Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Druhé kolo turnajů krajského přeboru mladších žáků a starších přípravek ovlivnilo počasí


Datum akce: 30.11.-0001

Do druhého kola KP MŽ a SP nám zasáhlo počasí a turnaje v Rychnově n/K a Broumově se pro nezpůsobilé terény neuskutečnily.

Některé postřehy pořadatelů turnajů:

S. Hornych (Velké Poříčí):
MŽ - Je škoda, že družstvo RSCM Rozkoš dorazilo jen v 7 hráčích, navíc ve druhém utkání se jeden z nich zranil, tomu odpovídají i výsledky jejich utkání. Pěkný byl duel domácího V. Poříčí se Dvorem Králové, kde domácí měli dostatek šancí, ale doplatili na nulovou produktivitu zatímco hostům to tam padalo, takže zaslouženě zvítězili.

SP - Zde byla k vidění 3 krásná bojovná utkání, jezdilo se nahoru dolů. Především duel domácích se Dvorem byl napínavý až do konce, rozhodla jediná branka Dvora.

Turnaj odřídili s přehledem delegovaný rozhodčí i OZP. I přes nepříznivé počasí se hrálo na perfektním trávníku. Organizačně proběhlo vše bez komplikací.

Ing. P. Prošvic (Slavia Hradec Králové):

Turnaj KP MŽ/SE- 2.kolo7 skupina  - na FC NHK měl velmi dobrou úroveň a hrál se za velkého zájmu diváků z řad rodičů. Mezi MŽ se střelecky prosadil Svatoň z Černilova se 4 brankami.

J. Červenka (Jaroměř):

V neděli 15. 9. 2013 pokračoval 2. kolem KP starších přípravek a mladších žáků v Jaroměři za účasti družstev FC Olympia Hradec Králové „B“, TJ Sokol Třebeš Hradec Králové a domácí FK Jaroměř. Zápasy tohoto turnaje, se rozehrály v nedělním dopoledni, i přes neustávající déšť, na kvalitně a dle pravidel připravených hřištích.


Hra všech zúčastněných byla vedena ve vysokém nasazení, bojovnosti a snahou o co nejlepší výkon a vlastně i výsledek. Nejlépe z tohoto turnaje vyšla družstva domácí Jaroměře, kde mladší žáci nepoznali hořkost porážky a starší přípravka bez obdržené branky, odešla z obou zápasů vítězně.


Pořadatelství společně s výkonem a vstřícností rozhodčích bylo vedeno s ohledem na počasí a zdraví hráčů-dětí, k co nejrychlejšímu ukončení, ale vše v rámci regulí a pravidel.


S.Procházka (Kostelec n/O):

Turnaj proběhl bez problémů ...Nejlepším hráčem střelcem turnaje ml. žáků byl Adam Novotný s Kostelce , který ve dvou utkáních vstřelil 3 branky. Turnaj starších přípravek nezaznamenal problémy, týmy si rozdělily body téměř stejnoměrně.


Vytvořeno: 16.9.2013
Karel Havlíček


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace