Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

4.kolo EUTAX 1.B třídy - Sobotka potvrdila své postavení, první prohra Smiřic, hattrick Polívky a béčko Rychnova vládne skupině D


Datum akce: 30.11.-0001



Čtvrté kolo (a celkově páté hrané) EUTAX 1.B třídy mužů se stalo historií v neděli 1.září okolo 19.hodiny.

V sobotu získal první body tým Libáně, který je odvezl z Malšovic. Bilance béčka Rychnova je obdivuhodná, ze čtyř utkání venku vydolovali svěřenci trenéra Kotka deset bodů. Stále bez jakékoliv ztráty je Sobotka.

O co se na podzim také hraje ?

 Pohár společnosti Eutax - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 

Zpravodajství z 2.kola zde ...
Zpravodajství z 3.kola zde ...

                                          (foto archiv SK Sobotka)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina A (program a výsledky)


MAGNET KOLA ROBOUSY-SOBOTKA DIVÁCKY NEZKLAMAL, KOBYLICE JIŽ V POLOČASE ZASTAVILY LOKOMOTIVU, MALŠOVICE STÁLE BEZ BODU

SK Robousy přivítal v sobotu dosavadního suveréna skupiny Sobotku. Hosté hrozili průměrem více jak 5 vstřelených (!!) branek na zápas, tento průměr sice nesplnili, ale dvě trefy Mena a Rulce jim zajistily pátou výhru za sebou. Za domácí vyrovnával v 54.minutě před 217 diváky Tomášek. Co řekl k zápasu domácí činovník Zbyněk Materna: "Výborná pověst soboteckého týmu se naplnila, domácí ale podali odvážný výkon, soupeře se nazalekli a oba týmy předváděly slušný fotbal. Mrzí nepotrestaná ruka v brankovém uzemí hostů ke konci zápasu - dělba bodů by byla spravedlivější."

Dalším duelem s puncem velké zajímavosti byl určitě zápas Kobylic s Lokomotivou Hradec Králové. Lokáda poprvé opustila intravilán Hradce Králové. Na zápas přišlo 120 diváků a ti byli nadšeni z čistého hattricku Dominika Nového, o poločase šel domácí Spartak do kabin s náskokem 3:0, který hosté ve druhé části pouze korigovali na konečných 3:1. A názor domácího sportovního manažera Jaroslava Valenty: "Po celé utkání jsme byli lepším týmem a po třígólovém vedení po prvním poločase jsme utkání kontrolovali až do 81. minuty kdy hosté z ojedinělého protiútoku zkorigovali na konečných 3:1."

Bez bodu byly před tímto kolem stále Malšovice a Libáň. Domácí se k bodovému kontu opět nepropracovali a hostující Sokol si naopak odvezl první tříbodový zisk za výhru 2:1 (Hlavatý, Balcar - Libřický). Pro Libáň to znamenalo opětovné oživení nadějí, doma totiž tým hraje ještě šestkrát. K zápasu řekl vedoucí Malšovic Pavel Šálek tato slova: "Utkání, kterému by slušela remíza, jen potvrdilo naši nemohoucnost v koncovce. Na začátku zápasu jsme byli lepší, bohužel jsme své šance nevyužili, oproti tomu soupeř dvě šance využil a ještě k tomu další brejkové šance neproměnil. Ve 2.poločase jsme začali být nebezpeční až 15 min před koncem, kdy jsme soupeře zatlačili, výsledkem byl ale pouze gól na 1:2, více jsme nestihli."

Béčko Jičína vyhrálo poslední zápas v Libáni 4:0 a směrem obdobným se vydalo i v tomto kole. V neděli přivítalo rezervu okresního reprezentanta Kopidlno, jeden z horkých aspirantů na první čtyřku. 150 diváků v Kopidlně bylo nakonec svědky atraktivní remízy 3:3 (Kulhánek, Klaban, P.Komárek - Horáček 2, Ulvr), domácí neudrželi jednobrankové vedení z poločasu. Komentář realizačního týmu domácích zněl: "První poločas měl z naší strany větší kvalitu než ten druhý a zaslouženě jsme ho vyhráli. Náskok do druhého poločasu mohl být vyšší, bohužel jsme soupeři vlastní chybou nabídli kontaktní gól na 3:2. V druhém poločase jsme neproměnili několik šancí ke skórování, soupeř jednu bohužel ano, takže se body dělily."

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 5.KOLE :
6 - Rulc (Sobotka),
4 - Vích, Tomášek (Robousy), Kubišta (Sobotka), Havelka (Kopidlno),
3 - Nývlt, Knobloch, Škopán, Men (Sobotka), Nový (Kobylice),
2 - Baster (Sobotka), Tuček, Vaněk, Tichý, Denk (Lokomotiva), Pšenička (Kobylice), Knížek (Libáň), Černovský, V.Kulhánek, P.Komárek (Kopidlno), Mezsároš, Horáček (Jičín B),
1 - Klaban, Odvárko (Kopidlno), Banyácski, Hlavatý, Balcar (Libáň), Styar, Šoufek, Havlíček, Průcha (Kobylice), Svatoň, Šec (Lokomotiva), Luňák, P.Jareš, Velinský, Bartoš, Libřický (Malšovice), Kocourek, Ondráček, Pluhař, Ulvr (Jičín B), Materna, Kynčl, Srb (Robousy),

HVĚZDA KOLA :
Dominik Nový (Kobylice) - jeho čistý hattrick za první poločas nasměroval Kobylice k cenné výhře s hradeckou Lokomotivou.

UDÁLOST KOLA :
První body Libáně, hned tři a navíc ještě z cizího hřiště, Sokol stále může živit naději vzhledem k šesti utkáním doma.

VÝROK KOLA :
Ladislav Štrobl, trenér Sobotky, po utkání na robouském hřišti: "Naší hře nesvědčí terén, na kterém se utkání hrálo, proto jsem rád, že jsme vybojovali cenné vítězství."

NÁVŠTĚVA KOLA :
SK Robousy - SK Sobotka 217 diváků


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 5.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo již 2 778 diváků):
SK Robousy - 728 diváků (průměr na zápas 182 diváků)
TJ Kopidlno - 550 diváků (průměr na zápas 183 diváků)
Spartak Kobylice - 425 diváků (průměr na zápas 106 diváků)
SK Sobotka - 350 diváků (průměr na zápas 175 diváků)
Lokomotiva HK - 340 diváků (průměr na zápas 113 diváků)
Malšovice - 185 diváků (průměr na zápas 92 diváků)
Sokol Libáň - 120 diváků
SK Jičín B - 80 diváků

                                          (foto archiv FK Dolní Kalná)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina B (program a výsledky)


VEDOUCÍ JANSKÉ LÁZNĚ PADLY V DOLNÍ KALNÉ, RUDNÍK PO NEJTĚSNĚJŠÍ VÝHŘE DO ČELA, HOSTINNÉ V ŽACLÉŘI POČTVRTÉ PROHRÁLO

Již počtvrté se Dolní Kalná dočkala krajského soutěžního fotbalu, domácí borci však před utkáním s Janskými Lázněmi doposud ve svém stánku nevyhráli. 122 diváků se však dočkalo, v 75.minutě J.Jiřička proměnil penaltu a zvýšil na 2:0, na což hosté reagovali už jen jednou. Výhra 2:1 (J.Jiřička 2 - Kubišta) posunula domácí bodově, ale venku je čeká ještě šest těžkých utkání. Vedoucí domácích David Sobotka byl pochopitelně spokojen: "V prvním poločase jsme hráli výborně, byli jsme jednoznačně lepším mužstvem, chybělo tomu jen brankové vyjádření, 1:0 bylo málo. Ve druhé půli byli hosté dvacet minut lepším týmem, ale šance z brejků jsme měli my, ale opět je neproměnili. V závěru jsme přidali druhou branku, hosté ale vzápětí snížili, ale v dramatickém závěru se nám podařilo vítězství uhájit."

TJ Rudník přivítal po vyhroceném závěru v Janských Lázních v sobotu SK Miletín. Hosté venku umí, hráli zde dvakrát a vytěžili čtyři body. V Rudníku však domácí vydřeli těsnou výhru 1:0 díky gólu Havránka z 6.minuty a ta znamená vedoucí postavení. Juraj Sucháň, domácí asistent trenéra, viděl zápas velmi pozitivně: "Utkání začalo pro nás dobře. Již v šesté minutě jsme se dostali do vedení pohotovou dorážkou Havránka. Poté se hra vyrovnala s šancemi na obou stranách. Po změně stran jsme měli šanci zvýšit náskok pokutovým kopem po faulu na Havránka, ale ten nechal vyniknout hostujícího gólmana. Naše vůle po vítězství byla větší a proto jsme dotáhli zápas do konečného výsledku.Výborný výkon naší středové řady, soupeř se předvedl ve velmi dobrém světle. Stínem utkání bylo zranění Čápa ,kterému přejeme brzké uzdravení. Poctivý výkon rozhodčích a skvělá atmosféra." Před 185 diváky řídil zápas sudí Vitvar.

Tatran Hostinné se prozatím trápí, ve čtyřech zápasech vyšel třikrát naprázdno, bodově i střelecky. Baník Žacléř zatím naopak působil dobrým dojmem, doma tento dojem sice potvrdil výhrou 3:1 (Vít 2, Horváth - Jakoubek), ale žádné nadšení nepanovalo. Vlastimil Honek, trenér domácích, totiž vůbec nejásal: "Spokojenost panuje pouze s výsledkem, předvedená hra hlavně ve druhém poločase byla katastrofální. Za výhru vděčíme našemu brankáři a nemohoucnosti hostujících hráčů."

Jediné nedělní derby-utkání slibovalo zajímavou podívanou, Mladé Buky uvítaly před 150 diváky rezervu Trutnova. Domácí hráli bez potrestaného Doležala a silně poskládaná rezerva Trutnova je hodně školila, konečný výsledek byl pro domácí Buky hodně krutý - 0:4. Dvě branky hostů dali shodně Knap a Holubec. Domácí trenér Moravec komentoval nevydařený zápas slovy: "Dnes jsme neodehráli dobré utkání. Soupeř byl jednoznačně lepší po všech stránkách. Krok jsme s ním dokázali držet pouze prvních 20 minut a to je v této soutěži málo." Pískal Bednář starší.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 5. ODEHRANÉM KOLE :
5 - Kult (Janské Lázně), Z.Tauchman ml. (Dolní Kalná), Knap (Trutnov B),
4 - Urban (Miletín), L.Vít, Horváth (Žacléř), M.Jakoubek (Hostinné),
3 - T.Jiřička (Dolní Kalná), Doležal (Mladé Buky), Hylmar, Havránek (Rudník),
2 - Ulrich (Trutnov B), Leplt (Miletín), J.Jiřička (Dolní Kalná), Holubec (Trutnov B),
1 - Filounek, Bartoníček, Hátle, Kněžourek (Miletín), Čáp, Pecold, Štemberka, Zeman  (Rudník), Hampl, Smetana (Dolní Kalná), M.Dvořák, Štěpánek, Jurík, Machalík (Mladé Buky), R.Polák, Maličký (Hostinné), Demuth, Stránský, Krudenc, Kabeláč, Kubišta (Janské Lázně), vlastní (Žacléř), Skuček, Ficner (Trutnov B), 

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Navrátil (Dolní Kalná) - vzhledem k problémům s brankáři trenéři Dolní Kalné přemluvili místostarostu obce k návratu do branky, on obdržel jen jeden gól a jeho Kalná poprvé vyhrála.

UDÁLOST KOLA :
V očekávaném derby se zrodilo jasné vítězství rezervy Trutnova v Mladých Bukách.

VÝROK KOLA :
Juraj Sucháň, asistent trenéra Rudníku, hodnotil zápas s Miletínem: "Poctivý výkon rozhodčích.Skvělá atmosféra."

NÁVŠTĚVA KOLA :
TJ Rudník - SK Miletín 185 diváků


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 5.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 2 707 diváků):

TJ Rudník - 715 diváků (průměr 178 diváků na zápas)
FK Dolní Kalná - 652 diváků (průměr 163 diváků na zápas)
Baník Žacléř - 330 diváků (průměr 110 diváků na zápas)
FC Mladé Buky - 300 diváků (průměr 150 diváků na zápas)
SK Janské Lázně - 260 diváků (průměr 86 diváků na zápas)
SK Miletín - 200 diváků (průměr 100 diváků na zápas)
MFK Trutnov B - 150 diváků
Tatran Hostinné - 100 diváků



EUTAX
1.B TŘÍDA skupina C (program a výsledky)


V SOBOTU JEDINÝ BOD PRO DOMÁCÍ, NÁCHODSKÉ NOVÁČKOVSKÉ DERBY PRO HOSTY Z HRONOVA, SOUBOJ ČTYŘBODOVÝCH OPOČNA A MEZIŘÍČÍ S REMÍZOU

Ze sobotních duelů poutalo určitě pozornost nováčkovské derby Machov-Hronov, oba týmy se utkaly i vloni v okresním přeboru, tentokrát měl duel krajský punc. Hronov za řízení rozhodčího Hlavsy vyhrál v Machově 3:2 a získal první body venku, což pro tento tým značilo po sobotě vedení v tabulce.

Rovněž v sobotu se v Opočně hrálo výrazné derby, domácí po porážce 1:4 v Machově uvítali České Meziříčí. Oba týmy měly před výkopem čtyři body, po skončení zápasu mají shodně pět. 110 diváků vidělo totiž remízu 1:1, kterou Spartaku zajistil v 87.minutě Tláskal. Hosté vedli od 74.minuty trefou Havla, obě strany se však shodly, že remíza je spravedlivá. Zápas vedl s píšťalkou sudí Fryš.

V Deštném se hrálo již počtvrté, srpnové termíny jsou pro klub ze střediska Orlických hor rozhodně přijatelnější než pozdně podzimní. Soupeřem domácích bylo béčko Dobrušky a nutno říci, že jeho výhra 2:0 (Hrnčíř, Jelen) patří k překvapením kola. Domácí vedoucí Cejnar byl lakonický: "Další nevydařený zápas, pokud neproměnujeme i ty nejvyloženější šance, nemůžeme vyhrát."

Jediné nedělní střetnutí viděli diváci od 17,00 v Provodově. Domácí byli velkými favority, Přepychy po sestupu z 1.A třídy "uvrtaly" zatím jen jeden bod a jsou poslední. Duel nakonec dopadl podle papírových předpokladů, byť z přepyšské kabiny zaznělo, že tým podal nejlepší výkon v dosavadním průběhu. Provodov vyhrál i bez tří hráčů základní sestavy 4:0 (Metzner, Eimer, Samko, Bensch) a spolu s Hronovem uniká dalším týmům. Před 150 diváky vedl zápas rozhodčí Vích.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 5. ODEHRANÉM KOLE :
5 - Šváb (Machov),
4 - Metzner, Eimer (Provodov)
3 - Kuneš (Provodov), Lanta (Hronov), Tuček (Deštné), Pfeifer (Opočno), Havel (České Meziříčí),
2 - Martinec, Zima (Machov), Malý (Dobruška B), L.Jelen, T.Přibyl (Opočno), Kubeček, Rojšl, Bašta (Hronov), Blažej (Přepychy), Svatoš (Machov),
1 - Provazník, Ježek, Hlavsa, Kozák (České Meziříčí), Šťavík, Mar.Ansorge, Tichý, Franců (Hronov), Středa, Hurdálek, Čech (Machov), Umlauf, Kaplan, Kouba, Kříž (Deštné), Macek, Hrnčíř, Jelen (Dobruška B), Macek, Bensch, Samko (Provodov), Škrabal, Tláskal (Opočno), Placák, vlastní (Přepychy),

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Havel (České Meziříčí) - jeho hlavička v derby s Opočnem znamenala vedení jeho týmu, i když nakonec přinesla jen jeden bod z cizího hřiště.

UDÁLOST KOLA :
První výhra Hronova na cizím hřišti, nováček poskočil na druhé místo a před třetí Dobruškou B má náskok čtyři body.

VÝROK KOLA :
Miroslav Pavel, trenér Přepych, po porážce 0:4 v Provodově: "Předvedli jsme nejlepší výkon sezóny, ale na body to bohužel nestačilo a domácí právem vyhráli."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Sokol Provodov - Sk Přepychy 150 diváků


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 5.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 2 011 diváků):
Provodov - 350 diváků (průměr 175 diváků na zápas)
Machov - 309 diváků (průměr 77 diváků na zápas)
Sokol Deštné - 270 diváků (průměr 67 diváků na zápas)
Spartak Opočno - 270 diváků (průměr 90 diváků na zápas)
AFK Hronov - 232 diváků (průměr 77 diváků na zápas)
České Meziříčí - 220 diváků
TJ Dobruška B - 210 diváků (průměr 105 diváků na zápas)
SK Přepychy - 150 diváků


                                                                            (foto Lubomír Douděra)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina D (program a výsledky)


PŘEDMĚŘICE NEZASTAVILY BÉČKO RYCHNOVA, SMIŘICE DOMA POPRVÉ PADLY, V DOUDLEBÁCH DALŠÍ DVA VYLOUČENÍ

Sobotní derby Doudleby-Borohrádek bylo pro domácí trochu zkušebním testem, po vyhroceném zápase ve Vamberku jim chyběli dva distancovaní hráči Marek Mazura a Hudousek (oba dostali trest na 1 zápas). Hosté chtěli hodně bodovat a vývoj zápasu hrál pro ně, již v 6.minutě se trefil Svatoň. Domácí se hodně snažili vyrovnat, v 77.minutě však šel pod sprchy Kráčmer a ve hře vabank nakonec rozhodl kontr hostí, po faulu se kopala penalta a Kráčmera navíc následoval Milan Mareš. Pavel Matějus výhodou pokutového kopu nepohrdl a pro Borohrádek to znamenalo výhru 2:0, což skupinu opět hodně zamotalo. Co na zápas řekl domácí sekretář Václav Prachař: "Utkání rozhodla naše nepozornost na začátku zápasu, kdy jsme v 6.minutě obdrželi úvodní branku. Dále jsme si vytvořili několik slibných akcí, ale nedokázali jsme je proměnit. V posledních minutách, při hře vabank, byl na hranici velkého vápna nedovoleně zastaven hostující útočník a následovalo další vyloučení a penalta, z které hosté stanovili konečný výsledek." Před 150 diváky řídil derby rozhodčí Kubálek.

SK Smiřice vyzval doma Baník Vamberk, domácí předtím ve své tvrzi již třikrát vyhráli. Vamberk však povzbuzen domácí výhrou s Doudleby vyhrál i ve Smiřicích poměrem 2:1 (Chochola, Dostál - Bednář). Podle zpráv Smiřice pálily několikrát do tyčí a 100 diváků bylo asi hodně zklamáno. Zklamán z průběhu zápasu byl i sekretář domácích Ladislav Obst: "Těžko se mně toto utkání hodnotí. Když jsme v 9.min. po chybě domácí obrany prohrávali 0:1, tak branku hlavou vstřelil nekrytý hráč hostů. V 19.min. jsme vyrovnali Bednářem 1:1. Pak jsme během 16-ti minut nastřelili 3x břevno a 2x tyč soupeřovy branky. Po kopech z rohu obránce hostů 2x vykopával míč z prázdné branky. Hosté se jen sporadicky dostávali před naší branku.Ve druhém poločase jsme začali polevovat, hosté se osmělovali a v 54.min. se vytáhl brankář Hottmar a tvrdou střelu vyrazil na roh. V 64.minutě přišel závar před brankou hostů a opět obránce vykopl míč z prázdné branky.V 68. minitě Bednář krásnou ránou orazítkoval břevno. Stále platí, že se fotbal hraje na branky a po ojedinělém brejku nám hosté v 88. minutě vstřelili gól a prohráli jsme 1:2."

V třetím sobotním zápase se předměřický Slavoj představil doma proti rezervě Rychnova, která si venku vedla dosud výborně, ze třech duelů přivezla sedm bodů. Béčko Rychnova svoji formu potvrdilo i na hřišti Slavoje výhrou 5:1, třemi zářezy se blýskl Polívka. Podle domácího kouče Strakatého se jednalo o zcela zaslouženou výhru hostujícího týmu. Před 63 diváky řídil zápas rozhodčí Janota.

V neděli se hrálo další derby, Černíkovice (po 4 kolech 3 body) po dvou porážkách měly absolvovat opravnou zkoušku s Albrechticemi (po čtyřech kolech 4 body). V poločase se oba týmy rozešly do kabin za stavu 2:2 a pak se v Černíkovicích začaly dít věci. Trenér domácích Cejpek byl stručný: "Soupeř nám udělil lekci z produktivity. Osmkrát vystřelil na bránu a dal šest gólů." A kdo je střílel - za domácí Mňuk a Víteček, za Albrechtice třikrát Duha, dvakrát Hořínek a jednou Kuzma. Před super návštěvou 200 diváků zápas odřídil rozhodčí Linhart. 

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 5. ODEHRANÉM KOLE :
7 - D.Hořínek (Albrechtice),
4 - Pazderník (Rychnov B), Strakatý (Předměřice), Kotyza (Doudleby), Bednář (Smiřice),
3 - Korenčík (Smiřice), F.Stieber (Rychnov B), P.Matějus (Borohrádek), Dostál (Vamberk), Polívka (Rychnov B), Duha (Albrechtice),
2 - Králík, Hamerský (Vamberk), Dapecí, Jedlinský (Rychnov B), Brendl, Svatoň (Borohrádek), Hudousek, Kráčmer, Vidlička (Doudleby), Hlavatý, Soukup (Předměřice), J.Nosek (Černíkovice),
1 - Církva, Matějček, Búta (Smiřice), D.Hanuš, J.Hanuš, T.Vik, Mňuk, Víteček (Černíkovice), L.Sršeň, Jaroš, Kuzma (Albrechtice), A.Čermák, Uhnavý, M.Horák, vlastní (Borohrádek), Flekr, Vidlička, Chochola (Vamberk), Ponikelský, Hronek (Předměřice), O.Stieber, Lochman (Rychnov B)

HVĚZDA KOLA :
Petr Duha (Albrechtice n.O.) - po poločasové remíze 2:2 v Černíkovicích ve druhé části hry zkompletoval hattrick a jeho tým vyhrál na půdě soupeře neuvěřitelně 6:2.

UDÁLOST KOLA :
Velešov Doudleby přidal k dvěma vyloučeným v minulém kole ve Vamberku další dvě červené karty - v domácím zápase s Borohrádkem opustili nedobrovolně hrací plochu Matěj Kráčmer a Milan Mareš.

VÝROK KOLA :
Ladislav Obst, sekretář Smiřic, po domácí prohře s Vamberkem 1:2 : "V 19. minutě jsme vyrovnali Bednářem na 1:1. Pak jsme během 16 minut nastřelili 3x břevno a 2x tyč soupeřovy branky, po rohových kopech obránce hostů 2x vykopával míč z prázdné branky."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Černíkovice - Albrechtice n.O. 200 diváků


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 5.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 2 033 diváků):
Černíkovice - 520 diváků (průměr na zápas 173 diváků)
SK Smiřice - 480 diváků (průměr na zápas 120 diváků)
Velešov Doudleby - 385 diváků (průměr na zápas 96 diváků)
Baník Vamberk - 192 diváků (průměr na zápas 64 diváků)
Borohrádek - 180 diváků (průměr na zápas 90 diváků)
Předměřice - 113 diváků (průměr na zápas 56 diváků)
Albrechtice n.O. - 100 diváků
Rychnov B - 63 diváků

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 1.9.2013
redakce Fotbal v kraji - vb-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace