Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Vysoká vládne 1. A třídě, Police se topí na dně.


Datum akce: 30.11.-0001

Podle rozhodnutí DK byla Stará Paka vyřazena ze soutěže. Pokud by se tak opravdu stalo, tak bodové zisky jednotlivých týmů budou samozřejmě upraveny podle vzájemného zápasu se Starou Pakou. Uvidíme, jak celá věc s Pakou dopadne.

1. A třída

Druhá nejvyšší krajská soutěž uzavřela svou podzimní část. Celkem se na podzim odehrálo 120 utkání. Začátek soutěže byl ve znamení spanilé jízdy Staré Paky, která dlouho vévodila tabulce. Neporazitelnost Staré Paky netrvala věčně a v polovině podzimní části přišly i nepříznivé výsledky, ale Paka se držela mez třemi nejlepšími celky. Co se však nestalo? Fanoušci, hráči byli oklamáni nesportovním jednáním funkcionáře a hráče Staré Paky, kdy vědomě v několika zápasech nastoupil neoprávněně hráč Auer z divizní Kutné Hory. Ten startoval na cizí registrační průkaz. Lze tedy říci, že tito „sportovci“ znehodnotili celý ročník 1. A třídy a pošlapali ducha fair play. Chování a jednání však potrestala DK KFS, kdy nejdříve odečetla Pace bodový zisk, následně, po dalším prokázání neoprávněného startu dokonce Starou Paku vyloučila ze soutěže. Konečné slovo však bude mít odvolací a revizní komise.

Vrátíme-li se ke sportovním výsledkům a podíváme-li se na tabulku, je zřejmé, že půlmistrem 1. A třídy se stala Vysoká nad Labem. Podle slov Miroslava Píši je bodový zisk a umístění Vysoké nad plán a příjemným překvapením. Vysoká prokázala nejstabilnější formu a zaslouženě se vyhřívá na první příčce.


Na dalších místech je velká tlačenice. Mezi celky na 2. až 6. místě je bodový rozdíl pouhých 6 bodů. Druhou pozici drží Třebechovice pod Orebem, které mají celkem 31 bodů. Do role černého koně soutěže se svými výsledky dostala hradecká Třebeš. Mladé družstvo se vyšvihlo na bronzovou pozici s celkovým bodovým ziskem 29 bodů. Kvarteto uzavírá tým z Roudnice, který celkem nasbíral 27 bodů.


Opačné starosti bude mít především Police nad Metují, která dokázala nashromáždit z 15 zápasů pouhých 5 bodů a bude mít na jaře co dohánět. Nejbližším soupeřem Police je na 14. místě Ohnišov, který už ovšem posbíral 12 bodů. O 3 body více mají potom Častolovice. Vše je samozřejmě otevřené a do konce soutěže chybí ještě 15 zápasů, tak uvidíme, na který tým nebo týmy zůstane „Černý Petr“.


Podle rozhodnutí DK byla Stará Paka vyřazena ze soutěže. Pokud by se tak opravdu stalo, tak bodové zisky jednotlivých týmů budou samozřejmě upraveny podle vzájemného zápasu se Starou Pakou. Uvidíme, jak celá věc s Pakou dopadne.


Vytvořeno: 24.11.2013
redakce_po_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace