Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

EUTAX 1.B třída vstoupila do nového ročníku s osmi nováčky a sestoupivším SK Přepychy


Datum akce: 30.11.-0001

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)

V KOBYLICÍCH VÍTĚZNÝ START, KONFRONTACE HRADECKÉ A JIČÍNSKÉ KOPANÉ

Běžela 36.minuta utkání Kobylice - Malšovice a domácí Jiří Pšenička rozjásal většinu z přítomných 100 diváků na útulném kobylickém stadionku. Nováček krajské soutěže vedl a protože to byl jediný gól tohoto zápasu, nakonec i vyhrál. Sportovní manažer domácích Jaroslav Valenta neskýval spokojenost: "Po opatrném začátku jsme si s přibývajícím časem vytvořili spoustu šancí, ale proměnili pouze jednu, která nakonec rozhodla o našem zaslouženém vítězství."

První velké derby Jičínska se hrálo v Sobotce, kde domácí jasně zdolali Sokol Libáň 4:1. 100 diváků vidělo dobrý výkon domácích, který si pochvaloval i Martin Čepička: "Celý zápas jsme měli pod kontrolou.Všechny naše letní posily zapadly do sestavy na výbornou, zejména navrátilec Škopán dirigoval hru k jednoznačnému vítězství." Dva góly domácích dal Nývlt, jeden Škopán a Kubišta, za hosty korigoval Knížek.

V Hradci Králové se odehrála před 80 diváky první konfrontace regionální kopané mezi krajskou metropolí a Jičínem. Hostující jičínskou rezervu vedl z pozice trenéra Ladislav Klička (vloni úspěšný kouč postupující Staré Paky). Domácí Lokomotiva Hradec Králové kromě branky nedala penaltu, přesto trenér Klička konstatoval, že Jičín zbytečně odjel bez bodů.


V neděli bylo k vidění střetnutí nováčka soutěže SK Robousy s favoritem skupiny Kopidlnem. Hrálo se před rekordní návštěvou téměř 290 diváků, domácí vedli 1:0 brankou Vícha, Kopidlno vyrovnalo Odvárkem. Podle vedoucího domácího kolektivu Kalába šlo o spravdlivou remízu.

Anketa mezi účastníky skupiny A ...

KANONÝŘI SOUTĚŽE:
2 - Nývlt (Sobotka)
1 - Vích (Robousy), Odvárko (Kopidlno), Škopán, Kubišta (Sobotka), Knížek (Libáň), Pšenička (Kobylice), Tuček (Lokomotiva)

DIVÁCKÁ HITPARÁDA:
SK Robousy - 289 diváků
SK Sobotka - 100 diváků
Spartak Kobylice - 100 diváků
Lokomotiva HK - 80 diváků




EUTAX 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)

HATTRICK KANONÝRA KULTA, DOLNÍ KALNÁ VYBOJOVALA HISTORICKÝ BOD

V 7., 13. a 44.minutě přišly velké chvíle střelce Janských Lázní Kulta, který třemi zásahy poslal Tatran Hostinné domů bez bodu. V druhé půli se hosté odhodlali k útočení, ale v 78.minutě zahodili i penaltu. Domácí sekretář Janovec pochválil brankáře Bernasinského: "Domácí gólman hosty ve druhém poločase vychytal a uchránil čisté konto." Zápasu přihlíželo 80 diváků.

150 diváků bylo svědkem historické premiéry Dolní Kalné v krajské soutěži, viděli i historickou trefu Tomáše Hampla. Ta však na výhru nestačila, za Mladé Buky skóroval Doležal a oba týmy si body dělily. Domácí vedoucí David Sobotka hodnotil zápas slovy: "V prvním poločase bylo utkání herně i na šance vyrovnané, ve druhé půli jsme měli čtyři stoprocentní tutovky, které jsme ale nedali a tím jsme přišli o tři body. Na druhou stranu soupěř měl nebezpečné protiútoky, ze kterých mohl skórovat, ale neprosadil se. Takže nakonec asi spravedlivá remíza."

Do přestávky byl v zápase Rudník-Žacléř bezbrankový stav, v 64.minutě však jásal Čáp a v 79.minutě Havránek. Z domácího tábora zaznělo toto hodnocení: "První mistrovské utkání začalo náporem domácích.V úvodních deseti minutách jsme soupeře dostali pod tlak, který vyústil skvělě sehranou akcí a následnou hlavičku Zemana, která skončila na horní tyči už překonaného brankáře Žacléře.Výborně hrající soupeř hru vyrovnal a viděli jsme šance na obou stranách. Hosté hrozili především z rychlých protiůtoků. Po přestávce převzali otěže hry hosté,kteří nás kombinační hrou dostávali pod tlak. Nasazením a bojovností jsme hru vyrovnali a v posledních dvaceti minutách rozhodli o výsledku důrazem Čápa. Přesnou a rychlou rozehrávkou Hylmara a zakončením Jiřího Havránka jsme stanovili konečné skóre utkání. Děkujeme hráčům za bojovnost a vůlí po vítězství. Trojice rozhodčích zaslouží pochvalu za korektní vedení zápasu." Zápas řídil rozhodčí Šlezinger a přihlíželo mu 150 diváků.

V nedělním zápase přivítal Miletín rezervu Trutnova. Ve stejném čase hrálo trutnovské áčko rovněž coby nováček venku divizní premiéru v Kutné Hoře. Miletín pod vedením nového trenéra Chlumeckého nezažil dobrou premiéru a prohrál 1:2. 120 diváků vidělo vedení hostů již 2:0, po přestávce domácí Leplt pouze korigoval. Antonín Kraus, vedoucí Miletína, zápas komentoval: "Přijel mladý běhavý soupeř, který o svém vítězství rozhodl v prvním poločase, kdy se dvěmi brankami dostal do vedení. Po změně stran domácí byli více než vyrovnaným soupeřem, leč dokázali jen snížit na rozdíl jedné branky. Od snížení se hrálo nahoru - dolů, šance byly k vidění na obou stranách, avšak skóre se již nezměnilo."

Anketa mezi kluby skupiny B ...

KANONÝŘI SOUTĚŽE:
3 - Kult (Janské Lázně)
1 - Ulrich, Knap (Trutnov B), Leplt (Miletín), Čáp, Havránek (Rudník), Hampl (Dolní Kalná), Doležal (Mladé Buky),

DIVÁCKÁ HITPARÁDA:
TJ Rudník - 150 diváků
FK Dolní Kalná - 150 diváků
SK Miletín - 120 diváků
SK Janské Lázně - 80 diváků



EUTAX 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky)

NOVÁČCI Z NÁCHODSKÉHO OKRESU SE STŘÍDAVÝMI VÝSLEDKY

Od 3.minuty se zhruba šedesátka diváků v Hronově musela smiřovat s vedením hostů z Českého Meziříčí, za které se trefil v 3.minutě Havel. Tento stav vydržel až do poločasu, jenže po přestávce veleli hronovští k velkému obratu. V 50.minutě vyrovnal Rojšl, v 80.minutě strhl vedení na domácí stranu Šťavík a těsně před koncem vše dokonal Lanta. Výsledek 3:1 je pro domácí skvělou premiérou, ve slušně hraném duelu musela rozhodčí Lavrenčíková pouze dvakrát vytáhnout žlutou kartu.

V Machově se naopak hrál poměrně tvrdý zápas s divokým výsledkem 3:5 pro hosty z Provodova. V sestavě provodovských se představili syn a otec Bergerovi. Už v poločase vedli hosté 3:1, dvougólové vedení nakonec udrželi. Hattrickem se blýskl Jiří Kuneš, dvěma trefami mu sekundoval Eimer. Za domácí byli úspěšní Martinec, Šváb a Středa.

Z Orlických hor přišla zpráva o hladké výhře Deštného nad Opočnem 3:0. Dva góly domácích dal Tuček, jeden Umlauf. Zápasu přihlíželo 70 diváků. Vedoucí domácích Cejnar k zápasu řekl: "Zasloužené vítěztví našeho týmu, hosty jsme za celý zápas nepustili do vyložené šance."

V neděli se hrálo sousedské derby Dobruška B - Přepychy. Domácí vyhráli nejtěsnějším poměrem 1:0 góle Macka, tomuto zápasu dvou blízkých sousedů přihlíželo 150 diváků.

Anketa mezi kluby skupiny C ...

KANONÝŘI SOUTĚŽE:
3 - Kuneš (Provodov),
2 - Tuček (Deštné), Eimer (Provodov),
1 - Havel (České Meziříčí), Rojšl, Šťavík, Lanta (Hronov), Martinec, Šváb, Středa (Machov), Umlauf (Deštné), Macek (Dobruška B)

DIVÁCKÁ HITPARÁDA:
TJ Dobruška B - 150 diváků
Sokol Deštné - 70 diváků
AFK Hronov - 66 diváků
Machov - 66 diváků


EUTAX 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)

OČEKÁVANÉ DERBY PRO SMIŘICE, SOUBOJ NOVÁČKŮ PRO ALBRECHTICE

Derby SK Smiřice - Slavoj Předměřice přihlížel i předseda KFS Václav Andrejs. Výhře nováčka 2:0 (Bednář, Matějček) přihlíželo 150 diváků.

Doudleby - Černíkovice, úvodní domácí zápas Velešova se zpočátku vyvíjel lépe pro hosty, v 42.minutě se trefil David Hanuš. Po přestávce domácí Černíkovice zatlačili, už v 46.minutě vyrovnal Hudousek, v 68.minutě se trefil Kráčmer a v 90.minutě vše dovršil Vidlička. Domácí Jan Čermák pochválil tým a rozhodčí Hruškovou, vedoucí hostů Josef Cejpek považuje výhru Doudleb za zaslouženou.
Zápas vidělo 75 diváků.

Kanonýr Vamberka Tomáš Králík do 30.minuty poslal Baník do dvougólového vedení, ale pak domácí hráči přestali hrát a Albrechtice trestaly, z penalty se trefil Sršeň. Dva góly Davida Hořínka v druhé části hry dokonaly obrat. Před 60 diváky řídil utkání rozhodčí Šmolka.

V nedělním zápase přivítal Borohrádek rezervu Rychnova nad Kněžnou. Hrálo se před 100 diváky za řízení rozhodčí Kánské a domácí podlehli nováčkovi soutěže 3:4, což komentoval domácí sekretář Merkl: "V utkání šli do vedení hosté ve 24. minutě po hrubé chybě naší obrany. Potom jsme v zápase vždy prohrávali o dvě branky a v závěru zápasu už se nám nepodařilo utkání alespoň vyrovnat."

Anketa mezi kluby skupiny D ...

KANONÝŘI SOUTĚŽE:
2 - Králík (Vamberk), D.Hořínek (Albrechtice), F.Stieber (Rychnov B), Pazderník (Rychnov B),
1 - Bednář, Matějček (Smiřice), D.Hanuš (Černíkovice), Hudousek, Kráčmer, Vidlička (Doudleby), L.Sršeň (Albrechtice), A.Čermák, P.Matějus, Uhnavý (Borohrádek), 

DIVÁCKÁ HITPARÁDA:
SK Smiřice - 150 diváků
Borohrádek - 100 diváků
Velešov Doudleby - 75 diváků
Baník Vamberk - 60 diváků

Výsledky v Deníku ...


Vytvořeno: 11.8.2013
Vladimír Blažej


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace