Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Pod Hankovým domem souboj o suterén tabulky pro Turnov, v Převýšově se představil nový trenér


Datum akce: 30.11.-0001

 


Divizní kolotoč začne již skoro tradičně v sobotu ve 14,30 ve Lhotě pod Libčany, kde domácí přivítají Ústí n.O., řekněme, že tento zápas bude zajímavý z mnoha pohledů. Ve Lhotě se nyní mluví o řadě věcí, asi jasněji bude v červnu.
Domácí nakonec s Ústí n.O. remizovali 2:2, což není výsledek optimální. Doma však naštěstí podle webových zpráv prohrály Semily a to dokonce s Holicemi 2:4.


V 17,00 přivítal Náchod velmi dobré Mšeno, farma Jablonce nakonec domácí nepotrápila, ti měli tentokrát svůj dobrý den a vyhráli jasně 3:1.
Více na stránkách FK Náchod ...

Aktuální přehled zápasů ...

V neděli hrál Dvůr Králové s Turnovem (1:3), hrálo se pod Hankovým domem od 17,00. Soupeře od sebe dělily pouhé tři body a o důležitosti zápasu nebylo třeba mluvit. Ke komu se přikloní přízeň osudu, to byla otázka před utkáním ...
Na zápas zve dvorský obránce Tomáš Pícha ...
Bohužel - Dvůr Králové se potýká s velkými personálními problémy a proti Turnovu to bylo opět znát, jediný gól dal Urban z penalty, tým z Českého ráje se trefil třikrát a tvrdě položil domácí do boje o záchranu. Více o zápase i trenér Celler ...

Na hřiště velmi silné Kutné Hory cestoval také velmi prořídlý kádr Nového Bydžova, v kádru hostů chyběli vyloučený Gorol a zranění Věchet, Labík, Bastin a Novák. Od 17,00 čekal Bydžov hodně těžký ořech a rozhodnuto bylo během 18 minut, Kutná Hora vedla po hrubkách obrany a gólmana 3:0 a hosté byli hodně dole. Jejich naděje se tenčí a o případné naději rozhodnou následující dva zápasy. Kutná Hora - RMSK Nový Bydžov 5:0 ...

Nová Paka se představila v neděli v 17,00 ve Svitavách. Domácí bez futsalistů neuhlídali důrazného golema Macháčka a ten v 84.minutě rozhodl zápas ve prospěch packých fotbalistů. Svitavy - Nová Paka 1:2 ...

Zpravodajství Deníku z tohoto kola ...

Ohlasy trenérů na minulé divizní kolo ...



Převýšov - Zápy, hrálo se v neděli v 10,15. Souboj klubů se zhruba stejnou filozofií činnosti byl pro domácí mezníkem, Převýšov již několik kol plně nebodoval, nedává branky a chyběl mu i vyloučený Jakub Jarkovský.
Z klubu odešel i trenér Pilný, který po boku Luboše Prokopce bude koučovat hradecké áčko. Jeho místo zaujal Jan Kraus, který do minulého kola vedl FK Chlumec n.C., pro bývalého převýšovského hráče to bude trenérská jízda výtahem do vyššího patra.
S remízou 1:1 byl nakonec nový kouč spokojen, uvidíme dále, zda byla ziskem nebo ztrátou.
Ještě nedávno hráč SK Převýšov Michal Blažej byl coby autor dvou branek strůjcem výhry svého nového klubu Horních Měcholup 3:0 nad Karlovými Vary.

Rozhovor s generálním ředitelem FC Hradec Králové
zde ...

Aktuální výsledky ČFL zde ...

Zpravodajství z ČFL ...

 

A naše krajské dorosty v České lize ...

Aktuální výsledky zde ...


Nejatraktivnějšího soupeře měli starší dorostenci Olympie Hradec Králové, kteří v sobotu (již v 9,30) uvítali vedoucí tým soutěže Slávii Praha B. Hosté potvrdili svou současnou kvalitu a vyhráli v Kuklenách 4:1.

RMSK Cidlina rovněž v sobotu v 12,15 uvítala pražský Meteor a bylo to velké drama. Hosté vedli 1:0, po chybě jejich obrany srovnal Pokorný. V druhé půli dostal ve vápně kosu Mokošín a Kašprišin z penalty rozhodl.

V neděli od 14,45 prohrál Trutnov ve Svitavách 1:3 a po prohře 0:8 v Praze přivítal dorostenecký tým Třebše dalšího soupeře z kategorie těžkých - Viktorii Žižkov, hrálo se od 17,00 a přišla senzace - domácí Mizeríkovi svěřenci vyhráli 3:1.


A hodnocení trenérů po posledním kole ...

Aktuální tabulka ...

 

                                            Ilustrační foto

 

 


Vytvořeno: 27.4.2013
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace