Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Ohlédnutí za dalším kolem přeboru a 1. A třídy. 29.-30.3.


Datum akce: 30.11.-0001

Čelo tabulky krajského přeboru zůstává stále nezměněno. Na čele je Týniště následované Jičínem. Na chvostu bude ještě boj o záchranu.


Dobruška - Červený Kostelec 0:2 (2x Vít)

V Dobrušce se vyplatilo přijít na utkání včas. Úvodní a rozhodující branka zápasu přišla již ve 3. minutě utkání po dlouhém vhazování. Domácí pak byli všude pozdě a v koncovce se jim, kromě posledních 20 minut, nedařilo. Po zásluze putují 3 body do Kostelce.

Úpice - Kratonohy 2:0 (Winter, Marel)

Velmi důležité tři body v boji o záchranu vybojovala domácí Úpice, která porazila Kratonohy. Hosté dohrávali od 40. minuty o devíti, když vlastní nedisciplinovaností přišli o vyloučeného Duška a Škvrňáka.

Jičín - Bělohrad 3:0 (Kraus, Haken, Miler)

Derby zápas se hrál na umělé trávě v Jičíně. Domácí podali na rozdíl od hostů v prvním poločase kvalitní výkon a položili tak základ ke třem bodům. Ve druhém poločase se hosté zlepšili, zřejmě po důrazné poločasové domluvě trenéra Čížka, ale střelecky se neprosadili. Třetí branku v závěru přidali domácí a pečetili vítězství na 3:0 a udrželi 2. místo v tabulce.

Hořice - Olympia 0:2 (Korba, Chromek)

Pěkná kulisa 290 diváků viděla zaslouženou výhru hradecké Olympie. Domácí se dostávali do zakončení velmi sporadicky. V závěru přišli ještě o vyloučeného A. Poura. Hořice si tak nepřipsaly žádné body a krčí se na předposlední příčce s 11 body.

Broumov - Slavia HK 1:2 (Schubert - Lán, Linhart)

Domácím nevyšel první poločas, který prohráli 0:1, především díky neplnění svých povinností na hrací ploše. Do druhého poločasu nastoupili jiní domácí a po hodině vyrovnali na 1:1. V závěru utkání zužitkoval pěknou přihrávku Dernera Linhart a poslal 3 body do Orlické kotliny.

Bydžov - Jaroměř 2:4 (Tomeš, Dítě - 3x Kořínek, Exnar)

Tři pokutové kopy a hattrick Kořínka byl k vidění na umělé trávě v Chudonicích. Z úvodního tlaku vytěžili domácí pouze jednu branku. Soupeř byl nebezpečný z brejků a po jednom z nich se dostal do vedení. Nakonec utkání skončilo 2:4 pro Jaroměř, i díky dvěma proměněným pokutovým kopům Kořínka, který tak stihl za poločas 3 branky.

Rychnov - Týniště 1:2 (Zajíček - Slezák, Michal)

Hosté byli po celý zápas aktivnější a zaslouženě vyhráli na hřišti Rychnova 1:2, když domácí byli vyrovnaným soupeřem až ve druhém poločase, což na žádné body tentokrát nestačilo.

Libčany - Chlumec 1:5 (Homoláč - 2x Kučera, 2x Jelínek, Hartman)

Domácí díky individuálním chybám darovali hostům z Chlumce vítězství. Po čtyřiceti minutách již nebylo co řešit. Domácí prohrávali v poločase 0:3. Po změně strany sice snížil Homoláč, ale to bylo ze strany Libčan vše. Hosté ještě stihli skórovat dvakrát a odvezli si všechny body.

Tabulka střelců:

1. Jiří KOŘÍNEK                  Jaroměř               17 branek

2. Radek KORBA               Olympia               15 branek

3. Martin MERGANC            Týniště                 13 branek

 

1. A

Třebechovice - Police n.M. 1:2 (Jetenský - Jandík, Hauschke)

Hosté šli za vítězstvím s větším odhodláním a zaslouženě vyhráli.

Nové Město n.M. - Roudnice 2:1 (Sedláček, Čopík - Kmoníček)

Umělá tráva v Novém Městě více svědčila domácímu celku, přestože hosté byli více než vyrovnaným soupeřem. Domácí šli do vedení 2:0, které již nepustili. V závěru snížil z penalty hostující Kmoníček.

Dvůr Králové B - Ohnišov 0:2 (Kratěna, Kuchta)

Sestava Dvora byla složena především z dorostenců, kteří sice bojovali, ale na hosty z Ohnišova nestačili. V 15. minutě se trefil Kratěna a v závěru pečetil na 0:2 Kuchta z PK.

Nový Hradec - Vysoká 5:3 (Jindra, 2x Matějka, 2x Zákravský - Podlipný, Starý, Jarkovský)

Sousedské derby sledovalo 250 diváků a nutno podotknout, že se bylo na co dívat. Hosté minulé kolo nehráli a měli tak 14 denní pauzu. Možná i proto, nestačili na domácí tým, který zvítězil 5:3. Vysoká si i přes porážku udržela vedoucí pozici a navíc má ještě utkání k dobru.

Častolovice - Vrchlabí 1:0 (Přikryl)

Nadprůměrné utkání se hrálo v Častlovicích. Vrchlabským hráčů nebylo přáno dát v zápase branku. Nevyužili své příležitosti ani ze dvou pokutových kopů. Z vítězství se tak radoval domácí celek.

Kunčice - Černilov 4:2 (Brzek, 2x Koza, Rohlíček - Mindek, Čapek)

Domácí během prvního poločasu dvakrát dotahovali skóre. Ve druhém poločase zlepšili hru a zaslouženě vyhráli 4:2 i díky hostující nedisciplinovanosti.

Třebeš - Kostelec 4:2 (Vlkanova, Sochor, Štajer, Zbořil - Sehnal, Šrámek)

Divoké utkání v Třebši začalo svižně. V desáté minutě byly k vidění dva pokutové kopy a dvě červené karty. Obě byly nařízeny za zmaření vyložené brankové příležitosti. Domácí byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Hosté dohrávali o devíti, když byl vyloučen ještě v 85. minutě Klapal.


Vytvořeno: 2.4.2014
_PO_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace