Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Devět branek v Bělohradě, Roudnici a Ohnišově.


Datum akce: 30.11.-0001

Slavia - Úpice 4:1 (3xDerner, Hloušek - Winter)

Slavia Hradec Králové se po minulém vysokém debaklu 1:7 v Dobrušce oklepala a dekalsovala na Novém Hradci hosty z Úpice. Do vedení šli domácí již po půlhodině, když se poprvé trefil Derner. Na 2:0 zvýšil z penalty Hloušek. Hosté jen snížili Winterem. Dílo dokonal dalšími dvěma brankami Derner a stanovil konečný výsledek na 4:1.

Chlumec - Dobruška 3:2 (Pilař, 2xHartman - Krahulec, Hájek)

Domácím se trenérská rošáda vydařila. Trenér Martin Firbacher dovedl svůj tým do vítězství 3:2 a k utkání poznamenal: „Výtečně nám vyšel vstup do utkání. Ve 25. minutě jsme vedli 3:0 a trestuhodně spálili další tři jasné tutovky. Před přestávkou jsme nesmyslně vrátili hosty do hry a celý druhý poločas už to byla jen urputná bitva o každý metr hrací plochy. Hosté hrozili z každé standartní situace, nám docházely síly, ale naštěstí jsme vše dotáhli do tříbodového konce. Zkušenější mužstvo by v poločase vedlo 5:0 a bylo by po zápase. Přesto díky všem hráčům za první výhru.“

Kratonohy - Rychnov 2:2 (Veverka, Škvrňák - Zajíček, Kubec)

Sršni se při určité konstelaci mohli dostat do čela krajského přeboru. V domácím prostředí však jen remizovali s Rychnovem. Utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním byli úspěšnější domácí a vedli po zásluze 2:0. Ve druhém se role otočily a hosté zaslouženě vyrovnali na 2:2.

Olympia - Broumov 5:0

Hradecká Olympia si otevřela střelnici a Broumov vyprovodila „bůrem“. Setkala se dvě nejmladší družstva soutěže podle slov vedoucího Bárty, který zároveň doplnil, že spousta šancí domácí nevyužili. Hostující celek nepodal dobrý výkon a po zásluze si odváží pětigólový příděl.

Hořice – Libčany 0:0

Remízový král z Libčan potvrdil svou roli i na hřišti Hořic. Domácí tak stálé čekají na první výhru v krajském přeboru.

Červený Kostelec – Nový Bydžov 0:3 (Mat. Vincour, Tomeš, Janouch)

Domácím se nedařilo vstřelit žádnou branku, i přesto že měli po dvou hrubkách hostů velké příležitosti. To se jim nepovedlo a otěže zápasu drželi hosté, kteří vstřelili 3 branky a po zásluze odváží 3 body do Bydžova.

Jaroměř – Jičín 3:0 (Kořínek, Exner, Škoda)

Hostující trenér Mikolášek po utkání narážel na přístup některých hráčů. Připomněl, že po festivalu Město pohádky, dostal jeho tým 6 branek na Olympii. Tentokrát to byly jen branky 3. Vyjádření trenéra hovoří naprosto za vše.

Bělohrad – Týniště 4:5 (Kazda, Berger 2x, Odvárko – Špaček, Stejskal, Merganc, 2x Václavek)

Trenér domácích se k utkání vyjádřil slovy: „Pro oko diváka se hrálo velmi pohledné utkání, které svou kvalitou, nasazením, atmosférou zvláště ve druhé půli přesahovalo rámec krajského přeboru. My jsme do utkání vstoupili velmi špatně. Opět dostáváme branky z nekoncentrovanosti, z taktických chyb. V prvním poločase už bylo hrozivé skóre 1:4. Soupeř byl v tuto chvíli fotbalovější, rychlý v přechodové fázi i kombinačně. Naštěstí jsme brzy vstřelili branku na 4:2 a tak skončil poločas. Hned na začátku druhého jsme snížili na rozdíl jedné branky a hrál se parádní fotbal z obou stran. Bohužel opět velká individuální chyba a soupeř znovu odskočil. My znovu snížili a až do konce zápasu se snažili o vyrovnání. Zápas měl až do konce náboj, tempo hry neupadalo. Šance byly na obou stranách, hosté mohli rozhodnout, my vyrovnat. Bohužel se nám to už nepodařilo. Diváci viděli parádní zápas, my jsme bohužel opět bez bodu.

 

 

1. Atřída uzavřela o víkendu své sedmé dějství. Poprvé naplno nebodovala Stará Paka, která remizovala ve Vrchlabí. V tomto kole bylo k vidění spoustu zajímavých momentů a výsledků. Ve dvou zápasech padlo dokonce po devíti brankách.

Kostelec nad Orlicí si sedmý zápas zahrál proti Kunčicím na domácí půdě a o vítězství rozhodl až v závěrečných vteřinách utkání, kdy po chybě hostující obrany rozhodl L. Šrámek. Hosté měli dvě tutovky, hráli proti deseti domácím, ale skóre už se neměnilo.

Jedním z duelů, ve kterém se střelci nadprůměrně činili, byl zápas Roudnice s rezervním týmem Dvora Králové. Hosté vedli již 1:3, ale jejich sestava byla promíchána s dorostenci, kteří již odehráli dopolední utkání. Možná proto došly hostům síly a Roudnice otočila dalšími 5 branky na konečných 6:3.

Druhý mač, kde také padlo po devíti kusech, byl k vidění v Ohnišově. Domácí jednoznačně prospali první půlku a šli do kabin za nepříznivého skóre 0:3. Hosté z Nového Hradce Králové si vedení pohlídali a nakonec utkání skončilo 3:6.

Velký gólový příděl pro diváky připravili fotbalisté Nového Města a Častolovic. Poločasový výsledek byl sice jen 1:0, ale po přestávce se s góly roztrhl pytel a domácí nasázeli do brány dalších 5 branek a utkání skončilo jednoznačným výsledkem 6:1.

Naopak v zápase Bílé Třemešné a Třebše branky nepadly a utkání skončilo bezbrankovou remízou. Hosté přečkali i 15 minut v oslabení, když byl v 75. minutě vyloučen po druhé žluté Štěrba.

Pikantní duel se hrál ve Vysoké nad Labem, kde hráli Třebechovice. Ty měly v sestavě i „bombera“ Romana Kyrala, který ve Vysoké nedávno trénoval. Domácí se však k pořádnému zakončení nedostali a tak hosté rozhodli již do půle dvěma brankami a o výsledku bylo rozhodnuto.

Nedělní odpoledne přychystalo dva duely. Černilov sehrál utkání proti Polici nad Metují. Utkání dvou celků ze spodu tabulky nabídlo zajímavý fotbal, kde byli domácí nakonec šťastnější, jelikož v 90. minutě rozhodl o vítězství 3:2 Charous.

Poslední zápas se hrál v Dolní Branné, kde domácí Vrchlabí se chtělo stát prvním celkem, který sebere body lídrovi tabulky ze Staré Paky. Taky se stalo. Domácí po poločase vedli 2:0, ale vedení nedokázali udržet, jelikož Paka ukázala velkou vůli a bojovnost a v 84. minutě snížil Porubský a v 91. minutě vyrovnal Patřín.


Vytvořeno: 16.9.2013
redakce_op_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace