Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Volební Valná hromada Krajského fotbalového svazu je minulostí, Václav Andrejs zvolen jednohlasně předsedou KFS


Datum akce: 30.11.-0001



V zasedací místnosti Albrechta z Valdštejna Krajského úřadu Královéhradeckého kraje proběhla v pátek 22.února 2013 volební Valná hromada Královéhradeckého KFS, která rozhodla o složení výkonného výboru KFS a odvolací a revizní komise KFS pro roky 2013 až 2017.
Valná hromada KFS uctila minutou ticha památku zesnulého bývalého předsedy Výboru pro sport a volnočasové aktivity Královéhradeckého kraje a velkého příznivce fotbalu v našem kraji pana Miloše Jóna.

Průběh Valné hromady řídil Miloš Židík.



Volební valné hromady KFS se jako hosté zúčastnili místopředseda FAČR JUDr. Jindřich Rajchl, člen VV FAČR Petr Voženílek, předseda Pardubického KFS Vladimír Janata a člen LPO FAČR Mgr. René Příhoda.
Va volební Valné hromadě KFS bylo přítomno 25 delegátů za komoru OFS a 25 delegátů za komoru klubů.





Po nezbytných procedurálních úkonech vyslechli delegáti Valné hromady KFS hodnotící zprávu dosavadního předsedy KFS Václava Andrejse (blíže se k ní vrátíme později), zprávu o hospodaření KFS v podání dosavadního místopředsedy Ing. Vladana Haleše (ekonomické údaje jsou již částečně k dispozici dříve na těchto stránkách) a zprávu předsedy Odvolací a revizní komise KFS Ing. Miroslava Řeháka, který v této funkci na této Valné hromadě ukončil svoji činnost.

Své role se poté ujal předseda volební komise Jan Šotek, který po seznámení delegátů s volebním řádem KFS zahájil celý proces voleb.



Ve veřejné volbě byl předsedou Královéhradeckého KFS na období 2013-2017 zvolen jednoznačně 50 hlasy Václav Andrejs.



Následovala volba členů budoucího Výkonného výboru Krajského fotbalového svazu v komoře Okresních fotbalových svazů (25 delegátů s hlasem rozhodujícím), zvoleni byli MUDr. Jan Neumann (25 hlasů) jako nový člen exekutivy KFS, své posty za komoru KFS obhájili Marek Pilný (25 hlasů), Ing. Petr Vítek (25 hlasů) a Miloš Židík (24 hlasů).



Dalším volebním aktem byla volba členů budoucího VV KFS za komoru klubů (25 delegátů s hlasem rozhodujícím), před zahájením volby se kandidatury vzdal Mgr. Miroslav Hofman, na hlasovacích lístcích zůstalo delegátům pět jmen. Novým členem VV KFS se po vyhlášení výsledků voleb stal Bc. Jiří Jeník (21 hlasů), své posty obhájili se shodnými počty 24 hlasů Ing. Michaela Zimová, Ing. Vladan Haleš a Mgr. Vladimír Blažej. Nezvolen byl Karel Vítek.



Před delegáty byla další volba, volilo se pět členů Odvolací a revizní komise KFS na období 2013-2017 a dva náhradníci do této komise. Volbu provedlo všech 50 delegátů volební Valné hromady KFS.
Členy ORK KFS se po ukončení volebního aktu stali Mgr. Miroslav Hofmann (43 hlasů), Mgr. Jan Staněk (41 hlasů), Mgr. Petr Ježek (40 hlasů), Ing. Karel Průcha (36 hlasů) a Michael Jankovič (31 hlasů). Náhradníky ORK KFS se stali Ing. Jiří Pavlíček a Mgr. Miroslav Vosáhlo.





V rámci diskuze vystoupili JUDr. Jindřich Rajchl, kterého zároveň vyzpovídal Jan Dušek, Vladimír Janata a předseda o.s. Fotbal v kraji Miroslav Hofmann.





Výsledek voleb poté osvědčila notářka JUDr. Ostrožlíková.



Předseda návrhové komise Miroslav Sixta poté přednesl návrh usnesení Valné hromady KFS, který delegáti schválili jednohlasně. Plný text usnesení přineseme později.



Celou Valnou hromadu zachycoval svým objektivem Luboš Douděra.

 

Fotogalerie Lubomíra Douděry je k dispozici zde ...


Vytvořeno: 23.2.2013
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace