Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Na Novém Hradci fouknul vítr a domácí U -19 prohrála 0:1 !! Fantastický obrat Kopidlna !! Za Týniště pálila kanonýrka Rydrychová !!


Datum akce: 30.11.-0001

V 10. kole  společného Východočeského přeboru U-19  se v Náchodě zrodila divoká remíza 5:5, v zápase s béčkem Olympie. Hosté tak potvrdili nárust formy z posledních kol. Rychnov přijel do Dvora v oslabené sestavě. V základu nastoupil i starší žák Drašnar!. I přes tento handicap se rychnovští dlouho drželi, ale nakonec podlehli 1:2. V poslední době se nedaří Novému Městu n.M. A potvrdili to i v Žamberku, kde prohráli 3:5, i když v poločase ještě vedli 2:1. Navíc přišli o vyloučeného Lelka. Na poslední místo tabulky klesli mladíci z Nového Bydžova, kteří doma schytali debakl 0:5 od České Třebové.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...

V krajském přeboru U-19 je událostí kola první ztráta Probluze. Ta jen remizovala s Třebechovicemi a na penalty  byli úspěšnější hosté z pod Orebu. Další tým z čela tabulky, Solnice, zaslouženě zvítězila v Trutnově 2:0.
Devět branek viděli diváci v Nové Pace kam přijela Dobruška. Do domácí sítě jich padlo hned šest a velkou měrou se na tom podílel hostující Michalík, který zaznamenal hattrick.
Na Novém Hradci prohráli domácí 0:1 s Červeným Kostelcem a velkou měrou za to může poryv větru, který dopomohl hostům k vítězné brance!!! V Lovčicích podlehl Chlumec Hořicím 0:1. Domácí trenéři řešili těžkou personální situaci, z které jsou, mírně řečeno, značně otráveni.
Vrchlabí přehrálo 5:2 poslední Žacléř. Hattrickem se blýsknul domácí Votoček.                                                                        

Výsledky přeboru zde ...

V A-skupině krajské dorostenecké soutěže je mezi prvním a pátým týmem tabulky rozdíl jen tři body! Stěžery vedly v Kopidlně 2:0 ještě deset minut před koncem. Poté však přišel domácí uragán a výhra 4:2!! Taktéž Javorka umí zápasy otáčet. V Červeněvsi prohrávala v poločase 0:2 , ale ve druhé půli nasázela domácím pět branek!!

Výsledky skupiny A zde ...

 
Ve skupině B se hrál přímý souboj o čelo tabulky. Do Týniště přijela Třebeš. V kvalitním utkání podlehla domácím 0:3 a na svého soupeře ztrácí pět bodů. Rasošky zahájily utkání s Rozkoší jen o devíti hráčích. V průběhu zápasu k nim ještě jeden přibyl a na hosty to samozřejmě nestačilo. Prohra 0:3 je pro domácí ještě milosrdná. Hráči Rozkoše trefili 5x brankovou konstrukci!

V C-skupině pokračuje nadvláda Hostinného, které tentokráte porazilo Velké Poříčí 4:1, když všechny branky padly v první půli. V souboji týmů ze suterénu tabulky přehrál Rudník 2:0 Jánské Lázně.

Výsledky skupiny C zde ...


V NADLER krajském přeboru U-17 kraluje i nadále Chlumec n.C. Ten přehrál 6:2 Jaroměř, ale průběh zápasu byl spíše vyrovnaný. Domácí rozhodli v závěru, když hostům došly síly. Překvapivě vysoko, 8:2, skončil duel týmů z čela tabulky. Třebeš v něm jednoznačně zvítězila nad Broumovem, když čtyři branky vstřelil Pilný. Velké množství šancí  nedali novoměštští hráči v utkání s Trutnovem a po remíze 3:3, zvítězili hosté na pokutové kopy, ačkoliv hráli delší dobu, bez vyloučeného Vošanoviče.

Výsledky přeboru U-17 zde ...

 

V ISOTRA krajském přeboru SŽ nezaváhala vedoucí Olympie, která zvítězila 5:2 v Častolovicích. Broumov, i díky hattricku Martina Felkela, vyloupil Třebeš v poměru 4:2. Vrchlabí zvítězilo jednoznačně 7:0 v Rychnově. Třikrát se trefil Balog. Do Chlumce přijela Jaroměř a v poli nehrála nijak zle. Domácí dobře bránili a proměnili téměř všechny své šance, takže konečný výsledek zněl 4:0 pro domácí.

Výsledky přeboru U-15 zde ...

V BELSPORT A skupině SŽ přijela do Bělohradu Olympia Hradec. V souboji trenérů Velich - Frýda, byl úspěšnější ten domácí, když jeho tým zvtězil 6:5 a hattrrick nastřílel  Holomba. Za Jičín se třikrát trefil Forman a pomohl tak k jasné výhře nad Hostinným v poměru 9:0.


Výsledky skupiny A zde ...

V B skupině stejné soutěže potvrdil tým Hronov/Police své vedení v tabulce,když zvítězil v Doudlebech 3:1, po prohrané první půli. Týniště vyhrálo 6:1 v Meziměstí a dvě jeho branky vstřelila Aneta Rydrychová!! V Černilově nastoupili domácí proti fyzicky vyspělejšímu týmu DobruškaúOpočno a i přesto slavili výhru 3:0. Trenér Pokrupa všem svěřencům děkuje za zodpovědný výkon.

Výsledky skupiny B zde ...

 

Vytvořeno: 14.10.2013
redakce Fotbal v kraji - mf-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace