Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Šest branek Vojty Bílého z České Skalice!! Mladší dorost RMSK na vítězné vlně!! Špatné terény i odložené zápasy!


Datum akce: 30.11.-0001

Ve finálové skupině VČ přeboru U 19 zvítězili Pardubice 2:0 v České Třebové a Nové Město rozstřílelo 5:0 Vysoké Mýto. Podle domácí lavičky, to byla výhra naprosto zasloužená.

 

tabulka zde:

Ve skupině o 6-10. místo pokračují ve výborných výkonech novobydžovští mladíci. Tentokráte si lehce poradili s hradeckou Olympií. V Kuklenách dokázali vyhrát 5:0. Rychnov, trochu překvapivě, prohrál 1:0 v Žamberku.

tabulka zde:

 

 

 

 

 

V FM SERVIS krajském přeboru U-19 byl odložen, díky počasí, zápas vedoucích Hořic v Žacléři. Druhá Solnice, i díky hattricku Drašnara, vyhrála 4:1 v Červeném Kostelci. Překvapení se zrodilo v Orlické kotlině. Domácí Slávia zde jednoznačně, 4:0, přehrála Probluz. V zápase rozdílných poločasů přehrál Trutnov společný tým Staré a Nové Paky 6:2.

Výsledky přeboru zde ...

Ve finálové skupině krajské dorostenecké soutěže je i nadále na čele tabulky tým Hostinné. Tentokráte bez problémů zdolal 6:0 Kopidlno. Týniště vedlo nad týmem Vysoké a Třebše už 4:0, ale nakonec bylo rádo za těsnou výhru 4:3. Skřivanům v České Skalici vyšlo vše na co sáhly a když domácí proměnili jen minimum svých šancí, zrodila se výhra hostí v poměru 6:2. Hattrick zaznamenal skřivanský Brzek.

Výsledky skupiny  zde ...

 
Ve skupině o pořadí č.1. přijela vedoucí Javorka do Červeněvse. Zdejší hřiště bylo silně podmáčené a možná i to bylo příčinou, že se do Bělohradu vezl jen jeden bod za remízu 4:4. Domácím pomohl i hattrick Hornycha. O jediný bod za Javorkou jsou v tabulce Kosičky. Ty porazili Rasošky 5:2. Ani tři branky Kodeše nepomohly Smiřicím k zisku tří bodů ve Lhotě p.L.
Ve skupině o pořadí č.2 se všechny tři vedoucí týmy, představily na hřištích soupeřů a ani jeden z nich nezaváhal. Úpice vyhrála v Babí 3:0, Velké Poříčí 4:0 v Doudlebech a Rudník 5:2 ve Slatině. Všechny zápasy se hrály na těžkých terénech.

Výsledky skupiny  zde ...

 

 

V NADLER krajském přeboru U-17 pokračuje nadvláda Třebše. Ta porazila 4:1 Rychnov a v čele tabulky už má osmibodový náskok. Na druhém místě jsou chlumečtí mladší dorostenci. Ti vyrovnali v zápase s Vrchlabím až v poslední minutě. Penaltový rozstřel, který přinesl řadu neproměněných pokutových kopů, vyzněl lépe pro domácí. Zajímavý zápas se hrál také v Jaroměři, kam přijelo trutnovské béčko.. Skóre se přelévalo ze strany na stranu, konečné bylo 4:4. Penalty 4:2 pro hosty, za které se blýsknul hattrickem Landa. Olympie si dojela pro tři body do Broumova.

 

 

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

 

 

V ISOTRA krajském přeboru SŽ došlo na souboj prvních dvou týmů tabulky. Do Broumova přijela Olympie a odvezla si zaslouženou výhru 6:1. Vrchlabí zvítězilo, brankou z poslední minuty, 1:0 v Chlumci. Třebeš si otevřela proti Rychnovu střelnici. Konečné skóre bylo 13:1. Čtyři branky domácích vstřelil Lisý, třikrát se trefil Zaal. V souboji Kostelců byl úspěšný ten Červený, který i bez několika hráčů zvítězil 5:1.

výsledky zde:

 

 

 

 

Ve finálové skupině BELSPORT KS SŽ se v páteční předehrávce představilo v Černilově Týniště. V nervózním utkání se oba týmy rozešli smírně 3:3. Penalty vyšly lépe domácím. Javorka si poradila s béčkem Olympie 3:1. Do Dvora Králové nedorazil hlavní rozhodčí. Domácí prohráli s Pakou 0:3.

Výsledky zde ...

 

 

Ve skupině o pořadí BELSPORT KS SŽ se nečekala prohra vedoucích Třebechovic s týmem Meziměstí/Teplice 1:2. Hořice utrpěli debakl 9:0 v České Skalici. Šest branek vstřelil domácí Bílý!!!

Výsledky zde:


Vytvořeno: 20.5.2014
fotbal v kraji - MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace