Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

ČFL a divize v našem kraji 22-23. září 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje přináší úterní číslo (25.září) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).



V České fotbalové lize hostil v neděli 23.září v 10,15 rozjetý Převýšov soupeře z Libereckého kraje, na stadionku v obci u Chlumce n.C. se představila Česká Lípa. Domácí kádr nebyl v úplně optimálním stavu, červená karta vystavila stop Novákovi, několik hráčů bylo zraněných nebo si léčilo šrámy. Zajímavý byl zápas pro domácího Jana Knoblocha, který nastoupí proti klubu, kde také poměrně slušný čas působil.
V domácím dresu nastoupili v základu hráči, kteří toho zatím moc nenahráli, od počátku hrál Hrabík a Urbanec, opět celý zápas sehrál střelec první branky v Králově Dvoře Knobloch. Zápas nakonec skončil 0:0, domácím chyběla kreativita v útočné fázi.
Podívejme se na jednu z reportáží z Převýšova v době před rokem ...
Slavným zápasem domácích bylo pohárové střetnutí se Slávií Praha, podívejme se na tuto velkou vzpomínku, do které nás uvede domácí opora Jakub Jarkovský.


PICT0224 V divizi zahájila své boje z našich zástupců v sobotu Lhota p.L., která bude hostem dalšího nováčka SK Semily. Lhota měla sebevědomí, výhra 5:0 s Dobrovicemi jí v tomto zápase pasovala do role favorita. Více před utkáním Krkonošský deník ...
Utkání nakonec skončilo nerozhodně 2:2 a fotografie ze zápasu nabízí Krkonošský deník.
Referát ze zápasu můžeme rovněž číst v Krkonošském deníku.

Komentáře trenérů k uplynulému kolu divize ...

Domácí prostředí (Více před zápasem Náchodský deník ...) čekalo v sobotu v 16,30 FK Náchod, který hostil Turnov/Pěnčín. Hosté potvrdili, že venku nejsou příliš nebezpeční a domácí si s chutí zastříleli, výsledek 4:0 o tom svědčí. Více o utkání informuje Náchodský deník.

Po dobrém výkonu, ale také po dvoubrankové porážce ve Mšeně, se na Městském

stadionu v Novém Bydžově představil domácí RMSK Cidlina proti nevyzpytatelnému Ústí nad Orlicí, které doma vyhrává a venku prohrává. Před zápasem poskytl rozhovor hráč Ústí Falta.
Hrálo se v neděli a domácí v dalším dramatu nakonec vyhráli 2:1 (1:0). Po vedoucím gólu Bastina v první půli tentýž hráč po přestávce neproměnil samostatný nájezd, hosté z protiútoku vyrovnali a vzápětí jim Jakub Vaníček chytil penaltu. Domácí gólman byl dále oporou a hosté si něm několikrát vylámali zuby, nakonec po centru rozhodl zápas navrátilec Ondřej Karanský.


Výsledky divize a zprávu o hanebném výkonu rozhodčího ve Svitavách přináší Deník



PICT0239 Magnetem kola bylo určitě krajské divizní derby mezi Dvorem Králové a Novou Pakou, domácí svěřenci Ladislava Doseděla byli favority, vyhráli nakonec 4:1, ale hosté dohrávali bez dvou vyloučených hráčů. Nová Paka komentovala zápas na svých webových stránkách hodně kriticky ... A zcela jiný pohled na zápas přinesl domácí komentář.

Divize aktuálně v tomto kole ...

Výsledky minulého kola divize, program tohoto a tabulku najdete zde ...


Vytvořeno: 21.9.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace