Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

"Měsíc náborů" mladých fotbalistů a fotbalistek opět v září


Datum akce: 30.11.-0001


 

"Měsíc náborů" mladých fotbalistů a fotbalistek opět v září

V měsíci září 2014 proběhne po celé České republice další "Měsíc náborů" mladých fotbalistů a fotbalistek ve spolupráci s projektem Můj první gól, Fotbalovou asociací České republiky, Českou televizí, kluby Synot ligy, Fotbalové národní ligy a krajskými a okresními fotbalovými svazy. Právě v tomto období mají rodiče jedinečnou šanci přihlásit své dítě do jakéhokoli fotbalového klubu ve svém okolí a zaregistrovat ho jako člena FAČR.

Tato akce pod záštitou Fotbalové asociace České republiky konala i v měsíci květnu a i díky této akci, ale samozřejmě i mnoha dalším souběžně pořádaným, se členy FAČR stalo během této krátké doby 6 148 nových fotbalistů.

Článek naleznete zde.

A nyní máte během měsíce září 2014 opět skvělou příležitost přihlásit své dítě do jakéhokoli fotbalového klubu ve vašem okolí a zaregistrovat ho jako člena Fotbalové asociace České republiky. Stačí si vybrat pro vás nejvhodnější klub, přivést malého fotbalistu nebo malou fotbalistku na nábor nových dětí a dát jim tím možnost začít oficiálně hrát tento nejrozšířenější, nejpopulárnější a pohybově nejvšestrannější sport na světě. Kluby vám poté vyřídí členství FAČR, díky kterému získává každý člen i mnoho zajímavých možností a výhod, které je možné najít na níže uvedených webových stránkách.

Fotbal je zábavou, ale v úplných začátcích nemusí jít jen o fotbal. Jde nám o všeobecný pohybový rozvoj, který je základem celoživotního zdraví a chuti hýbat se. Fotbal má ze všech sportů nejvíce vyškolených trenérů a školení v posledních letech jsou přímo zaměřena na to, co a jak dělat s malými dětmi. Určitě je mezi námi určitě mnoho dětí, které by chtěly sportovat a patřit do nějakého klubu, ale i rodičů, které by chtěli toto svým dětem umožnit a poskytnout jim novou životní výzvu, zábavu i radost v kolektivu, smysluplné trávení volného času, ale i mnoho výhod, které každý člen FAČR automaticky získá.

clenstvi.fotbal.cz

I díky vám můžeme najít nové hvězdičky českého fotbalu a jednou se třeba těšit na další Nedvědy, Rosické, Kollery, Čechy, Baroše, Daridy, Vydry, Krejčí a další skvělé hráče, které můžeme na českých, ale i mezinárodních stadionech vidět. Budeme se společně se zástupci klubů na všech úrovních těšit na setkání s vámi!

Nově se pak bude s podporou FAČR v každém okrese po celé České republice konat jedna větší akce pro děti, kde si budou děti moci vyzkoušet různé druhý pohybu, ale samozřejmě si zahrát i fotbal se svými malými kamarády a celkově strávit příjemný sportovní den. Zájemci z řad klubů o pořádání takové akce s finanční i materiální podporou FAČR mají možnost přihlásit se ke svým krajským profesionálním trenérům mládeže (PTM), viz kontakty níže, kteří by jim sdělili potřebné informace a případně vypomáhali s organizací těchto akcí.

Česká fotbalová asociace podpoří tuto akci částkou 2,9 milionů korun ze systému členství FAČR za rok 2013 a využije tak část členských příspěvků k podpoře získání nových členů. Tato částka bude využita na pořádání náborových akcí v rámci OFS, nákup fotbalového vybavení pro děti a 5000 kusů triček, které si děti odnesou domů jako dárek. Kluci i holky narození v roce 2007 navíc mají letos možnost získat dárek od firmy PUMA v podobě sportovní tašky, fotbalového míče, reprezentačního dresu a trenýrek a lahve na pití, to vše v případě, že se stanou členy Fotbalové asociace České republiky v rámci akce Můj první gól.

Jste rozhodnuti přivést svého malého fotbalistu? A potřebujete vědět, jak na to?

1. Vyberete si klub ve svém okolí, viz kontakty uvedené níže.
2. Vezměte svého malého fotbalistu a zúčastněte se náboru, který se koná v týdnu v květnu 2014. Informace o přesném datu konání náboru získáte v daném klubu.
3. Ve spolupráci s klubem poté vyřiďte registrační průkaz a členství ve FAČR.
4. Na stránkách clenstvi.fotbal.cz můžete kdykoli kontrolovat, zda je členství aktivní.
5. Pokud je vše úspěšně vyřízeno, pak už svého malého fotbalistu podporujte v jeho dalším fotbalovém růstu a buďte dobrým a slušným fotbalovým fanouškem.

Krajské fotbalové svazy (KFS) a Okresní fotbalové svazy (OFS)
http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/index.php

Profesionální trenéři mládeže v jednotlivých krajích (PTM)
http://nv.fotbal.cz/grassroots/profi_treneri_mladeze/default.htm

Níže vám nabízíme ke stažení dvě verze oficiálního plakátu Měsíce náborů, který můžete využít k propagaci této akce ve vašem klubu. Samozřejmě však můžete využít i jakékoli své vlastní propagační materiály.

Oficiální plakát akce s možností doplnění názvu Vašeho klubu a uvedení důležitých informací pro zájemce
(Plakát Měsíc náborů ZÁŘÍ 2014 - kluby - ke stažení dole v příloze)
 


 

Mgr. Michal Blažej
Grassroots oddělení FAČR
blazej@fotbal.cz
604 635 667


Vytvořeno: 16.8.2014
Havlíček Karel


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace