Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Střelecké hody v soutěžích mládeže! 28 penalt na Olympii!!


Datum akce: 30.11.-0001

Finálová skupina VČ přeboru U 19 přinesla vyrovnaný zápas Náchoda s Novým Městem n.M. O vítězství 2:1, rozhodl domácí Vojtek deset minut před koncem. Ve druhém hraném utkání rozstřílelo Vysoké Mýto 5:1 Českou Třebovou. Volno mělo béčko Pardubic, které je i nadále na čele tabulky.

 

tabulka zde:

 

Ve skupiněo 6 - 10. místo stejné soutěže, vyhráli bydřovští mladíci nad týmem Žamberk/Letohrad vysoko 8:0. Trenér domácích Matějka hovořil o nejlepším zápase sezóny. Na hřišti v Mieltíně hrál Dvůr s béčkem Olympie. Hosté byli lepší, ale nakonec prohráli 3:2.

tabulka zde:

 

 

 

V FM SERVIS krajském přeboru U-19 se událostí kola stala  prohra vedoucí Solnice s Třebechovicemi v poměru 0:4!! Domácí nebyli kompletní a hodté trestali jejich chyby. Tři branky vstřelil Žaloudek. Do čela soutěže se tak dostaly Hořice, které"načepovaly" Dobrušce desítku!! Na výsledku 10:0 se hattrickem podíleli Melichar a Oláh. Další překvapení se zrodilo v Červeném Kostelci, kde domácí porazili, favorizovanou Probluz, vcelku jednoznačně 4:0.  

Výsledky přeboru zde ...

Ve finálové skupině krajské dorostenecké soutěže sledovalo 80 diváků v Bílé Třemešné souboj o první místo. Domácí v něm podlehli týmu Hostinné 1:4 a jejich realizační tým byl s výkonem svých svěřenců zanačně nespokojen. Do Týniště přijelo Kopidlno a po 90 minutách byl stav 3:3. Zajímavostí je, že o toto skóre se přičinili jen dva střelci. U domácích Doleček a u hostí Zedek. Oba se trefili třikrát! Penalty dopadly lépe pro hosty. Ani čtyři branky kanonýra Váchy, nepomohly Stěžerům v zápase se Skřivany. Hosté zvítězili 5:4.

Výsledky skupiny A zde ...

 
Ve skupině o pořadí č.1. přivítaly Kosičky soupeře ze Sobotky. Domácích se sešlo jen deset, ale soupeř na tom byl ještě hůř. Přijel jen v osmi ... Takže konečné skóre 11:1, není až tak překvapivé. Hattrick vstřelili Vávra a Stránský. Smidary/Červeněves zvítězili ve Lhotě 7:0 a šest branek vstřelili bratři Wojcikové.!!Kamil čtyři a Dominik dvě.
Ve skupině o pořadí č.2 rozstřílelo Velké Poříčí Jánské Lázně 10:0!! Pětkrát se trefil Lupének! Do Doudleb zavítal tým Solnice/Javornice a odvezl si debakl 7:0, když hattrick vstřelil domácí Vašátko.

Výsledky skupiny C zde ...

 

 

V NADLER krajském přeboru U-17 pokračuje v dobrých výkonech Třebeš. Tentrokráte přehrála 5:1 Nové Město n.M. a upevnila si vedoucí příčku v tabulce. Tři branky Hiršla pomohly Slávii Hradec k výhře na hřišti Volanova. Domácí trenéři trefně pojmenovali tři věci, které jejich svěřencům znepříjemňovali hru: " Těžký terén, sluníčko a míč..." Výsledkem byla prohra 0:6. První  jarní body vybojovali chlumečtí dorostenci. Spojený tým Kostelce a Častolovic přehráli 4:0. Deset branek bylo k vidění v Jaroměři, kde domácí přehráli Červený Kostelec 8:2.

 

 

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

 

 

V ISOTRA krajském přeboru SŽ jsou na čele, s velkým náskokem, týmy Olympie  HK a Broumova. Hradečtí zvítězili 4:0 nad Vrchlabím a Broumov přehrál Rychnov jednoznačně 8:0. Stejným výsledkem skončil také zápas týmu Chlumec/RMSK proti mužstvu Kostelec/Častolovice. Domácí se bavili fotbalem. V jejich týmu nastoupilo pět hráčů roč. 2001 a jeden roč. 2002!! Třebeš podala, dle trenéra Lhotky, nejhorší jarní výkon, ale i ten stačil k výhře 4:0 nad Novým Městem n. M.

výsledky zde:

 

Ve finálové skupině BELSPORT KS SŽ přijelo do Kuklen Týniště. Domácí Olympia ani hosté v normální hrací době neskórovali a tak přišly na řadu penalty. těch se kopalo celkem 28!!! a úspěšnější v nich byli domácí poměrem 11:10!! Na čele tabulky je tým Dobruška/Opočno, který zvítězil v Bělohradě 4:3, i když domácí už vedli 3:1!

Výsledky zde ...

 

Ve skupině o pořadí BELSPORT KS SŽ se v České Skalici hrálo jen na jednu branku a hosté z Hostinného si odvezli patnáct!! branek. U domácích se čtyřikrát trefili Bílý a Pácalt. Jičín, i díky hattricku Formana, přehrál Hořice 9:1.

Výsledky zde:

 

 


Vytvořeno: 23.4.2014
fotbal v kraji - MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace