Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Dorostenecké zpravodajství 15-16. září 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o mládežnických soutěžích Královéhradeckého KFS přináší úterní číslo (18.září) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

Hlavní partner dorostenecké kopané v Královéhradeckém kraji ...

VÝCHODOČESKÝ OBLASTNÍ PŘEBOR U-19  Ilustrační foto.

Náchod a Dvůr Králové se představily doma již v sobotu, již v 9,30 se v Bělovsi představila FK Česká Třebová, domácí dorostenci vyhráli 3:1 (2:1), branky dali v 6. a 56.m. Plšek a v 38.m. Vrabec. Náchodští dorostenci hráli v sestavě Ruffer - Moravec, Bohuslav, Huaman, Panenka - Havlík, Vejprava, Vrabec, Říha - Plšek, Jaroš, střídali nebo byli připraveni Scharfer, Kuchár, Král, Hanuš, Klečák a Ducháček. Komentář z náchodského tábora zněl: "Bez několika hráčů základní sestavy nás nečekal lehký soupeř. Přesto jsme si vypracovali několik dobrých příležitostí a některé jsme proměnili. V naší hře nebyl klid ke kombinaci,velké množství nepřesných přihrávek, prohrané osobní souboje. Vítězství je vybojované, vždy nebude jen pohledná hra a tak i toto vítězství je cenné."

O třičtvrtě hodiny později nastoupil v Miletíně Dvůr Králové proti hradeckému týmu Slavia HK/Nový Hradec Králové. Domácí byli suverénní a soupeře rozstříleli v poměru 9:0. Kanonýr Žaba zase řádil a dal celkem čtyři branky, tři zářezy přidal V.Hák, jeden Matula z PK a D.Machek. Co na to trenér Jan Míl: "Po dvou herně nevydařených utkáních jsem rád, že dnes můžu všechny hráče pochválit. Velký rozdíl byl vidět hlavně v přístupu k utkání. Od prvních minut kluci chtěli hrát, byli v pohybu a snažili se o kombinaci a kolmé přihrávky na útočníky. A protože jsme dnes své šance nezahazovali, odjel soupeř s debaklem. Potěšující je, že jsme tohoto výsledku dosáhli s šesti mladšími dorostenci v sestavě a i v oslabení (v 43.m. dostal ČK Tichovský) jsme dokázali hrát útočně a dávat góly." A ještě podrobnosti z webu Dvora ...

V sobotu dále hostilo Vysoké Mýto Olympii Hradec Králové B a favorit vyhrál jasně 4:0.  

Ústí nad Orlicí vyzvalo doma Hlinsko a hosté si odvezli výhru 2:0 po poločase 1:0 (13.Najman, 89.Netolický).

V neděli se v 10,15 střetli v Novém Městě domácí dorostenci s Rychnovem n.K. a vyhráli 3:1 (Klikar 2, Lelek - Řehák). Vedoucí domácího týmu Mudroch řekl k zápasu toto: "Průměrné utkání týmů ze dna tabulky, přineslo spoustu nepřesností a osobních soubojů ve středu hřiště. Domácí si z brejků vytvořili několik gólových šancí, ale nedokázali je proměnit. Rozhodující třetí gól dali domácí až v samém závěru utkání, když početně oslabení hosté doplatili na svoji nedisciplinovanost."

Kolo uzavřelo utkání vysokého favorita FK Pardubice B s mladšími dorostenci RMSK Cidlina, domácí si se soupeřem pohráli a zvítězili 11:1 po poločase 2:0. Tři branky dal Vojíř, dvě Pleskot a Kotajny, po jedné A.Kopecký, Schwab, Kopecký a Hundák. Pavel Zahradník byl stručný: "Jednoznačně hrané utkání v plné režii domácího týmu, který svou místy až drtivou herní převahu vyjádřil i brankově po pěkných útočných akcích. Střelecky se prosadil autor tří branek Vojíř."

PŘEHLED VÝSLEDKŮ: Náchod-Česká Třebová 3:1, Dvůr Králové-Slavia HK/Nový Hradec 9:0, Vysoké Mýto-Olympia HK B 4:0, Ústí nad Orlicí-Hlinsko 0:2, Nové Město-Rychnov 3:1, Pardubice B-RMSK Cidlina B 11:1


SDC11618 KRÁLOVÉHRADECKÝ PŘEBOR U-19  Ilustrační foto.

Čtyři zápasy 6.hraného kola začínaly shodně v sobotu od 14,15.

Vedoucí tým soutěž Bystřian Kunčice hostil béčko Náchoda, domácí se na soupeře hodně chystali, k dispozici měli i hráče, kteří jsou na střídavý start v jiných klubech. Důkladná příprava se svěřencům trenérů Galla a Pechara vyplatila v podobě šesté výhry za sebou v poměru 3:1.

Poslední Volanov (0 bodů) hostil předposlední Třebechovice (2 body), oba týmy si připsaly bod, pro Volanov první, pro Třebechovice třetí. Zápas skončil divokým skóre 5:5.

Nová Paka/Stará Paka přivítal v předzápase divize SK Solnici a vyhrál poměrně jasně 4:1 (Machát 2, Matouš, Mentus - Cink). Již v 9.minutě vedli domácí dorostenci 3:0, pak se spíše bránili, druhá půle již byla vyrovnaná. Pro Solnici je prohra krutá.

Dobruška vyzvala doma Baník Žacléř a hosté si museli připadat jak na kolotoči, konečný výsledek je ve fotbale kuriozitou - zněl totiž 10:3 (Michalík 4, Jelen 3, Pfeifer 2, Oubrecht - Gajdoš 2, Kolář). Výhra byla pro domácí povinností, ale potěšila produktivita a koncovka.

V neděli v 10,30 FK Chlumec/RMSK uvítal Jaroměř a soupeře vyprovodil velmi nehostitelsky v poměru 8:1 (Hartman 3, M.Kučera, Janouch, Kycelt, Škop a Branský - Křivský). Sestava domácích, kteří se letos poprvé sešli kompletní, zněla - Frajer - Steklý, Rybář, Drobný, Tichý - Kycelt, P.Štok, Škop, Janouch - Hartman, M.Kučera, střídali Švarc, Branský, Svoboda, Pavlata a Šusta. Ing.Ladislav Vacek, vedoucí domácího celku, řekl k zápasu: ""Jednoznačná záležitost domácího týmu s jedinou slabší chvilkou gólmana a zasloužené vítěztví, které mohlo být i vyšší. Poprvé jsme se sešli kompletní !!!"

Odpoledne ve 14,15 hostilo Vrchlabí Trutnov B a Hořice Červený Kostelec. Vrchlabští fotbalisté se vyrovnali s rolí favorita a zvítězili 3:1 (15. Renner, 26. Žďárský, 53. Tauchman - 56.Chvalina), trutnovští trenéři přesto svůj tým pochválili.
V Hořicích rovněž vyhráli domácí v poměru 2:1 (Hlaváč, Kuneš - D.Rudolf). Z hořické lavičky zaznělo toto hodnocení: "Velmi bojovné a vyrovnané utkání. Domácí ale měli větší chuť po vítězství a v 89. minutě rozhodl skvělý lob střídajícího J. Kuneše."


PŘEHLED VÝSLEDKŮ
: Kunčice-Náchod B 3:1, Nová Paka/Stará Paka-Solnice 4:1, Dobruška-Žacléř 10:3, Volanov-Třebechovice 5:5, Chlumec/RMSK-Jaroměř 8:1, Vrchlabí-Trutnov B 3:1, Hořice-Červený Kostelec 2:1


KRAJSKÁ SOUTĚŽ, skupina A     

Ve všech skupinách se hraje o postup do jarní části a o postup do zimní části JUTA GRASS poháru, kam postoupí nejlepších 13 týmů po podzimní části. Zimní díl Poháru dorostu se bude hrát na umělých travách v devíti tříčlenných skupinách, ze kterých vítězové dále postoupí do osmifinále.

Všechna utkání této skupiny se hrála v neděli.

Vedoucí Kopidlno se střetlo v derby se Sobotkou a domácí svému okresnímu rivalovi naložili osm branek, hosté nekorigovali, takže konečný výsledek zněl 8:0. Sobotka přijela v deseti, za domácí dal hattrick Poutník, dva góly vstřelil Kořínek, jeden Jantulík, Klaban, Valnoha. V jaké sestavě hrál vedoucí tým soutěže - Ulrych - Carda, Říha, Strnad, Nasikovský - Valnoha, Černovský, Klaban, Hnízdil - Poutník, Kořínek,  střídali Wajs, Jantulík

Rozjeté Kosičky přivítaly neporažený Sokol Červeněves a byl to opět gólostroj, Spartak vyhrál 6:4 (Stránský 3, Dašek 3 - Dvořák 3, Hlavatý) a je již druhý. Zápas řídil rozhodčí Liebisch.

Podhradí "na kopci" vyzvalo Slavoj Skřivany a byla z toho atraktivní remíza 3:3.

Volno měly Lovčice, nutno říci, že tato skupina vypadá velmi dramaticky a podzimní souboje o postup budou ještě velmi zajímavé.

PICT0022
KRAJSKÁ SOUTĚŽ, skupina B


V sobotu Sokol Myštěves hostila Lhotu p.L. a zvítězila těsně 2:1.

Ve 14,00 přivítal Sokol Stěžery Kobylice a hosty vůbec nešetřil, konečné skóre se zastavilo na poměru 9:0 (Pech 3, Homolka, Gabriel, Hantsch, Vácha, Bílek, Tluka).

V neděli v 13,45 v Probluzi hrály Dohalice, domácí a rozhodčí utkání však výsledek úspěšně utajili.

Volno měl tým Smiřic/Předměřic.


PICT0047
KRAJSKÁ SOUTĚŽ, skupina C


V sobotu se v 14,30 utkala Bílá Třemešná s Úpicí a vyhrála tenisovým výsledkem 6:1.

V 16,30 se v Lázních Bělohrad uskutečnil magnet kola - Javorka přivítala vedoucí Tatran Hostinné. Zápas byl přímým soubojem o čelo tabulky a výsledkově byl vyrovnaný pouze v prvním poločase (2:1). Konečný rezultát zněl 7:1 pro Javorku (!!!). Góly - 10. Kobrýn, 13. Šorm, 48. Stárek, 70. Kobrýn, 75. Loner, 80. Kobrýn, 87. Kobrýn, domácí komentář Ing.Stárka: "Domácí si po celý zápas vytvářeli spoustu šancí a hosté jim zdatně sekundovali. Ve druhé půlce Javorka zpřesnila svoji střelbu a hosty přehrála."

V neděli ve 14,00 kolo skončilo zápasem Janské Lázně-Meziměstí/Teplice, který skončil jasnou výhrou "Jánek" 6:1 (4:1). Dva hattricky v podání domácích hráčů Haidera a Kocíka ozdobily toto střetnutí, za hosty korigoval Pražák.

Víkend bez fotbalu měli dorostenci České Skalice.



KRAJSKÁ SOUTĚŽ, skupina D


Ve skupině D se šlo na fotbal jen v sobotu.

V 13,45 začalo derby Voděrady-České Meziříčí a domácí svého regionálního rivala rozstříleli v podobě 7:1 (M.Brich 4, Falta 2, Koráb - Tomášek). Zápas před 30 diváky řídil Filip Stieber.

Ve 14,00 Velké Poříčí přivítalo Vamberk/Doudleby a vedoucímu celku soutěže podlehlo drtivě 1:7 (Gois - Šrom 3, Matoušek 2, Dudek, Halamka). Jan Gerčák, vedoucí domcích dorostenců, přesto utkání hodnotil pozitivně: "Velice pohledné utkání a krásné fotbalové akce na obou stranách. Bohužel domácí celek po vyčerpávajícím prvním poločase již nedokázal rychlostně odolávat hostujícímu celku. Poděkování za bojovný výkon domácích s lídrem tabulky si zaslouží všichni hráči."

V 14,15 zahájilo velké místní derby Albrechtice n.O.-Týniště n.O., týnišští dorostenci se letos dotýkají zcela jiných výsledků než vloni a domácím udělili lekci v podobě 6:2.

Volný víkend měl SK Babí.


DSCF4465 BELSPORT KRAJSKÝ PŘEBOR U-17
  Ilustrační foto.

V sobotu 15.září se hrála čtyři utkání, jako první se v 9,30 představila Dobruška s Trutnovem/Mladými Buky. Hosté vyhráli suverénně 8:3 (5:0), střelcem zápasu se stal Káža se 4 góly, dva dal Malínský, jeden Slavíček a Bednář. Dva úspěchy Dobrušky dal Šedek, jeden Ježek. Domácí hodnocení: "Úvodních deset minut jsme soupěře zatlačili, ale následně inkasovali z penalty po neúmyslném faulu Šedka. Přestali jsme zcela hrát. Nepřistupovali jsme včas k soupeři a přesně jsme si nepřihráli. Navzdory špatné hry jsme si vytvořili tři vyložené šance, které jsme však do přestávky neproměnili. Po domluvě v šatně a přeskupení sestavy jsme druhý poločas odehráli o sto procent lépe. Za druhý poločas zasluhují hráči pochvalu. Pozitivní je, že zápas v polovině nezabalili a zvedli se. Soupeř vyhrál zcela zaslouženě."

V 11,15 Vrchlabí hostilo v Kunčicích n.L. Nové Město a v dramatickém duelu vyhrálo 2:1 (33.Mejvald, 61.Votoček - 19.Práza). Zápas hodnotil pro Fotbal v kraji hostující trenér Bohumil Popperle: "Po celé utkání byla hra vyrovnaná. My jsme ve druhé půlce nevyužili několik slibných šancí a dovolili jsme domácím po hrubé chybě v obraně dát rozhodující branku. Kluci nehrají špatně, ale děláme hodně chyb v obranné činnosti, takže se na ní budeme muset hodně zapracovat."

Červený Kostelec podlehl Olympii Hradec Králové vysoko 0:7 (Veselý 2, Kejř 2, Kučera, Roubal, Turek). Hostující realizační tým byl spokojen a dal to najevo: "Zápas jsme zvládli vcelku velmi dobře. Měli jsme výraznou územní převahu, která postupně vyústila v sedmi gólový příděl."

V 14,15 Chlumec/Převýšov hostil Broumov a v dramatické přestřelce vyhráli hosté 5:4.


V jediném nedělním utkání se v 11,15 v Třebši představil Rychnov n.K. a domácí mladíky přehrál v poměru 4:2 (2:0), za Rychnov 3x zvedla ruce nad hlavu Jedlinský, jednou se radoval Švarc, za Třebeš potěšili příznivce Jandík a Pilný. Zápas řídil sudí Vlachýnský a třebeští přidali tento komnetář: "Tentokrát domácí tahali stále za kratší konec. Dvakrát sice dokázali snížit na rozdíl jedné branky, ale hosté z Rychnova jim více nedovolili a nakonec si zaslouženě z Třebše odvezli tři body."

Volno mají Kostelec/Častolovice a Slavia HK/Nový Hradec Králové.

PŘEHLED VÝSLEDKŮ: Dobruška-Trutnov/Mladé Buky 3:8, Vrchlabí-Nové Město 2:1, Červený Kostelec-Olympia HK 0:7, Chlumec/Převýšov-Broumov 4:5, Třebeš-Rychnov n.K. 2:4

ČESKÁ DOROSTENECKÁ LIGA U-19  

Jako první se představil z našich zástupců Sokol Třebeš na Vyšehradě, v sobotu v 10,00 se hrálo na umělé trávě. Svěřenci trenéra Mizeríka podlehli domácímu Slavoji vysoko 0:5 po poločase 0:2.

V neděli nejprve začalo derby hradeckého okresu, na Městském stadionu uvítal domácí RMSK favorita soutěže - hradeckou Olympii. Hrálo se od 13,30, hříšník minulého kola Jan Labík (Cidlina) vyfasoval od disciplinární komise KPŘFČ zasloužené čtyři zápasy natvrdo.
Hosté vedli již v poločase 2:0 a nakonec si zaslouženě odvezli tři body za výhru 5:2 (za domácí Mejstřík a Jiřička).


Trutnov hostí od 13,45 FK Kolín a svěřenci trenéra Jebavého dostali doma za vyučenou, kolínští fotbalisté si odvezli všechny body za výhru 7:3.

Aktuální výsledky ...
Program kola, tabulka a minulé výsledky zde ...


Videoreportáž "Našetelevize" z letošního dorosteneckého Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje ...

ukázka


Vytvořeno: 16.9.2012
Vladimír Blažej


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace