Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

28. kolo přeboru přineslo kanonádu Olympie a Nového Bydžova.. V 1.A třída schytala debakl Vysoká...


Datum akce: 30.11.-0001

28. kolo opět nabídlo diváků zajímavá utkání a spoustu branek. Hned sedm jich padlo v Kuklenách, kde Olympia rozstřílela 7:0 Jaroměř. Za zmínku stojí dalších sedm branek v do sítě Dobrušky. V tomto zápase se trefil třikrát Tomeš…

Lázně Bělohrad - Úpice 1:0 (Rychecký)

První poločas byl jasně v režii domácích, kteří díky výborně chytajícímu Kobosovi v brance Úpice, dokázali vstřelit pouze jedinou branku. Na začátku druhého poločasu měli domácí opět 100% šanci, kterou neproměnili, a od té doby šel jejich výkon dolů. Úpice byla velmi blízko vyrovnání, ale branku nevstřelila.

Olympia - Jaroměř 7:0 (3x Hubička, Korba, Trnka, Novák, Musil)

Domácí „šavle“ rozsekali hosty z Jaroměře rozdílem třídy 7:0. Kdyby Olympia proměnila všechny své šance, mohl být výsledek dvouciferný. Utkání bylo jednoznačné a hosté svou naivní hrou dovolili „šavlím“ sedmkrát skórovat.

Hořice - Týniště 1:5 (Rubeš - Merganc, Slezák, 2x Voženílek, Novák)

Utkání dvou celků z rozdílných pólů tabulky bylo rozhodnuto již ve 30. minutě, kdy hosté vedli již 0:3. Hosté jasně dominovali a rozdíl byl patrný především v první půli. Druhá část byla již vyrovnanější, ale to hosté již hru kontrolovali a zvítězili 1:5.

Broumov - Rychnov 2:0 (Michálek, Štejnar)

Díky bojovnosti domácí získali 3 body a po debaklu v minulém kole se výsledkově zvedli. Hostům se dlouhodobě nedaří a to také předvedli v tomto utkání.

Slavia - Červený Kostelec 0:0

V tomto utkání se hrálo nejen o body do tabulky, ale také o postup do finále krajského poháru. Utkání skončilo remízou 0:0. V následném penaltovém rozstřelu byla šťastnější hradecká Slavia, která postoupila do finále poháru KFS.

Libčany - Jičín 3:1 (Friedl, 2x klouda - Kraus)

Do libčanské arény dorazilo na utkání s Jičínem přes 220 diváků a výkon domácích se jim musel líbit. Po 15. minutách sice vedli hosté, ale to bylo vše, do čeho je domácí pustili. Pěknou vyrovnávací branku vystřihl Friedl, dobře zahranou standardní situací. Ve druhém poločase domácí přidali na aktivitě, fotbalovosti a domácí publikum se bavilo a nešetřilo potleskem. Domácí předvedli vynikající výkon a zaslouženě vyhráli.

Dobruška - Bydžov 2:7 (2x Hašek - 2x Vaníček, 3x Tomeš, Lacina, Karanský)

Domácí fotbalisté hráli podle slov vedoucího domácích naivě a tragicky. Sráželi je individuální chyby a domácí neměli sílu bojovat a utkání skončilo debaklem 2:7. Za zmínku stojí hattrick Tomeše.

Chlumec - Kratonohy 0:1 (Tomášek)

Domácí hráli takticky velmi dobře, vypracovali si tři gólové situace, ale nevyužili ani jednu. Hosté šli dvakrát sami na brankáře, ale taktéž neproměnili. Do domácí branky tak spadl polo centr polo střela Tomáška, která rozhodla o vítězství 0:1 pro Kratonohy.

Tabulka střelců:

1. Jiří KOŘÍNEK                  Jaroměř               26 branek

2. Radek KORBA              Olympia               20 branek

3. Miroslav RYCHECKÝ Bělohrad                               19 branek

 

1. A

Dvůr Králové B - Třebechovice 2:3 (Otradovský, Novotný - žaloudek, Kolínek, Pokorný)

Rezervní tým Dvora nepodal v utkání dobrý výkon, ač se mu podařilo vstřelit dvě branky. Hosté vstřelili tři, a proto vyhráli.

Černilov - Nový Hradec 1:3 (Benák - 2x Linder, Matějka)

Domácí pod tíhou nutného vítězství, odehráli zápas v křeči a ze svých šancí proměnili pouze jednu. Především Marek Ježek mohl několikrát vstřelit branku, ale ani jednou netrefil zařízení. Hosté tak v klidu a bez nervů kontrolovali hru a zaslouženě zvítězili.

Vrchlabí - Vysoká 5:0 (Panýr, 2x Kolář, Fink, Mejsnar)

Lídr a postupující do KP utržil vysokou porážku od Vrchlabí. Výborně hrající domácí nasázeli hostů „bůra“ a zcela zaslouženě zvítězili. Hosté nepředvedli vůbec nic.

Roudnice - Kostelec n/O 2:3 (Bednář Vl., Koblížek - Klapal, Bulavcsjak, Potoček)

Roudnice začala utkání ve svižném tempu a po půlhodině vedla 2:0. Zdálo se, že utkání je rozhodnuto, avšak domácí urazili fotbalového boha, když nevyužili další své příležitosti. Toho využili hosté a v 80. minutě dali branku na 2:3 a odvezli si všechny body.  

Nové Město - Police 2:1 (2x Koza - Klapkovský)

Do závěrečného hvizdu bylo utkání otevřené na obě strany. Domácí nevyužili své šance, které měli v průběhu zápasu. Hra byla díky nezkušenosti mladých domácích hráčů někdy chaotická a neorganizovaná, ale přesto dokázali Polici n/M porazit 2:0 když druhou branku přidal V 84. minutě Koza.

Častolovice - Kunčice 1:2 (Pinkas - 2x Hůlka)

Domácí vedli za první půli 1:0, ale hosté rozhodli ve druhém poločase o vítězství 1:2, když se z pokutového kopu trefil v 91. minutě Hůlka, který taktéž srovnával skóre v 69 minutě.

 

Ohnišov - Bílá Třemešná 1:2 (Krpata - Kubelka, Macek)

Domácí notně improvizovali se sestavou a na jejich hře to bylo znát. Hosté byli aktivnější a agresivnější a i díky tomu zvítězili.


Vytvořeno: 4.6.2014
_PO_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace