Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

První bod získaly Přepychy, výborné návštěvy v Rudníku a Meziříčí, deset branek v Dolní Kalné


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře hraje ?

 Pohár společnosti Eutax - vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

EUTAX 1.B třída zahájila poslední březnový víkend, končí 15.června 2014, dvakrát se bude hrát ve vložených čtvrtečních kolech 1. a 8.května. Do 1. B třídy postoupí přeborníci OFS (respektive případně týmy podle ustanovení Soutěžního řádu), z 1. A třídy sestoupí týmy podle sestupového klíče, prvním sestupujícím je zde již Stará Paka.

Střelci jsou uváděni včetně těch úspěšných v kontumovaných zápasech.

Přidělení losovacích čísel pro jarní část krajské soutěže EUTAX 1.B třídy mužů:
LČ 1 - první a páté týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 2 - první a páté týmy po podzimu s horší bilancí
LČ 3 - druhé a šesté týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 4 - druhé a šesté týmy po podzimu s horší bilancí
LČ 5 - třetí a sedmé týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 6 - třetí a sedmé týmy po podzimu s horší bilancí
LČ 7 - čtvrté a osmé týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 8 - čtvrté a osmé týmy po podzimu s horší bilancí

                                (foto Lubomír Douděra)

EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA E (o postup) - program a výsledky

LČ 1 - TJ Rudník (3 bonifikační body)
LČ 2 - SK Sobotka (3 bonifikační body)
LČ 3 - FK Trutnov B (2 bonifikační body)
LČ 4 - Sokol Libáň (2 bonifikační body)
LČ 5 - Tatran Hostinné (1 bonifikační bod)
LČ 6 - FK Kopidlno (1 bonifikační bod)
LČ 7 - SK Miletín
LČ 8 - SK Jičín B

E-skupina 1.B třídy přineslo ve 4. jarním kole dvě očekávaná derby, v Rudníku se představilo Hostinné, v Sobotce Kopidlno. Všechna utkání se hrála v sobotu.
 
V Rudníku hosté z Hostinného dvakrát vedli, domácí vždy dokázali srovnat. Zápas sledovalo 285 platících diváků, pořadí před utkáním zůstalo v tabulce i po utkání. Za stavu 1:2 chytil domácí gólman Stránský penaltu. Domácí vedoucí Juraj Sucháň: "Rozhodčí svým výkonem přispěli k tomuto fotbalovému svátku." Byl to určitě zápas, který bychom rádi viděli častěji. Výsledek 2:2 (Prívara, Havránek PK - Petružálek 2) udržel na prvním místě Rudník.

V Sobotce, která na jaře ještě nevyhrála, hrálo Kopidlno. Hosté chytili formu, v posledním dvou zápasech nastříleli devět branek. I zde sledovala střetnutí pěkná návštěva 150 diváků. Domácí byli lepším kolektivem a jasnou výhrou 3:0 (Rulc, Knobloch, Men) se vrátili na čtyřbodový dostřel čela tabulky. Roman Horna, trenér Kopidlna, uznal výkon soupeře: "Domácí výhra je naprosto zasloužená. Sobotka byla aktivnější a hrála s větším nasazením. V našem mužstvu se někteří ani nezpotili. Blahopřeji domácím."

V Trutnově hrál Miletín, do poločasu vedl díky Bretnerovi, ale pak přišel ke slovu kanonýr Hejna. V 78. minutě vyrovnal a v 90. minutě rozhodl o výhře Trutnova 2:1. Velmi vysoko musíme hodnotit slova vedoucího Miletína Krause: "Je to kruté, ale musíme sportovně přiznat, že soupeř vyhrál zaslouženě."

Libáň přivítala béčko Jičína, které zatím zcela vyvrací postavení otloukánka, které mu někteří prognostici přisuzovali. 120 fanoušků nakonec vidělo jediný gól v 80. minutě, kdy se trefil Havlík. To již hosté hráli v deseti a v 85. minutě jim byl vyloučen i druhý hráč. Podle zpráv z dějiště utkání byly k vidění i vyhrocené situace mezi diváky. Libáň v příštím kole hostí Rudník a může hodně zamíchat tabulkou.

HVĚZDA KOLA :
Miroslav Hejna, střelec Trutnova, potvrdil svou cenu pro tým i v tomto kole, v 90. minutě mu přesnou trefou zajistil nejtěsnější výhru 2:1 proti Miletínu.

UDÁLOST KOLA :
Sobotka, která na jaře třikrát okusila porážku, náhle procitla a jasnou výhrou 3:0 vyprovodila Kopidlno. Spolu s třemi bonifikačními body se náhle díky tomuto úspěchu vyhoupla na dostřel čela tabulky.

VÝROK KOLA :
Roman Horna, trenér Kopidlna, po prohře v Sobotce, kde jeho svěřenci byli přece jen v roli favorita: "V našem mužstvu se někteří ani nezpotili."

NÁVŠTĚVA KOLA :
V Rudníku přišlo na utkání prvního s druhým 285 platících diváků. Fantastická kulisa ...

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 18 ODEHRANÝCH ZÁPASECH (celkem přišlo na jaře v této skupině zatím 2 137 diváků, jarní průměr na zápas 133 diváků. 605 fanoušků přivítaly čtyři stadiony v 4. jarním kole).
TJ Rudník - 1 725 diváků (průměr 191 diváků na zápas)                                       FK Kopidlno - 1 575 diváků (průměr na zápas 175 diváků)                                    Tatran Hostinné - 1 399 diváků (průměr 155 diváků na zápas)                                 SK Sobotka - 1 230 diváků (průměr na zápas 136 diváků)
Sokol Libáň - 1 035 diváků (průměr na zápas 128 diváků)
SK Miletín - 972 diváků (průměr 108 diváků na zápas)                                        MFK Trutnov B - 715 diváků (průměr 79 diváků na zápas)
SK Jičín B - 610 diváků (průměr na zápas 67 diváků)


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18 ODEHRANÝCH KOLECH :
21 - M.Jakoubek (Hostinné),
14 - Hejna (Trutnov B), Rulc (Sobotka),
13 - Havránek (Rudník),
10 - Urban (Miletín),
9 - Pluhař (Jičín), Knap (Trutnov B),
8 - Havelka (Kopidlno), Banyácski (Libáň),
7 - Hylmar (Rudník), Škopán (Sobotka),
6 - Kubišta, Přikryl (Sobotka), Novák, Víšek, Prívara (Rudník), Maličký, Petružálek (Hostinné), Horáček (Jičín), Poutník (Kopidlno),
5 - Men, Knobloch (Sobotka), Knížek, Havlík (Libáň)R.Polák (Hostinné), Zeman (Rudník), Němeček (Miletín), P.Komárek (Kopidlno),
4 - Klaban, Černovský, Machačný (Kopidlno), Hejtmánek, Kocourek (Jičín), Čáp (Rudník), L.Kracík (Hostinné), Leplt (Miletín), Ficner (Trutnov B),
3 - Nývlt (Sobotka), Ondráček, Voldán, Kořínek, Mezsároš, Zugar (Jičín), Balcar (Libáň), V.Kulhánek (Kopidlno), Filounek, Hátle, Brentner (Miletín), Ulrich, Toth (Trutnov B), Štemberka (Rudník),
2 - Baster, Bárta (Sobotka), L.Komárek (Kopidlno), Holubec, Skuček, Bonisch, Doubic, Mahrla, Chvalina, vlastní (Trutnov B), Lev, Nosek (Hostinné), Kněžourek, Bartoníček, Machačka (Miletín), vlastní (Libáň)
1 - Odvárko (Kopidlno), Hlavatý, Smetana, Pešta (Libáň), Ulvr, Samko, Veg, Javůrek, Pravda, Zlámal vlastní (Jičín B), Zahradník, Pavlíček, Halbych, vlastní (Sobotka), Dyčenko, Hnát, Geršl (Kopidlno), Nálevka, Karban, Horák (Miletín), Pecold, Hloušek, Kment, vlastní (Rudník), J.Horák, Petružálek, Kosina, L.Horák, Przybyla, Valeš, Slavík (Hostinné), Tobiáš, Bednařík, Rejl, Přívratský (Trutnov B),



EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA F (o postup) - program a výsledky

LČ 1 - Sokol Provodov (3 bonifikační body)
LČ 2 - FC Spartak Rychnov n.K. B (3 bonifikační body)
LČ 3 - TJ Dobruška B (2 bonifikační body)
LČ 4 - SK Smiřice (2 bonifikační body)
LČ 5 - Velešov Doudleby n.O. (1 bonifikační bod)
LČ 6 - Sokol Deštné v O.h. (1 bonifikační bod)
LČ 7 - AFK Hronov
LČ 8 - SK Albrechtice n.O.

F-skupina 1.B třídy se hrála termínově na polovinu, dva zápasy v sobotu, dvě utkání v neděli.
 
Béčko Rychnova n.K. uvítalo v sobotu doma Sokol Deštné. Dva zkušené kolektivy stvořily pěkný zápas dobré úrovně, kterému však přihlížela téměř smutná návštěva 24 fanoušků. Deštné vedlo do přestávky brankou Kaplana, domácí poté utkání dokonale otočili na 3:1 (Polívka, Řehák, Lochman).

Smiřice vyzvaly doma Albrechtice, byl to zápas aktuálně šestého se sedmým. Albrechtice doma naposledy vyhrály 5:0, do Smiřic jely povzbuzeny a i zde neprohrály díky remíze 1:1 (Bednář - Jaroš). Hosté pochválili i výkon rozhodčího Janoty.


V neděli od 17,00 přivítal favorit Provodov Doudleby. Domácí importovali v minulých kolech do Provodova dvě remízy, tato tradice zůstala zachována i na domácím trávníku. Doudleby vedly od 6. minuty díky Kopsovi, v 72. minutě vyrovnal na konečných 1:1 Bensch. Hosté chválili výkon rozhodčího Nývlta, který zápas řídil před 180 diváky.

Béčko Dobrušky již od 15,00 v roli hostitele nastoupilo proti Hronovu. Nováček z města divadelních festivalů působí nenápadně, ale jeho výsledky budily respekt. Jenže díky výhře 3:2, kterou zajistil střelec Hašek, se rezerva Dobrušky dostala do čela tabulky, což asi nečekal nikdo. Přes tři body byl trenér Jirásek ke svým svěřencům za výkon ve druhé části velmi kritický.

HVĚZDA KOLA :
Střelec Dobrušky Hašek, který vstřelil do sítě Hronova tři branky. Jiráskovi svěřenci vedou po 4 kolech tabulku s dvoubodovým náskokem před další rezervou z Rychnova.


UDÁLOST KOLA :
Třetí remízu za sebou uhráli borci z Provodova, tentokrát doma. Tým, který byl označen za hlavního favorita postupu, zatím sbírá aktiva po jednom bodíku a je s tříbodovou bonifikací až třetí.

VÝROK KOLA :
Trenér Dobrušky Jirásek zkonstatoval po výhře nad Hronovem: "První poločas jsme byli lepším mužstvem. Mohli a měli jsme vézt daleko větším rozdílem. Druhý poločas byl z naší strany tragický a body za utrápené vítězství jsme si ani nezasloužili."

NÁVŠTĚVA KOLA :
V Provodově bylo zvědavých na soupeře z Doudleb 180 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 18 ODEHRANÝCH KOLECH (celkem přišlo na jaře v této skupině 1 622 diváků, jarní průměr na zápas 101 divák, v 4. jarním kole byla celková bilance 364 fanoušků)
Sokol Provodov - 1 270 diváků (průměr na zápas 141 diváků)                              SK Albrechtice - 1 180 diváků (průměr 131 diváků na zápas)                               SK Smiřice - 1 050 diváků (průměr 116 diváků na zápas)                                   Velešov Doudleby - 1 035 diváků (průměr na zápas 115 diváků)                              AFK Hronov - 924 diváků (průměr na zápas 102 diváků)                                       TJ Dobruška - 775 diváků (průměr 86 diváků na zápas)                                        Spartak Rychnov B - 580 diváků (průměr 64 diváků na zápas)                               Sokol Deštné - 550 diváků (průměr na zápas 61 diváků)


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18 ODEHRANÝCH ZÁPASECH :

17 - D.Hořínek (Albrechtice),
14 - Bednář (Smiřice),
11 - Eimer (Provodov), Kříž (Deštné),
10 - J.Macek (Dobruška B),
Kubeček (Hronov),
8 - Duha, L.Sršeň (Albrechtice), Kráčmer, Kotyza (Doudleby),
7 - Korenčík (Smiřice), Kaplan (Deštné), Polívka (Rychnov),
6 - Dapecí, F.Stieber (Rychnov), Církva (Smiřice), Šťavík, Rojšl (Hronov), Bensch (Provodov), Hašek (Dobruška B),
5 - Šťavík, Rojšl (Hronov), Umlauf (Deštné), Pazderník, Řehák (Rychnov B), Kuhn (Provodov),

4 - Metzner, Macek (Provodov), Lanta, Schreiber (Hronov), F.Stieber, Jedlinský, Lochman (Rychnov B), Vidlička, Schod (Doudleby), Moravec (Albrechtice), Michalík (Dobruška B),
3 - Kuneš (Provodov), Tuček, Drapák (Deštné), Mar.Ansorge, Bašta (Hronov), Kuzma, O.Velíšek (Albrechtice), Hudousek, Dudek (Doudleby), Nývlt (Smiřice)
2 - Malý, Štětina (Dobruška B), Franců, Danihel (Hronov), Matějček, Koutník (Smiřice), Pařízek (Provodov), Hochmann (Deštné), Lyer (Doudleby), Jaroš (Albrechtice),

1 - Tichý, Polomský, Valtera (Hronov), Kánský, Kouba, Kostadinovski, Zatloukal, Novák, Prouza, vlastní (Deštné), Effenberk, Hrnčíř, Jelen, Junek, Slánský, Děkan, Veverka, vlastní (Dobruška B), Samko, Biederman, Zelený, Pfeifer, Tolda (Provodov), Búta, Hottmar, Mochan (Smiřice), Janeček, Barták, L.Velíšek (Albrechtice), O.Stieber, Kameník, Počtýnský, Handa, Trejtnar (Rychnov B), Mazura, Souček, P.Matoušek, Krmaš, Kopsa (Doudleby)


                                                        (foto FK Dolní Kalná)

EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA G (o sestup) - program a výsledky

LČ 1 - Spartak Kobylice (3 bonifikační body)
LČ 2 - Baník Žacléř (3 bonifikační body)
LČ 3 - Lokomotiva Hradec Králové (2 bonifikační body)
LČ 4 - Sokol Dolní Kalná (2 bonifikační body)
LČ 5 - SK Robousy (1 bonifikační bod)
LČ 6 - SK Janské Lázně (1 bonifikační bod)
LČ 7 - Sokol Malšovice
LČ 8 - FK Mladé Buky
 

G-skupina 1.B třídy má za sebou další dějství soubojů o udržení v soutěži. Všechny duely byly naplánovány na sobotu v úřední začátek.

Suverénní Kobylice nastoupily proti Robousům. Podzimní zápas obou soupeřů utkvěl v paměti spíše jako duel diváků, kteří se tehdy nefalšovaně porvali. Tentokrát se 130 diváků zachovalo sportovně, domácí však ztratili první jarní body za remízu 1:1 (Havlíček - Drbohlav). Hodnocení zápasu nechme nyní na Zbyňku Maternovi, asistentu trenéra hostů: "Osobně bych chtěl poděkovat hráčům za přístup k utkání, stručně, odmakali to. Proti domácím, kteří měli na hrací ploše více fotbalistů, se nám již podruhé podařilo přežít začátek prvního i druhého poločasu a trpělivou hrou jsme čekali na chybu domácí obrany. Ta přišla a my si konečně vezeme z Kobylic cenný bod. Slušně si vedli i borci v černém."

Baník Žacléř hostil Janské Lázně a vyhrál zcela jasně 6:1 (Ondráško 2, Mikolajczyk 2, L. Vít a vlastní - Hradecký). Podle domácích bylo jen otázkou času, jak rychle budou schopni vstřelit branku. Smutné konstatování vedoucího hostů Petra Janovce není přiliš povzbudivé. Zápas sledovalo 130 fanoušků.

Hradecké derby Lokomotiva-Malšovice bylo pro domácí už trochu existenční. Svěřencům trenéra France se naopak dařilo včetně střelecké potence, ta však tentokrát zůstala zamčena v kabinách. V 75. minutě domácí Schejbal rozjásal příznivce Lokády přesnou trefou z přímého kopu a zajistil výhru 1:0. 

V Dolní Kalné ukázaly své umění Mladé Buky. Ty v minulém dějství konečně poprvé vyhrály. Kalná naopak v posledním domácím zápase namlsala diváky, naše prognóza však zněla, že tentokrát to bude pro domácí o hodně těžší zápas. A byl ...
Drama, které vidělo 165 fanoušků, začalo vedením hostů v poměru 0:3. Domácí vyrovnali díky famózní desetiminutovce před poločasem na 3:3. Kdo čekal, že je to posadí do sedla, mýlil se. Buky ujely na 3:6 a Kalná už jen korigovala na konečných 4:6 (Jar. Jiřička 2, Hampl, Tauchman starší - Dvořák 2, Haider 2, Machalík a vlastní).

HVĚZDA KOLA :
Střelec zápasu Lokomotiva - Malšovice Schejbal, který rozhodl hradecké derby přesnou trefou z přímého kopu. Před jeho exekucí prohlásil: "Dajtě mi loptu a běžte sa radovať."

UDÁLOST KOLA :
Deset branek v Dolní Kalné, to se jen tak nevidí. Za dvě utkání doma viděli svědci zápasů domácího FK celkem 18 branek, v průměru devět zářezů na zápas, to by mohl fotbal bavit. Ale zeptejme se kalenských fanoušků po tomto zápase ?

VÝROK KOLA :
Vlastimil Honek, trenér Baníku Žacléř po utkání s Janskými Lázněmi: "Utkání bylo s ohledem na možnosti soupeře pouze o tom, jak rychle budeme schopni vstřelit branku a zda udržíme koncentraci na hru po celý zápas, to se nám podařilo a žádné překvapení jsme nedopustili."

NÁVŠTĚVA KOLA :
V Dolní Kalné přišlo na zápas 165 příznivců.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 18 ODEHRANÝCH KOLECH (celkem přišlo na jaře v této skupině 1 502 diváků, jarní průměr na zápas 93 diváků, čtvrté kolo bylo divácky daleko lepší než kolo předchozí - 515 fanoušků
)
FK Dolní Kalná - 1 332 diváků (průměr 148 diváků na zápas)
SK Robousy - 1 256 diváků (průměr na zápas 139 diváků)
Spartak Kobylice - 1 055 diváků (průměr na zápas 117 diváků)                            FC Mladé Buky - 1 000 diváků (průměr 111 diváků na zápas)
Lokomotiva HK - 930 diváků (průměr na zápas 103 diváků)
Baník Žacléř - 890 diváků (průměr 98 diváků na zápas)                                       SK Janské Lázně - 720 diváků (průměr 80 diváků na zápas)     
Malšovice - 671 diváků (průměr na zápas 74 diváků)


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18 ODEHRANÝCH ZÁPASECH :
16 - L.Vít (Žacléř),
13 - Vích (Robousy),
11 - T.Jiřička, Jar. Jiřička (Dolní Kalná),
9 - Kult (Janské Lázně), Tomášek (Robousy), 
8 - Z.Tauchman ml. (Dolní Kalná), Horváth (Žacléř), Nový, Havlíček (Kobylice),
7 - Šoufek (Kobylice), Haider (Mladé Buky),
6 - Tuček (Lokomotiva), Tauchman st. (Dolní Kalná), Mil.Dvořák (Mladé Buky),

5 - Brhel, Machalík (Mladé Buky), Drbohlav (Robousy),
4 - Brokeš, Bartoš (Malšovice), Denk, Schejbal (Lokomotiva), Doležal (Mladé Buky), Stránský (Janské Lázně),
3 - Nývlt, Knobloch (Sobotka), Horáček, Ondráček, Voldán (Jičín), Stehlík (Janské Lázně), Smetana (Dolní Kalná), Franc (Malšovice), vlastní (Kobylice), Ondráško, Mikolajczyk (Žacléř),
2 - Vaněk, Tichý (Lokomotiva), Pšenička, Khol, Kubišta (Kobylice), P.Jareš, Velínský, Horký, Ninger, Lemon (Malšovice), F.Materna (Robousy), Štěpánek, Pavlis, Kvíčala, Mich.Dvořák, Štěpánek (Mladé Buky), Štelzer, M.Dvořák st., Němeček, Demuth (Janské Lázně), Skála, vlastní (Žacléř), Javůrek, vlastní (Lokomotiva), Hampl, vlastní (Dolní Kalná)
1 - Styar, Průcha, Vávra, M.Novotný (Kobylice), Svatoň, Šec, Mašek, Ziegler, Demeter, Pára (Lokomotiva), Libřický, Groh, Krejčí (Malšovice), Kynčl, Srb, Wedlich, vlastní (Robousy),
Kodytek, Najman, Jan Jiřička (Dolní Kalná), Jurík, vlastní (Mladé Buky), Krudenc, Kabeláč, Kubišta, Pelcl, Hradecký (Janské Lázně), Knap, Kocek, Polák, Baše, Petrů, Brožek, Franze, Hradecký (Žacléř), 
 


EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA H (o sestup) - program a výsledky

LČ 1 - Sokol Černíkovice (3 bonifikační body)
LČ 2 - FC České Meziříčí (3 bonifikační body)
LČ 3 - Baník Vamberk (2 bonifikační body)
LČ 4 - Jiskra Machov (2 bonifikační body)
LČ 5 - Spartak Opočno (1 bonifikační bod)
LČ 6 - Lokomotiva Borohrádek (1 bonifikační bod)
LČ 7 - Slavoj Předměřice
LČ 8 - SK Přepychy
 

H-skupina 1.B třídy měla na pořadu jediné nedělní utkání a tři sobotní.

Vedoucí České Meziříčí přivítalo Borohrádek. Domácí zatím jedou jako expres a vzdalují se i díky bonifikaci sestupovým příčkám na hony. Zápas s Borohrádkem jim mohl tuto bilanci ještě vylepšit. A stalo se. Meříč vyhrála jasně 3:0 (Havel 2, Ježek). 210 diváků bylo spokojeno s výhrou a také s dobrou defenzívou domácích, Borohrádek podle trenéra Čermáka prakticky nevystřelil na branku.

To utkání Vamberku s Předměřicemi bylo zápasem o hodně. Oba týmy dělily v tabulce před zápasem dva body a oba kolektivy se nacházejí ve druhé polovině tabulky. Konečná remíza 0:0 je bezesporu úspěchem Slavoje. Jan Souček, trenér Vamberka, řekl k zápasu: "Naše herní převaha končila na dobře organizované obraně hostujícího mužstva a bezzubém zakončení gólových šancí. Konečný výsledek v podobě remízy zápasu byl nakonec spravedlivý." Zápas vidělo 62 diváků.

Třetí sobotní zápas se hrál v Machově, domácí byli proti SK Přepychy i trochu favoritem, ale hosté venku snad hrají i lépe než doma. To se potvrdilo i díky remíze 1:1, pro Přepychy je to první bodový jarní počinek. Komentář k zápasu domácí nevložili.

Oslabené Černíkovice (tři hráči byli potrestáni) uvítaly v neděli Opočno. To venku v prvním zápase dalo sedm branek a hrozilo i před zápasem v Černíkovicích. Domácí chtěli svým vděčným divákům (přišlo jich 200) servírovat snahu o napravení nevydařeného vystoupení v Borohrádku. Ale bohužel - Opočno opět potvrdilo výkonnost venku a vyhrálo 4:1 (Jelen 2, Škrabal, T.Přibyl - Pauker). Josef Cejpek, kouč Černíkovic, pouze smutně konstatoval: "První poločas jsme odehráli velice špatně. Soupeř nás přehrával ve všech směrech a proto se šlo do šaten zaslouženě za stavu 1:2 pro hosty. Druhou půlku jsme si vytvořili několik slibných šancí, z kterých jsme bohužel trefili jen 2x tyč. O výsledku rozhodl smolný třetí gól v naší síti."

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Havel, střelec Českého Meziříčí, opět v akci, jeho tým i díky dvěma brankám tohoto šutéra vyhrál 3:0 a drží jarní neporazitelnost.

UDÁLOST KOLA :
Opočno i ve druhém zápase venku řádilo, po výhře 7:2 ve Vamberku vyplenilo i Černíkovice výsledkem 4:1.

VÝROK KOLA :
Antonín Čermák, trenér Borohrádku, po zápase v Českém Meziříčí: "V dnešním zápase jsme ani jednou nevystřelili na branku domácích."

NÁVŠTĚVA KOLA :
V Českém Meziříčí 210 a v Černíkovicích 200 diváků, to byly návštěvy kola. Spokojenější s hrou domácích byli ti první.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 18 ODEHRANÝCH KOLECH (celkem přišlo na jaře v této skupině 1 715 diváků, jarní průměr na zápas 107 diváků, v 4. kole přišlo 522 návštěvníků)
České Meziříčí - 1 590 diváků (průměr 176 diváků na zápas)                                   Černíkovice - 1 550 diváků (průměr na zápas 172 diváků)
Borohrádek - 930 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                        SK Přepychy - 885 diváků (průměr 98 diváků na zápas)                                    Spartak Opočno - 785 diváků (průměr 87 diváků na zápas)
Baník Vamberk - 593 diváků (průměr na zápas 65 diváků)                                    Předměřice - 577 diváků (průměr na zápas 64 diváků)                                         
VEBA Machov - 557 diváků (průměr 61 diváků na zápas)

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18 ODEHRANÝCH ZÁPASECH (chybí zápas Machov-Přepychy) :
12 - L.Jelen (Opočno),
8 - Strakatý (Předměřice), Svatoň (Borohrádek), Blažej (Přepychy), Havel (České Meziříčí),

7 - J.Nosek, Pauker (Černíkovice), Králík, O.Dostál (Vamberk), Šváb (Machov), Pfeifer, T. Přibyl (Opočno),
6 - Hamerský (Vamberk), Ježek (České Meziříčí),
5 - Rohrich, Flekr (Vamberk), Svatoš (Machov), Hlavsa (České Meziříčí), Víteček (Černíkovice), Škrabal (Opočno),
4 - O.Stieber, D.Hanuš (Černíkovice), Martinec (Machov), Prát (Přepychy), 
J.Čermák, Bílek, P.Matějus (Borohrádek), Pekáč (Předměřice), Čech (Machov),
3 - A.Čermák, Brendl (Borohrádek),  Šponar, Chochola (Vamberk), Mňuk (Černíkovice), J.Tomášek, Kozák (České Meziříčí), Kinzel (Přepychy), Zima (Machov),
2 - Kotyza (Vamberk), M.Horák, T.Sazima (Borohrádek), Hlavatý, Soukup, Hronek, Bergman, Ponikelský (Předměřice), T.Vik, J.Hanuš, Hrouda (Černíkovice), Baše, Čiháček, Slánský, Provazník (České Meziříčí), Čtvrtečka, Žid (Přepychy), Tláskal, Školník, O.Přibyl (Opočno), Šolín, Kubeček, Scholz, Hurdálek (Machov),
1 - B.Nosek, Trejtnar, Zimmer, vlastní (Černíkovice), Uhnavý, Moravec, Voříšek, J.Matějus, vlastní (Borohrádek), Vidlička, Šorm, Pavelka, Pazderník, Samek (Vamberk), Zeman (Předměřice),  Rezek, vlastní (České Meziříčí), Středa, Šulc, Pich (Machov), Trubač, vlastní (Opočno), Placák, Kovaříček, Vostoupal, Šmída, vlastní (Přepychy),



14. srpna se hrál duel Smiřice - Albrechtice, tehdy v základní skupině. O tomto víkendu si oba soupeři svůj duel ve Smiřicích zopakovali.


Postupně budeme přinášet některé možné scénáře sestupů z 1. B třídy. I dnes opakujeme ten první - optimistický. Ten má tento obsah:
a) z divize nesestoupí žádný tým z našeho kraje a náš vítěz KP (či další tým) postoupí
b) z 1. A třídy postoupí do KP dva týmy, z KP sestoupí jen poslední celek
c) z 1. A třídy sestoupí poslední dva týmy (to platí minimálně vždy), z 1. B třídy postoupí tři celky (tedy první dva a lepší druhý ze skupin o postup)
d) z OFS postoupí pět přeborníků, do soutěží OFS sestoupí čtyři týmy 1. B tříd (tedy poslední dva ze skupin o sestup)
e) prvním sestupujícím z 1. A třídy je letos Stará Paka, pokud by do 1. B třídy z rozhodnutí vedení klubu nevstoupila, má na její místo nárok další tým z OFS Jičín umístěný do 4. místa (novinka v soutěžním řádu, více zde), pokud by žádný z celků OFS Jičín na postup nereflektoval, sestoupí pouze tři celky (toto platí analogicky i pro situaci, kdy se týmy, které mají nárok na start v 1. B třídě, nepřihlásí do nového soutěžního ročníku)



 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 25.4.2014
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace