Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Bělohrad na čele přeboru a Stará Paka s Kunčicemi v 1. A třídě


Datum akce: 30.11.-0001

Bělohrad rozdrtil Olympii a je v čele krajského přeboru

Na čele VOTROK krajského přeboru se udržel tým Lázní Bělohrad, když rozstřílel Olympii na jejím hřišti 1:4. Na opačném pólu zůstává i nadále RMSK Nový Bydžov, který prohrál s Týništěm.

OLYMPIA HK  - Lázně Bělohrad 1:4

Hostující celek přijel na půdu do Kuklen jako vedoucí celek KP a pomýšlel na další tříbodový zisk. Utkání mělo svou kvalitu a domácí měli několik slibných příležitostí ke vstřelení branky. Do vedení šli však hosté v 18. minutě, kdy se trefil Rychecký. Olympia dokázala srovnat zásluhou Trnky. Z domácí strany to již bylo vše a tak do poločasu ještě stačil výsledek otočit Jezbera, který se trefil ve druhé půli ještě jednou. Čtvrtou gólovou radost oslavovali hosté v 74. minutě, kdy svým druhým gólem Rychecký stanovil konečné skóre na 1:4. V utkání padly jen dvě žluté karty a rozhodčí Pavel Vítek řídil utkání s přehledem. Jediným mínusem zápasu je však návštěva. Do ochozů si našlo cestu pouhopouhých 60 diváků.

RMSK Nový Bydžov - Týniště 1:2 (sestřih branek a hodnocení trenérů zde ...)

Opačné starosti než Bělohrad měl novobydžovský tým. Po dvou zápasech se krčil na posledním místě a na kontě neměl jediný bod. O nápravu se domácí pokusili v utkání s Týništěm. Příprava a odhodlání však zmizelo v 7. minutě, kdy domácí již prohrávali 0:2 po brankách Vydareného a Slezáka. Domácí se jen ztěžka dostávali do koncovky a do šancí. Snížení přišlo v 58. minutě z pokutového kopu Mokošín. Utkání i díky nepříznivému počasí sledovalo pouze 50 diváků.

Rychnov - Jičín 1:2

Domácí Rychnov promarnil první poločas a nevyužil své šance. Naopak hostující Jičín vstřelil branku ve 22. minutě díky Vackovi a v 41. minutě se trefil Mészároš. Ve druhém poločase převzali iniciativu rychnovští, ale ze svého tlaku vytěžili pouze snížení na 1:2.

Hořice - Chlumec n/C 1:1

V tomto zápase se kopaly dva pokutové kopy. Nejprve ve 20. minutě měli příležitost domácí, ale úspěšní nebyli. O čtyři minuty později byl pokutový kop nařízen pro hosty a ti proměnili zásluhou Hrabíka. Závěr utkání byl hektický a domácí reklamovali další pokutový kop, ale rozhodčí Martínek, byl opačného názoru. Přesto domácí dokázali vyrovnat v 92. minutě. Remízu a bod zajistil Michálek.

Broumov - Červený Kostelec 4:4

Návštěva kola byla na stadionu v Broumově, kam dorazilo 300 diváků. Ti, kteří dorazili, jistě nelitovali, jelikož bylo k vidění osm branek. Bojovné a vyrovnané utkání se rozhodovalo v dramatickém závěru. Poločasový výsledek byl 2:1 pro domácí. Ve druhé půli padlo dalších pět branek a hosté vedli 3:4 ještě tři minuty před koncem. V 90. minutě byla nařízena penalta a tu proměnil domácí Šimon a stanovil konečný výsledek na 4:4.

Libčany - Slavia HK 1:1

Podle slov domácího trenéra Koblížka byla největší slabina na domácí straně v podobě neproměňování i těch nejvyloženějších šancí. Do vedení šla Slavia ve 42. minutě brankou Veselého. Vyrovnání se dostavilo v 66. minutě po brance Ujce. Utkání sledovala velmi slušná návštěva. Dorazilo 235 diváků.

Dobruška - Kratonohy 0:4

Po úvodních šancích domácích, které zůstaly neproměněny, šly do vedení Kratonohy. Dvakrát se trefil Dostál, jednou Štěpánek a Fidra. Domácím absentovali Hájek, Dostál a Krahulec. Utkání řídil sudí Šiling a udělil celkem čtyři žluté karty. Utkání sledovalo 100 diváků.

Úpice - Jaroměř 2:3

Domácí si do poločasu vytvořili slibný náskok v podobě dvougólového vedení (2x Vaněček). Nadějný náskok ve druhém poločase zmizel i díky individuálním chybám domácích. Jelikož domácí i přes své šance další branku nepřidali, tak si všechny body odvezla Jaroměř za vítězství 2:3 (Exnar, 2x Diviš).

Střelci po 3. kole:

1. Rychecký a Jezbera            (LB)    4 branky

2. Veselý (SLA) a Vaněček (ÚPI)     3 branky

Návštěva kola:

Libčany - Slavia 235 diváků

 

1. A třída

Před tímto kolem byly na špici tabulky čtyři týmy. Po tomto kole zůstala stoprocentní jen Stará Paka a Bystřian Kunčice. Blýskl se i střelec Častolovic Sehnal, který dal čtyři branky.

Stará Paka se představila na domácím stadionku, kde přivítala Vysokou nad Labem. Ve šlágru kola zůstali všechny tři body domácím. Jedinou branku utkání vstřelil ve 22. minutě Kuchta. Utkání přihlíželo 150 diváků.

Druhým stoprocentním celkem je Bystřian Kunčice, který porazil Třebechovice na jejich hřišti 0:4. Domácí Třebechovice podle slov vedoucího Václavka podali nejhorší výkon a zaslouženě prohráli.

Jediná bezbranková remíza se zrodila v Novém Městě. Bod zde vybojovalo Vrchlabí. Oba celky nebyly s remízou spokojeny a bojovaly až do posledního hvizdu. Pozorné obrany však střelcům skórovat nedovolily.

Veliký rozdíl v proměňování šancí byl k vidění v Roudnici, kde hostoval Černilov. Domácí dokázali využít celkem čtyři své šance, kdežto hosté pouze jednu. Utkání před 80 diváky řídili rozhodčí z Libereckého kraje.

Častolovice v utkání s Ohnišovem dokázalo skórovat celkem sedmkrát a svého soka přišpendlili na poslední místo tabulky, kde zůstává i po třetím kole bez jediného bodu. Střelecky se za domácí prosadil Sehnal, který vsítil branku celkem ve čtyřech případech.

Do dvacáté minuty se odehrávalo celkem vyrovnané utkání mezi Novým Hradcem a Kostelcem n/O. Stěžejní okamžik přišel v podobě pokutového kopu a červené kartě, kdy byl vyloučen hostující Scholze. Utkání nakonec skončilo 2:1 (Šmíd, Lang - Langr).

Zcela zaslouženě si do tabulky připsala hradecká Třebeš, která jasně přehrála Polici nad Metují jednoznačným výsledkem 4:0. Za domácí se trefili Mizerík, Majer, Sochor a Vlkanova. Střelci stihli všechny branky již za první půli.

Střelecké hody byly ve Dvoře Králové. Místní rezerva rozdrtila Bílou Třemešnou v poměru 6:3. Domácí využili silnější sestavy a těžili z přítomnosti Řežábka. Divácká návštěva byla velmi vysoká. 410 diváků zavítalo na toto utkání.

Návštěva kola:

Dvůr Králové B - Bílá Třemešná 410 diváků.


Vytvořeno: 26.8.2013
redakce_po_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace