Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Změny na čele KP a 1.A třídy. Nově vede Olympia HK a v 1.A Roudnice


Datum akce: 30.11.-0001

VOTROK Krajský přebor

Chlumec - Jičín 0:2 (2x Vacek)

Chlumec si v utkání proti Jičínu vypracoval několik slibných příležitostí. Na svém kontě měl i nespočet standardních situací, avšak bez gólového projevu. Utkání rozhodl skvěle zakončený brejk Vacka, který přidal v 91. minutě svůj druhý gól a připsal 3 body do města pohádek.

Libčany - Úpice 1:0 (Černý)

Domácí jsou podle slov trenéra v herním útlumu a jeho hráči postrádají lehkost a jednoduchost. Přesto si domácí zajistili vítězství, když porazili velmi dobře hrající Úpici. Libčany tak i nadále zůstávají bez porážky.

Slavia HK - Týniště 2:0 (2x Derner)

Lídr krajského přeboru cestoval do Hradce Králové k utkání se Slavií. Domácí velmi dobře bránili a po kombinačních akcích se dostávali do zakončení. Hosté nebyli zdaleka tak hladoví po vítězství jako domácí a to se projevilo na výsledku. Derner rozhodl již do poločasu dvěma brankami.

Olympia HK - Rychnov 2:1 (Chromek, Novák - Valášek)

Domácí Olympia, při zaváhání Týniště, se mohla dostat na stejný bodový zisk jako právě lídr z Týniště. V prvním poločase mohli domácí vést o čtyři branky, ale nakonec se šlo do kabin za stavu 1:0. Ve druhém poločase byli aktivnější hosté a podařilo se jim srovnat na 1:1. Deset minut před koncem rozhodl domácí Chromek a posunul tak Olympii o skóre na 1. místo před Týniště.

Hořice - Nový Bydžov 3:6 (Michálek, Šmarda, Lacina - 2x Janouch, Tomeš, Vincour, 2x Vaníček)

Domácí v obraně velmi často chybovali a hosté byli v zakončení 100%. Domácí brankář Žižka si šáhl na balón, jen když ho vytahoval ze sítě.  Hosté vyhráli zaslouženě.

Broumov - Dobruška 2:2 (Němeček, vlastní - Mikušík, Danč)

Hostující Dobruška byla před utkáním na posledním místě a chtěla se z této pozice, po zaváhání Úpice, dostat. Dlouho to v podprůměrném utkání vypadalo na tříbodový zisk pro Dobrušku, ale domácí srovnali v poslední minutě utkání.

Červený Kostelec - Jaroměř 0:1 (Diviš)

Na domácích leží deka a nejsou schopni vstřelit branku ani z těch nejvyloženějších příležitostí a i proto nemohli v dnešním zápase pomýšlet na tříbodový zisk. Hosté vstřelili jediný gól po standardní situaci a rozhodli o svém vítězství 0:1.

Bělohrad - Kratonohy 1:3 (Jezbera L. - Dostál, Franc, Veverka)

Před slušnou diváckou kulisou 300 diváků se hrál zajímavý zápas. V hektické atmosféře dokázali hosté zvítězit 1:3. Domácí, kterým se vyloženě bodově nedaří, vyhráli 1. poločas. Nástup do 2. půle se Bělohradu nepovedl a třikrát inkasoval. Domácí se tak propadají tabulkou dál a dál.

Tabulka zde: http://www.khfotbal.cz/soutez/detail/3632/

Střelci:

Rade KORBA                       OLYMPIA HK          8 branek

Jiří KOŘÍNEK                       JAROMĚR                8 branek

Miroslav RYCHECKÝ         BĚLOHRAD               7 branek

Jan FIDRA                             KRATONOHY         7 branek

Lukáš JEZBERA                   BĚLOHRAD              7 branek

Šimon DERNER                   SLAVIA HK               7 branek

Jakub MIKUŠÍK                   DOBRUŠKA             7 branek

 

1. A třída

Jedenácté kolo zamíchalo tabulkou 1. A třídy. Po výměně na čele mezi Starou Pakou s Třebechovicemi má druhá nejvyšší krajská soutěž nového lídra. Roudnice porazila ve šlágru kola právě Třebechovice 3:0 a vyhoupla se do čela tabulky. Nutno dodat, že pouze o skóre, jelikož tři celky mají stejný počet 22 bodů.

V Roudnici se hrál pěkný fotbal, kde jednoznačně dominovali domácí a zaslouženě vyhráli po dvou trefách Z. Bednáře a pěkné akci Vlasáka.

Překvapivý výsledek se zrodil ve Dvoře Králové. Rezerva Dvora porazila Starou Paku 4:0. Kdo však zápas viděl na vlastní oči, musí uznat, že se hrál jednoznačný fotbal s jednoznačným výsledkem pro domácí.

Vysoká nad Labem hrála v Černilově a na vítězství se nadřela, když jedinou branku utkání vstřelil v 68. minutě Dvořák.

V ostatních zápasech byly výsledky následující:

Vrchlabí - Kunčice 3:1, Bílá Třemešná - Kostelec nad Orlicí 4:1, Nové Město - Třebeš 1:1, Častolovice - Nový Hradec Králové 0:3 a Ohnišov - Police 4:1.

Tabulka zde: http://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/41/10/



Vytvořeno: 14.10.2013
redakce_po_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace