Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Výklad ustanovení Rozpisu soutěží KFS ve vztahu k hlášení výsledků soutěží dospělých i mládeže


Datum akce: 30.11.-0001

Na základě ustanovení Rozpisu soutěží KFS pro soutěžní ročník 2013/2014 (text Rozpisu soutěží uveden níže) sděluje Královéhradecký krajský fotbalový svaz upřesňující výklad:

- za vložení podrobností na webové stránky KFS ve struktuře uvedené příslušným ustanovením Rozpisu soutěží plně zodpovídá v soutěžích dospělých i mládeže domácí klub, který je v případě nesplnění této povinnosti postižen ve smyslu ustanovení Rozpisu soutěží, nezodpovídá tedy klub hostující
- hostující klub je povinen v místě utkání poskytnout domácímu klubu podrobnosti k utkání, zejména vyjádření pověřeného člena realizačního týmu, které poté domácí klub uvede v manuálu příslušného utkání
- v případě, že hostující klub neposkytne nebo odmítne uvést domácímu klubu podrobnosti k utkání včetně vyjádření pověřeného člena realizačního týmu, uvede domácí klub do příslušné části pasáž "hostující realizační tým se k utkání odmítl vyjádřit", tato náležitost se týká pouze ohlasu k utkání (ostatní podrobnosti zjistí domácí klub ze zápisu o utkání a z případné konzultace s rozhodčími či delegátem zápasu), v tomto případě se bude záležitostí zabývat STK KFS s možností aplikovat analogickou sankci vůči hostujícímu klubu v případě prokázání jeho odpovědnosti

Vzhledem k tomuto upřesňujícímu výkladu se doposud udělené pokuty z 1. kola soutěží dospělých a ze 14.předehrávaného kola EUTAX 1.B třídy mužů  r u š í .  

Královéhradecký KFS upozorňuje domácí pořádající kluby na nutnost plnit tuto povinnost ve smyslu Rozpisu soutěží počínaje termínem 17-18.8.2013 s akcentem zejména na soutěže mládeže a věří, že kluby chápou nutnost tohoto opatření ve vztahu k médiím a propagaci krajského fotbalu. Za tuto propagační a informační činnost všem pořadatelským klubům předem děkuje. 

TEXT ROZPISU SOUTĚŽÍ:

Hlava XXI 
Hlášení výsledků a podrobností o utkáních soutěží Královéhradeckého KFS

1.Hlášení výsledků soutěží dospělých

Pořádající klub (oddíl) je povinen ihned po skončení mistrovského zápasu hlásit dále k výsledku utkání (konečný výsledek utkání vkládá předepsaným způsobem hlavní rozhodčí) stanovené podrobnosti o utkání na webové stránky KFS www.khfotbal.cz (vyplněním formuláře v zabezpečené zóně systému ve smyslu pokynů uvedených v manuálu zveřejněném na webových stránkách).

Uvedený způsob hlášení výsledků a podrobností o utkání je nutno realizovat bezprostředně po skončení utkání, nejpozději však do neděle do 20.30 hodin, v utkáních hraných v týdnu nejpozději do následujícího dne do 9,00. Nesplnění níže uvedených povinností s výjimkou konečného výsledku utkání (vkládá hlavní rozhodčí utkání) bude podrobeno sankci ve výši 200 Kč.

a) krajský přebor dospělých, 1.A a 1.B třída dospělých:

  • výsledek utkání včetně výsledku poločasu
  • střelce branek domácích i hostů
  • jména hráčů, kteří obdrželi červené karty domácích i hostí
  • počet udělených ŽK (např. ŽK 3:4)
  • počet diváků
  • sestavy včetně střídajících hráčů
  • jména rozhodčích
  • povinně trenérské ohlasy z utkání

2.Hlášení výsledků soutěží mládeže

Pořádající klub (oddíl) je povinen ihned po skončení mistrovského zápasu hlásit další podrobnosti k výsledku utkání (konečný výsledek utkání vkládá předepsaným způsobem hlavní rozhodčí) na webové stránky KFS www.khfotbal.cz (vyplněním formuláře v zabezpečené zóně systému ve smyslu pokynů uvedených v manuálu zveřejněném na webových stránkách). ). Uvedený způsob hlášení výsledků a podrobností o utkání je nutno realizovat bezprostředně po skončení utkání, nejpozději však do neděle do 20.30 hodin, v utkáních hraných v týdnu nejpozději do následujícího dne do 9,00. Nesplnění níže uvedených povinností s výjimkou konečného výsledku utkání (vkládá hlavní rozhodčí utkání) bude podrobeno sankci ve výši 200 Kč.


a) krajské soutěže staršího a mladšího dorostu a starších žáků:

- výsledek utkání včetně výsledku poločasu (konečný výsledek utkání vkládá předepsaným způsobem hlavní rozhodčí)

- střelce branek domácích i hostí

- nepovinně sestavy a trenérské ohlasy z utkání

b) turnajová utkání soutěží mladších žáků a starších přípravek

Pořádající klub (oddíl) je povinen ihned po skončení turnaje vložit výsledky všech turnajových utkání na webové stránky KFS www.khfotbal.cz (vyplněním formuláře v zabezpečené zóně systému ve smyslu pokynů uvedených v manuálu zveřejněném na webových stránkách). Uvedený způsob hlášení výsledků je jediný možný s termínem nejpozději do neděle do 20.30 hodin, v utkáních hraných v týdnu nejpozději do následujícího dne do 9,00.

- výsledky a střelce obou týmů



Vytvořeno: 16.8.2013
Vladimír Blažej, Ladislav Brož


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace