Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Miletín zvládl zápas v Mladých Bukách, devět žlutých karet pro Lokomotivu v Robousích, Albrechtice podlehly Rychnovu


Datum akce: 30.11.-0001

 



Desáté kolo (a celkově 11. hrané) EUTAX 1.B třídy mužů mělo nakonec jako kulisu celkem pěkné klimatické podmínky, i když hrací plochy v noci skrápěl poměrně silný déšť.

O co se na podzim také hraje ?

 Pohár společnosti Eutax - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Pořadí po 11 kolech:
1. TJ Rudník 27 bodů
2. Sokol Provodov 25 bodů
3. FC Spartak Rychnov 24 bodů
4. SK Sobotka 21 bodů

Vítězové skupin si zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 

Zpravodajství z 9. kola zde ...

Zpravodajství z 8.kola zde
....


                                          (foto archiv TJ Kopidlno)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina A (program a výsledky)

KARETNÍ PARTIE V ROBOUSECH, LOKOMOTIVA OBDRŽELA DEVĚT ŽLUTÝCH KARET, SOBOTKA OPĚT DO ČELA, LIBÁŇ ODMÍTÁ DRUHOU ČTYŘKU

Detektivka v A-skupině pokračuje v duchu Agathy Christie, Libáň ztrácela před tímto kolem na čtvrté místo 5 bodů a hrála právě se čtvrtým Jičínem. Význam zápasů v Kopidlně a v Robousích si nakonec lépe "uvědomili" domácí.

V sobotu se tedy začalo v Jičíně, tam domácí rezerva (před tímto kolem 15 bodů) ověnčená výhrou v Sobotce 6:3 přivítala od 13,30 Libáň (před tímto kolem 10 bodů). Hosté chytili v posledních kolech "lauf" a jeli do Jičína s cílem odvést domácí prohru 0:4, což se jim výhrou 2:1 také podařilo. V 71. minutě šli domácí do vedení brankou Horáčka, ale veterán Pavel Banyácski zápas dvěma góly otočil a hosté si podle trenéra Františka Skřivánka vezou velmi cenné body. S tím nelze než souhlasit.

Druhé sobotní utkání viděly Malšovice, kde od 16,00 domácí vyzvali Sobotku. V týmu trenéra Ladislava Štrobla skončil jednozápasový trest Škopánovi a Rulcovi, čtyři prohry za sebou byly však mementem. Malšovice v případě výhry mohly stále živit teoretickou šanci na čtyřku, ale Sobotka se opět "pochlapila" a z Hradce Králové veze výhru 3:0, která ji opět potvrdila první místo. O všem rozhodl druhý poločas a dvě branky Rulce a jedna Přikryla. Pavel Šálek, vedoucí domácích, nedal příliš veselý komentář: "Po vcelku dobrém prvním polačase se naše hra úplně rozpadla a soupeř nás jednoznačně přehrál."

V neděli bylo horko v Robousích, kde domácí uvítali od 16,00 Lokomotivu. Po proslulém zápase v Kobylicích domácím chyběl Milan Fejfar, trest však skončil Filipu Maternovi. Robousy potřebovaly nutně vyhrát, mohly stáhnout Lokomotivu na tři body, v Hradci Králové navíc první zápas vyhrály 3:1. I dva pokutové kopy, z nichž první označili hosté jako sporný, nakonec posunuly domácí k výhře 3:2 (Vích 3 - Zvlánek, Schejbal). Hosté obdrželi od sudího Kudláčka 8 (!!) žlutých karet, Mašek navíc v 77.minutě devátou a svoji druhou. Sekretář Lokomotivy Ivo Beránek konstatoval: "Souhlasím s panem Maternou (sekretář SK Robousy), že jsme byli méně disciplinovaní, ale musím zmínit i fakt, že výkon, který předvedla trojice rozhodčích, do krajské soutěže nepatří."

A zápas v rámci "lámání chleba" se hrál od 16,00 v Kopidlně. Domácí přijeli v minulém kole s prohrou z Libáně (0:1) a klesli až na páté nepostupové místo (14 bodů). Kobylice měly o 4 body více, do sestavy jim přibyl hrající trenér Petr Průcha, který si odpykal jednozápasový trest. V prvním utkání v Kobylicích bylo úspěšné Kopidlno (3:1). Zápas řídil zkušený sudí Jehlička a práce příliš neměl, navíc ho poražení hosté pochválili. Kopidlno totiž v 60.minutě vedlo 4:0, Kobylice tahaly v zápase za kratší konec a nakonec se jim podařilo snížit na konečných 4:1 (Klaban 2, Poutník, Komárek - Šoufek). Celkem 150 diváků bylo z velké části velmi spokojeno.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 11.KOLE :
11 - Vích (Robousy),
9 - Rulc (Sobotka),
8 - Havelka (Kopidlno),
7 - Pluhař (Jičín),
6 - Tuček (Lokomotiva), Nový (Kobylice),
Kubišta (Sobotka),
5 - Men (Sobotka), Tomášek (Robousy), Knížek (Libáň), Horáček (Jičín), Šoufek (Kobylice),
4 - Škopán (Sobotka), Brokeš (Malšovice), Denk (Lokomotiva), Klaban (Kopidlno), 
3 - Nývlt, Knobloch (Sobotka), Horáček, Hejtmánek (Jičín), Havlík, Banyácski (Libáň), Schejbal (Lokomotiva), Poutník (Kopidlno),
2 - Baster, Přikryl (Sobotka), Vaněk, Tichý, Zvolánek (Lokomotiva), Pšenička, Khol, Havlíček (Kobylice),  Černovský, V.Kulhánek, P.Komárek (Kopidlno), Mezsároš, Ondráček, Kořínek, Kocourek (Jičín B), Luňák, P.Jareš, Velínský (Malšovice), Balcar (Libáň), F.Materna (Robousy),
1 - Odvárko (Kopidlno), Hlavatý, Smetana (Libáň), Styar, Průcha, Vávra, vlastní (Kobylice), Svatoň, Šec, Mašek, vlastní (Lokomotiva), Bartoš, Libřický, Franc, Groh, Ninger, Lemon (Malšovice), Ulvr, Voldán, Zugar, Samko, vlastní (Jičín B), Kynčl, Srb, Drbohlav, Wedlich, vlastní (Robousy), Zahradník, Pavlíček (Sobotka), Dyčenko, Hnát, Geršl, Machačný, L.Komárek (Kopidlno),

HVĚZDA KOLA :
Pavel Banyácski (Libáň) - ve velmi důležitém zápase v Jičíně potěšil fotbalový veterán svého trenéra Skřivánka a dvěma góly otočil vedení domácího Jičína - pro Libáň góly naděje.

UDÁLOST KOLA :
Devět žlutých karet viděli hráči Lokomotivy Hradec Králové z rukou rozhodčího Kudláčka, Mašek žlutou kartu spatřil dvakrát a šel dříve pod sprchy, Robousy navíc kopaly dvě penalty.

VÝROK KOLA :
Petr Průcha, trenér Kobylic, po zápase v Kopidlně: "Není mi jasné, že domácí nevedou skupinu, poněvadž jejich kvality dle mého názoru byly ze všech týmů největší."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Kopidlno - Kobylice sledovalo 150 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo již 5 544 diváků, v tomto kole přišla ve čtyřech duelech zatímní nejmenší celková návštěva 380 fanoušků):
SK Robousy - 1 038 diváků (průměr na zápas 173 diváků)
TJ Kopidlno - 980 diváků (průměr na zápas 163 diváků)
SK Sobotka - 790 diváků (průměr na zápas 158 diváků)
Sokol Libáň - 670 diváků (průměr na zápas 134 diváků)
Spartak Kobylice - 665 diváků (průměr na zápas 110 diváků)
Lokomotiva HK - 630 diváků (průměr na zápas 105 diváků)
Malšovice - 411 diváků (průměr na zápas 82 diváků)
SK Jičín B - 360 diváků (průměr na zápas 72 diváků)

                                              (foto archiv FC Mladé Buky)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina B (program a výsledky)

RUDNÍK POTVRDIL DEFINITIVU, HOSTINNÉ V ZÁPASE KOLA VYHRÁLO S TRUTNOVEM, MLADÉ BUKY ODMÍTLY ŠANCI, ŽACLÉŘ PODLEHL KALNÉ

Kolo se hraje v obou víkendových dnech, po třech sobotních duelech přivítaly Mladé Buky Miletín v neděli.

V Rudníku už mohou po tomto kole slavit postup, domácí jasně přehráli Janské Lázně 5:0 (Hylmar 2, Čáp, Štemberka, vlastní). Derby hrané od 16,00 mělo pro domácí náboj a s píšťalkou si ho vychutnal rozhodčí Styblík, v prvním utkání v Janských Lázních se hrálo 2:2. Podle Juraje Sucháně hráli domácí výborný fotbal a krutý výsledek pro hosty mol být ještě krutější. Zápas vidělo podle hlášení domácích 180 diváků.

Další sobotní duel se hrál v Žacléři (do tohoto kola 11 bodů), kam jede Dolní Kalná (doposud 6 bodů). Prohra hostů by už znamenala zřejmě i teoretickou definitivu jarního souboje o záchranu, naopak Baník v případě výhry mohl opět míchat kartami. Zápas řídil Valenta. Pro hosty byl důležitou vzpruhou návrat Martina Bartoše, který vstřelil druhou branku a přispěl k nečekané výhře Dolní Kalné 1:3 (L.Vít - T.Jiřička, Bartoš, J.Jiřička). Jaroslav Votoček, trenér Baníku: "Našemu týmu chyběla větší chuť jít za vítězstvím, v tom jsme za hosty zaostávali a proto jsme zaslouženě prohráli. Důležitým momentem byla také skutečnost, že v 52.minutě opustil trávník zraněný Kotyk."

Hostinné - Trutnov, Krkonošský deník popsal po minulém kole stav tak, že Tatran má hodně ve svých rukou, třikrát totiž ještě hraje doma. Tři zápasy však také vyfasoval Luboš Horák vyloučený v Miletíně, odkud si Hostinné přivezlo zlatou výhru 3:1. Hrálo se od 16 hodin a domácí sekretář Polomčák k zápasu řekl: "Velice pěkné utkání hrané ve velmi rychlém tempu. Hosté z Trutnova odjeli s přídělem pěti branek,ale obraz hry tak jednoznačný nebyl.Trenér hostů se k utkání vyjádřil slovy -no comment-." Konečný výsledek zněl 5:1 pro Tatran (R.Polák 2, Petružálek, L.Kracík, Jakoubek - Hejna). I v Hostinném přišla na derby pěkná návštěva, podle domácího sekretáře zápas sledovalo 160 fanoušků.

Zmrtvýchvstání provázelo do tohoto kola Mladé Buky, ty po výhře 5:2 v Janských Lázních zase mohly míchat kartami a dotáhnout se na střed tabulky. Miletín (15 bodů) si domácí prohrou situaci zkomplikoval, navíc mu budou chyběli distancovaní Hátle a Nálevka. V případě prohry mohla pro hosty opět nastat velmi varující situace. Před 120 diváky nakonec vstřelil jedinou branku zápasu v 57.minutě hostující Bartoníček a Miletín veze nesmírně cenné body i přes vnitřní personální krizi.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 11. ODEHRANÉM KOLE :
13 - M.Jakoubek (Hostinné),
11 - L.Vít (Žacléř),
9 - Kult (Janské Lázně), 
8 - Knap (Trutnov B),
7 - Hylmar (Rudník), T.Jiřička (Dolní Kalná)
6 - Havránek, Novák (Rudník), Z.Tauchman ml. (Dolní Kalná), Urban (Miletín),
5 - 
Horváth (Žacléř), Haider (Mladé Buky), Hejna (Trutnov B), J.Jiřička (Dolní Kalná),
4 - M.Dvořák (Mladé Buky), Víšek, Čáp (Rudník), R.Polák (Hostinné),
3 - Doležal, Brhel (Mladé Buky), Leplt, Filounek, Hátle (Miletín), Ulrich (Trutnov B), Prívara (Rudník), Maličký, L.Kracík (Hostinné), Stránský (Janské Lázně),
2 - Ficner, Holubec (Trutnov B), Lev, Nosek, Petružálek (Hostinné), Machalík, Štěpánek, Pavlis, Kvíčala, Mich.Dvořák (Mladé Buky), Kněžourek, Němeček, Bartoníček (Miletín), Štelzer, M.Dvořák st. (Janské Lázně), Skála (Žacléř), Smetana (Dolní Kalná), Zeman, Štemberka (Rudník),
1 - Brentner, Nálevka, Machačka (Miletín), Pecold, Hloušek, Kment, vlastní (Rudník), Hampl, Tauchman st. (Dolní Kalná), Štěpánek, Jurík (Mladé Buky), J.Horák, Petružálek, Kosina, L.Horák (Hostinné), Demuth, Krudenc, Kabeláč, Kubišta, Němeček, Stehlík (Janské Lázně), Knap, Kocek, Ondráško, Polák, Baše, Petrů, vlastní (Žacléř), Skuček, Bonisch, Doubic, Mahrla, Tobiáš, vlastní (Trutnov B), 

HVĚZDA KOLA :
Martin Bartoš (Dolní Kalná) - po půlroční absenci zaviněné zraněním se vrátil na trávník a hned dal gól, v zápase v Žacléři (3:1) dal druhou branku, kterou poslal svůj tým do vedení.

UDÁLOST KOLA :
V derby zápase porazil Tatran Hostinné před 160 diváky béčko Trutnova 5:1 a obrat týmu z města papíru je v soutěži pozoruhodný, před závěrečnými třemi koly je Hostinné čtvrté se čtyřbodovým náskokem na nepostupovou pátou příčku.

VÝROK KOLA :
Juraj Sucháň, trenér Rudníku: "Měli jsme soupeři co oplácet. V prvním utkání na jejich půdě jsme přišli o dva body. Ve 33.minutě výborně hrající Jura Sucháň vyzval přízemní střelou na brankovou čáru ke skórování Prívaru,ale před ním si kopl do vlastní sítě míč obránce hostů. Domácí hráči hráli výborný fotbal, který ocenili přítomní diváci. Výsledek vypadá pro hosty krutý, ale mohl být ještě vyšší."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Rudník - Janské Lázně sledovalo 180 diváků, celkem navštívilo 4 zápasy tohoto kola 510 fanoušků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 5 561 diváků):

TJ Rudník - 1 180 diváků (průměr 196 diváků na zápas)
FK Dolní Kalná - 932 diváků (průměr 155 diváků na zápas)
FC Mladé Buky - 670 diváků (průměr 134 diváků na zápas)
Tatran Hostinné - 662 diváků (průměr 132 diváků na zápas)
Baník Žacléř - 570 diváků (průměr 95 diváků na zápas)
SK Janské Lázně - 550 diváků (průměr 91 diváků na zápas)
SK Miletín - 522 diváků (průměr 104 diváků na zápas)
MFK Trutnov B - 475 diváků (průměr 95 diváků na zápas)

                                            (foto archiv Sokol Provodov)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina C (program a výsledky)


TABULKU ZDRAMATIZOVALA PROHRA DEŠTNÉHO A VÝHRA OPOČNA A MEZIŘÍČÍ, V SOUBOJI LÍDRŮ JASNĚ LEPŠÍ PROVODOV

Skupina C byla již rozdělena v tabulce na dvě poloviny, ale to ještě nic nemusí znamenat, dvě prohry nebo dvě výhry za sebou opět mohou podstatně měnit situaci. O toto se hrálo hodně v Opočně.

Sobotní duel Deštné - Hronov (začínalo se v 16,00) byl o tom, kdo zůstane na případný dostřel pronásledovatelů a kdo téměř definitivně uteče. Favoritem byli rozjetí domácí, kteří až v posledním kole ztratili dva body za remízu v Machově 1:1. Jenže Hronov je nevyzpytatelný a podle očekávání překvapil, i když zápas nikterak emoční zřejmě nebyl. Do přestávky vedl zástupce náchodského okresu 4:1 a i když domácí v druhé části přitlačili, obrat se nekonal. Deštné podlehlo Hronovu 3:5 a Opočno ho stáhlo na čtyři body.

Druhý sobotní zápas byl klasickým derby, České Meziříčí přívítalo od 16,00 Přepychy. Hosté ještě nevyhráli a prodloužení této nemilé série bylo cílem domácích. Ti se výhrou 2:0, kterou zajistil dvěma trefami ze standardních situací Tomášek, dostali na 12 bodů a mají další dva zápasy doma v závěru podzimní části. Zápas vidělo 150 diváků a takto ho komentoval Miroslav Pavel z Přepych: "Domácí vyhráli naprosto zaslouženě, předvedli jsme nejhorší zápas podzimu."

V neděli si to rozdalal dvě vedoucí družstva, v Provodově hrála rezerva Dobrušky. Tady byla ve hře spíše finanční prémie za první místo ve skupině, o postupu obou kolektivů do jarní elitní skupiny bylo již před utkáním prakticky (nikoliv matematicky) rozhodnuto. Po utkání je již jasným postupujícím Provodov, který přehrál Dobrušku 4:1 (Biederman, Macek, Zelený, Eimer - Štětina), takový průvan ještě obrana hostů nezažila. Utkání rozhodl podle kouče domácích Jiřího Bederky první poločas.

A na závěr kola přišel zápas Opočna s Machovem. Vítěz tohoto duelu může stále živit naději, bod by byl pro oba týmy málo. Hrálo se od 16,00, nováček Jiskra Machov doma vyhrál 4:1. Opočno doma soupeři prohru vrátilo, vyhrálo 4:2 (Jelen 2, Tláskal, Přibyl - Martinec, Šulc) a podle trenéra Jánského zcela zaslouženě, to samé tvrdí i trenér Machova. Ztráta Opočna na Deštné je čtyři body.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 10. ODEHRANÉM KOLE :
10 - Eimer (Provodov),
8 - Kříž (Deštné), Kubeček (Hronov), L.Jelen (Opočno),
7 - J.Macek (Dobruška B),
6 - Šváb (Machov), Blažej (Přepychy),
5 - Pfeifer (Opočno), Šťavík (Hronov),
4 - Metzner (Provodov), Lanta, Rojšl (Hronov), T.Přibyl (Opočno),
3 - Kuneš (Provodov), Tuček, Kaplan, Umlauf (Deštné), Havel (České Meziříčí), Svatoš, Martinec (Machov),
2 - Zima (Machov), Malý, Štětina (Dobruška B), Bašta, Franců, Danihel (Hronov), Drapák (Deštné), Kozák, Ježek, Hlavsa, Baše, Čiháček, J.Tomášek (České Meziříčí), Bensch, Macek (Provodov), Prát, Čtvrtečka (Přepychy), Škrabal, Tláskal (Opočno),
1 - Provazník, Slánský (České Meziříčí), Mar.Ansorge, Tichý, Schreiber (Hronov), Středa, Hurdálek, Čech, Kubeček, Šolín, Šolc, Šulc (Machov), Kánský, Kouba, Hochmann, Kostadinovski, Zatloukal, Novák, vlastní (Deštné), Effenberk, Hrnčíř, Jelen, Junek, Slánský (Dobruška B), Kuhn, Samko, Biederman, Zelený (Provodov), Trubač (Opočno), Placák, Kinzel, vlastní (Přepychy),

HVĚZDA KOLA :
Jan Tomášek (České Meziříčí) - domácí hráči se v zápase s týmem Přepych nemohli a nemohli trefit, tak je musel spasit přesně provedeným trestným kopem a proměněnou penaltou.

UDÁLOST KOLA :
Určitě lze hovořit o výhře nováčka z Hronova, který v Orlických horách pokořil do té doby výborně působící tým Deštného.

VÝROK KOLA :
David Horký, vedoucí Českého Meziříčí, komentoval derby: "Naprosto zasloužené vítězství. Přes obrovské množství šancí jsme gól ze hry nedali. Naštěstí se trefil Honza Tomášek z přímáku a z penalty. Dalšího komentáře se zdržím, protože do mrtvol se nekope. "

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání České Meziříčí - SK Přepychy vidělo podle domácích statistik 150 diváků, celkem navštívilo 4 zápasy tohoto kola jen 370 fanoušků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 4 380 diváků):
České Meziříčí - 810 diváků (průměr 162 diváků na zápas)
Provodov - 680 diváků (průměr 136 diváků na zápas)
SK Přepychy - 570 diváků (průměr 114 diváků na zápas)
AFK Hronov - 561 diváků (průměr 93 diváků na zápas)
Spartak Opočno - 525 diváků (průměr 87 diváků na zápas)
TJ Dobruška B - 455 diváků (průměr 91 diváků na zápas)
Machov - 409 diváků (průměr 68 diváků na zápas)
Sokol Deštné - 370 diváků (průměr 61 diváků na zápas)

                                                                            (foto archiv SK Černíkovice)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina D (program a výsledky)

PŘEDMĚŘICE S BOROHRÁDKEM O ZÁVĚR TABULKY, V OSTATNÍCH TŘECH DUELECH TO BUDE VŘÍT, MAGNET KOLA DOUDLEBY - VAMBERK

V prvním sobotním duelu se v Předměřicích představil od 16,00 Borohrádek, zápas byl spíše o tom, na jakém místě v závěru tabulky oba kolektivy skončí.

To v Doudlebách bylo i v podzimním počasí horko. Domácí byli na šestém místě se 14 body (v posledním kole vyhráli ve Smiřicích 1:0), Vamberk na místě pátém s 15 body, před nimi Albrechtice s 15 a Černíkovice se 16 body. V prvním zápase vyhrál Baník doma 3:1. Začínalo se v sobotu v 16,00, duel řídil zkušený Milan Fryš. Vamberk však přijel do Doudleb ve velmi mladé sestavě, podle trenéra Součka se několik zkušených hráčů na zápas omluvilo (!). Před 200 hlášenými diváky vyhrály Doudleby jasně 4:1 (Kráčmer 2, Vidlička, Hudousek - Rohrich) a skočily na třetí místo. Šestý Vamberk však ztrácí pouhé dva body.

V neděli se v případě výhry mohly Albrechtice dotáhnout na vedoucí Rychnov B na tři body. Domácí byli povzbuzeni výhrou v Borohrádku 4:1 a formou Ladislava Sršně a Davida Hořínka. Hrálo se od 16,00, pískal Slavíček. 150 diváků vidělo neuvěřitelný nástup hostů, ti vedli již v 18.minutě 3:0. Domácí korigovali ze dvou pokutových kopů, které proměnil Sršeň, přesto mají k výkonu sudího výhrady. Konečný výsledek 2:3 pro Rychnov zajistil hostující rezervě první místo. 

Po domácí prohře 0:1 s týmem Doudleb jely Smiřice (20 bodů) napravovat situaci do Černíkovic (16 bodů), i tady se hrálo v neděli od 16,00. Doma vyhrály Smiřice 5:1, ale Černíkovice prahly po odvetě a navíc se jim v posledních kolech dařilo. S píšťalkou vedl zápas Nožka, jeho výkon a výkon obou týmů sledovalo 150 diváků. Smiřice měly zápas hodně pod kontrolou a zaslouženě vyhrály 2:0 (Nývlt, Koutník), čímž přerušily domácí bodovou sérii.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 11. ODEHRANÉM KOLE :
14 - D.Hořínek (Albrechtice),
10 - Bednář (Smiřice),
7 - Strakatý (Předměřice), Kráčmer (Doudleby),
6 - Kotyza (Doudleby), Králík (Vamberk), Svatoň (Borohrádek),
5 - Korenčík (Smiřice), O.Dostál (Vamberk), Polívka, Pazderník (Rychnov B), L.Sršeň (Albrechtice),
4 - Dapecí, F.Stieber (Rychnov B), J.Nosek (Černíkovice), Pauker (Černíkovice), Církva (Smiřice), Duha (Albrechtice), Vidlička (Doudleby),
3 - P.Matějus (Borohrádek), Kuzma (Albrechtice), Šponar (Vamberk), Víteček (Černíkovice), Hudousek (Doudleby),
2 - Hamerský, Flekr (Vamberk), Jedlinský, Lochman (Rychnov B), Brendl, M.Horák, T.Sazima (Borohrádek), Hlavatý, Soukup, Hronek, Bergman (Předměřice), Mňuk (Černíkovice), Nývlt (Smiřice),
1 - Matějček, Búta, Hottmar, Koutník (Smiřice), D.Hanuš, J.Hanuš, T.Vik, B.Nosek, vlastní (Černíkovice),  Jaroš, Janeček, L.Velíšek (Albrechtice), A.Čermák, Uhnavý, J.Čermák, Moravec, Voříšek, vlastní (Borohrádek), Vidlička, Chochola, Kotyza, Rohrich (Vamberk), Ponikelský, Pekáč (Předměřice), O.Stieber, Řehák, Kameník, Počtýnský (Rychnov B), Lyer, Souček (Doudleby)

HVĚZDA KOLA :
Ladislav Sršeň (Albrechtice n.O.) - dispečer albrechtického týmu hnal své spoluhráče na zteč a za vyrovnáním v zápase s Rychnovem B, ve kterém již jeho tým prohrával už v 18.minutě 0:3, navíc proměnil dvě penalty, což ovšem nestačilo alespoň na remízu.

UDÁLOST KOLA :
Poslední Borohrádek nasázel Slavoji Předměřice na jeho půdě šest branek a svého soupeře v tabulce přeskočil.

VÝROK KOLA :
Jan Souček, asistent trenéra Baníku Vamberk, po zápase v Doudlebách: "Mrzí nás, že zkušenější hráči se k tomuto důležitému zápasu omluvili a museli jsme použít dorostence. "

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Doudleby nad Orlicí - Baník Vamberk vidělo podle domácích statistik 200 diváků, celkem navštívilo 4 zápasy tohoto kola 530 fanoušků, což je dosavadní rekord skupiny. A to ještě v Předměřicích naplnilo prostor kolem hřiště pouhých 30 zájemců o fotbal.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 4 584 diváků):
Černíkovice - 950 diváků (průměr na zápas 158 diváků)
Albrechtice n.O. - 730 diváků (průměr na zápas 146 diváků)
SK Smiřice - 700 diváků (průměr na zápas 116 diváků)
Velešov Doudleby - 665 diváků (průměr na zápas 110 diváků)
Borohrádek - 510 diváků (průměr na zápas 102 diváků)
Baník Vamberk - 401 diváků (průměr na zápas 66 diváků)
Rychnov B - 315 diváků (průměr na zápas 63 diváků)
Předměřice - 313 diváků (průměr na zápas 62 diváků)

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 13.10.2013
redakce Fotbal v kraji - vb-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace