Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Dorostenecké zpravodajství 18-19. srpna 2012


Datum akce: 30.11.-0001

VÝCHODOČESKÝ OBLASTNÍ PŘEBOR U-19

Z Hlinska a Vysokého Mýta výsledky domácích zápasů s Letohradem B, respektive s Rychnovem n.K., nedorazily.
Avizované vystoupení Litomyšle ze soutěže odložilo premiéru novoměstských dorostenců.
FK Náchod v úvodním sobotním zápase doma zdolal FK Pardubice B 4:1 po poločase 4:1 a soupeři vrátil porážku z finále Supepoháru. V 5.m. poslal domácí do vedení Šulitka, v 33.m. Vrabec zvýšil na 2:0. Pardubický Tafel korigoval v 59.m. na 2:1, ale ke slovu přišel Vaněček, který dvěma přesnými trefami v 64. a v 80.minutě zajistil jasnou výhru náchodskému týmu. Domácí hráli v sestavě Rufer - Moravec, Huaman, Bohuslav, Panenka - Pek, Vejprava, Vaněček (81.Havlík), Vrabec - Šulitka, Plšek. Podle domácích zdrojů zápas splnil nejvyšší kvalitu východočeské soutěže, pochválen byl gólman Rufer a střelecká produktivita.
Olympia Hradec Králové B podlehla doma nováčku České Třebové 2:4 (1:1). Branky domácích dal v 7.m. Brutovský a v 88.m. Tomeš, za hosty střílel v rozpětí jedné minuty (47 a 48.minuta) Šmíd, v 29.m. Fohl a v 69.m. Bárta. Olympia hrála v sestavě Samšeňák - Ježek, Liebisch, Zounar, Mareš - Brutovský, Tomeš, Soumar, Karabinoš (68.Husak) - Tauchman, Junek (49.Vladeka). Česká Třebová měla na hřišti složení Bárta - Pachl, Vytlačil, Togl, Novotný (88.Večeřa) - Rataj, Vencl, Šmíd, Hustý - Fohl (75.Trčka), Bočkaj (67.Kovář). Domácí pochválili kvalitní výkon nováčka soutěže, utkání rozhodl úvod druhé půle.
Ústí nad Orlicí jasně zdolalo spojený tým Slavia Hradec/Nový Hradec Králové 7:2 po poločase 3:1. Po dvou brankách dali Langer, Rejda, Kalousek, sedmý gól dal Záleský, za hosty skórovali Homolka a Hruška.
V Miletíně nešetřil domácí Dvůr Králové hosty z Cidliny, mladé béčko RMSK na soupeře v prvních 45 minutách nestačilo zejména v soubojích a výsledkem bylo vedení domácích 7:0. V druhé části hry se hosté zlepšili, korigovali stav Musilem a v závěrečných sekundách inkasovali poosmé. Góly Dvora dali Žaba v 2.,4.,33. a v 41.minutě Žaba, v 13. a 44.m. V Hák, v 31.m.Krušina a v 89.Hlava, za hosty korigoval v 80.m. Musil. Domácí Dvůr Králové hrál pod vedením Mgr.Jana Míla v této sestavě Matula - Bednář, Albert, Duplinski - M.Hák (46.Machek), Krušina, V.Hák, Hlava, Vitebský - Žaba, Tichovský. Mladší dorost RMSK nastoupil ve složení Šafařík (70.Průcha) – Šantrůček (46.Petr), Němec, Šimbovský, Kalenský – Starý (70.Rejnek), Holec, Trejbal, Vrabec - Dudla, Živný (70.Musil). Jan Míl k utkání řekl: "Mohu být spokojen s výkonem a přístupem hráčů pouze v prvním poločase, kdy jsme se snažili o rychlou kombinační hru. Vytvořili jsme si dostatek šancí a tentokrát je kluci dokázali i proměnit. Soupeř přijel s velmi mladým týmem a musím ocenit jeho výkon ve druhé části hry." Jeho kolega Jaroslav Matějka viděl zápas takto: ""V prvním poločase se tvrdě naši vesměs patnáctiletí hráči seznámili s realitou kopané v kategorii staršího dorostu, všechny souboje jsme prohráli a soupeř nás jasně přehrál. Druhý poločas se už hrál podle našich představ, řada hezkých akcí, dvě tyčky a nakonec i gól nás přece jen potěšily, mrzel nás úspěch soupeře v závěru po střele zdálky, na kterou náš gólman vůbec nereagoval."

KRAJSKÝ PŘEBOR U-19

První z nováčků soutěže Volanov přivítal doma Vrchlabí a přes snahu a nováčkovský elán na svého fotbalovějšího soupeře nestačil. Výsledek 2:5 pro hosty brankově ozdobili za hosty dvakrát Matěják, jednou Jirsa, Kroczek a Žďárský, za volanovské dorostence korigoval výsledek dvakrát Šošovička.
SK Bystřian Kunčice vstoupil do přeboru impozantně a doslova rozstřílel béčko Trutnova 7:2 po poločase 3:1. Hvězdou zápasu byl domácí Jakub Mrázek, který vsítil pět (!!) branek, po jedné brance dali Melichar a Bednář. Domácí hráči hráli v sestavě Kocián - Ji.Srpek, Adlaf, Chmelař, Kalenský - Jar.Srpek, Feko, Pechar, Bednář - Mrázek, Melichar (54.Trýzna).
Pod taktovkou rozhodčího Trnovského se Baník Žacléř rozešel s Třebechovicemi 2:2, podrobnosti z tohoto duelu domácí klub nenahlásil.
Béčko Náchoda doma nestačilo na Červený Kostelec, mladá sestava podlehla soupeři 1:4, jediný gól domácích dal v 5.m. Klečák. Sestava Náchoda zněla Hladík - Rorbach, Scharfer, Panenka (39.Moravec), Hanel - Škoda (55.Pek), Král, Říha, Štelzig - Klečák (55.Jaroš), Havlík. Domácí trenéři i přes prohru své hráče pochválili, hosté jim utíkali především z brejkových situací. Výborný výkon podal brankář Hladík.
Dobruška doma zdolala po boji Jaroměř 2:1 (1:1). Branky domácích dali Michl a Skalický, hosté se trefili vlastní brankou dobrušských hráčů. Sestava domácích zněla Krahulec - Šedek, Skalický, Nosák, Rathouský - Jelen, Michl, Valeš, Mervart - Vondřejc, Michalík, střídali Mirga, Hellinger, Zelený.
V nedělním utkání rozstřílely Hořice spojený tým Nové Paky/Staré Paky 6:0 po poločase 2:0. Tři branky na Gotthardě dal Duplinský, po jedné Šlambera, Krušina a Melichar. Domácí Jiskra hrála v sestavě Krejčí - Vodnárek, Krušina, Orct, P.Kuneš - Palm, J.Kuneš, Duplinský, R.Machek - Melichar, V.Kuneš, střídali Kolovratník, Maxmilán, Šlambera, packý tým hrál ve složení Chabada - Riedel, Štryncl, Bejr, Nýdrle - Machát, Rosputniak, Ulrich, Novák - Fajta.
Drama se odehrálo v Chlumci, kde domácí obhájce titulu porazil v přestřelce nováčka soutěže SK Solnice 5:4. Zápas řídil Lukáš Vaníček, podrobnosti jsme od domácího klubu nedostali.

KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19, SKUPINA A

SK Podskalan Podhradí doma vysoko zdolal Spartak Kosičky 5:2, i když o poločase prohrával 0:1. Branky domácích dali Havelka 2x, P.Dobiáš, O.Ramšák, Erban, za hosty Bouška, Stránský. Rozhodčí utkání Kuchta řídil na hrací ploše sestavu Podhradí Mauer - Erban, Fiala, Červa, Matouš - Havelka, O.Ramšák, Půhoný - Klein, P.Dobiáš, Kašpar. Hosté se ujali vedení hned po půl minutě hry, kdy Bouška vystihl špatně zahranou malou domů Fialy a bez problémů skóroval. Poté bylo utkání vyrovnané a začátkem druhé půle Stránský střelou z dálky zvýšil na 0:2. Brzy nato však domácí snížili Dobiášem a za chvilku Havelka střelou z 20 metrů vyrovnal. Hosté poté hodně znervózněli a již se na nic nezmohli. Navíc 10 minut před koncem vinou zranění dohrávali o deseti a ještě v závěrečných sekundách zápasu byl jejich útočník zraněn tak, že se nebyl schopen pohybovat po vlastních nohách a na Podhradí musela přijet sanitka.
Za řízení rozhodčího Seidla podlehly Lovčice Kopidlnu 1:3 (1:1), domácí klub žádné podrobnosti nehlásil.
Ještě horší stav nastal po utkání Skřivany-Sobotka, tam jsme se nedozvěděli ani výsledek.
Volno v tomto kole měl Sokol Červeněves.

KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19, SKUPINA B

Dohalice v úvodním střetnutí za řízení rozhodčího Kubišty podlehly doma Sokolu Stěžery 1:5, v poločase domácí klub prohrával 0:1, jeho jediný gól dal Lindr, střelce hostů domácí nenahlásili.
Stejný informační zámek drželi v Probluzi, kde domácí dorostenci sice porazili nováčka krajských soutěží Lhotu p.L. 9:0, ale ani tento výsledek nemotivoval domácí klub k nahlášení podrobností.
Spojený tým Smiřice/Předměřice doma zdolal Kobylice 3:1 po poločase 2:1. Dva góly domácích dal Kačírek, jeden Mráz, za hosty korigoval Herzog. Zápas řídil před 80 diváky bez karet (!) Ondřej Bačo.
Volný termín měli v tomto kole dorostenci Sokola Myštěves.

KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19, SKUPINA C

V dramatickém duelu v Meziměstí podlehl domácí tým Meziměstí/Teplice Tatranu Hostinné 4:5. V poločase vedli hosté již 3:0, nakonec se o výhru strachovali až do konce. Tři branky vítězů dal Jakoubek, dvě Valeš. Tatran hrál v sestavě Kacovský - Ouhrabka, Šmucer, Polák, Putrovec - Valeš, Jakubek, Schwaninger, Polomčák - Brádler, Blažek, střídali Lorenz, Pištora, Jelínek, Benecký a Hochman. Za řízení rozhodčího Říhy hodnotili hosté pochopitelně dobře první poločas, obrovské chyby v obraně je málem stály výhru.
Z České Skalice dorazil hokejový výsledek, domácí doslova rozebrali tým Javorky v poměru 13:2. V poločase vedli domácí hráči již 7:0, nakonec se zrodil prozatímní rekordní výsledek. Hosté přijeli pouze s deseti hráči, zápas se hrál za obrovského vedra. Pět branek dal českoskalický Kubánek, dvě D.Patrný, Ponka a Frinta, jeden zásah si připsali Novák a Lazarik, za hosty korigovali Šorm a Zajfert z PK. A ještě sestava domácích, Frinta - Flégl, Nymsa, Falta, Pokorný - J.Patrný, Novák, Marek, Gajdoš - Kubánek, Lazarik, střídali D.Patrný a Ponka.
Zápas Janské Lázně-Bílá Třemešná se hraje v úterý 28.srpna v 17,30, volný termín měla Sparta Úpice.

KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19, SKUPINA D

Z Týniště n.O. a z Albrechtic n.O. jsme výsledky zápasů domácích dorostů s Velkým Poříčím, respektive s SK Babí nedostali.
České Meziříčí podlehlo doma Baníku Vamberk 1:6 po poločase 0:3. Domácí úspěch zaznamenal Szorád, za hosty dal hattrick Matoušek, dva góly dal Králík a jeden Patrik Luňáček.
Volný termín měly Voděrady.

KRAJSKÝ PŘEBOR U-17

Z Nového Hradce Králové přišla kusá zpráva o remíze domácího mladšího dorostu s Třebší 2:2, zápas řídil rozhodčí Michal Vlachý.
Po bezbrankovém poločase podlehla Dobruška doma týmu Kostelec/Častolovice 2:4. Domácí góly dal Šedek a Fenyk, za hosty dvakrát Jošt, jednou Krupka a Podolský. Domácí byli ke svému výkonu kritičtí: "Porazili jsme se sami. Pořádně jsme si nepřihráli. Naše předvedená hra byla skutečně žalostná. Doufejme, že to zapříčinil pouze úvod sezony a postupně se budeme zlepšovat."
Spokojenější byli ve Vrchlabí, kde domácí FC zdolal Rychnov n.K. 4:2 (2:1). Dvě branky domácích dal Fišera, jednu Mejvald a Hořešovský, za Rychnov korigovali Vojta a Rydlo.
Červený Kostelec remizoval s Broumovem 3:3, další podrobnosti jsme nedostali.
Nové Město n.M. porazilo jasně MFK Trutnov 5:1 (3:1), dva úspěchy zaznamenal Mašek, jeden Šanovec, Linhart a Valášek, za Trutnov korigoval Duduš. Bohumil Popperle, domácí trenér, byl velmi spokojen: "Po celé utkání jsme soupeře přehrávali, hlavně ve středu hřiště. Převahu jsme vyjádřili i gólově. Klukům děkuji za přístup k utkání a předvedenou hru."
Utkání Olympia Hradec Králové-Dvůr Králové se nehrálo, hosté do Hradce Králové nepřijeli.


 

 

 


Vytvořeno: 19.8.2012


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace