Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Vše je jednou poprvé, Vysoké Mýto zdolalo Náchod, hosté utrpěli první prohru v letošním ročníku ...


Datum akce: 30.11.-0001


Pět sobotních a jedno nedělní utkání, to je program Východočeského oblastního přeboru U-19.

Magnetem kola byl bezesporu zápas Vysoké Mýto - FK Náchod, který se hrál v sobotu od 14,45. Náchodští dorostenci měli do tohoto kola famózní bilanci 22 výher z 22 zápasů, nastříleli 116 branek a jejich výkonnost je bezesporu ligová. Postupový klíč do České dorostenecké ligy by jim mohl v případě zájmu zajistit účast v příštím ročníku (o dvě případně sestupové příčky v této soutěži bojují Třebeš, Svitavy a Trutnov).
Vysoké Mýto (v posledním kole remizovalo ve Dvoře Králové 0:0) je zřejmě jedním z mála celků, které mohlo Náchod o nějaký ten bod mohlo obrat, tým je zkušený s dobrou výkonností. I stalo se - domácí vyhráli 2:1 a Jaroslav Panenka, trenér hostů, konstatoval "vše je jednou poprvé".

Program a výsledky 23. kola ...

V krajském přeboru U-19 je vysokým favoritem v zápase s Dobruškou vedoucí Chlumec n.C., kterého povzbudila výhra v Kunčicích 4:3. Chlumečtí dorostenci předpokládaně první příčku udrží.

Zajímavý duel se bude hrát v neděli v Náchodě, domácí béčko hostí Vrchlabí, je to souboj třetího s druhým a zároveň duel dvou finalistů čtyřčlenného závěru JUTA GRASS poháru 2013.

Program a výsledky 23. kola ...

Ve skupině o postup I. (vítěz soutěže má právo postupu do Krajského přeboru U-19) hraje vedoucí AFK Probluz s třetím Kopidlnem (neděle 14,00).

Program a výsledky aktuálního kola ...

Ve skupině o postup II. (také zde má vítěz soutěže právo postupu do Krajského přeboru U-19) hraje vedoucí Vamberk/Doudleby v sobotu od 14,45 na půdě Bílé Třemešné.

Program a výsledky aktuálního kola ...

Stínem minulého kola skupiny o pořadí I. bylo nedohrané utkání Sobotka - Kosičky, které má dále dohru u DCK KFS. Kosičky, které nakonec stihla kontumační prohra, hrají v tomto kole v Kobylicích, Sobotka v neděli ve Lhotě pod Libčany.

Program a výsledky aktuálního kola ...

Zajímavé pořadí je ve skupině II., kde vede Týniště se stejným počtem bodů jako sousední Albrechtice. Ty jedou do Meziměstí, Týniště má volný termín.

Program a výsledky aktuálního kola ...

BELSPORT krajský přebor U-17 má lídra v podobě týmu Olympie Hradec Králové, jenže kuklenští mladší dorostenci mají o osm bodů více než druhá Třebeš a o 11 bodů než třetí Vrchlabí, ale také o tři zápasy více. Olympia však hostí předposlední Slavii HK/Nový Hradec a její úloha favorita je více než vysoká.
Určitě zajímavým duelem bude zápas Nové Město - Třebeš.

Program a výsledky aktuálního kola ...

Nejvyšší žákovská soutěž je na tom obdobně jako její starší bratr - přebor mladšího dorostu. Vede Olympia Hradec Králové (21 utkání, 54 bodů) před Vrchlabím a Třebší, které mají o tři zápasy méně. Pořadí se po tomto kole zřejmě příliš nezmění.

Program a výsledky aktuálního kola ...

V DATALIFE finálové skupině starších žáků bude na nohou Rudník, kde domácí starší žáci (2.místo, 20 bodů) hostí vedoucí Jaroměř (21 bodů). Historická možnost žáků Rudníku vést soutěž bude jistě velkou motivací, všichni víme, že na menších obcích talenty stále vyrůstají.

Program a výsledky aktuálního kola ...

DATALIFE skupinu U-15 o pořadí vede suverénně Rozkoš/Babí, osm utkání - 24 bodů. Vedoucí tým má volno, na druhou Novou Paku/Starou Paku má náskok 8 bodů. Na svůj první bod stále čeká žákovský tým Meziměstí/Teplice.

Program a výsledky aktuálního kola ...

 

 


Vytvořeno: 25.5.2013
Vladimír Blažej


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace