Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

PROMEPRO IT 1. B třída zahájila, v sobotu čtyři penaltové rozstřely, Dolní Kalná rozstřílela Polici, Malšovice vezou body z Deštného


Datum akce: 30.11.-0001

O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti PROMEPRO IT - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si podobně jako vloni zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


Novinkou letošního ročníku je penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)           

DVĚ SOBOTNÍ REMÍZY PŘINESLY PENALTOVÉ BODY PRO KOBYLICE A ROBOUSY

Skupina A PROMEPRO IT 1. B třídy je složena s šesti zástupců bývalého okresu Jičín, k nimž se do startovního pole přidaly týmy z pocidlinského regionu - Nepolisy a Kobylice. Právě Nepolisy jsou nováčkem soutěže a nutno říci, že nováčkem ambiciózním s řadou exbydžovských fotbalistů, druhým postupujícím je FC VTJ MIlíčeves, který se vrací na "místo činu". Skupinu ještě vyztužil Miletín, který vloni startoval ve skupině B.

První velké derby se hrálo v Nepolisech, kde domácí nováček vedl nad Kobylicemi již 2:0 (Líhan, Zámečník). Hosté, kteří prokazovali velkou formu na jaře, nakonec stihli vyrovnat na konečných 2:2 (Ma. Novotný, Klzo) a ještě vyhrát penaltovou loterii. Milan Havlík, vedoucí nepoliského týmu, viděl utkání takto: "Předvedli jsme výborných 60 minut, poté se projevila naše slabá lavička. Všichni jsme se o poločase shodli, že pokud nedáme třetí gól, tak nevyhrajeme a to se i naplnilo. Šance na to přišly, ovšem zahazujeme je stejně, jako v Okresním přeboru. Penalty jsou již jen loterií, i když jde o bod navíc." Dodejme, že penaltový rozstřel skončil před 100 diváky 4:2 pro Kobylice, které tedy odvážejí z Nepolis dva body.

V Robousech skončil zápas s Miletínem 3:3 (Drbohlav 2, Tomášek - Němeček 2, Lamr), penalty byly pak pro domácí v poměru 5:4. Zbyněk Materna: "Určitě jsme měli ze soupeře a jeho síly respekt, ale dokázali jsme i v deseti výsledek otočit. Hráčům za to patří poděkování. Poprvé se divákům podařilo předvést nové pravidlo, které bylo určitě zpestřením a nám přinesl další bod." Diváků přišlo 76.

Nováček z Milíčevse přivítal v neděli SK Jičín B a připsal si první tříbodový zisk za výhru 2:0 (Jakub Roman, Rejha). Co na to Jiří Roman z domácího klubu:"
Hráli jsme s velice kvalitním soupeřem více než vyrovnané utkání. Měli jsme ještě dvě vyložené šance, které jsem neproměnili. Takže si myslím, že naše výhra byla zasloužená." To Jaroslav Matějka byl ke svému týmu kritický: "Jediné, v čem jsme soupeře předčili, byl počet RK, na které jsme vyhráli 9:4. Paradoxně jednu branku jsme obdrželi právě po RK domácích. Za celý zápas jsme si vytvořili jen jednu vyloženou šanci, vítězství domácích je zasloužené." Zápasu přihlíželo 80 diváků.

Tradiční derby otevřelo novou sezónu v Kopidlně, kam přijel Sokol Libáň. Tentokrát domácí na hřišti excelovali a vyhráli 5:0 (Klaban 2, Brett, Šafařík, Poutník). A komentář z kabiny Kopidlna: "
Zasloužené vítězství domácích. Hosté v prvním poločase nastřelili tyč,ale jinak mnoho dalších příležitostí neměli. Výsledek odpovídá dění na hřišti." Derby vidělo 200 diváků.

HVĚZDA KOLA :
Matěj Novotný (Kobylice) - po dlouhé hráčské pauze nastoupil na hřiště a v 70. minutě ranou zdálky dal svému týmu šanci snížením na 1:2. Nakonec Kobylice vyrovnaly a na penalty ještě získaly bod navíc.

UDÁLOST KOLA :
Do krajského fotbalu se vrátila Milíčeves, kdysi klub, který čeřil vody v divizi i krajském přeboru. Tým se vrátil vítězně a v derby zdolal rezervu Jičína.

VÝROK KOLA :
Petr Průcha, trenér Kobylic:
"Dva body bereme všemi deseti a kdybych měl jedenáct prstů, tak všemi jedenácti. Nepolisy mají prostě kvalitu, vždyť hned 9 hráčů prošlo mládežnickou základnou Cidliny a to musí být znát. První poločas nás domácí mleli a vedení domácích o dva góly bylo pro nás milosrdné."

NÁVŠTĚVA KOLA :
200 diváků vidělo utkání Kopidlno - Libáň.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 1. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 456 fanoušků, průměr na utkání 114, od počátku sezóny tedy celkem 456 diváků, celkový průměr na utkání 114)

FK Kopidlno - 200 diváků (průměr na zápas 200 diváků)                                       Sokol Nepolisy - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                    FC Milíčeves - 80 diváků (průměr 80 diváků na zápas)                                         SK Robousy - 76 diváků (průměr 76 diváků na zápas)                                           SK Jičín B - 000 diváků (průměr 000 diváků na zápas)                                         SK Miletín - 000 diváků (průměr 000 diváků na zápas)                                        Sokol Libáň - 000 diváků (průměr na zápas 000 diváků)                                       Spartak Kobylice - 000 diváků (průměr na zápas 000 diváků)

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 1. ODEHRANÉM KOLE :
2 - Drbohlav (Robousy),
Němeček (Miletín), Klaban (Kopidlno)
1 - Poutník, Šafařík, Brett (Kopidlno), Rejha, Jak. Roman (Milíčeves), Tomášek (Robousy), J. Líhan, Zámečník (Nepolisy), Mat. Novotný, Khol (Kobylice), Lámr (Miletín)


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

DEBAKL POLICE V DOLNÍ KALNÉ, V HOSTINNÉM ROZHODLY PENALTY

Skupina B PROMEPRO IT 1. B třídy je složena s šesti zástupců Trutnovska, kteří budou soupeřit s dvěma zástupci bývalého okresu Náchod. Ve skupině startuje loňský účastník 1. A třídy Spartak Police nad Metují, nováčkem je céčko Trutnova.

V Dolní Kalné se představila Police nad Metují a domácí loňského účastníka 1. A třídy poslali domů se šesti góly. Komentář Tomáše Navrátila: "Polovina prvního poločasu měla všechny znaky začátku sezony, a to z obou stran. Poté však přeci jen začali přebírat otěže utkání domácí a do poločasu se ujali dvoubrankového vedení, když se po perfektních přihrávkách za obranu dvakrát trefil Jarda Jiřička. Druhý poločas však byl již v jednoznačné režii domácího týmu, který předváděl pohledné kombinační akce a vstřelil čtyři parádní branky. Soupeř domácího golmana prověřoval jen sporadicky a odvezl si tak půltucet, se kterým asi před utkáním ani jedna strana nepočítala. Vysoký stadard předvedl narychlo nominovaný rozhodčí Junek, pozadu nezůstali ani oba o fous starší asistenti."


V Žacléři se podle domácího trenéra Vlastimila Honka hrál slabý zápas, který skončil před 60 diváky 0:0, penalty se staly kořistí trutnovského céčka díky výbornému gólmanovi Dřímalovi.

AFK Hronov porazil nejtěsnějším rozdílem 1:0 (Valtera) Mladé Buky, podle Zdeňka Samka se podařilo body uhájit. Hronov hrál od 38. minuty bez vyloučeného Danihela. Zápas vidělo 106 diváků, pískal Jehlička.

V Hostinném se hrálo před 160 diváky a domácí Tatran hrál od 15. minuty v deseti bez vyloučeného Poláka. Zápas nakonec skončil 2:2 (Jakoubek, Horák - Horešovský, Hylmar), penalty zvládl lépe Rudník (2:4). Připojíme komentář vedoucího domácích Pavla Šmucera: "Bojovné utkání se spoustou šancí na obou stranách.Po neuváženém zákroku jsme od 15. minuty hráli v oslabení , v základní hrací době jsme dokázali udržet remízu, penaltový rozstřel vyšel lépe hostům kteří se mohli radovat z bodu navíc."


HVĚZDA KOLA :
Gólman céčka Trutnova Dřímal, který v závěru bezbrankového zápasu v Žacléři tým podržel a ještě vychytal penaltový rozstřel.

UDÁLOST KOLA :
Zřejmě výsledek 6:0 v Dolní Kalné s vloni ještě o soutěž výše hrající Policí. Navíc Kalná pustila do Trutnova Tauchmana a hrála bez distancovaného Tomáše Jiřičky.

VÝROK KOLA :
Tomáš Navrátil a jeho pochvala rozhodčím: "
Vysoký stadart předvedl narychlo nominovaný rozhodčí Junek, pozadu nezůstali ani oba o fous starší asistenti."

NÁVŠTĚVA KOLA :
160 diváků vidělo úvodní derby Hostinné - Rudník.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 1. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 466 fanoušků, průměr na utkání 116, od počátku sezóny tedy celkem 466 diváků, celkový průměr na utkání 116)

Hostinné - 160 diváků (průměr 160 diváků na zápas)                                           Dolní Kalná - 150 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                      
AFK Hronov - 106 diváků (průměr na zápas 106 diváků)                                         AFK Hronov - 106 diváků (průměr na zápas 106 diváků)                                      Žacléř - 060 diváků (průměr 060 diváků na zápas)                                              Mladé Buky - 000 diváků (průměr 000 diváků na zápas)                                        Rudník - 000 diváků (průměr na zápas 000 diváků)                                          Police n. M. - 000 diváků (průměr 000 diváků na zápas)
MFK Trutnov C - 000 diváků (průměr na zápas 000 diváků)


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 1. ODEHRANÉM KOLE :
3- J. Jiřička (Dolní Kalná),
2- D. Ježek (Dolní Kalná),
1 - Valtera (Hronov), Jakoubek, L. Horák (Hostinné), Horešovský, Hylmar (Rudník), Bartoš (Dolní Kalná)


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky)            

VŠECHNY ČTYŘI ZÁPASY KONČILY BEZ PENALT, MALŠOVICE VYHRÁLY V DEŠTNÉM

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy má fotbalově "multikulturní" složení, k hradeckému triu se přidaly Smiřice, sousední béčko Jaroměře jako nováček reprezentuje OFS Náchod, po odchodu Přepych a béčka Dobrušky zdejší region reprezentují pouze Opočno a České Meziříčí, Orlické hory mají repezentanta v Sokolu Deštné.

Nováček z Jaroměře startoval v úvodu ve Smiřicích a vyhrál 2:0 (Plhal, Hekele). Předseda klubu Jiří Lebedínský měl pochopitelně radost: "Zasloužené vítězství naší, dnes velmi mladé juniorky, po velmi zodpovědném a obětavém výkonu. První poločas jsme byli jednoznačně lepší a výsledkem toho bylo dvoubrankové vedení. Druhý poločas upadla hra do průměru. Důležité vítězství jsme však zaslouženě a bez problémů uhájili." Derby vidělo 100 diváků.


Další výhru hostů zařídily Malšovice, které poměrně nečekaně vyloupily Deštné a vezly do Hradce Králové výsledek 2:0 (Brokeš, Velínský). Co na to hostující Bohumil Krucký: "Po disciplinované hře v prvním poločase jsme vedli 0:2. Ve druhé půlce jsme hru kontrolovali a nepřipustili jsme změnu v utkání a připisujeme si důležité první 3 body v novém soutěžním ročníku a rovnou z venkovního zápasu." Zápas vidělo 60 fanoušků.

Lokomotiva Hradec Králové hlásila před sezónou konsolidovaný tým a potvrdilo se - favorit z Českého Meziříčí si odváží prohru 1:2 (Jan Tomášek PK - Zvolánek, Javůrek). Domácí Michal Sobotka viděl zápas takto: "V prvním utkáni nové sezony se hrálo vyrovnané utkání, ale naše zkušené mužstvo mladý kolektiv hostů skoro k ničemu nepustilo až na vyrovnávací gól s penalty. Poté si už naše zkušená obrana vše pohlídala.Tak se zrodila první výhra v novém ročníku. Celé mužstvo zaslouží pochvalu za bojovnost." Na Lokádu přišlo 100 diváků.

Před 50 diváky zdolalo Opočno Předměřice 2:1 (Reichl, Jelen - Hlavatý). Trenér Spartaku Jánský podal k zápasu tento komentář: "Celý zápas jsme byli lepším týmem. Neproměnili jsme spoustu šancí a vítězství mohlo být výraznější."

HVĚZDA KOLA :
Miloslav Denk (Lokomotiva) - nestárnoucí opora zadních řad Lokády opět řídil velmi dobrou defenzívu a favorit z Českého Meziříčí se prosadil pouze z penalty.

UDÁLOST KOLA :
Vstup Malšovic do soutěže, tým, který se vloni "pyšnil" osmým místem po podzimu, hned v úvodu zaskočil domácí Deštné.

VÝROK KOLA :
Jiří Lebedínský (Jaroměř) chválil svoji juniorku: "
Zasloužené vítězství naší, dnes velmi mladé juniorky, po velmi zodpovědném a obětavém výkonu. První poločas jsme byli jednoznačně lepší ..."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Na Lokomotivě a ve Smiřicích přišla na úvod podzimu stovka fanoušků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 1. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 310 fanoušků, průměr na utkání 77, od počátku sezóny tedy celkem 310 diváků, celkový průměr na utkání 77)

SK Smiřice - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                  Deštné - 060 diváků (průměr na zápas 060 diváků)                                       Lokomotiva - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                          Opočno - 050 diváků (průměr na zápas 050 diváků)                                         Jaroměř B - 000 diváků (průměr 000 diváků na zápas)                                        Malšovice - 000 diváků (průměr na zápas 000 diváků)                                          České Meziříčí - 000 diváků (průměr 000 diváků na zápas)
Předměřice - 000 diváků (průměr na zápas 000 diváků)


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 1. ODEHRANÉM KOLE :
1 - Plhal, Hekele (Jaroměř), Zvolánek, Jak. Javůrek (Lokomotiva), Jan Tomášek (České Meziříčí), Brokeš, Velínský (Malšovice), Reichl, Jelen (Opočno), Hlavatý (Předměřice),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)            

NOVÁČCI DOMA NEUSPĚLI, ZDELOV A LÍPA DIVÁKY ZARMOUTILY

Skupina D PROMEPRO IT 1. B třídy se skládá výhradně ze zástupců OFS Rychnov nad Kněžnou, tento okres má v 1. B třídě celkem 11 zástupců. Co zápas - to skoro derby.

Nováček ze Zdelova doma nezahájil před 120 diváky dobře, zkušené Doudleby si domů vezou výhru 4:0 (Krmaš 2, Dudek, Lyer). Domácí komentář podal Petr Komárek: "stup do sezóny se nám moc nepovedl, ale s aspirantem na přední příčky 1.B. třídy jsme neodehráli až tak špatný zápas, jak napovídá výsledek. První poločas jsme odehráli se zbytečně velkým respektem k soupeři, který nás 2x "ztrestal" za nedůraz v malém vápně po rozehrání standardních situací. Ve druhé části zápasu jsme se herně zlepšili, bohužel naše dvě gólové situace změnou skóre neskončili. V závěru zápasu pak zkušení hosté dvěma góly zápas definitivně a zaslouženě rozhodli ve svůj prospěch."

Co na to hosté: "První mistrovské utkání jsme odehráli v pěkném areálu s nepříjemným soupeřem. Celé utkání provázela příjemná vůně vyhlášených zdelovských bramboráků. Z fotbalového hlediska jsme zvládli nebezpečný vstup do soutěže a splnili svou roli. Domácí byli nepříjemní zejména ve druhém poločase. Chválím tým za předvedený výkon a doufám, že na týmové práci budeme stavět i nadále. Vysokohorská příprava při výstupu na vrchol Velešova se projevila pozitivně. Domácím přejeme hodně úspěchů v dalších kolech."

Nedařilo se ani Lípě, která nestačila na Baník Vamberk, ten vyhrál před 115 přihhlížejícími 3:1 (Pazderník, Hamerský, Šponar - Čepelka) a jásal nad třemi body. Libor Beran, vedoucí Lípy: "
Ve vyrovnaném utkání jsme byli tím méně šťastnějším týmem. Hosté beze zbytku využili našich zaváhání a ukázali nám krajský fotbal zblízka. Ve druhé půli jsme si vytvořili tlak, ovšem bez jakéhokoliv efektu. Vamberk hrozil brejky a z jednoho z nich v poslední minutě rozhodl. Přes prohru musím mužstvo pochválit za přístup a výkon."

V neděli od 17,00 hostily Černíkovice béčko Rychnova. 120 diváků vidělo prohru domácích 1:3, na obou stranách stříleli gól hráči jménem Jedlinský. Domácí trenér Josef Cejpek komentoval zápas lakonicky: "
Soupeř dal ze tří šancí tři góly a proto vyhrál. Náš celek si vytvořil řadu šancí, ale produktivita je bohužel stále žalostná." V 82. minutě byl vyloučen hostující Hanyk, ale na zápasu to nic nezměnilo.

Další zajímavé utkání - Albrechtice - Borohrádek. 280 diváků sledovalo toto derby, které přineslo hokejový výsledek 7:3 (Hořínek 2, L. Vítek 2, Janeček, Sršeň, Jaroš - Brendl 2, T. Sazima). Pro návštěvníky zápasu bezesporu fotbalová paráda, utkání se definitivně zlomilo v 75. minutě.

HVĚZDA KOLA :
David Hořínek (Albrechtice) - albrechtický kanonýr dal o sobě vědět a dvěma góly přispěl ke gólové hitparádě, která se odehrála v útulném areálu této obce.

UDÁLOST KOLA :
Oba nováčci doma nezískali ani bod a seznámili se s realitou krajské kopané.

VÝROK KOLA :
Jan Čermák, trenér Doudleb, po utkání s nováčkem 1. B třídy:
"Celé utkání provázela příjemná vůně vyhlášených zdelovských bramboráků."

NÁVŠTĚVA KOLA :
280 diváků v Albrechticích nad Orlicí je jednoznačně diváckou raketou prvního kola.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 1. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 635 fanoušků, průměr na utkání 158, od počátku sezóny tedy celkem 635 diváků, celkový průměr na utkání 158)

Zdelov - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                                Lípa n. O. - 115 diváků (průměr na zápas 115 diváků)                                       Albrechtice n. O. - 280 diváků (průměr 280 diváků na zápas)                                  Černíkovice - 120 diváků (průměr na zápas 120 diváků)                                         Doudleby n. O.- 000 diváků (průměr 000 diváků na zápas)                                 Vamberk - 000 diváků (průměr na zápas 000 diváků)                                          Borohrádek - 000 diváků (průměr 000 diváků na zápas)
Rychnov n. K. B - 000 diváků (průměr na zápas 000 diváků)


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 1. ODEHRANÉM KOLE :
2 - Hořínek, L. Vítek (Albrechtice), Krmaš (Doudleby), Brendl (Borohrádek),
1 - Janeček, Sršeň, Jaroš (Albrechtice), T. Sazima (Borohrádek), Dudek, Lyer (Doudleby), Hamerský, Šponar, Pazderník (Vamberk), Čepelka (Lípa), Jan Jedlinský (Černíkovice), Jakub Jedlinský, Kočnar, Jak. Brandejs (Rychnov B),


Vytvořeno: 14.8.2014
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace