Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Deset branek v síti Libáně za dvě kola, Trutnov C zdolal Rudník, tři červené v Milíčevsi, gesto fair-play Švorčíka


Datum akce: 30.11.-0001

O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti PROMEPRO IT - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si podobně jako vloni zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


Novinkou letošního ročníku je penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)           

DERBY MILÍČEVES-ROBOUSY, SOKOL LIBÁŇ PODRUHÉ S PĚTKOU NA KONTĚ

Skupina A PROMEPRO IT 1. B třídy měla na programu další dvě derby Jičínska, Milíčeves v neděli přivítala Robousy, v sobotu béčko Jičína vyzvalo Libáň.

Sobota zahájila již ve 13,00, v Kobylicích startovalo Kopidlno. Hosté doposud nehovoří o žádných velkých plánech, ale výsledek 1. kola s Libání (5:0) budil respekt. Trenér domácích Petr Průcha prohlásil před sezónou: "Tuším, že tato sezóna bude bolet."
Jenže v Kobylicích řádil kanonýr Dominik Nový, který se trefil třikrát a byl hlavním strůjcem výhry domácího Spartaku 4:2 (Nový 3, Říha - Brett, Havelka). A trenér jásal: "Jsme nesmírně šťastni, poprvé v historii jsme dokázali udolat soupeře, který nám nesedí a má kvalitu. Myslím si, že jsme ho porazili zaslouženě, jelikož jsme měli v zápase více brankových příležitostí, byť jsem nečekal, že to tak bude."

V Jičíně domácí rezerva pod vedením Jaroslava Matějky a Romana Mikoláška, kteří opustili lavičku áčka, přivítala Libáň. Oba jičínští trenéři vyslovili obavy z úzkého kádru a přístupu některých hráčů. Libáň se netajila, že jakékoliv postupové ambice nemá. Začínalo se již v 14,30 a když na hřiště vstupovalo domácí áčko, jejich rezerva jásala nad výhrou 5:0. Libáň si ze dvou zápasů venku odváží hrůzostrašné skóre 0:10.

Nováček z Milíčevse hrál podruhé doma a podruhé derby, přijely Robousy. Nedělní utkání mělo výkop v 17,00. Sekretář Milíčevse Petr Špicar má určitě radost z prvních bodů s Jičínem, protože před zahájením soutěže řekl: "Pokud bychom nebyli na konci soutěže na sestup, byl by to úspěch."
Zápas moc krásy nepobral a výsledkem byly bohužel i tři červené karty. Domácí vyhráli 2:0 (M. Roman a Havelka), po dvou kolech mají šest bodů.

Do Miletína přijel nováček z Nepolis, který v úvodním kole prohrál penaltový rozstřel s Kobylicemi. Souboj jednobodových měl určitě grády, nakonec Nepolisy jásaly nad překvapivou výhrou 4:3, ve 40. minutě vedl nováček už 3:0. Domácí pak vyvinuli drtivý tlak, ale pouze korigovali.


HVĚZDA KOLA :
Dominik Nový (Kobylice) - střelec Spartaku Kobylice prokázal, jak cennou postavou je pro svůj tým, který do tohoto zápasu určitě nevstupoval v roli favorita. Tři góly byly určitě důvodem k radosti.

UDÁLOST KOLA :
Tři červené karty (Novotný - Hochman, Drbohlav) v zápase Milíčeves - Robousy. Jiří Roman starší to komentoval slovy: "Po přestávce se i díky vyloučením fotbal přestal hrát úplně."

VÝROK KOLA :
Milan Havlík, vedoucí Nepolis, po výhře 4:3 v Miletíně: "Od této chvíle (snížení na 2:3 pozn.) bylo na hřišti pouze jediné mužstvo a to výborní domácí. Nebýt našeho gólu po ojedinělém brejku z 57. minuty na 2:4, tak jsme z Miletína odjížděli s výpraskem. Tři body zajistila Nepolisům velká bojovnost a výborný výkon brankáře Marka."


NÁVŠTĚVA KOLA :
120 diváků vidělo utkání Miletín - Nepolisy.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 382 fanoušků, průměr na utkání 95, od počátku sezóny tedy celkem 838 diváků, celkový průměr na utkání 104)

FK Kopidlno - 200 diváků (průměr na zápas 200 diváků)                                       FC Milíčeves - 170 diváků (průměr 85 diváků na zápas)                                         SK Miletín - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                        Spartak Kobylice - 112 diváků (průměr na zápas 112 diváků)                             Sokol Nepolisy - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                    SK Robousy - 76 diváků (průměr 76 diváků na zápas)                                           SK Jičín B - 60 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                             Sokol Libáň - 000 diváků (průměr na zápas 000 diváků)                                   
  

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2. ODEHRANÉM KOLE :
3 - Nový (Kobylice), Němeček (Miletín),
2 - Drbohlav (Robousy),
Vondrouš (Miletín), Klaban, Brett (Kopidlno), L. Pánek, Zámečník (Nepolisy), Mezsároš, Kořínek (Jičín B),
1 - Poutník, Šafařík, Havelka (Kopidlno), Rejha, Jak. Roman, M. Roman, Havelka (Milíčeves), Tomášek (Robousy), J. Líhan, Šustr (Nepolisy), Mat. Novotný, Khol, Říha (Kobylice), Lámr (Miletín), Zlámal (Jičín B),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky

POLICKÁ POUŤ PŘINESLA SOUSEDSKÝ SOUBOJ PŘED 300 DIVÁKY

Skupina B PROMEPRO IT 1. B třídy přinesla v prvním kole jeden nečekaný výsledek v Dolní Kalné a také dva penaltové rozstřely. Nejvyšší ambice vyhlásilo Hostinné, které v sousedském derby remizovalo s Rudníkem a nakonec díky penaltám získalo jen jeden bod.

V sobotu sehráli druhý zápas doma fotbalisté Žacléře, kteří v tom prvním branku nedali, naopak soupeř z Dolní Kalné jich dal doma šest. Hostům se vrátil Tomáš Jiřička, svěřenci Vlastimila Honka chtěli napravit zaváhání s Trutnovem C. A Baníku se náprava podařila díky výhře 3:1 (Kotyk, Ondráško, vlastní - T. Navrátil ml.). Žacléřský lodivod tentokrát chválil: "Své mužstvo dnes chválím především za přístup, bojovnost a hlavně nasazení, v tom jsem viděl oproti minulému utkání ten největší rozdíl." Zápas sledovalo 80 diváků.

Druhý sobotní zápas se hrál od 17,00 v Horním Starém Městě, domácí Trutnov C od 17,00 vyzval před 150 diváky Rudník. Připomeňme si slova předsedy hostů Milana Matěny před sezónou: "Vyšší ambice než postup do elitní čtyřky si nedáváme, ale v každém případě bychom krajskou soutěž rádi hráli do doby, než nám doroste kvalitní ročník juniorů." V 72. minutě si připravil palebnou pozici Marek Nývlt a ranou k tyči z hranice vápna nedal Sahánkovi šanci. Trutnov C ještě neinkasoval a tato branka mu zajistila již pět bodů ze dvou zápasů.


V neděli se hrálo pouťové derby v Polici nad Metují, domácí přivítali sousední Hronov. Domácí chtějí stabilizovat kádr, hosté si dávají ústy Zdeňka Samka za cíl zlepšit tréninkovou morálku. Police měla co napravovat a před 300 diváky se jí to podařilo, vyhrála 2:1 a navíc zápas ozdobila gestem kapitána Kamila Švorčíka.

Mladé Buky - Hostinné, nedělní utkání začínalo v 17,00. Oba týmy se na jaře nepotkaly, takže si téměř po třičtvrtěroce oživily vzájemný duel. Hostinné má cíl jasný - první čtyřku. Mladým Bukům odešli zkušení hráči Michal a Miloš Dvořákovi. Domácí však zabojovali a vyhráli 3:2, Tatranu se opět šel předčasně osprchovat jeden hráč.

HVĚZDA KOLA :
Jednoznačně Kamil Švorčík (Police n. M.) - po souboji zůstal ležet zraněný gólman Hronova a domácí kapitán místo pohodlného vstřelení branky kopl míč do zámezí. Čin hodný zaznamenání prokázal charakter domácího fotbalisty.

 

UDÁLOST KOLA :
Céčko Trutnova bodovalo naplno a navíc derby s Rudníkem hrálo před 150 (!!) diváky.


VÝROK KOLA :
Karel Klimeš, předseda Police nad Metují: "Uznání patří Kamilu Švorčíkovi, který odmítl skórovat při zranění hostujícího gólmana.Toto gesto fair-play ocenili všichni přítomní."


NÁVŠTĚVA KOLA :
300 příznivců vidělo duel Police nad Metují - Hronov.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 660 fanoušků, průměr na utkání 165, od počátku sezóny tedy celkem 1 126 diváků, celkový průměr na utkání 140)

Police n. M. - 300 diváků (průměr 300 diváků na zápas)                                       Hostinné - 160 diváků (průměr 160 diváků na zápas)                                           Dolní Kalná - 150 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                      
MFK Trutnov C - 150 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                             Žacléř - 140 diváků (průměr 070 diváků na zápas)                                              Mladé Buky - 130 diváků (průměr 130 diváků na zápas)                                        AFK Hronov - 106 diváků (průměr na zápas 106 diváků)                                         Rudník - 000 diváků (průměr na zápas 000 diváků)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2. ODEHRANÉM KOLE :
3- J. Jiřička (Dolní Kalná), Jakoubek (Hostinné),
2- D. Ježek (Dolní Kalná),
1 - Valtera, Puraš (Hronov), Jakoubek, L. Horák (Hostinné), Horešovský, Hylmar (Rudník), Bartoš (Dolní Kalná), Ondráško, Kotyk, vlastní (Žacléř), Brhel, Štěpánek, vlastní (Mladé Buky), Mucha, Klapkovský (Police), Nývlt (Trutnov C),



PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky)      


PRVNÍ DERBY HRADECKA, PŘEDMĚŘICE ZDOLALY LOKOMOTIVU

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy má před sebou tři sobotní zápasy, v neděli se hrálo jen v Malšovicích. V prvním kole návštěvy nijak nenadchly, druhé přineslo mírné zlepšení díky Českému Meziříčí.

Sokol Deštné hrál jako tým z hor podruhé doma. Napravovat měl porážku s Malšovicemi 0:2, v cestě mu stálo stát Opočno. Hrálo se v sobotu od 17,00. Domácí vede hrající trenér Kamil Kaplan, který věděl, že ztratit doma podruhé by bylo velmi nedobré. Nakonec se Deštné rozešlo s Opočnem smírně 1:1, ale bod navíc získalo díky střelbě penalt (4:3).

V Předměřicích se ukázala Lokomotiva, vloni se týmy nestřetly, takže oživující prvek ve vzájemném zápase nastal. Lokáda zdolala v 1. kole doma hlavního favorita České Meziříčí, Předměřice těsně prohrály v Opočně. I tady se hrálo v sobotu v 17,00, domácí Slavoj zabodoval díky výhře 2:0 (Bareš, Lejp).

Třetí sobotní zápas se hrál v Českém Meziříčí, kde domácí uvítali Smiřice. I tady se vloni týmy nestřetly a vzhledem k vzdálenosti se dalo hovořit o derby. Na lavičce hostů působí zkušený Jan Rolko, který vymýšlel, jak napravit úvodní prohru doma. V Meziříčí se mohla čekat i dobrá návštěva. Nakonec svěřenci trenéra Mikušíka v domácím prostředí tři body získali, ale skóre bylo velmi hubené a vydřené - 1:0.

V neděli nováček z Jaroměře jel prodruhé ven, tentokrát do Malšovic. Domácí měli lauf, výhra v Deštném se počítá. Domácí kouč David Franc si přeje pohodovou sezónu, což značí, zvládnout první čtyřku. Tento cíl možná pomohla v budoucnu splnit i výhra 2:0 (Tobiášek, Rejha), podle trenéra Kruckého to byla výhra zkušenosti nad mládím.


HVĚZDA KOLA :
Tibor Krajňák (České Meziříčí) - jedinou brankou rozhodl důležitý zápas se Smiřicemi a domácího favorita vysvobodil z trápení.

UDÁLOST KOLA :
V derby Předměřice zdolaly Lokomotivu, navíc domácí vedoucí Pšenička konstatoval, že Slavoj byl po celý zápas lepším týmem.

VÝROK KOLA :
Petr Cejnar, vedoucí Deštného: "Herně se nám zatím nedaří tak, jak bychom chtěli, ale nahrazujeme to bojovností. I tentokrát jsme zápas nevzdali a v poslední minutě utkání se nám podařilo vyrovnat a na penalty jsme byli úspěšnější."


NÁVŠTĚVA KOLA :
250 fanoušků sledovalo zápas České Meziříčí - Smiřice.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 460 fanoušků, průměr na utkání 115, od počátku sezóny tedy celkem 770 diváků, celkový průměr na utkání 96)

České Meziříčí - 250 diváků (průměr 250 diváků na zápas)                                   Deštné - 110 diváků (průměr na zápas 055 diváků)                                            SK Smiřice - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                  Lokomotiva - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                          Předměřice - 100 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                         Opočno - 050 diváků (průměr na zápas 050 diváků)                                         Malšovice - 060 diváků (průměr na zápas 060 diváků)                                  Jaroměř B - 000 diváků (průměr 000 diváků na zápas)                                                                              
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2. ODEHRANÉM KOLE :
2 - Jelen (Opočno),
1 - Plhal, Hekele (Jaroměř), Zvolánek, Jak. Javůrek (Lokomotiva), Jan Tomášek, Krajňák (České Meziříčí), Brokeš, Velínský, Tobiášek, Rejha (Malšovice), Reichl (Opočno), Hlavatý, Lejp, Bareš (Předměřice), Macháček (Deštné),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)            

LÍPA PODLEHLA ZDELOVU, DOUDLEBY POTVRDILY ÚVODNÍ VÝHRU

Bitva nováčků se odehrála v D skupině PROMEPRO IT 1. B třídy. Vamberk, Doudleby a béčko Rychnova vyhrály první kolo venku a nyní okusily domácí trávníky. Mít šest bodů by mohlo být hodně zajímavé.

V sobotu se úspěšné Doudleby (výhra venku 4:0) pokusily o další výhru, tentokrát doma. Soupeřem jim byly Černíkovice, které si daly cíl, napravit nepříliš povedenou jarní část. První zápas však doma prohrály s rezervou Rychnova. Hrálo se od 17,00 a domácí Velešov vyhrál nakonec hladce 3:0.

Druhý sobotní zápas se hrál ve Vamberku, kam přijel Borohrádek. Svěřenci trenéra Sazimy dostali v prvním zápase v Albrechticích sedmičku a to pro jejich obranu nebyla lichotivá vizitka, pohárový úspěch s Vysokou byl zapomenut. Ve Vamberku se hrálo útočně, výsledkem byla remíza 3:3. Penalty však lépe zvládl Borohrádek a veze si domů cenné dva body.

Nováček ze Zdelova doma nezahájil dobře a nyní jel v neděli na půdu dalšího novice Lípy nad Orlicí. Těžká úloha pro tým, který hraje krajskou soutěž historicky poprvé. Jenže domácí byli hodně oslabení a Zdelov jásal po výhře 2:0.

V neděli se hrálo rovněž v Rychnově, kde domácí béčko obstaralo předzápas svému A-týmu (Chlumec nad Cidlinou) již od 14,00. Čekala se bitva, přijely Albrechtice, které dokázaly nastřílet v prvním zápase sedm branek. Trenér domácích František Kotek má za cíl zapracovávat do dospělého fotbalu mladé hráče po boku zkušených. Zápas skončil nakonec remízou 1:1 a hosté byli hodně nespokojení s výkonem sudího. Na penalty vyhráli domácí 4:3.

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Králík (Vamberk) - nedávno ještě dorostenecký kanonýr dvěma góly poslal svůj tým do vedení a v 83. minutě střídal. O výhru však spoluhráči nakonec přišli v nastavení.

UDÁLOST KOLA :
V 89. minutě je za stavu 2:3 vyloučen hráč Borohrádku Merkl a na hosty by už ve Vamberku nikdo příliš nesázel. Jenže přišla poslední minuta (či nastavení ?) a Borohrádek jásal nad vyrovnáním a poté i nad lepší střelbou penalt.

VÝROK KOLA :
Libor Beran, vedoucí Lípy nad Orlicí: "S torzem mužstva jsme nebyli konkurenceschopní ani Zdelovu. Můžeme si děkovat, že nepřijel nějaký silný soupeř. Úroveň utkání byla chvílemi až úsměvná. Pokud budeme takto pokračovat, nemáme šanci proti nikomu. Hosté zvítězili zcela zaslouženě."


NÁVŠTĚVA KOLA :
195 fanoušků sledovalo zápas nováčků Lípa vs. Zdelov.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 424 fanoušků, průměr na utkání 106, od počátku sezóny tedy celkem 1 059 diváků, celkový průměr na utkání 132)

Lípa n. O. - 310 diváků (průměr na zápas 155 diváků)                                       Albrechtice n. O. - 280 diváků (průměr 280 diváků na zápas)                                  Zdelov - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                                Černíkovice - 120 diváků (průměr na zápas 120 diváků)                                         Vamberk - 117 diváků (průměr na zápas 117 diváků)                                          Doudleby n. O.- 060 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                 Rychnov n. K. B - 052 diváků (průměr na zápas 052 diváků)                               Borohrádek - 000 diváků (průměr 000 diváků na zápas)

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2. ODEHRANÉM KOLE :
3 - Hořínek (Albrechtice),
2 - L. Vítek (Albrechtice), Krmaš (Doudleby), Brendl (Borohrádek), Králík, Pazderník (Vamberk), Sehnal (Zdelov),
1 - Janeček, Sršeň, Jaroš (Albrechtice), T. Sazima, Dobiáš, A. Čermák, J. Bílek (Borohrádek), Dudek, Lyer, Šrámek, Mat. Mazura, Kráčmer (Doudleby), Hamerský, Šponar (Vamberk), Čepelka (Lípa), Jan Jedlinský (Černíkovice), Jakub Jedlinský, Kočnar, Jak. Brandejs, Polívka (Rychnov B),

 

 

 


Vytvořeno: 23.8.2014
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace