Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Náchod východočeským půlmistrem, krajský přebor vede Vrchlabí, prvenství Kopidlna, Hostinného a Vamberku/Doudleb


Datum akce: 30.11.-0001

PARTNEREM DOROSTENECKÝCH SOUTĚŽÍ JE SPOLEČNOST JUTA DVŮR KRÁLOVÉ

zavod-350VÝCHODOČESKÝ OBLASTNÍ PŘEBOR U-19


Tři utkání chybí do konce podzimní části soutěžního ročníku 2012/2013.

Východočeský oblastní přebor U-19 má jasného podzimního mistra, kterým se suverén tabulky FK Náchod (12 zápasů, 36 bodů). Druhým týmem tabulky je již bez ohledu na výsledek dohrávek Vysoké Mýto.


DOHRÁVKY:

Ve středeční dohrávce podlehli domácí dorostenci RMSK Cidlina B v utkání hraném na umělé trávě pod umělým osvětlením hradecké rezervě Olympie 1:2.

O víkendu se hrály tyto zápasy:

FK Pardubice B zdolal zcela jasně Hlinsko 5:1 a skončil po podzimu na třetím místě.

Dalšímu z béček v soutěži Letohradu se nepodařilo opustit celkové 12.místo, domácí porážka 1:5 s Českou Třebovou byla hodně vysoká (Sčambura - 52. a 59.Foff, 32.Šmíd, 48.Hustý, 78.Rataj). Trenér vítězů Bárta nám k zápasu řekl: "oslední zápas podzimu jsme zvládli herně i výsledkově. Po rozpačitém začátku jsme se dostali ve druhé polovině podzimu do dobré pohody. Umístění v horní polovině tabulky je pro nás jako pro nováčka velmi dobré, ale zároveň je to i výzva do jarní části vybojovanou pozici minimálně obhájit. Hráči zaslouží pochvalu nejen za toto utkání, ale i za podzimní výkony."

V neděli podlehlo MFK Nové Město Vysokému Mýtu 1:5.


DSCF4473 KRAJSKÝ PŘEBOR U-19

DOHRÁVKY:

Gólem Podzimka porazilo béčko Trutnova ve středeční dohrávce Jiskru Jaroměř 1:0, pro oba týmy již tedy podzim skončil.

O víkendu se hrály tyto dohrávané zápasy:

Tři týmy vedoucí čtyřky hrály v sobotu, navíc bylo na pořadu utkání Vrchlabí - Kunčice.

Tým Nové Paky/Staré Paky porazil na umělé trávě v Nové Pace tým Baníku Žacléř 3:1 (5.Rosputniak, 20.Machát, 83.Ulrich - 52.Hradecký). Packý celek skončil po podzimu devátý, Žacléř předposlední. Co řekl k zápasu domácí trenér Horák: "Prvních dvacet minut bylo v naši režii, pak hodinu jsme hráli mizerně a hosté měli převahu, posledních deset minut bylo opět dobrých, kdy jsme nastřelili břevno a dali třetí branku. "

V další dohrávce podlehla Dobruška doma Hořicím 2:6 (Michalík 2 - Vodnárek, R.Machek PK, Krušina, Melichar, P.Kuneš, Kočí). Domácí trenér Petr Nosál komentoval poslední podzimní zápas svých svěřenců: "Opět jsme šli do vedení už ve 3. minutě. Hosté vyrovnali po rohovém kopu. Hra se vyrovnala a po školáckých chybách ve druhém poločase si hosté zaslouženě odvážejí tři body."

Očekávanou porážku domácího Volanova přineslo utkání dorostenců z tohoto trutnovského předměstí s favoritem z Chlumce. Hosté vyhráli jasně 7:2 (J.Svoboda 3, Hartman 2, Šusta, Branský - Procinger, Čáslavský). Podle vedoucího hostů Ing.Vacka nezvládl druhou půli tak úplně rozhodčí, na obou stranách byl jeden vyloučený. Chlumečtí fotbalisté skončili na druhém místě za Kunčicemi.

Kunčice vyhrály v souboji favoritů nad Vrchlabím 5:4 a získaly titul podzimního půlmistra. S 30 body skončilo Vrchlabí čtvrté.



KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19 - skupina A

V Krajských soutěžích je na pořadu poslední kolo podzimní části. Kdo se tedy na jaře představí ve skupinách o postup a kdo bude mít právo zasáhnout do základních skupin JUTA GRASS poháru U-19.

V neděli 11.listopadu - o podzimní první místo si to v Kopidlně rozdali nejlepší dva týmy, které měly postup zajištěn. Domácí dorostenci (20 bodů) měli tedy velkou šanci nakonec být první, k tomu museli porazit doposud vedoucí Červeněves (21 bodů). Kopidlenským dorostencům se to podařilo, výhra 6:4 je katapultovala na první místo a oba soupeři předvedli atraktivní útočný fotbal.

Na dálku o třetí příčku bojovali dorostenci Lovčic a Skřivan. Podle bodového stavu ve skupině B je nicméně o tom, kdo bude hrát jarní skupinu o postup, rozhodnuto, bude to i čtvrtý celek z této skupiny.

Lovčice (16 bodů) se v sobotu představily v Podhradí, domácí Podskalan měl doposud 12 bodů a hostující Sokol už nemůže v tabulce předstihnout. Konečný výsledek nakonec kopíroval postavení družstev v tabulce, Lovčice vyhrály 4:1 po poločase 3:1. Roman Voldán, trenér domácího dorostu, si posteskl: "Šance byly na obou stranách, ale hosté je dokázali proměnit, domácí ne. Proto zasloužené vítězství Lovčic."

Skřivany (17 bodů) hrají v neděli v Kosičkách od 13,00, domácí Spartak musel díky svým dorostencům sáhnout do klubové pokladny, Kosičky neodjely v minulém kole do Červeněvse. Věřili jsme, že tentokrát to bude z pohledu domácích jinak a bylo, Kosičky vyhrály 4:2 (M.Dašek 2, Stránský, Samek - Čapek a vlastní). Sekretář domácích Milan Pražák konstatoval, že daleko lepší domácí zahodili ještě mnoho dalších šancí a výsledek o dvě branky mohl být nakonec daleko vyšší.

Jediná dohrávka je na pořadu 18.listopadu (neděle), od 13,00 Kosičky hostí Sobotku, toto utkání již nic na postupových příčkách nezmění.


KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19 - skupina B

O postupu trojice Stěžery, Probluz a Dohalice je již dlouho jasno. V soutěži je otazníkem pouze pořadí na prvních dvou místech a na 4-7.místě.

V sobotu 10.11. hostila Myštěves Smiřice/Předměřice a vyhrála zcela jasně 7:0. Oba týmy se však na jaře střetnou znovu ve skupině o umístění.

Od 14,00 Probluz přivítal Kobylice a výsledek byl shodný se zápasem v Myštěvsi - tedy 7:0 pro domácí (Skořepa 3, Neumann 2, Kotlář 2).

V neděli na svatého Martina hostily Stěžery Lhotu p.L., hrálo se od 11,00 a domácí Sokol vyhrál jednoznačně 4:1.

V neděli 11.listopadu dohrávají dorostenci Myštěvse s Kobylicemi (10,00).

Zřejmě finále skupiny Probluz-Stěžery se hraje v neděli 18.listopadu (začátek 13,30).'

Pravděpodobné složení skupiny o postup - Kopidlno, Skřivany, Lovčice, Červeněves, Probluz, Dohalice a Stěžery.

Pravděpodobné složení skupiny o umístění - Kosičky, Sobotka, Podhradí, Myštěves, Kobylice, Lhota p.L. a Smiřice/Předměřice.

KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19 - skupina C

Skupina C je hodně nejasná, zatím konstantou je postup Tatranu Hostinné, které dohrává v neděli v Bílé Třemešné od 12,00.

V dohrávce v neděli 4.11. porazila Česká Skalice-Meziměstí/Teplice 2:1.

V sobotu v 11,45 hostila Bílá Třemešná, která má v závěru podzimu hodně nabitý program, Meziměstí/Teplice. Třemešenští dorostenci měli tedy o víkendu možnost získat šest bodů a to by pro ně bylo hodně zajímavé, první krok s Meziměstím byl učiněn po výsledku 7:0.

V Lázních Bělohrad se od 14,00 postavili dorostenci FKM Javorka proti Spartě Úpice. Hosté, pokud by si chtěli uchovat teoretickou šanci na alespoň 4.místo, museli vyhrát, stejný cíl měli i domácí svěřenci trenéra Stárka. Javorka nakonec vyhrála 3:0 (24.Novotný, 31.Rolf, 65.Novák).

V neděli 11.listopadu od 14,00 přivítala Jiskra Česká Skalice Janské Lázně, hosté byli prozatím poslední v tabulce. Góly Stehlíka ve 3.minutě a Haidera v 21.minutě vedli Jánky již 2:0, v 42.m. snížil Frinta a vlastní branka v 50.m. zajistila Skalici konečnou remízu a postup do jarní finálové skupiny. Jan Holý, sekretář domácího klubu, přidal tento komentář: "an Holý, sekretář Skalice: “První poločas byl vyrovnaný. Jánky rychle vedly 2:0, Skalici se nedařilo trefit mezi tyče. To se povedlo až po rohu Miloši Frintovi. Po změně stran se na nemohoucnost střelců Skalice nemohl dívat Jelínek, který po Vikově rohu nasměroval dělovku pod vlastní břevno. Přes neustálý platonický tlak se Skalici nepodařilo rozhodnout. Utkání se neslo ve velice přátelském duchu, což ocenil i rozhodčí. "


V dohrávce hostila Bílá Třemešná Hostinné a ač vedla 2:1 v poločase, podlehla vítěznému mužstvu podzimu 2:3 (za hosty Šmucer, Jakoubek, Ludvík). Komentář k zápasu přidal vedoucí Tatranu Kudrnovský: "Hostující Tatran se po počátečním tlaku domácích postupně dostával do dobrých šancí, ale nedokázal žádnou proměnit /Polák,Jakoubek/. Domácí nás záhy dokázali potrestat a v 16. a 30.min. dali dva góly. Náš tým se již tradičně po inkasované druhé brance nadechl k obratu a snížil do poločasu na 2:1 Šmucerem. Druhý poločas byl z naší strany tradičně lepší, hráči získali převahu, kterou pak korunovali ve vyrovnání. V 62. prostřelil výborného golmana Jakoubek. Dále se hrálo z obou stran dobré utkání a až v samém závěru se přiklonilo štěstí na naší stranu. Střídající Ludvík se odměnil trenérovi vítězným gólem. Nutno pochválit celé mužstvo za předvedenou hru, zvláště za bezchybný výkon Jana Vacka, Pavla Šmucera a debutanta v brance Martina Vinše. Marně vzpomínám , kdy naposled trenéru a i mně nepodali ruku po zápase trenéři soupeře. Toto však, klobouk dolů, neplatí o některých hráčích soupeře."

DOHRÁVKY:
neděle 18.11. od 11,00 Janské Lázně-Úpice
neděle 18.11. od 10,30 FKM Javorka-Bílá Třemešná (hřiště Lázně Bělohrad)



KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19 - skupina D

Již bez dohrávek je tato skupina krajské soutěže, poslední trojice zápasů definitivně uzavře podzim.

V sobotu Voděrady hostily od 11,15 Týniště n.O., domácí již byli jasným účastníkem jarní finálové skupiny, Týniště by pro zachování naděje muselo vyhrát. Voděrady ukončily podzim výhrou 3:2, hattrick zaznamenal Brich, za hosty skórovali Čepelka a Forejtek.

Od 11,30 Velké Poříčí hostilo v derby zápase SK Babí, domácí již svého soupeře nemohli předstihnout, SK Babí hrálo o třetí místo. V poločase byl stav 1:2 pro hosty, kteří nakonec vyhráli 1:4 (Gois - Roztočil, Tichý, Šíma, Bryksi).

Poslední sobotní zápas se hrál od 11,45, v Albrechticích n.O. vyběhl vedoucí tým Vamberku/Doudleb, který získal prozatím plný počet bodů. Hosté byli velkým favoritem, domácí však v posledních třech kolech dvakrát vyhráli venku.
Favorit nakonec bral všechny body za výhru 3:1.

Již dohráno mají dorostenci Českého Meziříčí.

Do jarního finále a zároveň do zimní části JUTA GRASS poháru postoupily Vamberk/Doudleby, Voděrady a SK Babí. Čtvrtý tým z této skupiny již postoupit nemůže, spolu s 5-7.družstvem pořadí budou hrát jarní skupinu o umístění, kde budou dále hrát dorostenci Úpice, Meziměstí/Teplice a Janských Lázní.

Pravděpodobné složení skupiny o postup - Vamberk/Doudleby, Voděrady, SK Babí, Hostinné, FKM Javorka, Bílá Třemešná, Česká Skalice.

Pravděpodobné složení skupiny o umístění - Týniště n.O., Albrechtice n.O., Velké Poříčí, České Meziříčí, Úpice, Janské Lázně, Meziměstí/Teplice.

BELSPORT KRAJSKÝ PŘEBOR U-17

V soutěži mladšího dorostu byly na pořadu jen dohrávky.

V sobotu 10.11. se dohrával zápas Kostelec/Častolovice-Olympia HK (11,45 UMT Všesportovní stadion HK), který hosté-domácí vyhráli drtivě 9:0 (Roubal 3x, Kejř 2x, Ličman, Novotný, Růžička, Horáček).

Červený Kostelec-Dobruška remizoval s Dobruškou 2:2.

V neděli 11.11. hostila ve velmi zajímavém duelu Třebeš-Vrchlabí. Domácí vyhráli nejtěsnějším poměrem 1:0.


 



  DOROSTENECKÉ LIGOVÉ SOUTĚŽE




V sobotu 10.listopadu čekal dlouhý výlet dorostence Cidliny (8.místo, 19 bodů), od 10,15 se na umělé trávě ve Varnsdorfu postavili proti domácímu Slovanu (10.místo, 16 bodů). Hostům chyběl střelec Tomáš Haken, podali ostudný výkon a podlehli domácím vysoko 0:5. Připomeňme, že Varnsdorf byl v tabulce za RMSK.

Ve stejný čas vyběhli v Letohradě (11.místo, 15 bodů) dorostenci Třebše (16.místo, 5 bodů). Pro hradecké fotbalisty to byl boj o naději a byli v něm úspěšní, vyhráli 3:2.

Další dva duely přinese neděle.

V 11,00 se v Kolíně (4.místo, 26 bodů) představila hradecká Olympia (2.místo, 31 bodů). Konečným výsledkem tohoto duelu byla remíza 2:2.

O čtvrt hodiny později na trutnovské umělce hostil domácí MFK (15.místo, 8 bodů) hosty z Vyšehradu (12.místo, 13 bodů). Domácí v dramatické přestřelce vyhráli 4:3.

Program tohoto kola, výsledky minulého dějství a tabulku před víkendem naleznete zde ...

ukázka

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje přináší úterní číslo (13.listopadu, distribuce 14.listopadu) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 9.11.2012
Vladimír Blažej


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace