Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1.třídy mužů 15-16. září 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje přináší úterní číslo (18.září) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

PICT0306   1.A TŘÍDA MUŽI     Hradecký deník

Celkem padlo v 6.kole 24 branek, průměr 3,42 gólu na utkání (v 5.kole 18 branek, průměr 2,57 gólu na utkání, v 4.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 3.kole 17 branek, průměr 2,42 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 27 branek, průměr 3,85 gólu na utkání). Střelci se tedy zatím nejlépe činili v 1.kole, od té doby se počet vstřelených branek hodně ustálil, toto kolo však kanonýry trochu probudilo.

Branku nevstřelily týmy Police n.M. (celkem 4x), Úpice (poprvé v soutěži), Přepych (celkem 2x) a Roudnice (celkem 3x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily také celky Dobrušky (3x), Nového Hradce Králové (2x), Ohnišova (2x), Kunčic (1x), Vysoké n.L. (1x), Třebechovic (1x), Černilova (1x) a Vrchlabí (1x).


CO ZAUJALO: Všech sedm utkání skončilo výhrou domácích celků v rámci hesla "Můj dům, můj hrad". Police n.M. je nadále přikována ke dnu tabulky a zatím nevyhrála jediné utkání. Vrchlabí v Kunčicích doslova rozneslo Roudnici, což se úplně takto nečekalo.
Nový Hradec Králové dal pět gólů Třebechovicím, což odborná veřejnost rovněž úplně neočekávala. Fotografie z utkání uveřejnil Hradecký deník ...
250 diváků vidělo zápas Dobrušky s SK Přepychy, což dokumentuje, jakou přitažlivost mají místní derby.Dramatickou koncovku přinesl opět závěr zápasu ve Vysoké n.L.. Fotografie z derby přináší Rychnovský deník ...
Ohnišov nedal šanci Polici n.M., které se zatím vůbec nedaří, více o utkání Rychnovský deník. Fotografie ze zápasu zde ...

Výsledky I.A třídy zde ...


KANONÝŘI 1.A TŘÍDY (po 6.kole)
6 - Neppl (Nový Hradec)
5 - Šlechta (Vrchlabí)
4 - Kárník (Přepychy), Winter (Úpice), Štěnička (Černilov), J.Kučera (Chlumec), Macháček (Ohnišov)

3 - J.Jelínek (Chlumec), Doležal, Laštovička (Kunčice), R.Kyral (Třebechovice)
2 - Dobýval (Ohnišov), Páter, Šmíd (Nový Hradec), Bolehovský, J.Šrámek (Kostelec), Hanuš, Bráborec (Chlumec), Lochman (Třebechovice), Dohnálek, Macháček (Vysoká n.L.), Rada (Úpice), Prát (Přepychy), Mikušík (Dobruška), Votoček (Vrchlabí)
1 - Haken, Šulc, Jarkovský, Kalaš, Dvořák, Jelínek, vlastní (Vysoká n.L.), Hermann, D.Jelínek, Beneš (Chlumec), Mašek, Řehák, L.Šrámek, Švandrlík, Umlauf (Kostelec), Janata, Hruška, Kratochvíla, Vik, Hornych (Kunčice), Koblížek, Bednář, T.Krejcar, Samšeňák, Slezák, Dvořáček (Roudnice), Kovaříček, Kupec, Hašek (Přepychy), Čapek, Filip, Ježek, Linhart, P.Benák jun. (Černilov), Kolář, Hawel, Vejnar, Burger, Kraus, Jakoubek (Vrchlabí), Fetter, David (Ohnišov), Kollert, Schubert, Pášma (Police n.M.), Mach, Hanzlík, Hejzlar (Úpice), M.Dostál, Doubek, Kováč, Jirásek (Dobruška), Přiklopil, Olšák (Nový Hradec), vlastní (Třebechovice)

PICT0303 1.B TŘÍDA MUŽI - skupina A

 

V týdnu se dohrávalo utkání Nové Město .M. - SK Sobotka s výsledkem 5:1 (David 3, Paďour, Srubjan), více o utkání v referátu Náchodského deníku zde ...
                                           


Celkem padlo v 6.kole pouhých 15 branek, zatím naprosto nejnižší průměr na utkání 2,14 gólu na utkání, střelci se v poměrně pěkném víkendovém počasí moc nesnažili (v 5.kole 34 branek, průměr 4,85 gólu na utkání, v 4.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 32 branek, průměr 4,59 gólu na utkání).

Branku v tomto kole nevstřelily týmy Miletína (poprvé v soutěži), Nového Města n.M. (poprvé v soutěži) a Libáně (celkem 2x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily také celky Janských Lázní (celkem 3x), Jičína B (celkem 2x), Mladých Buků (celkem 2x), Kopidlna (celkem 2x), Rudníku (celkem 2x), Mostku (celkem 1x) a Sokola Libáň (celkem 1x).


CO ZAUJALO: Málo branek, obrany předčily útoky, vrcholem byly tři góly v zápase. 350 diváků přišlo do Kopidlna na derby s Libání. Více Jičínský deník ...
Stará Paka počtvrté vyhrála venku a je jediným celkem krajských soutěží, který ještě neztratil ani bod. Navíc kuriozita - pět výher bylo o jednu branku.
Nové Město padlo po vítězné dohrávce se Sobotkou doma s Mladými Buky, hosté mají formu, to je bez diskuze. 

Jak řídil Duchek obrat Mostku v utkání s Baníkem Žacléř, o tom píše Krkonošský deník.

KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina A (po 6.kole)
8 - David (Nové Město n.M.)
4 - Balcar (Libáň), Machalík (Mladé Buky), Krejčí (Stará Paka)
3 - Havránek (Rudník), Hendrych, D.Kubelka, Jos.Kubelka (Bílá Třemešná), Berger (Stará Paka), Liška (Mladé Buky), Machačný, Odvárko, J.Dřímal (Kopidlno), Kubišta, Rulc (Sobotka), Z.Prokop (Janské Lázně)
2 - Machačka, Urban, Bartoníček (Miletín), Andrle, D.Duchek (Mostek), Kuchta, Pavlíček (Stará Paka), Janata, L.Vít, Ondráško (Žacléř), Brhel, R.Toth (Mladé Buky), D.Kracík, D.Nosek, L.Kracík (Hostinné), Meszároš (Jičín B), Koza, Srubjan, Paďour (Nové Město), Hnát (Kopidlno), Kalinka, Hlavatý, Havlík, Banyácski (Libáň), Přikryl (Sobotka), Hylmar (Rudník)
1 - Pluhař, Ulvr, Fejfar, Materna, Kocourek, Hladík (Jičín B), Skála, Brožek (Žacléř), Štelzer, Kábrt, Sameš, Sapár (Janské Lázně), Vr.Robek, Hanuš, Polák, Rachota (Mostek),  L.Novák, Víšek (Rudník), Jar.Kubelka, T.Otradovský, Hendrych, Hažer (Bílá Třemešná), Polák, Maličký, Zeman, Kováč, Slavík, L.Horák (Hostinné), Kulda (Stará Paka), Havelka, Zikmund, L.Komárek (Kopidlno), Němeček, Brentner, Hátle, Jukl, Leplt (Miletín), Zákravský, Lichter, Darebník (Nové Město n.M.), Knížek (Libáň)

Výsledky I.B třídy zde ...
 


PICT0360 1.B TŘÍDA MUŽI - skupina B



Celkem padlo v 6.kole pěkných 32 branek, což je průměr 4,57 gólu na utkání (v 5.kole 25 branek, průměr 3,57 gólu na utkání, v 4.kole 31 branek, průměr 4,42 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, což je průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole nádherných 40 branek, což je průměr 5,71 gólu na utkání, v 1.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání)
.

Branku nevstřelily pouze týmy Police n.M. B (celkem 4x) a Doudleb n.O.(celkem 2x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily také celky Předměřic (celkem 2x), Borohrádku (celkem 2x), Dobrušky B (celkem 2x), Lokomotivy HK (celkem 1x), Českého Meziříčí (1x) a Opočna (celkem 1x).

CO ZAUJALO: Přestřelka v Deštném skončila vítězně pro Malšovice, což bylo bezesporu překvapením. Třebeš se chová nenováčkovsky a Černíkovice vyplenila doslova a do písmene, pravdu mají zřejmě ti, kteří hradecký tým pasují na největšího aspiranta postupu. Věkový průměr týmu hostí byl 19,5 roku (!), Třebeš začíná sklízet plody práce s mládeží a je to i odměna pro neuvěřitelně pracovitého předsedu klubu Martina Zbořila.
Doma ztratily Častolovice remízou s Českým Meziříčím, to bohatým bere, zatím jako jediné připravilo i ztrátu vedoucí Třebši. Zabírá Borohrádek, po výhře v Malšovicích dal razítko i doma třemi body s béčkem Police. Na druhé derby v Dobrušce přišlo po sobotních 250 divácích pouze o 100 méně, domácí rezerva však hrála podle slov domácích ustrašeně a Opočno si odvezlo čtyři kilometry první výhru v letošním ročníku.

Po zápase Předměřic uvedl trenér Slavoje doporučení pro své kolegy ...

KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina B (po 6.kole)
8 - Sehnal (Častolovice)
6 - Vik (Černíkovice)
5 - Ziegler (Lokomotiva HK), Farkaš (Třebeš)

4 - Kollert (Police n.M. B), Eimer (Provodov), D.Hanuš (Černíkovice), Kouba (Deštné)
3 - Kaplan (Deštné), Schejbal (Lokomotiva HK), M.Přikryl, Pav.Mráz (Častolovice), Kotyza (Doudleby), Pataki (Police n.M. B), Strakatý, Soukup (Předměřice), Tobiášek, Bartoš, Lemon (Malšovice), O.Polák (Opočno), Majer (Třebeš)
2 - Kráčmer,  (Doudleby), Liška, Moravec, P.Matějus (Borohrádek), Pfeifer, Macek, Blažej, Muller (Provodov),  Dušánek (Police n.M. B), Kopsa (Doudleby), Hrouda (Černíkovice), M.Zatloukal, Tuček, Kánský, Umlauf (Deštné), Stiebert (Černíkovice), Ježek, Krajňák (České Meziříčí), Tichý (Lokomotiva HK), Michl (Dobruška B), L.Jelen (Opočno), Sochor, Zbořil, Heglas, Pav.Mizerík (Třebeš)
1 - Včelák, Rudolf (Deštné), Hubáček, V.Malý, Kováč, Malý, Svatoň, M.Eimann (Dobruška B), Javůrek (Lokomotiva HK), Vojnar, J.Čermák, T.Sazima (Borohrádek), M.Brandejs, Kuhn, T.Přikryl, Cvejn (Častolovice), Langr, Pav.Mazura, Kopsa, T.Hojný (Doudleby), Škrabal, Školník, P.Musil, Krulich, Pfeifer (Opočno), Krucký, Ninger, J.Jareš (Malšovice), Obst, Vlkanova, Černý, Štajer, Krykorka (Třebeš), Pařízek, Vacek, Beneš, Vrabec (Provodov), Španiel, Kozák, Rezek, Baše (České Meziříčí), Frank, Hronek (Předměřice), Hečko, Tér (Police n.M. B), F.Stieber (Černíkovice)

Výsledky I.B třídy zde ...


Ilustrační foto 


Vytvořeno: 16.9.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace