Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Všechny soutěže dorostu a SŽ zahájeny. Čtyři branky Vávry z Kosiček a Koutníka z Olympie. Opakovaný hatrick Wagenknechta z Třemešné.


Datum akce: 30.11.-0001

V 17. kole Východočeského oblastního přeboru U 19 překvapila prohra druhého Vysokého Mýta s šestým Rychnovem v poměru 1:2. Hosté byli ve druhé půli lepší a o jejich vítězství rozhodl Forejtek střelou z 90. minuty. Devět branek viděli diváci v Náchodě v utkání s posledním Letohradem. Hosté předvedli sympatický výkon a o výhru domácích v poměru 6:3 se nejvíc zasloužil hrattrickem Říha. V neděli porazila RMSK 2:1 Nové Město a domácí trenér Matějka byl, po delší době, spokojen s výkonem svých svěřenců.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...

 

 

V FM SERVIS krajském přeboru U-19 se v úvodní jarní kole střetly týmy Hořic a Probluze, což  byl souboj druhého se třetím. Kvalitní utkání skončilo remízou 2:2. Na penalty byli úspěšnější domácí. V čele tabulky zůstala Solnice, která si lehce poradila s packým společným týmem 7:0. Na opačném konci tabulky je stále Žacléř, který doposud nezískal ani bod. Tentokráte podlehl 0:2 Trutnovu.

Výsledky přeboru zde ...

Ve finálové skupině krajské dorostenecké soutěže je po dvou kolech bez ztráty bodu trojice Týniště, Bílá Třemešná a Hostinné. Týniště bez problémů uspělo ve Stěžerách poměrem 5:1. Třemešná, v zápase plném emocí a dvou ČK pro hosty, zvítězila 4:1 nad Kopidlnem. Hattrickem ji k tomu pomohl Wagenknecht a stejně se mu vedlo i v minulém kole v České Skalici! Hostinné přehrálo 5:2 společný tým Vysoké a Třebše, který přijel s velmi mladým týmem.
Výsledky skupiny A zde ...

 
Ve skupině o pořadí č.1. padlo v Kosičkách, v souboji se Lhotou p.L., 12 branek!!! Domácí zvítězili 8:4. Čtyři branky vstřelil Dominik Vávra. Myštěves vedla ve Smiřicích po půlce 2:0, ale domácí, ve druhé půli, čtyřmi brankami utkání otočili.


Ve skupině o pořadí č.2
 se hrálo zajímavé utkání mezi týmy Meziměstí/Teplice a Velké Poříčí. O vítězství 4:3 rozhodli hosté v 93. minutě. Babí nadělilo "sedmičku" Jánským Lázním.
Výsledky skupiny C zde ...


V NADLER krajském přeboru U-17 se hned na úvod jara odehrál souboj prvního s druhým. Třebeš hostila Chlumec a zvítězila zaslouženě 5:0. Čtyři branky vstřelil Koutník z hradecké Olympie a výrazně tak pomohl domácím k výhře 6:1 nad Červeným Kostelcem. Pokutové kopy rozhodly o vítězství Jaroměře nad týmem Kostelec/Častolovice. V normální hrací době skončilo utkání 2:2.

Výsledky přeboru U-17 zde ...

 

 

 

V ISOTRA krajském přeboru SŽ rozstřílela vedoucí Olympie 8:1 Červený Kostelec. Hattrickem se blýsknul Pohořálek. Druhý Broumov se dlouho trápil s Novým městem n. M. a k hubené výhře mu pomohl, svoji chybou, hostující brankář. Chlumec vedl v poločase 1:0 na Třebši, ale domácí ve druhé půli skóre otočili na 3:2. Čtyři branky Kalhouse pomohly Trutnovu k vítězství 9:0 nad Volanovem.

výsledky zde:

 

Ve finálové skupině BELSPORT KS SŽ podlehla Javorka, trochu překvapivě, Hronovu 3:4 a domácí trenér Velich byl z výkonu svých svěřenců značně rozladěn. Dvůr Králové remizoval s Týništěm 1:1, v penaltové loterii byli úspěšnější hosté a připsali si tak bod navíc. Stejně se vedlo Černilovu v utkání s béčkem Olympie.

Výsledky zde ... 

 

Ve skupině o pořadí BELSPORT KS SŽ nás zaujal výsledek zápasu Třebechovice - Hostinné 8:0. Za domácí vstřelili hattrrick hned dva hráči! Dědeček a Fedor. Vamberk porazil Teplice/Meziměstí 4:1 a Jičín remizoval 2:2 v České Skalici. Penalty zvládli lépe domácí.

Výsledky zde:

 

 

 

Vytvořeno: 9.4.2014
fotbal v kraji - MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace