Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Nová sezóna nejvyšší krajské soutěže startuje již o tomto víkendu !


Datum akce: 30.11.-0001

Krátká letní přestávka je za námi a před námi je start mistrovských soutěží, kdy ta nejvyšší - ,,Votrok Krajský přebor mužů“ startuje již tento víkend. Soutěž slibuje velmi zajímavou podívanou, neboť oba nováčci (Vrchlabí a Třebeš) jistě budou patřit k ozdobám soutěže, o Náchodu, který spadl z divize, ani nemluvě.

Pojďme se tedy podívat na všechny víkendové zápasy nejvyšší Krajské soutěže.

Sobota – 12.8.2017 od 17:00

SK Libčany – FC Vrchlabí

Natěšený nováček proti loňskému vítězovi Krajského přeboru, co více si na úvod přát? Libčany neoslabily, ba naopak. Bude to však na nováčkovské nadšení kvalitního týmu z Vrchlabí stačit? Tento duel bude opravdu hodně zajímavý a o náboj je postaráno.

SK Jičín – MFK Nové Město

Tradiční účastník soutěže z města pohádky přivítá tým Nového Města. Jičín je doma velmi silný a do soutěže bude chtít jistě vstoupit vítězně. Novému Městu se příliš nepovedla letní příprava, a tak pro něj bude každý bod z jičínské půdy dobrý.

FK Náchod – FK Kostelec nad Orlicí

Domácí, kteří spadli z divize, se netají plány postoupit zpět. Jako první překážkou pro ně bude ofenzivní tým Kostelce nad Orlicí. O jeho palebné síle svědčí i devět branek v poháru v Třebechovicích. Na krásném hřišti se tak bude hrát jistě velmi pohledná a hlavně ofenzivní podívaná.

FK Vysoká nad Labem – TJ Sokol Třebeš

Velmi pikantní derby hned v úvodním kole pro oba týmy. Nebo, chcete-li, domácí zkušenost, proti hostujícím mladíkům. Vysoká je doma velmi silná a své postavení bude chtít jistě potvrdit. Hosté z Třebše disponují velmi mladým kádrem, který ale bude těžit z týmového pojetí.

Neděle –13.8.2017 od 17:00

TJ Jiskra Hořice – FC Slavia HK

Souboj dvou týmů, které shodně vypadly v 1. kole Poháru hejtmana KHK o minulém víkendu. Pro Hořice, které spoléhají na své odchovance bude toto první kolo velmi důležité pro dobrý rozjezd do celé soutěže. To samé však platí pro hosty z Hradce.

RMSK Cidlina – FK Chlumec nad Cidlinou

Další veliké derby hned v 1. kole. Domácí Cidlina v létě značně oslabila kádr a ani vyřazení z Poháru hejtmana ji mnoho na pohodě určitě nepřidalo. Hosté budou chtít navázat na loňskou povedenou sezónu, která byla jistě nad jejich očekávání. Velmi pikantní bude tento duel pro domácí trenéra ,,Tarzana“ Petra Průchu, který v loňské sezóně trénoval právě Chlumec.

FK Jaroměř – TJ Lázně Bělohrad

Domácí Jaroměř přes léto značně omladila kádr a bude sázet na týmového ducha a bojovnost, doplněnou zkušenými hráči. Hosté z Bělohradu hrají již několik sezón v podobné sestavě, a tak sázejí na sehranost a zkušenost. Souboj dvou týmů, které se vyznačují ofenzivním pojetím hry.

TJ Červený Kostelec – FC Spartak Rychnov nad Kněžnou

Souboj dvou týmů, kterým loňská sezóna vyšla možná nad očekávání, kdyť domácí skončili na krásném 3. místě soutěže, navíc vyhráli Pohár Hejtmana KHK. Hosté pak do poslední chvíli pokukovali po postupu do divize, který nakonec odmítli. Žádný z týmů neoslabil, a tak se dá očekávat velmi pěkné utkání, tradičně před bohatou diváckou návštěvou.



Vytvořeno: 11.8.2017
Jiří Lebedinský


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace