Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Galavečer krajského fotbalu je již minulostí, v Hořicích proběhl třetí ročník


Datum akce: 30.11.-0001

 

Pátek 25. ledna byl termínem v pořadí jíž třetího ročníku Galavečera krajského fotbalu Královéhradeckého kraje. Dějištěm této slavnostní akce bylo kulturní zařízení Koruna v Hořicích. Celý večer moderoval Jan Dušek, program zahájili starosta Města Hořice Ivan Doležal a předseda Královéhradeckého KFS Václav Andrejs.

Celý galavečer pro nás ve fotografii zachytil Luboš Douděra, více fotografií naleznete zde.

  

MFK Nové Město nad Metují, SK Solnice a Sokol Třebeš dívčí fotbal se staly nositeli Junior ceny 2012 za vynikající práci s mládeží v kategorii přípravek. kromě jiného získaly tyto tři kluby poukaz na bezpečné odlehčené branky 2 x 5 metrů, které věnoval Krajský fotbalový svaz. Ceny předával i předseda Komise mládeže FAČR Mgr. Tomáš Provazník.



Dorosteneckými Junior bombery za rok 2012 se stali Tomáš Králík z Baníku Vamberk a Jakub Hartman z FK Chlumec nad Cidlinou.

Fotbalovou obcí roku 2012 se staly Chomutice, cena byla udělena za rozvoj fotbalu v této obci na Jičínsku.

Fotbalovými starosty roku 2012 byli vyhlášeni Pavel Šubr, starosta Města Lázně Bělohrad, a Jiří Klepsa, starosta Města Jaroměř. Ceny jim předala i členka Rady Královéhradeckého kraje Mgr. Táňa Šormová.



Trenérem kategorie dospělých za uplynulý rok se stal současný trenér SK Sparta Úpice Roman Čáp. Cenu mu předali jeden z organizátorů této akce Jan Střížka a jeho trenérský kolega Ladislav Brož.

Radka Kozlovská, současná trenérka dívek a sekretářka TJ Sokol Třebeš, Oldřich Velich, trenér přípravek FKM Javorka, a Jaroslav Pleva (cenu za něho přebral předseda OFS Trutnov Marek Pilný), trenér žáků a sportovních tříd FC Vrchlabí, se stali trenéry roku 2012 v kategorii mládež. Ceny jim velmi rádi předali Tomáš Provazník, Karel Havlíček a Michaela Zimová.

Jako fotbaloví rozhodčí roku 2012 byli Komisí rozhodčích Královéhradeckého kraje oceněni doyen této profese František Jehlička a za mladší generaci Matěj Novotný.



Oceněni byli i mladí sudí do 21 let, Lukáš Haken a Jan Andrýs. Cenu jim kromě jiných předával i zástupce partnera KFS společnosti DATALIFE Luboš Mareček.



Jiří Bystroň ze Žlunic na Jičínsku a Ondřej Bičiště z Lázní Bělohrad se stali držiteli ceny Fair-play za rok 2012. Je potěšitelné, že oba jsou příslušníky té mládežnické fotbalové generace. Ceny jim předal i Petr Voženílek, člen výkonného výboru FAČR, a Jan Šotek, předseda OFS Jičín.



Mladý kanonýr žáků FC Hradec Králové Jan Vodička se stal střelcem nejkrásnější branky roku 2012, která vyšla z hlasování čtenářů stránek www.khfotbal.cz. Cenu předali zástupci ligových účastníků - reprezentant ČR a brankář FC Hradec Králové Tomáš Koubek a nejmladší ligový rozhodčí Pavel Orel.



Jedenáctka sezóny 2011/2012 vzešla z hodnocení sportovní redakce Deníku, kterou zde reprezentovali Jiří Tůma a Radek Špryňar. Kromě obou zástupců "sedmé velmoci" přišel ceny předat Oldřich Gottwald, jedna z duší organizátorského hořického sboru.

"Děda" Miloš Kittler se stal držitelem zvláštní ceny Fotbalu v kraji za výraznou pomoc redakci při vydávání stejnojmenného týdeníku. Ceny mu předali magistři René Příhoda a Miroslav Hofmann.

Zvlášní cenu Královéhradeckého krajského fotbalového svazu, jejichž partnerem byla i pojišťovna Kooperativa, získal Okresní fotbalový svaz Hradec Králové za organizaci Dne partnerů a výrazný příspěvek dětskému onkologickému oddělení Fakultní nemocnice Hradec Králové.
Druhou zvlášní cenu získal Fotbalový klub Vysoká nad Labem za několikanásobný postup ve fotbalových regionálních soutěžích dospělých.


Čtyři nové držitelé ceny Jana Modřického, zleva Milan Groh, muž mnoha fotbalových profesí a také hlasatel na trutnovských fotbalových kláních, Jan Zemen, dlouholetý trenér mládeže Rychnova nad Kněžnou, Květoslav Berný, nestor milíčevské kopané, který uchvátil celý sál způsobem, jakým ve svým 87 letech vyběhl schody na pódium, a Josef Bubeníček, duše fotbalu v Červeném Kostelci.



Ceny Jana Modřického předávali Michal Jón, zástupce partnera KFS společnosti JUTA GRASS Dvůr Králové, Josef Vydra, předseda fotbalového oddílu TJ Jiskra Hořice, a s nimi Petr Voženílek a Václav Andrejs.



Moderátor večera Jan Dušek, který v průběhu večera čelil řadě zkoušek v podobě útoků techniky, v závěru poděkoval předsedovi Václavu Andrejsovi za to, jak dokázal v uplynulých třech letech zvládnout řízení Krajského fotbalového svazu.
Jedním z dárků se proto stal i soubor DVD prezentující televizní seriál, jehož velkým protagonistou je další předseda jménem Václav z legendárního snímku Okresní přebor ztvárněný vynikajícím Luďkem Sobotou.



Místostarostka Města Rychnov nad Kněžnou Michaela Zimová pozvala všechny na Galavečer krajského fotbalu 2014 do Pelclova divadla v městě Karla Poláčka.



Hvězdou večera se stala Heidi Janků, která se nejen dokázala opět "načančat", ale doslova rozproudila celý sál hořické Koruny.



Třetí Galavečer krajského fotbalu je již minulostí, děkujeme hořickým organizátorům a celému občanskému sdružení Fotbal v kraji a nashledanou v roce 2014 v Rychnově nad Kněžnou.

 

A ještě odkazy na fotogalerii z 1.Galavečera krajského fotbalu ve Velkém Poříčí ...

A ještě odkazy na fotogalerii z 2.Galavečera krajského fotbalu v Janských Lázních ...


Vytvořeno: 26.1.2013
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace