Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Miletín nastřílel domácímu Hostinnému šest branek, Machov veze bod z Deštného, v Kopidlně výhra domácích nad Libání


Datum akce: 30.11.-0001



EUTAX 1.B třída dospělých nabrala rychlé tempo a o tomto víkendu se hrálo již potřetí. Týmy s losovacím číslem 1 prozatím z domácího prostředí nevyjely, poprvé venku zkusili štěstí nováčci Kobylice, Dolní Kalná, Machov, Hronov a Smiřice. Výborné návštěvy přišly v Kopidlně, Rudníku, Českém Meziříčí, Provodově a Černíkovicích, vždy více než 200 diváků.

Zpravodajství z 1.kola zde ...
Zpravodajství z předehrávaného 14.kola zde ...

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina A (program a výsledky)

MALŠOVICE POPRVÉ DOMA PROHRÁLY S LOKOMOTIVOU, VELKÉ DERBY SE HRÁLO V KOPIDLNĚ

Malšovice s velkou snahou poprvé bodovat přivítaly v sobotu svého hradeckého rivala Lokomotivu, která naopak měla na kontě šest bodů. Domácí začali dobře a převaha jim vynesla i vedoucí branku (P.Jareš). Jenže do poločasu již Lokomotiva vedla, náskok zvýšila na dvoubrankový a snížení Malšovic přišlo pozdě, navíc hosté dali do otevřené obrany čtvrtý gól. Domácí kapitán Franc si pouze posteskl nad přístupem některých svých spoluhráčů, kteří se místo zápasu věnovali jiným aktivitám. Konečný výsledek zněl 2:4 (P.Jareš, Velínský - Vaněk 2, Denk, Šec), situace Malšovic po třech kolech není dobrá. Derby vidělo 95 diváků. 

V předzápase áčku podali ruce svým rivalům ze Sobotky hráči rezervy Jičína, v sobotu se začínalo již ve 14,30. Hosté zpod Humprechtu jsou evidentně v pohodě, výsledku 8:0 v jejich prospěch se skoro nedá ani věřit. Tři góly dal Rulc, po jednom Nývlt, Baster, Knobloch, Men a Škopán. Domácí vedoucí Jaroslav Matějka řekl: "Svému soupeři jsme nestačili v žádné fotbalové dovednosti." Trenér hostů Ladislav Štrobl přiznal, že takový výsledek po posledních zápasech Jičína jeho tým nečekal.

Potřetí doma - SK Robousy v souboji nováčků uvítal Spartak Kobylice a hrozil útočnou silou dvojice Tomášek-Vích. Jenže Kobylice vedly již do poločasu 2:0 (Styar, Pšenička), v 53.minutě sice snížil Vích, ale 70.minuta rozhodla, když se trefil Jakub Šoufek. Zápas vidělo 95 diváků, Zbyněk Materna z domácího oddílu označil hosty za zkušenější a fotbalovější.

V neděli bylo vše připraveno k pěkné návštěvě v Kopidlně, která nezklamala, na zápas s Libání přišlo 250 diváků. Domácí výhrou 4:2 (Havelka 2, Černovský, P.Komárek - Knížek, Banyácski) vyskočili opět do středu tabulky. Z domácího tábora zaznělo: "Jednalo se spíše o bojovné než pohledné utkání z obou stran. Nám se podařilo po chybě hostů skórovat již v 1. minutě. Hosté vyrovnali z penalty, ale ještě do poločasu se nám podařilo vstřelit druhý gól. Po změně stran jsme opět v první minutě skórovali a za další dvě minuty přidali i čtvrtou branku a fakticky tím utkání rozhodli. Hosté už pouze korigovali opět z pokutového kopu."

Anketa mezi účastníky skupiny A ...

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3.KOLE :
4 - Vích (Robousy),
3 - Tomášek (Robousy), Rulc, Nývlt (Sobotka),
2 - Škopán, Kubišta, Knobloch (Sobotka), Tuček, Vaněk (Lokomotiva), Pšenička (Kobylice), Knížek (Libáň), Černovský, Havelka (Kopidlno),
1 - P.Komárek, Odvárko (Kopidlno), Baster, Men (Sobotka), Banyácski (Libáň), Styar, Šoufek, Havlíček (Kobylice), Svatoň, Tichý, Denk, Šec (Lokomotiva), Luňák, P.Jareš, Velinský (Malšovice), Mezsároš (Jičín B)

HVĚZDA KOLA :
Jakub Šoufek (Kobylice) - exbydžovský fotbalista vstřelil důležitý třetí gól svého týmu v Robousech a zajistil nováčkovi výhru na cizím hřišti v momentech, kdy domácí mohli sáhnout po vyrovnání.

UDÁLOST KOLA :
Debakl rezervy Jičína 0:8 v derby se Sobotkou, hostující trenér Štrobl tomuto výsledku nemohl uvěřit.

VÝROK KOLA :
Jaroslav Matějka, vedoucí Jičína B: "Svému soupeři jsme nestačili v žádné fotbalové dovednosti."

NÁVŠTĚVA KOLA :
TJ Kopidlno - Sokol Libáň  250 diváků

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3.KOLE :
SK Robousy - 511 diváků (průměr na zápas 170 diváků)
TJ Kopidlno - 400 diváků (průměr na zápas 200 diváků)
Spartak Kobylice - 185 diváků (průměr na zápas 92 diváci)
Lokomotiva HK - 180 diváků (průměr na zápas 90 diváků)
SK Sobotka - 100 diváků
Malšovice - 95 diváků
SK Jičín B - 80 diváků



EUTAX 1.B TŘÍDA skupina B (program a výsledky)


MILETÍN VYPUSTIL BOMBU A VYHRÁL V HOSTINNÉM O ŠEST BRANEK, ŽACLÉŘ DOKÁZALA ZDOLAT REZERVU TRUTNOVA, V BUKÁCH ROZHODL ZÁVĚR ZÁPASU

Trojici sobotních zápasů dominovalo utkání Rudníku s Dolní Kalnou. Nováček jel poprvé ven, Rudník zatím pouze používal vlastní trávník a zatím měl návštěvy vždy nad 100 diváků, tentokrát jich přišlo dokonce 250. Duel nakonec skončil výhrou Rudníku 3:2, i když domácí hráli od 32.minuty bez vyloučeného Kmenta. Komentář k zápasu poskytl Tomáš Navrátil: "V první půli ne příliš valné úrovně měli domácí více šancí a "jesličkami" Hylmara šli do vedení. Druhou půli zahájili hosté, kteří hráli od 32. minuty přesilovku, výrazně aktivněji a podařilo se jim výsledek během šesti minut otočit. Další brejkové situace však nevyužili, domácí je potrestali dalšími dvěmi brankami a díky zkušenosti, která naopak hostům evidentně scházela, zaslouženě zvítězili. Hostům nelze upřít snahu, ale co stačilo v okrese, je na 1.B třídu málo. Evidentní příklad byl ve středu pole, kde v dresu domácích dominoval Hylmar, jehož každý míč dopředu "smrděl", zatímco většina míčů z kalenské zálohy byla spíše charakteru míčů odevzdaných soupeři. Hosté měli i smůlu, nejenže na ně byla písknutá přísná penalta, ale v 89. minutě trefili z trestného kopu břevno."

Tatran Hostinné a SK Miletín měly před utkáním zatím po bodu. Co se dělo v Hostinném, to nikdo nečekal, Miletín tam vyhrál 6:0 (Urban 3, Kněžkourek, Hátle, Bartoníček), radost čišela z komentáře vedoucího celku hostí Krause: "K zápasu jsme odjížděli s jistými obavami, v živé paměti jsme měli jarní porážku 0:4. Z rychlých brejků jsme do 25.minuty vedli 0:2 a když jsme do konce poločasu přidali třetí branku, bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto. Bylo jen otázkou, zda se domácí pokusí s výsledkem v druhé půli něco udělat. To jsme jim však naší hrou nedovolili a naopak jsme přidali další tři branky. Doufejme že tento výsledek nás povzbudí a bude dobrou pozvánkou na sobotu, kdy hostíme Mladé Buky."

Baník Žacléř nabídl své kabiny rezervě Trutnova. Opět se jednalo o sousedský zápas a zajímavou konfrontaci, ve které Baník tahal za delší konec a vyhrál 3:2. Za domácí skórovali Horváth a Vít, třetí branka domácích byla vlastní. Je nutno dodat, že Baník prohrával v poločase 0:2 a obrovskou bojovností zápas otočil po přestávce. Trenér domácích Vlastimil Honek pochválil své svěřence za bojovnost a touhu po vítězství.

V neděli si derby zahrály Mladé Buky a Janské Lázně, Jankám se zatím daří a to samé jsme mohli říci o domácích, kteří ze dvou zápasů venku přivezli dvě remízy. Běžel již téměř konec zápasu a utěšená rána z trestného kopu rozhodla o výhře hostů 3:4 (Štěpánek, Doležal, Jurik - Kult 2, Demuth, Stránský). Mladobucké drama okomentoval domácí trenér Moravec: "Do utkání jsme měli výborný vstup, když jsme v 6. minutě vedli po gólech Štěpánka a Doležala 2:0. Potom zřejmě z uspokojení hostě nejprve po chybě obrany snížili a z následného vymyšleného pokutového kopu v 19. minutě srovnali. Do konce poločasu jsme si poté dokázali připravit několik solidních šancí, ze kterých jsme však nedokázali vstřelit gól. Na druhé straně hosté z ojedinělého protiútoku stihli před poločasem skóre otočit ve svůj prospěch. Do druhého poločasu jsme si řekli, že již nesmíme inkasovat a pokusit se zápas minimálně zremizovat. To se nám podařilo krásnou akcí v 79. minutě zakončenou Juríkem. Do konce zápasu zbývalo 10 minut, kdy po střetu hostujícího hráče s našim brankářem došlo k jeho zranění a my jsme byli nuceni střídat brankáře. Toho využili hostě, kdy 2 minuty před koncem zápasu proměnili trestný kop střelou z 35 m. Na eventuální srovnání nám už nezbyl čas. Sami však můžeme litovat lehce nabytého dvoubrankového vedení z úvodu zápasu."

Anketa mezi kluby skupiny B

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3.KOLE :
5 - Kult (Janské Lázně),
3 - Z.Tauchman, T.Jiřička (Dolní Kalná), M.Jakoubek (Hostinné), Urban (Miletín), Doležal (Mladé Buky),
2 - Ulrich, Knap (Trutnov B), Havránek (Rudník), Horváth (Žacléř)
1 - Leplt, Filounek, Bartoníček, Hátle, Kněžourek (Miletín), Čáp, Pecold, Štemberka, Zeman, Hylmar (Rudník), Hampl, Smetana (Dolní Kalná), M.Dvořák, Štěpánek, Jurík (Mladé Buky), R.Polák, Maličký (Hostinné), Demuth, Stránský (Janské Lázně), Vít, vlastní (Žacléř) 

HVĚZDA KOLA :
Patrik Demuth (Janské Lázně) - v 2. minutě nastavení se opřel do míče z trestného kopu a rozhodl o výhře svého týmu 4:3 v Mladých Bukách.

UDÁLOST KOLA :
Neuvěřitelná porážka Tatranu Hostinné 0:6 na vlastním hřišti s Miletínem, kterou domácí Luboš Horák komentoval "předvedli jsme prachobyčejnou frašku..."

VÝROK KOLA :
Jiří Skuček, trenér Trutnova B: "Náš výkon ve druhé půli a hřiště v Žacléři nejde komentovat."

NÁVŠTĚVA KOLA :
TJ Rudník - Dolní Kalná  250 diváků

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3.KOLE :
TJ Rudník - 530 diváků (průměr 176 diváků na zápas)
FK Dolní Kalná - 400 diváků (průměr 200 diváků na zápas)
Baník Žacléř - 230 diváků (průměr 115 diváků na zápas)
FC Mladé Buky - 150 diváků
SK Janské Lázně - 150 diváků (průměr 75 diváků na zápas)
SK Miletín - 120 diváků
Tatran Hostinné - 100 diváků



EUTAX
1.B TŘÍDA skupina C (program a výsledky)


OPOČNO ROZSTŘÍLELO PŘEPYCHY, MACHOV ODVEZL BOD Z DEŠTNÉHO

Reprezentanti Orlických hor hráči Sokola Deštné si užívali v domácím prostředí sluníčka již potřetí. V sobotu od 17,00 představili své hřiště nováčkovi z Machova se snahou napravit středeční domácí prohru s Provodovem, což se jim povedlo jen částečně remízou 2:2. Podle domácího vedoucího Cejnara byli domácí rádi, že vůbec vyrovnali. Domácí góly dali Kaplan a Kouba, obě trefy Machova zařídil Šváb. Přihlíželo 70 diváků.

Sobotní termín měly dvě derby. V Opočně hrály od 17,00 Přepychy, oba týmy od sebe dělily dva kilometry a bylo to po dlouhé době opět derby mistrovské. Přepyšským fotbalistům to zatím v 1.B třídě viditelně nejde a v tomto prestižním zápase podlehli domácímu Opočnu před 80 diváky 1:6 (vlastní - Pfeifer 2, Jelen 2, T.Přibyl a Škrabal).

O několik kilometrů dále se v Českém Meziříčí představilo béčko Dobrušky. Hrálo se ve stejný čas jako v Opočně a domácí vyhráli těsně 2:1 (Havel, Provazník - Malý). Výhru dali hráči domácích k narozeninám svému vedoucímu Davidu Horkému. Zápasu přihlížela výtečná návštěva 220 diváků.

V neděli v úřední začátek nastoupil doma Provodov v derby náchodského "okresu" proti nováčku AFK Hronov. Z tohoto zápasu vzešel lídr tabulky, Provodov vyhrál hladce 3:0 (Metzner 2, Macek), i když podle komentáře zase tak moc s výkonem spokojený domácí realizační tým nebyl. Hosté uznali porážku, podle jejich komentáře na domácí neměli. Zápasu přihlíželo 200 diváků.

 
Anketa mezi kluby skupiny C ...

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3.KOLE :
3 - Kuneš, Eimer, Metzner (Provodov), Lanta (Hronov), Šváb (Machov),
2 - Tuček (Deštné), Martinec (Machov), Havel (České Meziříčí), Malý (Dobruška B), L.Jelen, Pfeifer, T.Přibyl (Opočno),
1 - Provazník, Ježek (České Meziříčí), Rojšl, Šťavík, Mar.Ansorge, Bašta (Hronov), Středa, Hurdálek, Zima (Machov), Umlauf, Kaplan, Kouba (Deštné), Macek (Dobruška B), Macek (Provodov), Škrabal (Opočno), Blažej, vlastní (Přepychy),

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Jelen (Opočno) - přidal dva góly do šestibrankové pokladnice svého celku v derby s SK Přepychy.

UDÁLOST KOLA :
Historický krajský bod z cizího hřiště v podání Jiskry Machov, navíc z půdy velkého favorita Sokola Deštné.

VÝROK KOLA :
Miroslav Pavel, trenér SK Přepychy: "Hráli jsme pouze deset minut." Po třech kolech je expřeborový tým bez bodu.

NÁVŠTĚVA KOLA :
České Meziříčí - Dobruška B  220 diváků

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3.KOLE:
České Meziříčí - 220 diváků
Provodov - 200 diváků
Sokol Deštné - 200 diváků (průměr 66 diváků na zápas)
Spartak Opočno - 160 diváků (průměr 80 diváků na zápas)
TJ Dobruška B - 150 diváků
AFK Hronov - 148 diváků (průměr 74 diváků na zápas)
Machov - 116 diváků (průměr 58 diváků na zápas)

                                                                          (foto Lubomír Douděra)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina D (program a výsledky)


ČERNÍKOVICE S RYCHNOVEM A ALBRECHTICE S BOROHRÁDKEM, MAGNETY KOLA ZVOU DIVÁKY NA FOTBAL

Ve svém útulném areálku se poprvé divákům ve vyšší soutěži ukázali borci z Albrechtic, zvenku předtím přivezli tři body za výhru ve Vamberku. Proti Borohrádku, který dvakrát těsně prohrál, vedli ještě deset minut před koncem, ale v 85.minutě srovnal M.Horák na konečných 3:3. Hrdinou zápasu byl domácí David Hořínek, trefil se třikrát do sítě Borohrádku a jednou do vlastní. Před 100 diváky řídil zápas Fryš.

Předměřice - Vamberk, Slavoj byl před zápasem bez bodu, Baník měl jeden. Sobotní utkání doposud "chudých" mělo velkou důležitost, oba celky chtěly zlepšit "dohled" na kýžené čtvrté místo. Předměřice vedly již do poločasu 5:1 (Hlavatý 2, Strakatý 2, Soukup - Vidlička, Hamerský), hosté pouze korigovali na konečných 5:2. Zápas sledovalo pouhých 50 diváků, trenér hostů Jan Souček konstatoval absenci pěti hráčů a nebyl spokojen s výkonem rozhodčích. Trenér Slavoje Strakatý si naopak pochvaloval vynikající vstup do utkání.

Doposud suverénní Doudleby hrály doma potřetí, proti nim se postavil nováček ze Smiřic. Smiřice vedly již od 8.minuty (Búta), v 54.minutě vyrovnal Kotyza. Duel sledovalo 80 diváků a řídil ho rozhodčí Klečka. Oba týmy tedy v soutěži ještě neprohrály a drží si čelo tabulky.

V neděli se hrálo derby v Černíkovicích, svého rivala z Rychnova zde přivítali domácí borci. Oba týmy od sebe dělil bod, Rychnov však všechny čtyři přivezl předtím zvenku a disponoval prozatím nejlepším střelcem soutěže Pazderníkem. Trenéři Cejpek a Kotek měli před sebou pikatní souboj, který rozhodli hosté už v prvním poločase. Konečná výhra hostů 0:4 (Dapecí 2, Polívka, Provazník) byla podle domácího kouče Cejpka zcela zasloužená, zápas se v druhé části dohrával před 200 diváky jen z povinnosti.

Anketa mezi kluby skupiny D ...

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3.KOLE :
5 - D.Hořínek (Albrechtice),
4 - Pazderník (Rychnov B),
3 - Kotyza (Doudleby),
2 - Králík (Vamberk), F.Stieber, Dapecí (Rychnov B), P.Matějus, Brendl (Borohrádek), Hudousek, Kráčmer, Vidlička (Doudleby), Hlavatý, Strakatý (Předměřice),
1 - Bednář, Matějček, Korenčík, Búta (Smiřice), D.Hanuš, J.Hanuš, T.Vik, J.Nosek (Černíkovice), L.Sršeň (Albrechtice), A.Čermák, Uhnavý, M.Horák, vlastní (Borohrádek), Flekr, Vidlička, Hamerský (Vamberk), Soukup (Předměřice), Polívka (Rychnov B)

HVĚZDA KOLA :
David Hořínek (Albrechtice n.O.) - zaznamenal tři góly do sítě Borohrádku a v 49.minutě se trefil i do vlastní sítě. Vede tabulku střelců této skupiny.

UDÁLOST KOLA :
Vést 5:1 v poločase, to není příliš obvyklé. Tentokrát se to povedlo hráčům Slavoje Předměřice v utkání s Vamberkem.

VÝROK KOLA :
František Kotek: "Musím pochválit mužstvo, asi nejlepší náš letošní výkon."
V Rychnově se letos dospělé kopané zatím daří.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3.KOLE :
Černíkovice - 320 diváků (průměr na zápas 160 diváků)
SK Smiřice - 250 diváků (průměr na zápas 125 diváků)
Velešov Doudleby - 235 diváků (průměr na zápas 78 diváků)
Baník Vamberk - 132 diváků (průměr na zápas 66 diváků)
Borohrádek - 100 diváků
Albrechtice n.O. - 100 diváků
Předměřice - 50 diváků

 

 


Vytvořeno: 17.8.2013
redakce Fotbal v kraji - vb-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace