Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Výběr Královehradeckého KFS zvítězil v národním finále na Strahově proti favoritovi a bude hostit mezinárodní finálový turnaj!!!


Datum akce: 30.11.-0001

Výběr Královéhradeckého kraje zvítězil proti favoritovi z Jihomoravského kraje v penaltovém rozstřelu a bude pořadatelem jedné z kvalifikačních skupin, ve kterém se utká s vítězi z Maďarska, Bosny a Hercegoviny a San Marina!

V normální hrací době skončilo utkání bez branek, a tak musely o vítězi rozhodnout penalty, ve kterých zvítězili naši hráči!

Královéhradecký KFS – Jihomoravský KFS 0:0 (0:0) PK 5:4
Branky: 
Penalty proměnili:
Podolník, Matějka, Malý, Holub, Kejzlar - Kuldan, Selinger, Hubr, Trtílek

Sestava KFS KHK: Šťastný - Podolník (K), Holub, Rejl, Turner - Tobiáš (65. Tauchman), Brich, Matějka, Zezula - Kejzlar, Malý
Trenér: Miloš Dvořák

Sestava Jihomoravského kraje: Maňák - Kršák (90. Sodomka), Smejkal, Šplíchal, Hrazdílek - Dobšíček, Selinger, Krejčíř, Pazourek (85. Hubr) - Kleiber (65. Kuldan), Paul (K) (65. Trtílek). Trenér: Milan Valachovič

Rozhodčí: Matějček – Melichar, Fišer                 

ŽK: 1:1

Jan Míl, vedoucí mužstva: Začátek utkání byl vyrovnaný a opatrný. Žádné z mužstev nechtělo udělat chybu, a tak se hra odehrávala mezi šestnáctkami. Od 15. minuty začínali přebírat iniciativu hráči Jihomoravského KFS. V 19. minutě se na levé straně prosadil kapitán Paul, na hranici velkého vápna našel zpětnou přihrávkou nabíhajícího Krejčíře, ale ten v první větší příležitosti střílel vedle pravé tyče Šťastného branky. Ve 30. minutě jsme se dostali k jediné vážnější příležitosti v prvním poločase, ale centr Zezuly byl příliš vysoký a Kejzlar už nedokázal hlavičkovat důrazněji. Ve 37. minutě se už hráči Jihomoravského KFS téměř radovali z vedoucí branky, když se po průnikové přihrávce objevil Pazourek ve vyložené šanci sám před Šťastným, ale trutnovský brankář vynikajícím zákrokem svůj tým podržel a šanci zlikvidoval.

Druhý poločas ale přinesl poněkud jiný obraz. Naši hráči zlepšili pohyb, zpřesnili kombinaci a najednou začali diktovat tempo hry oni. Jihomoravané se za celý druhý poločas dostali do blízkosti naší branky pouze dvakrát. Herní převahu jsme ale nedokázali přetavit ve vedoucí branku, protože nám ve finální fázi chyběla přesnost. V 70. minutě po centru Tobiáše hlavičkoval Kejzlar, ale brankář Maňák nadvakrát jeho pokus zlikvidoval. Rozhodnutí mohla přinést poslední minuta, když se po levé straně dostal za záda obránců Zezula, ale rozhodující přihrávku před branku na nabíhající útočníky Kejzlara a Malého nezvládl. O vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy. Na naší straně proměnili Podolník, Matějka, Malý, Holub a Kejzlar, neproměnil Zezula. Soupeř ale selhal dvakrát, a tak se z vítězství mohli radovat hráči našeho výběru.

Vítězstvím jsme získali právo uspořádat evropskou kvalifikační skupinu, a tak se v termínu 13. - 20.6.2018 mohou hráči i fanoušci těšit na souboje s výběry Maďarska, Bosny a Hercegoviny a San Marina. Vítěz této skupiny postoupí na závěrečný turnaj, který se uskuteční v červnu 2019.

Odkaz na reportáž na www.fotbal.cz:
https://mujfotbal.fotbal.cz/kralovehradecky-kraj-vyhral-narodni-finale-regions-cupu/a7649

Nástup týmů před zápasem

nejlepší hráč utkání Martin Kejzlar z týmu KHK kraje

vítězná radost týmu po poslední penaltě

vítězný tým KFS Královéhradeckého kraje



Vytvořeno: 18.4.2018
Jiří Lebedinský


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace