jiřička, D. Ježek (Dolní Kalná), Jakoubek (Hostinné),
2- Bartoš (Dolní Kalná), vlastní (Trutnov C), Těžký (Žacléř), Klapkovský (Police),
1 - Valtera, Puraš, Schreiber (Hronov), Jakoubek, L. Horák, Rodr, Kosina (Hostinné), Horešovský, Hylmar (Rudník), Nejman (Dolní Kalná), Ondráško, Kotyk, vlastní (Žacléř), Brhel, Štěpánek, vlastní (Mladé Buky), Mucha (Police), Nývlt (Trutnov C), nejsou identifikováni střelci ze zápasu Rudník - Mladé Buky




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky)  


SMIŘICE - PŘEDMĚŘICE, SOBOTNÍ LÁKADLO SKONČILO DOMÁCÍM DEBAKLEM

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy má za sebou čtyři sobotní zápasy. Kromě derby Smiřice - Předměřice se čekalo na zápas v Jaroměři, kam jelo Meziříčí.

Lokomotiva Hradec Králové uvítala Sokol Deštné, který šťastně zachránil dva body v poslední minutě zápasu s Opočnem, první zápas doma dokonce prohrál. Výsledkem byla nakonec remíza 1:1 (Jakub Javůrek PK - Vilímek), na penalty vyhrála Lokáda 5:4, Deštné ještě nevyhrálo.

V Opočně se představily Malšovice, které zatím hrály velmi dobře. Proti svěřencům trenéra Jánského se jim však hrubě nedařilo, domácí vyhráli před 60 diváky 3:0 (Jelen 2, Musil) a vedou tabulku. Jan Jánský, trenér domácích: "Zasloužené vítězství. Hosté si vytvořili jedinou příležitost, kterou náš brankář bravurně zlikvidoval. Mi jsme několik dalších jasných příležitostí nevyužili."

Smiřice, které doposud nedaly ani gól, byly soupeřem Předměřic. Domácí prostředí mělo vést Rolkovy svěřence k jednoznačnému cíli, prvnímu gólu a prvním bodům. Avizovali jsme však varování - Předměřice zahrály velmi dobře doma s Lokádou. A pokračovaly i ve Smiřicích, kde domácí vyškolily v poměru 6:0 (Ponikelský 2, Pekáč, Honek, Hlavatý) a to asi nečekal nikdo. Derby vidělo 120 fanoušků.

V sobotu se nováček z Jaroměře pokusil potrápit favorita z Meziříčí. Domnívali jsme se, že s domácím mladíky to nebude mít Meříč vůbec lehké, ale zkušení hosté měli skvělý přechod do rychlých brejků a vedli již v 1. minutě. Domácí podlehli 1:4 (Ameti - Havel 2, Krajňák, Ježek), což komentoval jejich trenér Paleček takto: "Už po 26.sekundách jsme inkasovali a od toho se celé utkání odvíjelo. Hosté hrozili z rychlých protiútoků, které dokázali proměnit. Zasloužená výhra hostujícího týmu.
"

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Havel (České Meziříčí) - díky jeho dvěma brankám zvládl jeho tým nepříjemné střetnutí v Jaroměři.

UDÁLOST KOLA :
Bezesporu drtivá prohra Smiřic doma 0:6 v derby s Předměřicemi.

VÝROK KOLA :
Milan Mikušík, trenér Českého Meziříčí, po výře 4:1 v Jaroměři: "Vítězství nás těší o to víc, že to bylo proti kvalitnímu týmu domácích."


NÁVŠTĚVA KOLA :
120 diváků na derby Smiřice - Předměřice možná ještě teď kroutí hlavou nad konečným výsledkem.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 378 fanoušků, průměr na utkání 94, od počátku sezóny tedy celkem 1 148 diváků, celkový průměr na utkání 95)

České Meziříčí - 250 diváků (průměr 250 diváků na zápas)                                      SK Smiřice - 220 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                  Lokomotiva - 200 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                         Deštné - 110 diváků (průměr na zápas 055 diváků)                                            Opočno - 110 diváků (průměr na zápas 055 diváků)                                         Předměřice - 100 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                         Jaroměř B - 98 diváků (průměr 98 diváků na zápas)                                          Malšovice - 60 diváků (průměr na zápas 60 diváků)                                                                         
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3. ODEHRANÉM KOLE :
4 - Jelen (Opočno),
2 - Jak. Javůrek (Lokomotiva), Ponikelský, Pekáč, Hlavatý (Předměřice), Krajňák, . Havel (České Meziříčí),
1 - Plhal, Hekele, Ameti (Jaroměř), Zvolánek (Lokomotiva), Jan Tomášek, Ježek (České Meziříčí), Brokeš, Velínský, Tobiášek, Rejha (Malšovice), Reichl, Musil (Opočno), Hlavatý, Lejp, Bareš, Hronek (Předměřice), Macháček, Vilímek (Deštné),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)      

NEDĚLNÍ ŠLÁGR, ALBRECHTICE ZDOLALY DOUDLEBY

Po dvou domácích prohrách jela poprvé ven Lípa nad Orlicí.

V jediném sobotním zápase Zdelov uvítal Vamberk. Nováček přivezl body z Lípy a byl naladěn, to, že utkání bylo vyhrocené a vypjaté, o tom svědčí počet karet udělených sudím Bečvářem, který byl enormní. V řádném hracím čase skončil zápas 2:2 (Komárek 2 - M. Šrom, Pazderník), na penalty vyhráli hosté 3:2. Co na to vedoucí Baníku Pavel Kotyza: "Úplně zbytečně vyhrocené a vypjaté utkání,  očemž svědčí počet udělených ŽK a ČK, dospělo k závěru ke spravedlivé remíze. V penaltovém rozstřelu byli naši střelci úspěšnější a proto si odvážíme domů o bod více než domácí mužstvo."

V neděli jely Doudleby dobývat lesní hrad v Albrechticích. Domácí nastříleli v prvním zápase doma sedm branek, Doudleby ještě do té doby neztratily a neinkasovaly. Albrechtice se opět doma vypjaly k dobrému výkonu po přestávce a vyhrály 3:1 (Hořínek 2, vlastní - Šrámek). Zápas vidělo 210 diváků. Komentář domácího trenéra Kchopa: "Po z naší strany neslané nemastné první půli jsme prohrávali 0:1. Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním něco s výsledkem udělat... Po šťastném gólu jsme srovnali a pak se dvakrát nekompromisně prosadil střelec David Hořínek. V závěru nás dvakrát zachránilo břevno. Kromě Davida chválím i všechny ostatní, kteří zejména ve druhém poločase odehráli utkání s maximálním nasazením."

Nováček z Lípy v neděli poprvé ozkoušel cizí hřiště, jel na divácky vděčný stadion v Černíkovicích. Diváků přišlo v Černíkovicích 180 a nakonec viděli vydřenou výhru domácího celku v poměru 3:2 (Pauker, Jan Jedlinský, Stodůlka - Doleček, Sikora). Josef Cejpek, trenér domácích: "Ve vyrovnaném utkání se nakonec štěstí přiklonilo na naší stranu. Jsme rádi za plný bodový zisk, i když těžce vydřený."

Borohrádek - Rychnov B, na neděli byla hlášena rychnovská umělka. Tento fakt stavěl samozřejmě všechny prognózy na hlavu, rezerva Rychnova využila svého prostředí k výhře 2:0 (Jedlinský, Forejtek). Hlas vedoucího Spartaku Luboše Jedlinského: "V 1. poločase byla hra hodně neurovnaná, hosté bránili v osmi hráčích a domácí nebyli schopni jejich obranný blok překonat. V 2. půli střídající Jedlinský využil nedorozumění v obraně hostí a ujali jsme se vedení. Od této chvíle hosté otevřeli obranu a nakopávanými míči se dostali do nělikoka šancí, které však neproměnili. V 84. minutě z trestného kopu střelou přes zeď uzavřel skóre Tomáš Forejtek."

HVĚZDA KOLA :
David Hořínek (Albrechtice) - ve třech zápasech dal pět branek, pálilo mu to i proti týmu Doudleb ...

UDÁLOST KOLA :
Závěr zápasu ve Zdelově se emočně nepovedl hráčům Vamberku, tři z nich byli v rozmezí 16 minut rozhodčím Bečvářem vyloučeni. Domácí přesilovku využili k vyrovnání, ale Vamberk zvládl střelbu penalt a veze domů dva body.

VÝROK KOLA :
Jan Čermák, trenér Doudleb, po prohře v Albrechticích: "Gratuluji domácím k vítězství. My jsme utkání nezvládli a po zkušeně odehraném 1.poločase jsme domácí vlastencem a dvěma hrubicemi posadili do sedla. Nic se skóre neudělala ani dvě nastřelená břevna - prostě jsme to do branky nedotlačili... Život jde dál a o to víc se musíme "poučit z krizového vývoje"


NÁVŠTĚVA KOLA :
210 příznivců fotbalu sledovalo zápas Albrechtice nad Orlicí - Doudleby nad Orlicí.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 535 fanoušků, průměr na utkání 133 /a to v Rychnově přišlo jen 45/, od počátku sezóny tedy celkem 1 594 diváků, celkový průměr na utkání 132)

Albrechtice n. O. - 490 diváků (průměr 245 diváků na zápas)                                  Lípa n. O. - 310 diváků (průměr na zápas 155 diváků)                                       Černíkovice - 300 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                         Zdelov - 220 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                                Vamberk - 117 diváků (průměr na zápas 117 diváků)                                          Rychnov n. K. B - 97 diváků (průměr na zápas 48 diváků)                               Doudleby n. O.- 60 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                 Borohrádek - 000 diváků (průměr 000 diváků na zápas)

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3. ODEHRANÉM KOLE :
5 - Hořínek (Albrechtice),
3 - Pazderník (Vamberk),
2 - L. Vítek (Albrechtice), Krmaš, Šrámek (Doudleby), Brendl (Borohrádek), Králík (Vamberk), Sehnal, Komárek (Zdelov), Jan Jedlinský (Černíkovice), Jakub Jedlinský (Rychnov B),
1 - Janeček, Sršeň, Jaroš (Albrechtice), T. Sazima, Dobiáš, A. Čermák, J. Bílek (Borohrádek), Dudek, Lyer, Mat. Mazura, Kráčmer (Doudleby), Hamerský, Šponar, M. Šrom (Vamberk), Čepelka, Doleček, Sikora (Lípa), Pauker, Stodůlka (Černíkovice), Forejtek, Kočnar, Jak. Brandejs, Polívka (Rychnov B),


 

 

 

 


Vytvořeno: 29.8.2014
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace