Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Událostí dalšího kola 1.B třídy dvě výhry 3:0, Lokomotiva zdolala Sobotku a Smiřice béčko Rychnova


Datum akce: 30.11.-0001

6.kolo (7.hrané) EUTAX 1.B třídy

 



Šesté kolo (a celkově sedmé hrané) EUTAX 1.B třídy mužů čekal pošmournější víkend než byly ty předešlé, odpoledne se však vyčasilo na velmi přijatelný stav.
Týmy tedy sice dokončí první polovinu podzimu, do ní však bylo 14.srpna vloženo kolo čtrnácté, takže fakticky první plánovaná sedmikolová část bude dokončena v programu za týden.

O co se na podzim také hraje ?

 Pohár společnosti Eutax - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 

Zpravodajství ze 4.kola zde ...

Zpravodajství z 5.kola zde ...

                                          (foto archiv SK Robousy)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina A (program a výsledky)

SOBOTKA PADLA V HRADCI KRÁLOVÉ, LIBÁŇ VYSOKO PROHRÁLA V KOBYLICÍCH, V ROBOUSECH DERBY PRO REZERVU JIČÍNA

Na Lokomotivě se v sobotu hrál zajímavý zápas, stále ještě v 17 hodin se na zdejší trávě představil zatím celkově nejlepší tým 1.B třídy SK Sobotka. Hosté byli favority, ale avizovaný fakt pro ně velmi těžkého zápasu se proměnil ve skutečnost. Lokáda vyhrála hladce 3:0 a v tabulce se posunula na aktuální druhé místo. Pro Sobotku znamenal výsledek první prohru v soutěži, její první místo se však samozřejmě neotřáslo.

V Kobylicích byl soupeřem pro domácí Sokol Libáň, i zde se hrálo v sobotu od 17,00, Kobylice bojují o čtyřku, Libáň hrála o naději na kontaktní body. Domácí Spartak se však vytáhl a svého soupeře hladce přehrál 5:1 (Khol 2, Vávra, Havlíček, Nový - D.Knížek). Trenér hostí František Skřivánek si postěžoval, podle jeho názoru tři branky Kobylic byly v rozporu s pravidly, s jeho názorem výrazně nesouhlasil domácí sportovní manažer Jaroslav Valenta, který upozornil především na špatnou koncovku libáňských fotbalistů. Před 120 diváky řídil zápas rozhodčí Franěk.

Očekávané jičínské derby bylo na pořadu v neděli v Robousech, domácí přivítali béčko SK Jičín a termín samozřejmě korespondoval se současným utkáním jičínského áčka v Jaroměři. Domácí nováček mohl roztrhnout tabulku, ale rezerva Jičína opět dokázala, že venku je lépe než doma a poměrně nečekaně získala v Robousích body za výhru 3:1.

V Kopidlně hrály Malšovice, které naposledy přivezly tři body z Jičína. Domácí byli favority, ale nikdo v této soutěži nemůže být prorokem. Konečný výsledek 3:3 nakonec vznikl v nastavení, z vyrovnání se radovaly právě Malšovice.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7.KOLE :
8 - Vích (Robousy),
7 - Rulc (Sobotka),
6 - Havelka (Kopidlno),
5 - Kubišta, Men (Sobotka), Tuček (Lokomotiva),
4 - Tomášek (Robousy), Nový (Kobylice), Knížek (Libáň),
3 - Nývlt, Knobloch, Škopán (Sobotka), Horáček, Pluhař (Jičín), Brokeš (Malšovice), Denk (Lokomotiva),
2 - Baster (Sobotka), Vaněk, Tichý (Lokomotiva), Pšenička, Šoufek, Khol, Havlíček (Kobylice),  Černovský, V.Kulhánek, P.Komárek, Klaban (Kopidlno), Mezsároš, Ondráček (Jičín B), Luňák, P.Jareš, Velínský (Malšovice),
1 - Odvárko (Kopidlno), Banyácski, Hlavatý, Balcar (Libáň), Styar, Průcha, Vávra (Kobylice), Svatoň, Šec, Mašek (Lokomotiva), Bartoš, Libřický, Franc, Groh (Malšovice), Kocourek, Ulvr, Hejtmánek, vlastní (Jičín B), Materna, Kynčl, Srb (Robousy), Zahradník (Sobotka), Dyčenko, Hnát (Kopidlno),

HVĚZDA KOLA :
Martin Khol (Kobylice) - pro kobylického plejera to byly historicky první branky v 1.B třídě, které výrazně pomohly k důležité vysoké výhře nad Libání


UDÁLOST KOLA :
V druhé minutě nastavení vyrovnává Sokol Malšovice v Kopidlně na 3:3, ze dvou posledních zápasů venku vytěžili malšovičtí čtyři body ...

VÝROK KOLA :
Ivo Beránek, sekretář Lokomotivy, komentoval zápas svého týmu s doposud suverénní Sobotkou: "Po výborném výkonu celého mužstva jsme zaslouženě vyhráli. Kdyby zápas skončil 7:2, nikdo by se nedivil."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Robousy - Jičín B sledovalo 198 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo již 3 836 diváků):
SK Robousy - 926 diváků (průměr na zápas 185 diváků)
TJ Kopidlno - 680 diváků (průměr na zápas 170 diváků)
SK Sobotka - 570 diváků (průměr na zápas 190 diváků)
Spartak Kobylice - 545 diváků (průměr na zápas 109 diváků)
Lokomotiva HK - 540 diváků (průměr na zápas 108 diváků)
Sokol Libáň - 240 diváků (průměr na zápas 120 diváků)
Malšovice - 185 diváků (průměr na zápas 92 diváků)
SK Jičín B - 150 diváků (průměr na zápas 75 diváků)

                                                                (foto archiv FC Mladé Buky)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina B (program a výsledky)

PRVNÍ PĚTKA UNIKÁ, DERBY V RUDNÍKU JASNOU ZÁLEŽITOSTÍ DOMÁCÍCH, DALŠÍ DEBAKL MLADÝCH BUKŮ, KALNÁ PODLEHLA DOMA TRUTNOVU

Všechny sobotní duely začínaly shodně v 17,00.

V Dolní Kalné se střetli dva nováčci skupiny, na jaře v okresním přeboru skončila Kalná před Trutnovem. Domácím matematika hodně velela zvítězit, ale svěřenci trenéra Skučka byli tvrdým oříškem a chtěli napravit domácí selhání s Rudníkem. V dramatickém duelu podlehla domácí Kalná nakonec 3:4 a situaci si hodně zkomplikovala. Přitom v 23.minutě vedli dolnokalenští fotbalisté již 2:0, ale Trutnov ve druhé půli přidal, dal tři branky a kontaktní branka hostitelů pět minut před koncem již přišla pozdě. V roli arbitra se představil před 120 diváky Jakub Odvárko.

Po debaklu v Hostinném neměly Mladé Buky zrovna ideální příležitost k nápravě, v cestě jim stál Baník Žacléř, který doma většinou boduje. Tak se stalo i tentokrát, navíc se zrodil další debakl Mladých Buků, výsledek zněl totiž 7:1 pro hostitele. Před 100 diváky řídil zápas Bouz, událostí byly tři góly kanonýra Lukáše Víta.

Janské Lázně většinou drží heslo "můj dům, můj hrad", Miletín jel do lázeňského městečka s jednobodovou ztrátou na domácí se snahou ji neprohloubit, což se mu remízou 3:3 nakonec podařilo. V první minutě nastavení se trefil Němeček a z pohledu Miletína i z pohledu hostitelů srovnal na zaslouženou dělbu bodů. Před 90 diváky dobře řídil utkání Milan Fryš.

Rudník-Hostinné, to je vždy derby jako zvon. V Rudníku chodí velmi dobré návštěvy, z Hostinného je na hřiště zhruba pět kilometrů. Proti velmi solidní návštěvě mohlo stát právě jen počasí. Domácí si s derby utkáním pohráli a výsledek pro ně stál za to - Tatran si z Rudníku odvezl prohru 1:6 (Petružálek - Prívara 2, Zeman, Víšek, Novák, Hloušek). Zápas sledovala za dobrého počasí skvělá návštěva 285 diváků.  

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7. ODEHRANÉM KOLE :
9 - L.Vít (Žacléř),
8 - M.Jakoubek (Hostinné),
7 - Knap (Trutnov B), Kult (Janské Lázně),
6 - Havránek (Rudník), Z.Tauchman ml. (Dolní Kalná),
4 - Urban (Miletín), Horváth (Žacléř), T.Jiřička (Dolní Kalná), Hylmar (Rudník),
3 - Doležal (Mladé Buky), Leplt (Miletín), Ulrich (Trutnov B), J.Jiřička (Dolní Kalná),
2 - Ficner, Holubec, Hejna (Trutnov B), Lev, Nosek (Hostinné), M.Dvořák, Machalík (Mladé Buky), Kněžourek, Filounek, Hátle (Miletín), Štelzer, M.Dvořák st. (Janské Lázně), Skála (Žacléř), Smetana (Dolní Kalná), Prívara, Zeman, Víšek, Novák (Rudník),
1 - Bartoníček, Brentner, Nálevka, Němeček (Miletín), Čáp, Pecold, Štemberka, Hloušek (Rudník), Hampl (Dolní Kalná), Štěpánek, Jurík (Mladé Buky), R.Polák, Maličký, J.Horák, Petružálek (Hostinné), Demuth, Stránský, Krudenc, Kabeláč, Kubišta, Němeček (Janské Lázně), Knap, Kocek, Ondráško, vlastní (Žacléř), Skuček, Bonisch (Trutnov B), 

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Vít (Žacléř) - žacléřský kanonýr vstřelil tři branky Mladým Bukům a vyhoupl se do čela střelců této skupiny.

UDÁLOST KOLA :
V 23.minutě zápasu Dolní Kalná-Trutnov B vedli domácí fotbalisté již 2:0, v 72.minutě utkání byl stav již 2:4 a hosté si odvezli velmi důležité body.

VÝROK KOLA :
Juraj Sucháň, asistent trenéra Rudníku: "Derby jsme zvládli na jedničku. Skvělá atmosféra podpořena našimi skvělými fanoušky za krásného počasí. Dobře zvládli utkání rozhodčí. Hráčům musím tímto pogratulovat. "

NÁVŠTĚVA KOLA :
Derby Rudník - Hostinné sledovalo 285 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 3 677 diváků):

TJ Rudník - 1 000 diváků (průměr 200 diváků na zápas)
FK Dolní Kalná - 762 diváků (průměr 152 diváků na zápas)
SK Janské Lázně - 460 diváků (průměr 92 diváků na zápas)
Baník Žacléř - 430 diváků (průměr 107 diváků na zápas)
SK Miletín - 320 diváků (průměr 106 diváků na zápas)
FC Mladé Buky - 300 diváků (průměr 150 diváků na zápas)
MFK Trutnov B - 225 diváků (průměr 112 diváků na zápas)
Tatran Hostinné - 180 diváků (průměr 90 diváků na zápas)



EUTAX
1.B TŘÍDA skupina C (program a výsledky)


PŘEPYCHY V MACHOVĚ SE ČTYŘMI INKASOVANÝMI GÓLY, DEŠTNÉ ROZSTŘÍLELO MEZIŘÍČÍ, NESLOŽENÁ OPRAVNÁ ZKOUŠKA HRONOVA

Třikrát v sobotu, jednou v neděli a vždy v 17 hodin, tak zněl program skupiny C.

Sokol Deštné přivezl všechny body z Přepych a doma bojoval o návrat do první poloviny tabulky v sobotu, proti příliš nebylo České Meziříčí, které si z Orlických hor odvezlo porážku 1:5 (Čiháček - Drapák 2, Kříž 2, Umlauf). Podle domácího vedoucího Cejnara se hrálo na mokrém, ale kvalitním hřišti a výhra jeho týmu byla naprosto zasloužená, což potvrdil i jeho kolega David Horký.

AFK Hronov skládal v sobotu doma reparát za prohru s Opočnem 2:4 (Šťavík, Kubeček - Jelen 3, Přibyl). Béčko Dobrušky příliš v ofenzívě nezlobilo, ale dokázalo nakonec dát na rozdíl od domácího celku v první půli dvě branky a konečný výsledek 1:2 je pro hronovské fotbalisty krutý, protože v zápase byli i podle hodnocení hostů lepším celkem. Dobrušku opět podržel brankář Lubomír Veverka. Zápas sledovalo podle domácích statistik 96 diváků a v roli rozhodčího se představila paní Blažena Kánská.

Vloni ještě dělily oba soupeře dva stupně, domácí Machov hrál okresní přebor, Přepychy 1.A třídu. V sobotním utkání byla však favoritem domácí Jiskra (7 bodů), Přepychy doposud vyválčily pouze jeden bod. Machov vyhrál 4:1 (Svatoš, Kubeček, Šolín, Šváb - Blažej) a opět se zařadil mezi horké kandidáty první čtyřky. Hosté přijeli do Machova s torzem svých hráčů.

Spartak Opočno přivítal v neděli velkého favorita skupiny Provodov. Svěřencům trenéra Jánského se povedl husarský kousek v Hronově a s jídlem rostla chuť. Hostům chyběl distancovaný Tolda, ale venku hrát rozhodně umí, což prokázali i v Opočně, kde nakonec zvítězili 2:1.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7. ODEHRANÉM KOLE :
6 - Eimer (Provodov), Šváb (Machov),
5 - L.Jelen (Opočno),
4 - Metzner (Provodov), Pfeifer (Opočno),
3 - Kuneš (Provodov), Lanta, Kubeček, Šťavík (Hronov), Tuček, Kříž (Deštné), T.Přibyl (Opočno), Havel (České Meziříčí), Svatoš (Machov), Blažej (Přepychy), Macek (Dobruška B),
2 - Martinec, Zima (Machov), Malý (Dobruška B), Rojšl, Bašta (Hronov), Kaplan, Drapák, Umlauf (Deštné), Kozák (České Meziříčí), Bensch (Provodov),
1 - Provazník, Ježek, Hlavsa, Čiháček (České Meziříčí), Mar.Ansorge, Tichý, Franců (Hronov), Středa, Hurdálek, Čech, Kubeček, Šolín (Machov), Kánský, Kouba, vlastní (Deštné), Effenberk, Hrnčíř, Jelen (Dobruška B), Macek, Kuhn, Samko (Provodov), Škrabal, Tláskal (Opočno), Placák, Čtvrtečka, Kinzel, vlastní (Přepychy),

HVĚZDA KOLA :
Lubomír Veverka (Dobruška) - gólman Dobrušky je v posledních komentářích chválen a tentokrát vychytal výhru v Hronově, Dobruška v sedmi zápasech obdržela pouhé čtyři (!) branky.

UDÁLOST KOLA :
Loňský účastník okresního přeboru Jiskra Machov (postoupila díky nepřihlášení soutěže Českou Skalicí) doma jasně vyřídila doma v poměru 4:1 vloni účastníka 1.A třídy SK Přepychy, byť hosté uvádějí, že přijeli jen s torzem hráčů.

VÝROK KOLA :
David Horký, vedoucí Českého Meziříčí: "To, že na Deštnou se nám dlouhodobě nedaří, je známá věc. Ale vracet se do údolí s takovým kotlem jsme si tentokrát nezasloužili."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Opočno - Provodov navštívilo 105 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 2 747 diváků):
České Meziříčí - 420 diváků (průměr 210 diváků na zápas)
AFK Hronov - 416 diváků (průměr 83 diváků na zápas)
Spartak Opočno - 375 diváků (průměr 93 diváků na zápas)
Machov - 361 diváků (průměr 72 diváků na zápas)
Provodov - 350 diváků (průměr 175 diváků na zápas)
Sokol Deštné - 320 diváků (průměr 64 diváků na zápas)
TJ Dobruška B - 275 diváků (průměr 91 diváků na zápas)
SK Přepychy - 230 diváků (průměr 115 diváků na zápas)


                                                                            (foto archiv Borohrádek)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina D (program a výsledky)


SOUBOJ PRVNÍCH DVOU TÝMŮ TABULKY PRO SMIŘICE, VEDOUCÍ DUO UNIKÁ, OBĚ DERBY PRO DOMÁCÍ, DUEL ČERNÍKOVICE-PŘEDMĚŘICE PRO DOMÁCÍ

V této skupině se hrálo třikrát v sobotu a jednou šli diváci na zápas v neděli.

Doudleby nad Orlicí v 17,00 viděly zápas domácího Velešova s Albrechticemi, hosté byli nažhaveni. Domácí zdolali v poháru áčko Rychnova, v minulém kole však ztroskotali na rychnovské rezervě. Výhrou 3:2 se dotáhli právě na svého soupeře, oba celky získaly zatím shodně 10 bodů. Doudleby vzorně bránily a z rychlých protiútoků nejen střílely branky, ale vytvářely si i další šance. Lze říci, že domácí tým byl v tomto utkání šťastnější. Před 80 diváky řídil zápas Styblík.

Sobotní okresní derby Baník Vamberk - Borohrádek mohlo v případě úspěchu hostů opět hodně zamotat už tak vyrovnanou tabulku. Jenže Baník dokonale využil domácí půdu a výhrou 4:1 (Šponar 2, Dostál, Králík - Svatoň) si zajistil desetibodový zisk a kontakt se svými soupeři. Hostující trenér Čermák označil výkon svého týmu za katastrofální.

A magnet kola - SK Smiřice proti zkušené i mladé rezervě Rychnova, diváky mohl lákat souboj domácího Bednáře a hostujících Dapecího a Polívky. Hrálo se v sobotu od 17 hodin, Smiřice před sérií utkání venku body potřebovaly a podařilo se - výhra 3:0 (Korenčík, Bednář, Nývlt) patří bezesporu k událostem kola. Sekretář Smiřic Ladislav Obst komentoval zápas: "Ze soupeře jsme měli obavy, neprohrál ještě jediné utkání. Ale my jsme vstřelili tři krásné branky, Hottmar chytil penaltu a tak jsme za velké podpory diváků zvítězili. Za předvedený výkon zaslouží pochvalu celé mužstvo." 100 diváků sledovalo také výkon hlavního arbitra zápasu Havlíka.

Černíkovice se vrátily do děje výhrou ve Vamberku a nedělní duel s Předměřicemi je mohl zase posunout a snížit ztrátu na přijatelný rozdíl. Slavoj v minulém kole obdržel čtyřku v Albrechticích a druhá prohra za sebou není nikdy nic příjemného.
Černíkovičtí fotbalisté tento důležitý duel nakonec zvládli lépe, vyhráli 3:1, když se třikrát trefil Petr Pauker. Před 180 diváky řídil zápas Lukáš Nývlt.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7. ODEHRANÉM KOLE :
9 - D.Hořínek (Albrechtice),
6 - Bednář (Smiřice),
5 - Strakatý (Předměřice), Kotyza (Doudleby),
4 - Pazderník (Rychnov B), J.Nosek (Černíkovice), Dostál (Vamberk), Korenčík (Smiřice),
3 - Církva (Smiřice), F.Stieber, Dapecí (Rychnov B), P.Matějus, Svatoň (Borohrádek), Polívka (Rychnov B), Duha (Albrechtice), Pauker (Černíkovice), Králík (Vamberk), Kráčmer, Vidlička (Doudleby),
2 - Hamerský, Flekr, Šponar (Vamberk), Jedlinský (Rychnov B), Brendl, M.Horák (Borohrádek), Hudousek (Doudleby), Hlavatý, Soukup (Předměřice), Kuzma, L.Sršeň (Albrechtice),
1 - Matějček, Búta, Nývlt (Smiřice), D.Hanuš, J.Hanuš, T.Vik, Mňuk, Víteček (Černíkovice),  Jaroš, Janeček, L.Velíšek (Albrechtice), A.Čermák, Uhnavý, vlastní (Borohrádek), Vidlička, Chochola (Vamberk), Ponikelský, Hronek (Předměřice), O.Stieber, Lochman, Kameník (Rychnov B)

HVĚZDA KOLA :
Pavel Pauker (Černíkovice) - obdržel pochvalu od trenéra Cejpka, třemi góly zajistil Černíkovicím velmi důležité vítězství proti Předměřicím, navíc to byly jeho první letošní mistrovské branky.

UDÁLOST KOLA :
Hladká výhra Smiřic v souboji nováčků, béčko Rychnova v soutěži poprvé prohrálo a poprvé nedalo ani gól.

VÝROK KOLA :
Ladislav Obst, sekretář Smiřic, po utkání s béčkem Rychnova: "Ze soupeře jsme měli obavy, neprohrál ještě jediné utkání. Ale my jsme vstřelili tři krásné branky, Hottmar chytil penaltu a tak jsme za velké podpory diváků zvítězili."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Černíkovice - Předměřice shlédlo 180 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 2 782 diváků):
Černíkovice - 700 diváků (průměr na zápas 175 diváků)
SK Smiřice - 580 diváků (průměr na zápas 116 diváků)
Velešov Doudleby - 465 diváků (průměr na zápas 93 diváků)
Baník Vamberk - 331 diváků (průměr na zápas 66 diváků)
Borohrádek - 280 diváků (průměr na zápas 93 diváků)
Albrechtice n.O. - 200 diváků (průměr na zápas 100 diváků)
Předměřice - 113 diváků (průměr na zápas 56 diváků)
Rychnov B - 113 diváků (průměr na zápas 56 diváků)

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 14.9.2013
redakce Fotbal v kraji - vb-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace