Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

PĚT branek Mergance!!! Vysoká do čela 1.A třídy !!!


Datum akce: 30.11.-0001

VOTROK Krajský přebor


Jičín - Olympia HK 4:0 (2x T. Haken, Gaubmann, Vacek)

Ve šlágru kola se hrálo na umělé trávě v Jičíně, přestože bylo pěkné počasí, tak domácí měli právo tuto možnost využít, jelikož mají jako hlavní plochu nahlášenou právě tu s umělým povrchem. Možná v tom někteří viděli záměr, nebo pouze náhodu, nic na tom nemění, že domácí porazili svého soka poměrně vysoko 4:0. Možná by výsledek dopadl jinak, ale kdyby ve fotbale neplatí. Hosté navíc dohrávali o devíti hráčích.

Týniště - Chlumec 5:1 (5x Merganc - Doseděl)

Domácí sice od 4. minuty prohrávali 0:1, ale problémy se sestavou hostů zapříčinily, že Týniště, i přes špatný začátek zápasu, zcela dominoval. Za zmínku jistě stojí fakt, že všech 5 branek vstřelil jediný hráč - Merganc!!!


Kratonohy - Červený Kostelec 1:0 (vlastní Barták)

Utkání, kde domácí těsně zvítězili, přineslo zajímavý fotbal. V prvním poločase domácí hosty přehrávali. V první polovině druhého poločasu byli zase lepší hosté, ale kromě územní převahy, se jinak neprosadili. Poté hru domácí vyrovnali a měli 4 tutovky, ale žádnou znich neproměnili a utkání tak skočilo těsně 1:0.

RMSK Bydžov - Libčany 2:2 (Vaníček, Janouch - Jelínek, Ujec)

Libčany i po zápase v Bydžově stále drží neporazitelnost. V utkání se nejprve prosadili hosté. První branka padla na konci první půle a druhá skončila v sítě hned na začátku poločasu druhého. Domácí nakonec zabrali a srovnali na konečných 2:2. Remízově skončil i poměr červených karet. Nejprve byl po druhé žluté vyloučen hostující Homoláč a poté ho následoval také po druhé žluté domácí Dítě.


Úpice - Broumov 1:0 (Hanzlík)

Přestože byl hostující celek z Broumova lepším týmem, neodvezl si z horké půdy v Úpici ani bod. Hosté nedokázali vystřelit na branku domácích, a tak zápas skončil 1:0 pro domácí po trefě Hanzlíka.

Dobruška - Lázně Bělohrad 2:2 (Danč L., Šotola - 2x Kazda)

Hosté ovládli první poločas. Ze dvou šancí proměnili jednu a šli do zaslouženého vedení. Ve druhém poločase se domácím podařil obrat na 2:1. Poté však domácí svou hrubkou nabídli šanci ke skórování Bělohradu a ten nepohrdl. Utkání tak skončilo nerozhodně 2:2.

Jaroměř - Slavia HK 2:0 (Horák A., Kořínek)

Domácí ukázali dobrou defenzivu a již podruhé za sebou neinkasovali. V zápase si vypracovali 3 šance a dvě dokázali proměnit a i díky žalostné koncovce hostů si připsali domácí 3 body za vítězství 2:0.


Rychnov – Hořice 3:0 (Semerád, 2x Valášek)

Oba trenéři se v pozápasovém hodnocení shodli, že hřiště v Rychnově spíše připomíná bramborové pole, nicméně i na něm se dá odehrát utkání 11. kola krajského přeboru. Hosté se nedostali do jediné střelecké příležitosti a svými chybami nabídili možnost ke skórování domácím. Ti byli úspěšní hned třikrát a připsali si tři body.

Tabulka zde: http://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/40/11/

Střelci:

  1. Martin MERGANC Týniště 9 branek

  2. Jiří KOŘÍNEK Jaroměř 9 branek

  3. Radek KORBA Olympia 8 branek


1.A třída změnila svého lídra. Poprvé se v této sezóně na čelo dostala Vysoká nad Labem, která si dokázala poradit s Bílou Třemešnou 3:0. Na skvěle připravené hrací ploše šli domácí do vedení brankou Hejzlara. Poté se trefil ještě Haken a výhru domácích pečetila španělská akvizice Pablo Camacho del Pino. Vysoká má tak do dalšího kola náskok 1 bod před Třebechovicemi.

Třebechovice v domácím prostředí rozstřílely Nové Město, kterému nadělily 5 branek. Utkání bylo rozhodnuto již v 25. minutě, kdy na ukazateli skóre svítilo 3:0. Ve druhém poločase přidali domácí další dvě branky a bylo vymalováno.

Nově se na třetí přičku dostal Sokol Třebeš, který na domácí půdě porazil Častolovice 2:1. Branky stříleli Krykorka a Štajer. Za hosty zaznamenal čestný úspěch Mráz.

V derby zápase v Kunčicích, kam přijela Roudnice, byla k vidění slušná návštěva v podobě 250 diváků. Domácí šli do vedení 1:0, které mohli po Brzkově super šanci zvýšit na 2:0. Bohužel, střelec z brankového území netrefil. Byli to tak hosté, kteří vyrovnali na konečných 1:1 sedm minut před koncem díky Pajgrtovi.


Bodově se prosadily i celky na posledních dvou místech. Police nad Metují remizovala na svém stadionu 1:1 s Vrchlabím. Ohnišovu se dokonce podařilo zvítězit na hřišti Kostelce n/O 1:2. Nyní tak už ztrácí pouze bod na Starou Paku, která doma nestačila na Černilov a prohrála 0:2. Ještě minulý týden byla Paka mezi prvními třemi celky, nyní se po odečtu nachází mezi třemi posledními celky.

V posledním utkání Nový Hradec porazil Dvůr B 4:0.

Tabulka zdehttp://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/41/11/




Vytvořeno: 22.10.2013
redakce_po_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace