Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Postupové tajenky v KS U-19 rozluštěny ! Drama až do posledního kola ! RMSK skolil první Pardubice na jejich hřišti !!


Datum akce: 30.11.-0001

Předposlední podzimní kolo Východočeského přeboru U-19 přineslo jedno velké překvapení, kterým je jistě výhra béčka RMSK, v Pardubicích, nad vedoucím týmem tabulky. Novobydžovští zde zvítězili díky hattricku Šimbovského 3:0 a trenér Matějka byl po dlouhé době s výkonem svých svěřenců velmi spokojen.
V utkání o druhé místo podlehl Náchod 2:3 ve Vysokém Mýtě, i když v poločase vedl 2:1.
Stejným výsledkem vedla v poločase také Olympia v České Třebové. Konečný výsledek však byl 6:4 pro domácí, za které vsítil čtyři branky útočník Foff.
Spokojen s výhrou 2:1 v Rychnově byl také novoměstský trenér Popperle.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...

 

                               

V A skupině Krajské soutěže dorostu se až v posledním kole rozhodlo o dvojici postupujících do finálové skupiny. Z prvního místa postoupily Stěžery, které jednoznačně zvítězily v Bělohradě 8:1 a vzaly tak domácím naději na postup. Hattrick v tomto utkání zaznamenal Karel Vácha. Druhým postupujícím se stal tým Kopidlna, který zvítězil 3:1 v Myštěvsi. Třetím postupujícím by měly být Skřivany, které získaly 28 bodů stejně jako Kosičky, ale zde by měl rozhodnout rozdíl skóre ve vzájemných utkáních. Skřivany - Kosičky 3:4 a Kosičky - Skřivany 1:4. Definitivně vše potvrdí čtvrteční STK.
                                                                                                                                                                                                                                                       Výsledky skupiny A zde ...

 
Ve skupině B  bylo o vítězi rozhodnuto už delší dobu. Vedoucí příčku potvrdilo Týniště i v utkání se Lhotou, kterou přehrálo 8:1. Hattrickem se blýsknul Kunc.
Druhé místo uhájil tým Vysoká/Třebeš, který, díky gólům v poslední desetiminutovce, přehrál 2:1 Vamberk/Doudleby, který touto porážkou přišel o postup. Získal 28 bodů, stejně jako Rozkoš a vzájemné zápasy rozhodly o postupu českoskalických dorostenců ( Rozkoš - Vamberk 1:1, PK 4:3, a Vamberk - Rozkoš 2:3)

V C-skupině nepoznalo Hostinné, za celý podzim, hořkost porážky a zcela zaslouženě tuto skupinu vyhrálo. V posledním utkání, na těžkém terénu, je však Rudník trápil asi víc než se čekalo. O konečné výhře 5:4 rozhodl chvíli před koncem domácí Valeš.
Druhým postupujícím se nakonec stal tým Bílé Třemešné po velmi dramatické bitvě v Babí. Domácí potřebovali k postupu zvítězit v základní hrací době a až do 79. minuty také vedli. Poté však Třemešná srovnala na 1:1 a tento výsledek ji na postup stačil. Babí se tak, se ziskem 26 bodů, umístilo na třetí příčce a protože v ostatních skupinách měli týmy na třetích příčkách více bodů (28), tak právě toto kritérium rozhodlo o tom, že ze skupiny C postupují jen dva týmy.
Za zmínku v tomto kole ještě stojí také divoký výsledek zápasu Úpice - Jánské Lázně 9:4 a hattrick domácího Čepelky.

Výsledky skupiny C zde ...

V BELSPORT A skupině SŽ potvrdila Javorka první místo výhrou 4:0 ve Dvoře. Svěřenci trenéra Velicha byli na podzim nejlepší, i když v jeho týmu hraje řada mladších hráčů.
Nová Paka rozstřílela 7:0 Hořice a béčko Olympie si poradilo s Hostinným.

Výsledky skupiny A zde ...

 V B skupině nedala vedoucí Dobruška proti Týništi penaltu a prohrála 0:1. Černilov v posledním utkání podzimu. porazil Vamberk 5:1 a domácí manažer Pokrupa chválil vedle svých svěřencú i sudího  Krejsku.

Výsledky skupiny B zde ...


Vytvořeno: 5.11.2013
redakce Fotbal v kraji - mf


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace