Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Poprvé a plánovaně naposled absolvovali neoblíbenou středu týmy 1.B třídy. 10 branek padlo v Dolní Kalné


Datum akce: 30.11.-0001

Událostí 14.kola, které proběhlo jako druhé hrané, bylo deset gólů v Dolní Kalné, kde se hrálo před 250 diváky. Nováček z Robous přidělil pět branek Malšovicím, Sobotka vyhrála v Kopidlně. Ve skupině B se hrálo čtyřikrát nerozhodně. I přesto, že středa nepatří k oblíbeným hracím termínům, se prokázalo, že hrát v prázdninovou středu je rozhodně z hlediska diváků lepší než druhý víkend v listopadu.


EUTAX 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)


SOBOTKA VYHRÁLA V KOPIDLNĚ, ROBOUSY NADĚLILY PĚTKU MALŠOVICÍM

Běžela 36.minuta utkání Kobylice - Jičín B a podobně jako v zápase s Malšovicemi domácí skórovali. Šťastným střelcem byl Tomáš Havlíček. Jenže hosté přijeli v konsolidované sestavě posíleni například Hakenem, Ulvrem či Voldánem a v 47.minutě vyrovnal střelec Mezsároš. Výsledek 1:1 byl konečný. I přes remízu byl domácí sportovní manažer Jaroslav Valenta spokojený: "Ve vyrovnaném utkání se zrodila spravedlivá remíza. Po inkasované brance zkraje druhého poločasu byl k vidění skvělý výkon domácího týmu, který byl na závěr odměněn potleskem domácích fanoušků." Remízu označil za spravedlivou i hostující trenér Klička. Zápasu přihlíželo 85 diváků.

V 1.minutě se v Robousech trefil Luňák a Malšovice zmrazily přítomných 126 přihlížejících. Jenže na své kanonýrské roky si vzpomněl Tomáš Tomášek a třemi brankami se stal osobností zápasu, zdatně mu sekundoval navrátilec z Jičína Vích, který byl úspěšný dvakrát. Hosté nedohrávali kompletní, v 71.minutě byl vyloučen po druhé ŽK Bartoš. Zbyněk Materna přidal k zápasu tento komentář: "Utkání pro domácí nezačalo vůbec dobře, ale vedoucí branka hostů domácí nabudila."

Lokomotiva Hradec Králové vyhrála doma před 100 diváky i podruhé a jasně přehrála Libáň 3:0 (Tuček, Svatoň, Tichý). Ze dvou domácích zápasů získala šest bodů a skóre 4:0. Ivoš Beránek, sekretář Lokomotivy, byl spokojený: "Zejména v 1. poločase jsme hosty přehráli, několik dalších šancí jsme ještě neproměnili."

Jindřiška Lavrenčíková řídila už své druhé utkání a nebyl to zápas jednoduchý. 150 diváků sledovalo i ve středu zápas Kopidlno-Sobotka, v prvním poločase vidělo branku domácího Černovského. Jenže - v druhé části hry hostující Kubišta a Knobloch otočili zápas. Výhru hostů 2:1 provázel tento komentář kopidlenských: "V prvním poločase byli domácí lepším celkem a po zásluze šli do vedení. Ve druhé půli se hosté zlepšili a domácí polevili. Hostům se po dvou chybách domácích podařilo zápas otočit."

Anketa mezi účastníky skupiny A ...

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2.KOLE :
3 - Tomášek, Vích (Robousy)
2 - Nývlt, Kubišta (Sobotka), Tuček (Lokomotiva),
1 - Černovský, Odvárko (Kopidlno), Škopán, Knobloch (Sobotka), Knížek (Libáň), Pšenička, Havlíček (Kobylice), Svatoň, Tichý (Lokomotiva), Luňák (Malšovice), Mezsároš (Jičín B)

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2.KOLE :
SK Robousy - 412 diváků (průměr na zápas 206 diváků)
Spartak Kobylice - 185 diváků (průměr na zápas 92 diváci)
Lokomotiva HK - 180 diváků (průměr na zápas 90 diváků)
TJ Kopidlno - 150 diváků
SK Sobotka - 100 diváků


EUTAX 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

ČTYŘI REMÍZY VE ČTYŘECH ZÁPASECH, SKUPINA B SE SROVNALA DO TŘÍ BODŮ

Oslavou fotbalu se podle místostarosty Dolní Kalné Tomáše Navrátila stal zápas Dolní Kalná-Hostinné, který před 250 diváky skončil nakonec 5:5, když Tatran vedl již 3:5.
Domácí vedoucí David Sobotka:
"Parádní utkání se vším všudy, skvělá divácká kulisa, deset branek, my jsme se dostali hned v úvodu do vedení, ale bohužel další šance jsme neproměnili, po čtvrthodině to mělo být tři nula, ale bohužel, místo toho soupeř vyrovnal. Jelikož jsme pak prohrávali 3:5, tak bod beru, nakonec jsme mohli i vyhrát, ale dvě tutovky v samotném závěru jsme neproměnili. Takže nakonec to skončilo spravedlivě dělbou bodů. Diváci si užili." A komentář Dana Ulvra, trenéra Hostinného: "Výborné utkání z obou stran, skvělá kulisa, mrzí mě, že jsme pustili vedení 3:5, to by se nám nemělo stávat. Z tohoto pohledu jsme body ztratili, vzhledem k celému utkání ale je remíza asi spravedlivá." A ještě branky - Z.Tauchman 3, T.Jiřička 2 respektive M.Jakoubek 3, R.Polák, Maličký.

V dalším derby se Rudník rozešel s Mladými Buky 2:2, hosté přivezli ze dvou zápasů venku dvě remízy. Branky domácích dali Štemberka a Zeman, za hosty M.Dvořák a Doležal. Zápas sledovalo 130 diváků.

70 diváků vidělo bezbrankovou remízu Janských Lázní s rezervou Trutnova. Podle komentářů měli hosté převahu, ale Janské Lázně se prezentovaly výbornou defenzívou.

Před 100 diváky se hrálo v Žacléři. Domácí Baník vedl 1:0 brankou Horvátha, po přestávce srovnal Filounek. Hodnocení ze strany Baníku: "Domácí tým byl v první půli lepší, převahu však nedokázal zúročit, kombinace končily nepřesnostmi až na výjímku v 36. minutě, kdy přihrávku Víta v malém vápně nestihl zakončit faulovaný Knap, míč propadl k Horváthovi, který do prázdné branky proměnil ponechanou výhodu. Utkání rozhodla 61. minuta, Vít šel sám na brankáře a trestuhodně minul branku. Z protiútoku skórovali hosté a tak utkání skončilo remízou."

Anketa mezi kluby skupiny B

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2.KOLE :
3 - Kult (Janské Lázně), Z.Tauchman (Dolní Kalná), M.Jakoubek (Hostinné),
2 - T.Jiřička (Dolní Kalná), Doležal (Mladé Buky),
1 - Ulrich, Knap (Trutnov B), Leplt (Miletín), Čáp, Havránek, Štemberka, Zeman (Rudník), Hampl (Dolní Kalná), M.Dvořák (Mladé Buky), R.Polák, Maličký (Hostinné), 

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2.KOLE :
FK Dolní Kalná - 400 diváků (průměr 200 diváků na zápas)
TJ Rudník - 280 diváků (průměr 140 diváků na zápas)
SK Janské Lázně - 150 diváků (průměr 75 diváků na zápas)
SK Miletín - 120 diváků
Baník Žacléř - 100 diváků



EUTAX 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky)

V ČELE TABULKY TÝMY Z NÁCHODSKÉHO OKRESU, PŘEPYCHY VENKU OPĚT PADLY

Před zraky Komise rozhodčích KFS a frekventantů semináře mladých rozhodčích KFS, kteří sledovali svého kolegu Šlezingra, podlehlo Deštné Provodu 0:2. Branky dali Metzner a Eimer z penalty, hosté zužitkovali zlepšený výkon ve druhém poločase.

V Machově branky padají, i tentokrát v zápase s Českým Meziříčím byly k vidění čtyři. Na brzký gól meziříčského Ježka ve 3.minutě odpověděli domácí třikrát (Martinec, Zima, Hurdálek) a připsali si první výhru v soutěži. David Horký, vedoucí Českého Meziříčí, nebyl vůbec nadšený: "Druhý zápas v řadě jako přes kopírák. Vstřelíme rychlou vedoucí branku, ale vzápětí soupeři nabídneme vyrovnávací gól jako na zlatém podnose. Nadšený domácí nováček soutěže si následně "čuchne" a za podpory fanoušků nás začne přehrávat a výsledek otočí. Za dva zápasy jsme inkasovali 6 gólů, s tím při naší střelecké formě nemůžeme pomýšlet na body, natož na vítězství."

Hronov má skvělou bilanci - dva zápasy doma, šest bodů a sedm vstřelených branek. Výhra nad SK Přepychy 4:1 (Lanta 2, Mar.Ansorge, Bašta - Blažej) má punc, hosté klesli na poslední osmé místo. Zápasu přihlíželo 82 diváků.

80 diváků v Opočně vidělo podle hodnocení obou trenérů průměrné až podprůměrné utkání. Derby s Dobruškou B nepřineslo domácím výhru, v první půli šla hostující rezerva do vedení brankou Vítězslava Malého, v druhé části hry alespoň vyrovnal Tomáš Přibyl. Zajímavost - šest ŽK pro hosty od rozhodčího Bečváře.
 
Anketa mezi kluby skupiny C ...

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2.KOLE :
3 - Kuneš, Eimer (Provodov), Lanta (Hronov),
2 - Tuček (Deštné), Martinec (Machov),
1 - Havel, Ježek (České Meziříčí), Rojšl, Šťavík, Mar.Ansorge, Bašta (Hronov), Šváb, Středa, Hurdálek, Zima (Machov), Umlauf (Deštné), Macek, Malý (Dobruška B), Metzner (Provodov), T.Přibyl (Opočno), Blažej (Přepychy),

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2.KOLE:
TJ Dobruška B - 150 diváků
AFK Hronov - 148 diváků (průměr 74 diváků na zápas)
Sokol Deštné - 130 diváků (průměr 65 diváků na zápas)
Machov - 116 diváků (průměr 58 diváků na zápas)
Spartak Opočno - 80 diváků

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)

DOUDLEBY DOMA KRALUJÍ, BEZ ZTRÁTY BODU I NOVÁČEK ZE SMIŘIC

Smiřice vyhrály doma i podruhé, v souboji nováčků těsně zdolaly Albrechtice 1:0 gólem Korenčíka. Zápas navštívila stovka diváků, zápas okomentoval trenér hostů Rostislav Kchop: "Po nezáživné první půli, kdy jsme se nemohli dostat do tempa a kdy nás domácí celkem v klidu ubránili, jsme se ve druhé půli začali tlačit před domácí branku. Po dvou gólových šancích však udeřilo u nás a domácí od 62. minuty vedli. I přesto, že jsme byli herně lepší, jsme se nedokázali přes výbornou a houževnatou obranu v čele s domácím brankářem prosadit. Zbytečností byla červená karta na konci zápasu. Domácím gratuluji k vítězství."

4:0 do přestávky, to není obvyklý výsledek. Doudleby však mají formu a tyto čtyři branky přidělily Předměřicím, jejichž trenér Strakatý konstatoval, že k zápasu nemá do dodat. Konečný výsledek 5:0 (Kotyza 2, Vidlička, Hudousek, Kráčmer) komentoval domácí trenér Čermák: "Opět všichni hráči plnili předem dané úkoly. Proti oslabenému soupeři jsme využívali rychlé brejky, ze kterých padaly branky. Konečně se nám dařilo proměňovat šance, i když jsme jich ještě dost zahodili."

Černíkovice zdolaly Borohrádek 3:2 (T.Vik, J.Hanuš, J.Nosek - Brendl, P.Matějus). Zápas vidělo 120 diváků, spokojenější byl domácí lodivod Josef Cejpek: "Zápas dvou rozdílných poločasů. V první poločase jsme byli většinou lepším mužstvem a škoda jen neproměněných finálních přihrávek. Skóre mohlo být daleko vyšší. Nakonec skončil první poločas jen 2:1. Druhou půli jsme přestali hrát svoji hru, soupeř toho využil, přitlačil nás a vyrovnal na 2:2. Jakub Nosek naštěstí zanedlouho vrátil vedení na naší stranu a s vypětím všech sil jsme zápas dotáhli do vítězného konce." Radek Sazima řekl: "Po dvou chybách obrany se Černíkovice dostaly do dvobrankového vedení a ze standartní situace jsme dokázali v první půli alespoň snížit. Ve druhém poločase jsme dokázali soupeře zatlačit a také vyrovnat. Po další chybě jsme ale opět inkasovali. Zápas byl vyrovnaný, ale rozhodly chyby." Zápas řídila žena - tentokrát muže "krotila" sudí Kánská.

Jen 72 diváci sledovali ve středeční termín derby mezi Vamberkem a Rychnovem B. To skončilo nakonec 1:1 (Flekr PK - Pazderník) a domácí kouč Souček mluvil o spravedlivé remíze. František Kotek, trenér Rychnova, prohlásil: "V ne moc oblíbený hrací den ve středu jsme v derby s Vamberkem v závěru sahali po třech bodech, bohužel naše dvě šance jsme nedokázali proměnit."


Anketa mezi kluby skupiny D ...

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2.KOLE :
3 - Pazderník (Rychnov B),
2 - Králík (Vamberk), D.Hořínek (Albrechtice), F.Stieber (Rychnov B), P.Matějus (Borohrádek), Kotyza, Hudousek, Kráčmer, Vidlička (Doudleby),
1 - Bednář, Matějček, Korenčík (Smiřice), D.Hanuš, J.Hanuš, T.Vik, J.Nosek (Černíkovice), L.Sršeň (Albrechtice), A.Čermák, Brendl, Uhnavý (Borohrádek), Flekr (Vamberk), 

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2.KOLE :
SK Smiřice - 250 diváků (průměr na zápas 125 diváků)
Velešov Doudleby - 155 diváků (průměr na zápas 77 diváků)
Baník Vamberk - 132 diváků (průměr na zápas 66 diváků)
Černíkovice - 120 diváků
Borohrádek - 100 diváků


 


Vytvořeno: 14.8.2013
Vladimír Blažej


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace