Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

První máj ve znamení fotbalu v 1. B třídě, anglické týdny začínají, Přepychy vezou další bod zvenku


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře hraje ?

 Pohár společnosti Eutax - vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

EUTAX 1.B třída zahájila poslední březnový víkend, končí 15.června 2014, dvakrát se bude hrát ve vložených čtvrtečních kolech 1. a 8.května. Do 1. B třídy postoupí přeborníci OFS (respektive případně týmy podle ustanovení Soutěžního řádu), z 1. A třídy sestoupí týmy podle sestupového klíče, prvním sestupujícím je zde již Stará Paka.

Střelci jsou uváděni včetně těch úspěšných v kontumovaných zápasech.

Přidělení losovacích čísel pro jarní část krajské soutěže EUTAX 1.B třídy mužů:
LČ 1 - první a páté týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 2 - první a páté týmy po podzimu s horší bilancí
LČ 3 - druhé a šesté týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 4 - druhé a šesté týmy po podzimu s horší bilancí
LČ 5 - třetí a sedmé týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 6 - třetí a sedmé týmy po podzimu s horší bilancí
LČ 7 - čtvrté a osmé týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 8 - čtvrté a osmé týmy po podzimu s horší bilancí

                                (foto Lubomír Douděra)

EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA E (o postup) - program a výsledky

LČ 1 - TJ Rudník (3 bonifikační body)
LČ 2 - SK Sobotka (3 bonifikační body)
LČ 3 - FK Trutnov B (2 bonifikační body)
LČ 4 - Sokol Libáň (2 bonifikační body)
LČ 5 - Tatran Hostinné (1 bonifikační bod)
LČ 6 - FK Kopidlno (1 bonifikační bod)
LČ 7 - SK Miletín
LČ 8 - SK Jičín B

E-skupina 1.B třídy
přinesla ve čtvrtek 1. května čtyři další duely, pořadatelství si vyměnily týmy Trutnova B a Rudníku, jejichž duel byl magnetem kola.
 
Už ve 14,45 zahájil v Horním Starém Městě zápas rezervy Trutnova s Rudníkem, bylo to střetnutí aktuálně třetího s prvním. Domácím se otevírala šance na první místo a tuto šanci také využili výhrou 4:3 (Ficner 2, Tobiáš, Knap - Prívara 2, Havránek). Jiří Skuček byl jako obvykle stručný: "Za předvedenou hru ve druhém poločase jsme si vítězství zasloužili, i když opět s nervy až do konce utkání." Před 100 příznivci fotbalu řídil zápas Styblík.

Tatran Hostinné přivítal Miletín od 17,00 a byl to i pro domácí další souboj o neporazitelnost. Pozor - hosté před zápasem hrozili, výhra 4:0 nad Kopidlnem je určitě psychicky naladila. Toto tvrzení se nakonec potvrdilo, hosté vedli do přestávky 2:0 góly Krátkého a Machačky, domácí po tlaku ve druhé části hry snížili až v 90. minutě Jakoubkem. Zápas sledovalo 168 fanoušků, kteří byli svědky první jarní prohry Tatranu, kterému byl navíc vyloučen Nossek. Miletín v tabulce Hostinné dotáhl a na vedoucí Trutnov ztrácí tři body. 

V derby Sobotka hostila Libáň, i zde se hrálo od 17,00. Tým z města Fráni Šrámka vyhrál 2:0 a jeho postavení se opět zlepšilo.

Opravná zkouška pro svěřence Romana Horny byla naplánována do domácího prostředí, kde Kopidlno přivítalo Jičín B. Byli jsme zvědavi, zda se trenérovi podaří s týmem "zatřást". Nepodařilo - Kopildno podlehlo 1:2 (Machačný - Horáček 2) a jakoby diváci tušili, že jejich miláčci opouštějí loď naděje na postupovou příčku, příšlo jich jen 100, což je na Kopidlno málo.

HVĚZDA KOLA :
V dramatickém duelu o čelo (4:3) zazářili dva střelci dvou branek, rudnický Prívara a trutnovský Ficner. Oba tedy získávají tento virtuální titul tohoto kola.

UDÁLOST KOLA :
První jarní prohra Hostinného přišla v 6. kole, Tatran dokonce prohrál doma, jeho katy se stali střelci Miletína Krátký a Machačka.

VÝROK KOLA :
Žádný výrok hodný pozornosti nebyl zaznamenán.

NÁVŠTĚVA KOLA :
Zápas Hostinné - Miletín vidělo 168 fanoušků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 20 ODEHRANÝCH ZÁPASECH (celkem přišlo na jaře v této skupině zatím 2 995 diváků, jarní průměr na zápas 124 diváků. 488 fanoušků přivítaly čtyři stadiony v 6. jarním kole).
TJ Rudník - 1 725 diváků (průměr 191 diváků na zápas)                                       FK Kopidlno - 1 675 diváků (průměr na zápas 167 diváků)                                    Tatran Hostinné - 1 399 diváků (průměr 156 diváků na zápas)                              SK Sobotka - 1 350 diváků (průměr na zápas 135 diváků)
Sokol Libáň - 1 135 diváků (průměr na zápas 113 diváků)
SK Miletín - 1 092 diváků (průměr 109 diváků na zápas)                                        MFK Trutnov B - 915 diváků (průměr 83 diváků na zápas)
SK Jičín B - 660 diváků (průměr na zápas 66 diváků)


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20 ODEHRANÝCH KOLECH :
23 - M.Jakoubek (Hostinné),
15 - Havránek (Rudník), Rulc (Sobotka),
14 - Hejna (Trutnov B), 
11 - Urban (Miletín),
10 - Knap (Trutnov B),
9 - Pluhař (Jičín), Prívara (Rudník),
8 - Havelka (Kopidlno), Banyácski (Libáň)Hylmar (Rudník), Horáček (Jičín),
7 - Škopán, Kubišta (Sobotka), Petružálek (Hostinné),
6 - Přikryl (Sobotka), Novák, Víšek (Rudník), Maličký (Hostinné), Poutník (Kopidlno), Havlík (Libáň), Němeček (Miletín), Ficner (Trutnov B),
5 - Men, Knobloch (Sobotka), Knížek (Libáň)R.Polák (Hostinné), Zeman (Rudník),  P.Komárek, Machačný (Kopidlno),
4 - Klaban, Černovský (Kopidlno), Hejtmánek, Kocourek, Kořínek (Jičín), Čáp (Rudník), L.Kracík (Hostinné), Leplt, Hátle (Miletín), Balcar (Libáň),
3 - Nývlt (Sobotka), Ondráček, Voldán, Mezsároš, Zugar (Jičín), V.Kulhánek (Kopidlno), Filounek, Brentner, Machačka (Miletín), Ulrich, Toth (Trutnov B), Štemberka (Rudník),
2 - Baster, Bárta (Sobotka), L.Komárek (Kopidlno), Holubec, Skuček, Bonisch, Doubic, Mahrla, Chvalina, Tobiáš, vlastní (Trutnov B), Lev, Nosek (Hostinné), Kněžourek, Bartoníček, Krátký (Miletín), vlastní (Libáň), Hloušek (Rudník),
1 - Odvárko (Kopidlno), Hlavatý, Smetana, Pešta (Libáň), Ulvr, Samko, Veg, Javůrek, Pravda, Zlámal vlastní (Jičín B), Zahradník, Pavlíček, Halbych, vlastní (Sobotka), Dyčenko, Hnát, Geršl (Kopidlno), Nálevka, Karban, Horák (Miletín), Pecold, Kment, vlastní (Rudník), J.Horák, Kosina, L.Horák, Przybyla, Valeš, Slavík (Hostinné), Bednařík, Rejl, Přívratský (Trutnov B),

Chybí střelci ze zápasu Sobotka-Libáň.



EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA F (o postup) - program a výsledky

LČ 1 - Sokol Provodov (3 bonifikační body)
LČ 2 - FC Spartak Rychnov n.K. B (3 bonifikační body)
LČ 3 - TJ Dobruška B (2 bonifikační body)
LČ 4 - SK Smiřice (2 bonifikační body)
LČ 5 - Velešov Doudleby n.O. (1 bonifikační bod)
LČ 6 - Sokol Deštné v O.h. (1 bonifikační bod)
LČ 7 - AFK Hronov
LČ 8 - SK Albrechtice n.O.

F-skupina 1.B třídy se hrála na 1. máje jednotně v 17,00.
 
Čtvrtý Provodov přivítal třetí Dobrušku B, která tentokrát neměla problém s kádrem. Domácí rozhodně usilovali o svou druhou výhru, protože remízy body příliš nepřinášejí. Nakonec dvě trefy Bensche zajistily výhru 2:0 Provodovu, což trenér Jiří Bederka komentoval následovně: "Svátek práce jsme bojovným výkonem a poctivou prací na fotbalovém hřišti dovedli konečně do vítězného konce. Klukům děkuji za předvedený výkon." Před 120 diváky řídil zápas Havlík.

Vedoucí béčko Rychnova plnilo hostitelskou úlohu vůči Smiřicím, které jinak na tohoto soupeře zahrát umějí. Jen 30 diváků bylo zvědavo na vedoucí tým tabulky, který góly Polívky a Jedlinského vyhrál 2:0 a udržel první místo.

Černý kůň soutěže Velešov Doudleby uvítal Hronov a v případě výhry to pro domácí mohlo být velmi zajímavé. A také je ... Byť v improvizované sestavě, tak přesto si Doudleby s Hronovem pohrály a deklasovaly ho 5:0 (Schod 3, Kráčmer, Hudousek). Z Velešova je rázem kandidát na postup. Před 80 diváky řídil Čožík.

V utkání dvou posledních týmů skupiny se zřejmě hrál neemoční fotbal, Deštné bylo soupeřem na svém hřišti týmu z Albrechtic. Oba protivníci se rozešli smírně 1:1.

HVĚZDA KOLA :
Radek Schod nastřílel v dresu Doudleb tři branky do sítě Hronova.


UDÁLOST KOLA :
Provodov porazil v souboji čelních týmů béčko Dobrušky a je stále na jaře neporažen.

VÝROK KOLA :
František Kotek, trenér Rychnova B: "Na svátek práce jsme poctivou prací získali zaslouženě 3 body."

NÁVŠTĚVA KOLA :

Na utkání Provodov - Dobruška B bylo zvědavo 120 fanoušků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 20 ODEHRANÝCH KOLECH (celkem přišlo na jaře v této skupině 2 327 diváků, jarní průměr na zápas 101 diváků, v 6. jarním kole byla celková bilance 230 fanoušků bez fanoušků Deštného)
Sokol Provodov - 1 390 diváků (průměr na zápas 139 diváků)                              SK Albrechtice - 1 330 diváků (průměr 133 diváků na zápas)                               SK Smiřice - 1 200 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                   Velešov Doudleby - 1 195 diváků (průměr na zápas 119 diváků)                              AFK Hronov - 1 049 diváků (průměr na zápas 104 diváků)                                       TJ Dobruška - 825 diváků (průměr 82 diváků na zápas)                                        Spartak Rychnov B - 610 diváků (průměr 61 diváků na zápas)                               Sokol Deštné - 550 diváků (průměr na zápas 61 diváků, chybí zápas s Albrechticemi)

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20 ODEHRANÝCH ZÁPASECH :

18 - D.Hořínek (Albrechtice),
14 - Bednář (Smiřice),
12 - Kříž (Deštné),
11 - Eimer (Provodov), Kráčmer (Doudleby),
10 - J.Macek (Dobruška B),
Kubeček (Hronov),
8 - Duha, L.Sršeň (Albrechtice), Kotyza, Schod (Doudleby), Šťavík (Hronov), Bensch (Provodov), Polívka (Rychnov),
7 - Korenčík (Smiřice), Kaplan (Deštné),  Jedlinský (Rychnov),
6 - Dapecí, F.Stieber (Rychnov), Církva (Smiřice), Rojšl (Hronov), Hašek (Dobruška B),
5 - Šťavík, Rojšl (Hronov), Umlauf (Deštné), Pazderník, Řehák (Rychnov B), Kuhn (Provodov),

4 - Metzner, Macek (Provodov), Lanta, Schreiber (Hronov), F.Stieber, Lochman (Rychnov B), Vidlička, Hudousek (Doudleby), Moravec (Albrechtice), Michalík (Dobruška B),
3 - Kuneš (Provodov), Tuček, Drapák (Deštné), Mar.Ansorge, Bašta (Hronov), Kuzma, O.Velíšek (Albrechtice), Dudek (Doudleby), Nývlt (Smiřice)
2 - Malý, Štětina (Dobruška B), Franců, Danihel (Hronov), Matějček, Koutník (Smiřice), Pařízek (Provodov), Hochmann (Deštné), Lyer (Doudleby), Jaroš (Albrechtice),

1 - Tichý, Polomský, Valtera (Hronov), Kánský, Kouba, Kostadinovski, Zatloukal, Novák, Prouza, Matula, vlastní (Deštné), Effenberk, Hrnčíř, Jelen, Junek, Slánský, Děkan, Veverka, vlastní (Dobruška B), Samko, Biederman, Zelený, Pfeifer, Tolda (Provodov), Búta, Hottmar, Mochan (Smiřice), Janeček, Barták, L.Velíšek (Albrechtice), O.Stieber, Kameník, Počtýnský, Handa, Trejtnar (Rychnov B), Mazura, Souček, P.Matoušek, Kopsa (Doudleby)

V tabulce chybí střelci ze zápasu Deštné - Albrechtice.


EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA G (o sestup) - program a výsledky

LČ 1 - Spartak Kobylice (3 bonifikační body)
LČ 2 - Baník Žacléř (3 bonifikační body)
LČ 3 - Lokomotiva Hradec Králové (2 bonifikační body)
LČ 4 - Sokol Dolní Kalná (2 bonifikační body)
LČ 5 - SK Robousy (1 bonifikační bod)
LČ 6 - SK Janské Lázně (1 bonifikační bod)
LČ 7 - Sokol Malšovice
LČ 8 - FK Mladé Buky


G-skupina 1.B třídy
má za sebou podobně jako ostatní skupiny první zápasy "anglických" týdnů. Všechny zápasy se ve sváteční čtvrtek hrály od 17,00.

Janské Lázně po zlepšeném výkonu v Malšovicích přivítaly Mladé Buky, které v uplynulém kole deklasovaly Robousy. Pro domácí to byla jedna z šancí opět se "dostřelit" na své soupeře, ale nevyužili ji. Buky jasně vyhrály 3:0 (Doležal, Haider, Štěpánek), vyhrály počtvrté za sebou a v tabulce stoupají vzhůru. Petr Janovec, sekretář Jánek: "Herně vyrovnaný zápas, kde domácím chyběla vůle po gólu. Hosté trpělivě čekali na chyby domácích. V 17. se ujali vedení gólem Doležala, které potvrdili ve 25. po další chybě druhým gólem v domácí síti, který zařídil Haider. V závěru utkání hosté potrestali otevřenou domácí obranu třetím gólem, který zařídil Štěpánek. Několik dalších šancí hosté zahodili." Před 90 diváky vedl zápas Bouz.

Robousy po výbuchu v Mladých Bukách přivítaly Malšovice, svého souseda v tabulce. Podaří se domácím svého soupeře přeskočit v tabulce, tak jsme se ptali před zápasem? Nepodařilo, Malšovice vyhrály 3:0. Zápas provázely problémy s registračkami hostů, které i v komentáři trenéra hostů vzbudily emoce. Bohumil Krucký však naopak pochválil rozhodčího Janotu a jeho asistenty. 

V derby okresu Hradec Králové hostily Kobylice Lokomotivu, tým z klubu předsedy Jaroslava Valenty byl favoritem. Tuto úlohu bezezbytku splnil a vyhrál hladce 3:0 (Nový, Khol, Havlíček). Před 120 diváky řídil zápas Jehlička. Co na to Petr Průcha: "Po celé utkání jsme měli zápas pod kontrolou, je jen škoda, že realizace našich šancí zůstala na třetině. Ale alespoň před posledním horským výletem do Žacléře nebudeme moc nahoře a doufám, že jsme si ten nějaký gól nechali i tam. Zároveň jsem též rád, že šanci dostali i mladí hráči z lavičky, poněvadž při relativně úzkém kádru je nutné mladé hráče do sestavy zakomponovat, ale samozřejmě, mladí hoši a oni to ode mě moc dobře vědí, že šanci si musí také zasloužit. Nic není zadarmo hoši....:-)".

V Žacléři se hrál hodně důležitý duel, domácí vydřeli remízu v Hradci Králové, hosté z Dolní Kalné prohráli dva zápasy doma a jejich situace se stala vážnou. Už v prvním poločase dal Baník dva góly a výhru 2:0 si zkušeně před 96 diváky pohlídal (Baše, Mádle). Tabulka se rozdělila na dvě poloviny.

HVĚZDA KOLA :
Střelci Mladých Buků Haider a Doležal se začali trefovat, Buky vyhrály počtvrté za sebou a "míří k výškám".

UDÁLOST KOLA :
V Robousech vznikl problém s malšovickými registračkami, trenér Krucký chválil rozhodčí a naopak se nelichotivě vyjádřil o delegátovi zápasu.

VÝROK KOLA :
Vlastimil Honek, trenér Žacléře: "Utkání jsme rozhodli v prvním poločase a v tom druhém jsme to zkušeně pohlídali."

NÁVŠTĚVA KOLA :
120 diváků sledovalo derby okresu Hradec Králové Kobylice - Lokomotiva.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 20 ODEHRANÝCH KOLECH (celkem přišlo na jaře v této skupině 2 238 diváků, jarní průměr na zápas 97 diváků, šesté kolo bylo divácky o něco horší než kolo předchozí - 316 fanoušků, ale chybí nám data z Robous
)
FK Dolní Kalná - 1 482 diváků (průměr 148 diváků na zápas)
SK Robousy - 1 256 diváků (průměr na zápas 139 diváků)
Spartak Kobylice - 1 175 diváků (průměr na zápas 117 diváků)                            FC Mladé Buky - 1 120 diváků (průměr 112 diváků na zápas)                             Lokomotiva HK - 1 010 diváků (průměr na zápas 101 diváků)
Baník Žacléř - 986 diváků (průměr 98 diváků na zápas)                                       SK Janské Lázně - 800 diváků (průměr 80 diváků na zápas)                        Malšovice - 741 diváků (průměr na zápas 74 diváků)                                          


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20 ODEHRANÝCH ZÁPASECH :
16 - L.Vít (Žacléř),
13 - Vích (Robousy),
12 - Jar. Jiřička (Dolní Kalná),
11 - T.Jiřička (Dolní Kalná), Nový (Kobylice),
9 - Kult (Janské Lázně), Tomášek (Robousy), Haider (Mladé Buky), Havlíček (Kobylice), 
8 - Z.Tauchman ml. (Dolní Kalná), Horváth (Žacléř), 
7 - Šoufek (Kobylice), Doležal (Mladé Buky),
6 - Tuček (Lokomotiva), Tauchman st. (Dolní Kalná), Mil.Dvořák (Mladé Buky),

5 - Brhel, Machalík (Mladé Buky), Drbohlav (Robousy),
4 - Brokeš, Bartoš, Franc (Malšovice), Denk, Schejbal (Lokomotiva), Stránský (Janské Lázně), Khol, vlastní (Kobylice), Štěpánek (Mladé Buky),
3 - Nývlt, Knobloch (Sobotka), Horáček, Ondráček, Voldán (Jičín), Stehlík (Janské Lázně), Smetana (Dolní Kalná), Ondráško, Mikolajczyk (Žacléř), Tichý (Lokomotiva),
2 - Vaněk, Svatoň (Lokomotiva), Pšenička, Kubišta (Kobylice), P.Jareš, Velínský, Horký, Ninger, Lemon (Malšovice), F.Materna (Robousy), Štěpánek, Pavlis, Kvíčala, Mich.Dvořák (Mladé Buky), Štelzer, M.Dvořák st., Němeček, Demuth (Janské Lázně), Skála, Hradecký, vlastní (Žacléř), Javůrek, vlastní (Lokomotiva), Hampl, vlastní (Dolní Kalná)
1 - Styar, Průcha, Vávra, M.Novotný (Kobylice), Šec, Mašek, Ziegler, Demeter, Pára (Lokomotiva), Libřický, Groh, Krejčí, Tobiášek (Malšovice), Kynčl, Srb, Wedlich, vlastní (Robousy),
Kodytek, Najman, Jan Jiřička (Dolní Kalná), Jurík, Špička, vlastní (Mladé Buky), Krudenc, Kabeláč, Kubišta, Pelcl, Hradecký, Koblížek (Janské Lázně), Knap, Kocek, Polák, Petrů, Brožek, Franze, Kovačík, Mádle (Žacléř), 
 



EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA H (o sestup) - program a výsledky

LČ 1 - Sokol Černíkovice (3 bonifikační body)
LČ 2 - FC České Meziříčí (3 bonifikační body)
LČ 3 - Baník Vamberk (2 bonifikační body)
LČ 4 - Jiskra Machov (2 bonifikační body)
LČ 5 - Spartak Opočno (1 bonifikační bod)
LČ 6 - Lokomotiva Borohrádek (1 bonifikační bod)
LČ 7 - Slavoj Předměřice
LČ 8 - SK Přepychy
 

H-skupina 1.B třídy oslavila Svátek práce také čtyřmi duely s jednotným začátkem v 17,00.

Borohrádek - Přepychy, domácí se dostali pryč z pásma bezprostředně ohrožených, Přepychy tam jsou však plnou vahou. Hosté hrají venku lépe, podle našeho názoru neměl zápas favorita.
Tato prognóza se naplnila, hosté vedli ještě tři minuty před koncem 2:1, poté vyrovnal domácí Bílek. Miroslav Pavel byl po dlouhé době spokojen, ale zároveň také nespokojen: "Umístění v tabulce nám velelo jet si pro 3 body. Náš výkon se zlepšil. Poločas 1:1 byl pro nás málo. Ve 2. poločase nás podržel brankář, kdy během jedné minuty zneškodnil 3 šance. Potom jsme se ujali vedení, ale bohužel jsme nepřidali pojistku a v závěru jsme inkasovali branku na 2:2. Bod pro nás je málo, měli jsme vyhrát. Chválím mužstvo za předvedený výkon."

V Opočně hrál Slavoj Předměřice, i pro hosty je byl začátek existenčních duelů. Slavoj vedl již 2:0 (14. Bareš, 54. vlastní), ale Spartak se oklepal a srovnal na konečných 2:2 (60. O. Přibyl, 79. Škrabal). Domácí trenér Jánský zápas komentoval: "Po celé utkání jsme byli lepším mužstvem. Hosté se ujali vedení po nedorozumění brankáře s obranou. Ve druhém poločase jsme hosty ještě více přitlačili a vytvořili si několik příležitostí. Druhá branka hostí přišla po naší malé domů a chybě brankáře. Dále jsme soupeře přehrávali a podařilo se nám alespoň vyrovnat. Zbytečná ztráta bodů." Duel vedl s píšťalkou sudí Jansa, přihlíželo mu 70 diváků.

Machov, který na jaře podává studené výkony, hostoval na půdě Českého Meziříčí a tam to věru neměl jednoduché. Domácí mají jednu z nejepších návštěvností a rozhodně nechtěli přítomných 195 diváků zklamat. Svěřenci trenéra Mikušíka vyhráli 4:0 (Ježek 2, J. Tomášek, P. Tomášek), hostující trenér Pavel Rohulán nechtěl zápas komentovat s odvoláním na výkon rozhodčího Kubálka. Zápas nedohrál po 2 ŽK hostující Tihý.

Černíkovice - Vamberk, derby okresu, na domácí hřiště chodí velké návštěvy, jak to bylo na 1. máje? Diváků hodně (150), gól žádný. Remíza 0:0 asi spíše potěšila hosty, oba týmy nedaly několik šancí. Baník Vamberk se odpoutal od sestupových příček, ale bodová mezera je stále ještě hodně relativní."

HVĚZDA KOLA :
Bílek z Borohrádku svou trefou tři minuty před koncem zajistil domácímu týmu alespoň remízu ve střetnutí s SK Přepychy.

UDÁLOST KOLA :
Druhý bod na jaře získaly Přepychy a i ten druhý byl z venkovního hřiště.

VÝROK KOLA :
Radek Sazima, trenér Borohrádku, po utkání s SK Přepychy: "Před zápasem bych bod nebral, ale vzhledem k průběhu utkání a výkonu hostujícího týmu je dělba bodů spravedlivá. Chválím celý tým za předvedený výkon."

NÁVŠTĚVA KOLA :
195 diváků vidělo vysokou výhru Meziříčí.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 20 ODEHRANÝCH KOLECH (celkem přišlo na jaře v této skupině 2 584 diváků, jarní průměr na zápas 105 diváků, v 6. kole přišlo dobrých 522 návštěvníků díky návštěvám v Českém Meziříčí a Černíkovicích)
České Meziříčí - 1 785 diváků (průměr 176 diváků na zápas)                                   Černíkovice - 1 700 diváků (průměr na zápas 170 diváků)
Borohrádek - 1 040 diváků (průměr na zápas 104 diváků)                                   SK Přepychy - 1 035 diváků (průměr 103 diváků na zápas)                                    Spartak Opočno - 860 diváků (průměr 86 diváků na zápas)
Baník Vamberk - 692 diváků (průměr na zápas 69 diváků)                                    Předměřice - 627 diváků (průměr na zápas 62 diváků)                                         
Jiskra VEBA Machov - 602 diváků (průměr 60 diváků na zápas)

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20 ODEHRANÝCH ZÁPASECH (chybí zápas Machov-Přepychy) :
13 - L.Jelen (Opočno),
11 - Blažej (Přepychy),
9 - Pauker (Černíkovice), Ježek (České Meziříčí),
8 - Strakatý (Předměřice), Svatoň (Borohrádek), Havel (České Meziříčí), Šváb (Machov), Pfeifer, T. Přibyl (Opočno),

7 - J.Nosek (Černíkovice), Králík, O.Dostál (Vamberk),
6 - Hamerský (Vamberk), Škrabal (Opočno),
5 - Rohrich, Flekr (Vamberk), Svatoš, Čech, Martinec (Machov), Hlavsa (České Meziříčí), Víteček (Černíkovice), Bílek (Borohrádek),
4 - O.Stieber, D.Hanuš (Černíkovice), Prát, Kinzel (Přepychy), 
J.Čermák, P.Matějus, A.Čermák, Brendl (Borohrádek), Pekáč (Předměřice), Chochola (Vamberk), J.Tomášek (České Meziříčí),
3 - Brendl (Borohrádek),  Šponar, Pazderník (Vamberk), Mňuk, Hrouda (Černíkovice),  Kozák, Baše (České Meziříčí), Zima (Machov), O.Přibyl (Opočno),
2 - Kotyza (Vamberk), M.Horák, T.Sazima (Borohrádek), Hlavatý, Soukup, Hronek, Bergman, Ponikelský (Předměřice), T.Vik, J.Hanuš, Zimmer (Černíkovice), Čiháček, Slánský, Provazník (České Meziříčí), Čtvrtečka, Žid (Přepychy), Tláskal, Školník (Opočno), Šolín, Kubeček, Scholz, Hurdálek (Machov),
1 - B.Nosek, Trejtnar, Kučera, vlastní (Černíkovice), Uhnavý, Moravec, Voříšek, J.Matějus, vlastní (Borohrádek), Vidlička, Šorm, Pavelka, Samek (Vamberk), Zeman, Bareš, vlastní (Předměřice),  Rezek, vlastní (České Meziříčí), Středa, Šulc, Pich (Machov), Trubač, Musil, vlastní (Opočno), Placák, Kovaříček, Vostoupal, Šmída, Jelen, vlastní (Přepychy),

V sobotu 26. dubna 2014 se hrál duel nováčků Dolní Kalná - Kobylice (1:4). Zápasu přihlížela velmi dobrá návštěva 150 diváků.


Postupně budeme přinášet některé možné scénáře sestupů z 1. B třídy. Dnes přidáváme druhý - realistický. Ten má tento obsah:
a) z divize sestoupí jeden tým z našeho kraje a náš vítěz KP (či další tým) postoupí
b) z 1. A třídy postoupí do KP dva týmy, z KP sestoupí dva poslední celky
c) z 1. A třídy sestoupí poslední dva týmy (to platí minimálně vždy), z 1. B třídy postoupí dva celky (tedy první dva ze skupin o postup)
d) z OFS postoupí pět přeborníků, do soutěží OFS sestoupí pět týmů 1. B tříd (tedy poslední dva ze skupin o sestup a horší ze šesté příčky)
e) prvním sestupujícím z 1. A třídy je letos Stará Paka, pokud by do 1. B třídy z rozhodnutí vedení klubu nevstoupila, má na její místo nárok další tým z OFS Jičín umístěný do 4. místa (novinka v soutěžním řádu, více zde), pokud by žádný z celků OFS Jičín na postup nereflektoval, dojde zřejmě k nabídce jiným OFS (toto platí analogicky i pro situaci, kdy se týmy, které mají nárok na start v 1. B třídě, nepřihlásí do nového soutěžního ročníku)



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 8.5.2014
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace