Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Mohl jít výš, zranění však bylo proti


Datum akce: 30.11.-0001

Na podzim se dostal do formy, a proto v zimě přišla nabídka zkusit si divizi. Daniel Hrůša, stoper Kratonoh a futsalový reprezentant do jedenadvaceti let, však o kariérní posun přišel - v zimě se totiž zranil.

Jak se vám stalo zranění, jež vás vyřadilo prakticky na celou zimní přípravu ze hry?

Při pádu na snowboardu, ale šlo o únavovou zlomeninu dvou prstů na noze prakticky pod chodidlem, takže je to zranění spíše z futsalu a fotbalu, ale dodělal jsem si to na snowboardu, na horách ve Francii.

Mohl jste odejít do divize. O jaký klub šlo?

Nerad bych tým jmenoval, protože nebylo nic oficiálně dohodnuté a prakticky jsme to s trenérem a vedením v Kratonohách ani detailně neprobírali, ale nějakou nabídku jsem měl. Nicméně teď už to nemusím řešit, zranil jsem se a na celou přípravu jsem byl mimo, takže všechny nabídky byly stejně pasé. Mám ještě půlroční hostování v Kratonohách, kde hraju strašně rád a chci se dát do kupy před prvním mistrovským utkáním, takže odchod už nepřipadá v úvahu.

Jaké máte ambice?

Dát se zdravotně a fyzicky dohromady, abych podával alespoň takové výkony, jako na konci podzimu a týmu pomohl k co nejlepšímu umístění. Celý život jsem chtěl vyhrávat a tak to bude i nadále, co bude po sezoně, to se ještě uvidí. Ale každopádně bych si vyšší soutěž rád vyzkoušel.

Na podzim jste kombinoval fotbal s futsalovou ligou. Je přechod z velkého hřiště na malé složitý?

Je to něco jiného, ale určitě se to dá zvládnout. Všichni hráči Salamandru jsou prakticky vychovaní velkým fotbalem a myslím si, že to zvládáme.

Salamandr Hradec se s největší pravděpodobností udrží v první lize. Měli jste i na víc?

No zase bych nepředbíhal, Agromeli na nás mají ztrátu už jen čtyři body, hrají doma s Mýtem a Spartou a jedou na Kladno. Určitě mají přijatelnější los než my, jelikož nás čekají tři nejlepší týmy soutěže. Ale doufejme, že máte pravdu.

Co pro vás bude v příští sezoně jednička? Fotbal, nebo futsal?

S největší pravděpodobností fotbal - jako tomu bylo doposud.

V Kratonohách jste se postupně přesunul ze zálohy na post stopera. Proč vám to vyhovuje?

Od malička jsem hrál obránce, ať už krajního nebo středního. Poté, asi tři roky zpět, jsem se přesunul do středu zálohy, ale myslím si, že moje místo bylo vždycky v obraně, a to mi také vyhovuje. Popravdě ani nedokážu říci proč, ale zkrátka mi post stopera vyhovuje.

Jaké mají Kratonohy ambice v jarní sezoně?

To se asi budete muset zeptat kluků, co absolvovali přípravu a zejména trenéra. Ale vzhledem k tomu, že odešlo několik hráčů základní sestavy (Hamák, Veverka, Klement), zraněný je stále střelec Nun, a bůhví kolik dalších změn nás čeká, tak si myslím, že ambicí bude udržet stávající umístění. Ale jak jsem říkal už výše, chci vyhrávat a pokud se na Týniště dotáhneme, nebudu proti. (směje se)


Vytvořeno: 8.3.2014
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace