Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

První ztráta Nového Města n.M. Probluz a Solnice válí dál !! Bílá Třemešná hrála v devíti a dala 9 branek !!!


Datum akce: 30.11.-0001

Zpravodajství z minulého kola zde ...

Ve společném Východočeském přeboru dorostu U-19 jsme zaznamenali první bodovou ztrátu Nového Města n.M., které prohrálo 1:2 ve Vysokém Mýtě. V kvalitním utkání rozhodly individuální chyby.
Na hřišti v Miletíně se střetli Dvůr Králové a béčko RMSK. Domácí zvítězil 5:2. Hostující trenér Matějka lakonicky poznamenal, že fotbal se hraje na branky a ne na krásu...
Stále bez bodu zůstává béčko Olympie. Kuklenští mladící prohráli tentokráte 1:3 v Rychnově a bylo to i zásluhou výtečného Dvořáka v domácí brance. V jediném nedělním zápase si odvezl Náchod pět branek z Pardubic.

Výsledky přeboru zde ...

 


V krajském přeboru U-19 je stále na čele duo Probluz, Solnice. Prvně jmenovaní s přehledem přehráli Chlumec/Lovčice 5:1 a solničtí dorostenci, v duelu dvou neporažených týmů, udolali Hořice 2:1. Hosté z Hořic v poločase vedli, ale poté se místo hry začali věnovat diskuzím s rozhodčím a diváky a domácí utkání otočili na 2:1.
V Dobrušce hostoval Červený Kostelec. V normální hrací době skončil zápas 1:1 a v penaltách byli úspěšnější hosté. Vrchlabí jasně zvítězilo na Pace 7:2 a Třebechovice zaslouženě přehrály Žacléř 5:0.   

Výsledky přeboru zde ...


V A-skupině krajské dorostenecké soutěže uspělo vedoucí duo shodně na hřišti soupeře. Kosičky vyhrály v Bělohradě nad Javorkou 4:1 a Stěžery si dojely pro tři body do Sobotky, kde zvítězili 3:1. Vyrovnané utkání shlédli diváci v Červeněvsi, kam přijela Myštěves. Celé utkání rozhodl, svoji trefou z 62. minuty, domácí Dvořák.
 
 
Ve skupině B je stále suverénní Týniště. Do Rasošek tentokráte přijelo bez kanonýra Dolečka, ale zápas zvládli i bez něj. Výhru 8:0 režíroval hattrickem Tomáš Voda. Deset branek nastřílel tým Rozkoš/Č. Skalice soupeři ze Slatiny/Javornice. Pětkrát se trefil Miloš Frinta! V utkání Třebeš/Vysoká - Smiřice vedli hosté v poločase 0:2. Ve druhé půli však domácí domácí předvedli nevídaný obrat. Zvítězili 4:3 a hostům nepomohl ani hattrick Havlíčka.

Výsledky skupiny B zde ...


V C-skupině je stále bez prohry Hostinné, které přehrálo Babí v poměru 4:1. Ve Velkém Poříčí řádil po přestávce domácí Lupínek. Vstřelil čtyři branky a řádně tak pomohl domácím k výhře 5:0 nad Rudníkem. Potěšitelný je fakt, že jak z Hostinného, tak z Poříčí přišli hlasy o výborně vedeném utkání ze strany sudích. Jedná se o rozhodčí Šilinga a Hofmana. V neděli přijeli do Jánských Lázní dorostenci z Bílé Třemešné. A vůbec jim nevadilo, že hrají celý zápas v 9 hráčích !!! I s tímto handicapem zvtězili v poměru 9:6 !!! 

Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 si svoje postavení na čele tabulky udrželi chlumečtí mladší dorostenci, kteří bez problémů zvítězili 4:1 v Červeném Kostelci. V závěsu za nimi se drží Broumov. Ten, i díky hattricku Soumara, zvítězil 5:0 na Novém Hradci. Jaroměř vedla ve Vrchlabí 3:0 a do konce zápasu zbývalo jen dvacet minut. Domácí se však nevzdali a po remíze 3:3, zvítězili v penaltovém rozstřelu. Třebeš rozhodla o vítězství 2:1 v Častolovicích, doslova v posledních vteřinách hry.

 
 
V ISOTRA krajském přeboru starších žáků jsou, bez ztráty bodu, na čele tabulky Broumov a Vrchlabí. Broumovští žáci zvítězili 1:0, brankou Vojty Felkela, na hřišti Slávie/NHK a Vrchlabí zdolalo Jaroměř 2:1. Hostující trenér Matěj Exnar hovoří o špatné první půli svého týmu. Spojený tým Chlumce a RMSK uspěl 2:1 v Čeveném Kostelci. Hosté v utkání nastřelili třikrát brankovou konstrukci a řadu dalších šancí jetě nedali. Společný tým Kostelce a Častolovic podlehl Třebši 4:6 a zajímavostí jistě je, že 6:4 vyhráli v Častolovicích v předminulém kole, také chlumečtí starší žáci !

Výsledky přeboru U-15 zde ...


V BELSPORT A skupině KS SŽ smetla Javorka Hořice na jejich hřišti výsledkem 13:0 !! O čtyři hostující branky se postaral Holomba. Na čele tabulky zůstává Dvůr Králové, který zvítězil 3:2 v Jičíně a velkou zásluhu na tom má brankář Guzan, který v 60. minutě, chytil domácím pokutový kop.

Výsledky skupiny A zde ...


B skupina stejné soutěže přinesla jednoznačnou výhru Rozkoše nad týmem Meziměstí/Teplice 8:0. Čtyři branky vstřelil Vojta Bílý a domácí svoji výhru věnovali svému zdravotně indisponovanému trenérovi Janu Hatašovi. První příčka tabulky patří týmu Opočno/Dobruška, který přehrál společný tým Hronova a Police v poměru 3:1. Domácí kouč Filip si výkon svých svěřenců nadmíru pochvaloval.

Výsledky skupiny B zde ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 9.9.2013
redakce Fotbal v kraji - mf-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace