Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1.třídy mužů 3-4.listopadu 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně ohlasů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (6.listopadu, distribuce 7.listopadu) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

Posední vydání


Miniatura

1.A TŘÍDA MUŽI     


CO ZAUJALO V PROGRAMU 13. KOLA :

V sobotu 3.listopadu měl pohotovost fotbalový Chlumec n.C., domácí fotbalisté (5.místo, 20 bodů) přivítali v tabulce druhé Vrchlabí (23 bodů). Počasí se u Cidliny prozatím umoudřilo a ve 14,00 zazněl úvodní hvizd tohoto šlágru kola. V přímém souboji o druhé místo vyhrál Chlumec jasně 4:1 a zaujal stříbrnou příčku pelotonu. Vice o utkání na stránkách Chlumce ...

Jestliže se v Kunčicích čekalo drama, tak nebylo žádné. Domácí Bystřian (1.místo, 28 bodů) ve 14,00 hostil Vysokou n.L. (4.místo, 21 bodů) a potvrdil jen svoji formu. Výsledek zápasu - 4:0 pro domácí (Tér 2, Pilař, Hůlka) před 150 diváky. Co na to Zdeněk Šulc: "Myslím, že podzimní rozlučka s domácími fanoušky vyšla na jedničku. Obě mužstva chtěla hrát fotbal a pro všechny naše střelce branek to byla gólová premiéra v kunčickém dresu. Pochvalu tentokrát zaslouží celé mužstvo."

Podzimní boj "o sklep" tabulky vypukl v Černilově ve 14,00, domácí (13.místo, 10 bodů) hostili Sokol Roudnice (11.místo, 12 bodů). Podle našich zpráv byl v poločase stav 0:3 pro Roudnici, konečný výsledek zněl 0:4 (10. Jiroutek, 25. Kmoníček, 33. a 52. Dvořáček). Zápas řídil před pouhými 25 diváky rozhodčí Bačo, domácí komentář: "Hosté se lépe pohybovali, lépe kombinovali, byli důraznější a proměnili své brankové příležitosti. Protože domácí netrefili branku ani z nejvyloženějších příležitostí, je vítězství hostů zasloužené."

Sparta Úpice (3.místo, 21 bodů) hostila Třebechovice (12.místo, 12 bodů) a v utkání byla papírově vysokým favoritem.
Před 150 diváky však došlo k senzaci, branka Vícha z 60.minuty rozhodla o překvapivé výhře hostů 0:1. Trenér Čáp to komentoval slovy: Dnes jsme v domácím prostředí prohráli skoro po dvou letech a kdybychom hráli do půlnoci, tak bychom branku nevstřelili. Hosté precizně bránili a z brejku rozhodli utkání ve svůj prospěch, nám se hra nedařila a divákům jsme předvedli nejhorší výkon v sezoně."

Devátý Ohnišov přivítal jako všechny domácí týmy ve 14,00 Nový Hradec Králové (6.místo, 19 bodů). Hosté zvítězili 3:2 (51. a 80.Olšák, 8.Neppl - 31.Brzek, 89.David) a aktuálně poskočili v tabulce na 4.místo. Před 50 diváky řídil zápas Miloš Hofman.
Dohrávka Nového Hradce s Chlumcem - to bude velký zápas.

V neděli 4.listopadu Sk Přepychy (8.místo, 14 bodů) vyzvaly v derby regionu Kostelec n.O. (10.místo, 12 bodů). Domácí asi rozhodně nečekali, co se v zápase bude dít. Kostelec vyhrál derby 5:0 (25.L.Šrámek, 61.Klapal, 68.Mlynář, 84.Cvejn, 85.Švandrlík). Kostelec se pochopitelně radoval i v komentáři: "První poločas jsme domácí přehrávali, pouze jsme nevyužili přečíslení ve finální fázi.Druhý poločas jsme proměnili skoro všechny šance. Chtěli bychom poděkovat hráčům za poctivý a bojovný přístup k utkání." Domácí trenér Mikušík vyjádřil své zklamání slovy: "Po velmi špatném výkonu celého mužstva jsme si bodovat nezasloužili."

Police n.M. hostila ověnčena první výhrou v soutěži (3:2 v Třebechovicích) Dobrušku a nakonec hodně vylepšila svou situaci. V Polici se očekával velmi těžký terén, na kterém domácí vyhráli drtivě 5:1.

Vyrovnanost tabulky je zárukou velké dramatičnosti i dohrávek.

DOHRÁVKY:
sobota 10.11. 14,00 Dobruška-Ohnišov
sobota 10.11. 14,00 Nový Hradec-Chlumec
sobota 10.11. 14,00 Vrchlabí-Kunčice (hřiště Kunčice nad Labem)
sobota 10.11. 11,00 Vysoká n.L.-Přepychy
neděle 11.11. 14,00 Roudnice-Sparta Úpice


Jak vypadá koření fotbalu, tedy góly, v 1.A třídě:

V silně nekompletním 12.kole se nepodařilo dát branku prozatím Černilovu (celkem 2x).
Statistiku 12.kola přineseme až po odehrání poslední dohrávky ...


V 13.kole se nepodařilo dát branku týmům Úpice (celkem 2x), Černilovu (celkem 3x), Vysoké n.L. (celkem 2x) a Přepych (celkem 3x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže také nevstřelily Police n.M. (celkem 7x), Kostelec n.O. (4x), Ohnišov (4x), Roudnice (4x), Dobruška (4x), Třebechovice (2x), Nový Hradec Králové (2x), Kunčice (1x) a Vrchlabí (1x).


V každém zápase se alespoň jednou v 12 odehraných kolech trefili svěřenci Jana Krause z Chlumce n.C..

V posledním kompletním 13.kole padlo 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání. Byl vyrovnán rekord ze 7.kola.
(v 11.kole 20 branek, průměr 2,85 gólu na utkání, v 10.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání, v 9.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 8.kole 27 branek, průměr 3,85 gólu na utkání, v 7.kole rekordních 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 6.kole 24 branek, průměr 3,42 gólu na utkání, v 5.kole 18 branek, průměr 2,57 gólu na utkání, v 4.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 3.kole 17 branek, průměr 2,42 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 27 branek, průměr 3,85 gólu na utkání). Střelci se tedy zatím nejlépe činili v 7.kole, nejméně branek - 17 - padlo v 3.kole.

KANONÝŘI 1.A TŘÍDY (po 13.kole bez dohrávek)

10 - Neppl (Nový Hradec)
9 - Winter (Úpice)
8 - R.Brzek (Kunčice)
, Šlechta (Vrchlabí),
7 - Olšák (Nový Hradec), Jandík (Police n.M.)
6 - Hašek (Přepychy), Jakoubek (Vrchlabí), Doležal (Kunčice)

5 - Macháček (Ohnišov), Štěnička (Černilov), J.Jelínek (Chlumec), Laštovička (Kunčice), Hájek (Dobruška), Prát (Přepychy), Dvořáček (Roudnice),
4 - Kárník (Přepychy), J.Kučera (Chlumec), Šmíd (Nový Hradec), Dobýval (Ohnišov), R.Kyral, Vích (Třebechovice), Kmoníček (Roudnice), L.Šrámek, Švandrlík (Kostelec)
3 - Lochman (Třebechovice), Dohnálek (Vysoká n.L.), Mikušík (Dobruška), Beneš, Hermann, M.Kučera (Chlumec), Páter (Nový Hradec), Ježek (Černilov), P.Kraus (Vrchlabí), Kollert (Police n.M.), David, D.Brzek (Ohnišov)
2 - M.Jindra (Nový Hradec), Bolehovský, J.Šrámek, Řehák, Klapal (Kostelec), Hanuš, Bráborec, D.Jelínek (Chlumec), Pokorný (Třebechovice), Macháček, Jarkovský, Jelínek (Vysoká n.L.), Rada, M.Kejzlar, Hanzlík (Úpice), Votoček, Kolář, M.Šulc (Vrchlabí), Hušek (Černilov), Šulc, Tér (Kunčice), Slezák, Jiroutek (Roudnice), Pavlů, Klapkovský (Police n.M.), M.Dostál (Dobruška), vlastní (Přepychy)
1 - Haken, Šulc, Kalaš, Dvořák, Samek, Bitnar, vlastní (Vysoká n.L.), Havránek, Vopátek (Chlumec), Mašek, Umlauf, Hochmann, Mlynář, Cvejn (Kostelec), Janata, Hruška, Kratochvíla, Vik, Hornych, Rohlíček, Hůlka, Pilař (Kunčice), Koblížek, Bednář, T.Krejcar, Samšeňák (Roudnice), Kovaříček, Kupec, Čtvrtečka (Přepychy), Čapek, Filip,  Linhart, P.Benák jun., Jarotek (Černilov), Panýr, Hawel, Vejnar, Burger (Vrchlabí), Fetter, Mytiska (Ohnišov), Schubert, Pášma, Pataki, Kalaš (Police n.M.), Mach, Šulitka, Marel, Čáp, Stránský (Úpice), Doubek, Kováč, Jirásek, P.Krahulec (Dobruška), Přiklopil, Kolář, Jarotek (Nový Hradec), vlastní, Krejčí, Hruška (Třebechovice)


Miniatura
 
1.B TŘÍDA MUŽI - skupina A

 
CO NÁS ZAUJALO V PROGRAMU 13. KOLA :

Jediný zápas (Jičín B - Stará Paka 0:2) mohli stateční a odolní diváci vidět v minulém kole. Šest dohrávek 12.kola bude tedy čekat týmy v listopadu.

Podívejme se na průběh 13.kola A skupiny 1.B třídy ...

Tři utkání v tomto kole se odehrála na umělých travách.

V sobotu 3.listopadu od 14,00 vyběhli na tento povrch fotbalisté Kopidlna v Novém Městě n.M., toto utkání bylo určitě utkáním kola, které však sledovalo pouze 50 diváků. V zápase bohatém na branky domácí MFK vyhrál 4:2 (Paďour 3, David - Poutník, Havelka). Co na to trenér Miloš Killar: "Jsem rád, že jsme zvítězili a neztratili kontakt se špicí tabulky. První poločas byl plně v naší režii, výborně rozehrané utkání jsme však po přestávce zdramatizovali sami, když jsme soupeře nechali během chvilky dotáhnout na rozdíl jediné branky. Musím však poznamenat, že i my jsme byli v této části hry aktivní a nebezpeční směrem dopředu, brankáře hostí od vyššího skóre několikrát zachránila branková konstrukce. Nakonec jsme obrat nepřipustili a hosté odjeli s prázdnou."

I Stará Paka zvolila pro utkání s Tatranem Hostinné umělý povrch v Nové Pace, zápas začínal v 14,00. Domácí vedli v poločase gólem Kuchty z penalty 1:0, v rámci penaltového zákroku byl za 2.ŽK vyloučen hostující gólman. Po přestávce se děly věci, hosté inkasovali další tři červené karty, v sedmi (!) hráčích dokázali vyrovnat v 73.minutě Nosskem a v samotném závěru domácí rozhodli o utrápených 2:1, které jim zajistily titul podzimního půlmistra. Hostinné bylo hodně nespokojeno: "Zápas byl ovlivněný rozhodčím Nožkou, který ve 25. minutě nesmyslně vyloučil našeho gólmana a daroval Staré Pace gól z penalty. Poté fraška z jeho strany pokračovala po zbytek zápasu. Jediná útěcha je, že vše sledoval delegát. Budeme doufat, že splní svá slova a tento rozhodčí si dlouho B třídu nezapíská."

Změna pořadatelství byla hlášena v zápase Baník Žacléř-Libáň, hrálo se v Libáni od 13,30. "Domácí" Sokol tentokrát Žacléř zastavil výhrou 2:0 (9.Smetana, 51.Balcar). Libáňský klub komentoval zápas slovy: "Utkání hrané v Libáni, když došlo k dohodě klubů, neboť v Žacléři je hřiště nezpůsobilé. Baník vstoupil do utkání lépe. Hned na začátku měli šanci ke vstřelení branky Skála a kanonýr Vít. Jenže v 9.minutě udeřilo na druhé straně. Smetana si naskočil na rohový kop a bylo to 1:0. Do konce poločasu byl Baník lepším týmem, jenže mu jaksi zvlhl střelecký prach. V 50.minutě Libánští využili hrubé chyby a přidali druhou branku Balcarem. O tři minuty na to se nechal zbytečně vyloučit Mutzer, Baník měl možnost zahrávat pokutový kop, ale kapitán Kotyk selhal, netrefil ani zařízení. Libáňští se zatáhli před vlatní pokutové území a své vítězství i díky nemohoucnosti hráčů Baníku uhájili."

Miletín hostil od 14,00 Rudník, zápas skončil jednoznačným skóre 4:1 (1. a 51.Leplt, 37.Bartoníček, 76.Hátle - 65.Hylmar PK). Pro naši redakci a 100 přítomných diváků přidal komentář vedoucí Miletína Kraus: "Na těžkém terénu se nám povedl vstup do zápasu. Hned z první akce jsme šli do vedení. Kdo počítal s tím, že utkání bude jednostranná záležitost, ten se mýlil. Konečný výsledek sice svádí k podobným úvahám,ale hra byla v poli vyrovnaná a výše porážky je pro hosty krutá. Nám se konečně oproti minulým domácím zápasů dařilo v koncovce."

Sobotka porazila FK Mostek v zápase plném dramat a gólů 4:3, za hosty dal dva góly Plch a jeden Andrle. Michal Bogáň, sekretář Mostku, řekl k zápasu: "Už podruhé jsme venku nastříleli vyšší počet gólů, přesto jsme nezískali ani bod. Opět jsme doplatili na prospaný první poločas a nedůsledné bránění (nejen) ve vlastní šestnáctce.“

Mladé Buky doma podlehly SK Jičín B 2:3 (za hosty 10.Srb, 35. a 71. Kořínek) a na konci tabulky v současné době dlí celé kvinteto týmů z Trutnovska. Obsáhlý komentář k zápasu sdělil trenér Jičína Jan Ruzsó: "Na velmi těžkém terénu, kde o kombinaci nemohla být ani řeč, jsme vybojovali velmi cenné tři body. První poločas jsme odehráli kvalitně a zaslouženě jsme šli do dvoubrankového vedení. Druhá půlka nám už tak nevyšla, protože fotbal se opravdu hrát nedal a domácí nás trochu zatlačili a snížili na 1:2. Vzápětí však zvýšil svým druhým gólem náš náskok velmi agilní Kořínek. Domácí už jen snížili svým dalším gólem, dle našeho názoru z jasného neodmávaného ofsajdu. Jsem rád, že jsme zápas dohráli zdraví. Našim hráčům musím poděkovat za bojovný výkon, kdy prokázali touhu po vítězství, zvláště pak dvěma šestnáctiletým dorostencům Ondráčkovi a Honzákovi za kvalitní výkon. Chlapci díky za pěkný podzim."

V neděli 4.listopadu již od 12,00 viděla utkání Bílá Třemešná-Janské Lázně umělá tráva v Trutnově. S tímto povrchem se dobře vypořádali třemešenští a svého soupeře zdolali jasně 4:1, touto výhrou se vyhoupli na třetí příšku tabulky.

DOHRÁVKY:
sobota 10.11. 14,00 Hostinné-Sobotka
sobota 10.11. 14,00 FK Mostek-Bílá Třemešná
sobota 10.11. 14,00 Janské Lázně-Miletín
sobota 10.11. 14,00 Rudník-Nové Město n.M.
sobota 10.11. 13,30 Kopidlno-Žacléř
neděle 11.11. 14,00 Libáň-Mladé Buky

Jak vypadá koření fotbalu, tedy góly, v 1.B třídě, skupina A:

Branku v doposud nedohraném 12.kole nevstřelil prozatím tým Jičína B (celkem 4x).
Statistiku 12.kola přineseme až po odehrání poslední dohrávky ...

Branku ve 13.kole nevstřelil tým Žacléře (poprvé v soutěži !!!).
Branku v utkání dále v průběhu soutěže nevstřelili fotbalisté Mladých Buků (celkem 5x), Janských Lázní (celkem 5x), Libáně (celkem 3x), Kopidlna (celkem 3x), Hostinného (celkem 2x), Mostku (celkem 2x), Nového Města n.M. (celkem 2x), Miletína (celkem 2x), Rudníku (celkem 2x) a Sobotky (1x).

V každém zápase se alespoň jednou trefili fotbalisté Staré Paky a Bílé Třemešné. Zde palec nahoru !


Celkem padlo v posledním kompletním 13.kole pěkných 33 branek, což je velmi výživný průměr 4,71 gólu na utkání. 
(v 11.kole rekordních 39 branek, neuvěřitelný průměr 5,57 gólu na utkání, v 10.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání, v 9.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 8.kole 28 branek, průměr 4 góly na utkání, v 7.kole 23 branek, průměr 3,28 gólu na utkání, v 6.kole pouhých 15 branek, zatím naprosto nejnižší průměr na utkání 2,14 gólu na utkání, v 5.kole 34 branek, průměr 4,85 gólu na utkání, v 4.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 32 branek, průměr 4,59 gólu na utkání).
Rekord tedy vytvořili střelci v posledním 11.kole.



KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina A (po 13.kole bez dohrávek)

11 - David (Nové Město n.M.)
10 - Mezsároš (Jičín B)
8 - Balcar (Libáň)
7 - Odvárko, Machačný (Kopidlno), Krejčí (Stará Paka)
, Rulc (Sobotka)
6 - Hendrych (Bílá Třemešná), Kubišta (Sobotka), L.Vít (Žacléř), Kuchta (Stará Paka), Machalík (Mladé Buky), Paďour (Nové Město), Hylmar (Rudník)
5 - Jos.Kubelka (Bílá Třemešná), Havlík (Libáň), D.Čáp (Rudník), Janata (Žacléř), Andrle (Mostek), Nosek (Hostinné)
, Havelka (Kopidlno), Kult (Janské Lázně)
4 - Berger, Pavlíček (Stará Paka), D.Kubelka, Jar.Kubelka (Bílá Třemešná), L.Novák (Rudník), Polák (Hostinné), Hátle, Bartoníček (Miletín)
3 - Havránek (Rudník), Liška, R.Toth, Brhel (Mladé Buky), J.Dřímal (Kopidlno), Přikryl (Sobotka), Z.Prokop (Janské Lázně), Kalinka, Hlavatý, Banyácski (Libáň), Urban, Jukl, Leplt (Miletín), D.Kracík, Maličký (Hostinné), Zákravský, Starý, Srubjan (Nové Město), Ondráško (Žacléř), Honců (Mostek), Zugar, Kořínek (Jičín B)
2 - Machačka, Němeček (Miletín), D.Duchek, Záruba, Plch (Mostek), D.Nossek, L.Kracík, L.Horák, Kováč, Zeman (Hostinné), Koza, Lichter (Nové Město), Hnát, Janáček, Poutník (Kopidlno), Sameš, Štelzer (Janské Lázně), Materna, Kocourek, Srb (Jičín B), Kotyk, Skála (Žacléř), J.Stránský (Miletín), Pátý, T.Otradovský (Bílá Třemešná)
1 - Pluhař, Ulvr, Fejfar, Hladík, Portyš (Jičín B), Brožek, Mikolajczyk, Franze, Kovačík, vlastní (Žacléř), Kábrt, Sapár, Dvořák mladší (Janské Lázně), Vr.Robek, Hanuš, Polák, Rachota, Jirák, Kuhn, O.Pacák (Mostek), Víšek, Štemberka (Rudník), Hažer, T.Kubelka, Hrubý (Bílá Třemešná), Slavík, J.Kracík (Hostinné), Kulda, Porubský, Bláha, Kunt, Topič, Zavadil (Stará Paka), Zikmund, L.Komárek, P.Komárek, Klaban (Kopidlno), Brentner, F.Lánský  (Miletín), Darebník, J.Vítek (Nové Město n.M.), Knížek, Smetana, vlastní (Libáň), Šnajdr, Bárta, Knobloch (Sobotka), Síč (Mladé Buky)

 

Miniatura 


1.B TŘÍDA MUŽI - skupina B

 

CO ZAUJALO PŘED VÍKENDEM V PROGRAMU 13. KOLA :

Čtyřikrát se mělo hrát v sobotu, třikrát v neděli. Ze sobotního programu byl v Polici n.M. odložen zatím jediný zápas tohoto víkendu mezi domácím béčkem a béčkem Dobrušky.

Všechna utkání měla jednotný začátek v 14,00.

V prvním sobotním duelu Častolovice udolaly Provodov 2:1 (Kalousek, Sehnal - Kuneš). Domácí měli stálou převahu, která jim však na tři body nestačila.

Opočno si dokázalo poradit s Předměřicemi 2:0.

Jediná sobotní remíza se zrodila v Českém Meziříčí, domácí se rozešli smírně s týmem Doudleb 1:1.

V neděli 4.listopadu bylo na programu střetnutí Třebeš-Malšovice, které v rámci hradeckého derby skončilo remízou 1:1 (Zbořil - Franc). Domácí se ujali v 75.m. vedení po přímém kopu, který proměnil Martin Zbořil. Hosté v 82.m. srovnali po rohu.

Utkání Borohrádek-Deštné v O.h. skončilo výhrou favorizovaných hostů 1:2.

Černíkovice zdolaly přesvědčivě Lokomotivu Hradec Králové 4:1.

DOHRÁVKY:
sobota 10.11. 14,00 Lokomotiva-Častolovice
sobota 10.11. 14,00 Předměřice-České Meziříčí
sobota 10.11. 13,00 Deštné v O.h.-Černíkovice (varianta UMT Černíkovice)
neděle 11.11. 14,00 Dobruška B-Borohrádek

Jak vypadá koření fotbalu, tedy góly, v 1.B třídě, skupina B:

Branku v nekompletním 12.kole ve třech sehraných utkáních vstřelilo všech 6 týmů, které byly v akci.
Statistiku 12.kola přineseme až po odehrání poslední dohrávky ...


Branku v 13.kole (neodehráno utkání Police B-Dobruška B) nevstřelil tým Předměřic (celkem 3x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily celky Lokomotivy Hradec Králové (celkem 5x),  Police n.M. B (4x), Borohrádku (celkem 3x), Českého Meziříčí (3x), Doudleb n.O. (2x), Dobrušky B (2x), Malšovic (1x), Provodova (1x), Opočna (1x) a Deštného (1x).

V každém zápase se alespoň jednou trefili fotbalisté Sokola Třebeš, Častolovic a Černíkovic. Zde rovněž palec nahoru !

Celkem padlo v posledním téměř kompletním 13.kole 16 branek, průměr zatím činí bez jednoho neodehraného utkání 2,66 gólu na utkání.
(v 11.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání,
v 10.kole 24 branek, průměr 3,42 gólu na zápas, v 9.kole nejméně za soutěž 20 branek, průměr 2,85 gólu na zápas, v 8.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na zápas, v 7.kole výtečných 36 branek, což byl vynikající průměr 5,14 gólu na utkání, v 6.kole 32 branek, což je průměr 4,57 gólu na utkání, v 5.kole 25 branek, průměr 3,57 gólu na utkání, v 4.kole 31 branek, průměr 4,42 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, což je průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole nádherných 40 branek, což je průměr 5,71 gólu na utkání, v 1.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání).
Rekordně tedy střelci pálili ve 2.kole, kdy se síť za gólmany napjala celkem čtyřicetkrát (!).


KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina B (po 13.kole bez dohrávek)

13 - Sehnal (Častolovice), Vik (Černíkovice)
9 - Bartoš (Malšovice)

8 - Strakatý (Předměřice)
7 - Farkaš (Třebeš), Kopsa (Doudleby), O.Polák (Opočno), Blažej (Provodov), L.Jelen (Opočno)
6 - Kaplan, Umlauf (Deštné), Kollert (Police n.M. B),  Majer (Třebeš),  Eimer (Provodov), Zbořil (Třebeš), D.Hanuš (Černíkovice), Ziegler (Lokomotiva)

5 - Pav.Mizerík (Třebeš), Dušánek, Pataki (Police n.M. B), 
Kotyza (Doudleby), Lemon (Malšovice), Kouba (Deštné)
4 - M.Přikryl, Pav.Mráz, T.Přikryl (Častolovice), Hrouda, Stieber (Černíkovice), P.Matějus (Borohrádek), Tobiášek (Malšovice), Kráčmer (Doudleby)
3 - Schejbal (Lokomotiva HK), Soukup (Předměřice), Vojnar, Moravec, Liška (Borohrádek), Ježek, Krajňák (České Meziříčí), Muller, Macek (Provodov), Kánský, M.Zatloukal (Deštné), Hečko, Hauk (Police n.M. B), Krykorka, Sochor (Třebeš), Pfeifer (Opočno)
2 - T.Hojný (Doudleby), T.Sazima (Borohrádek), Pfeifer, Vrabec, Kuneš (Provodov), Tuček, Prouza (Deštné), Stieber (Černíkovice), Tichý (Lokomotiva HK), Michl, Hubáček, Svatoň, Zrzavý (Dobruška B), Štajer, Heglas, Munzar (Třebeš), Frank (Předměřice), Musil, T.Přibyl (Opočno), Ninger (Malšovice), Cvejn (Častolovice), Baše (České Meziříčí)
1 - Včelák, Rudolf, L.Zatloukal, Drapák (Deštné), V.Malý, Kováč, M.Malý, M.Eimann, Štětina, Čančara, Macek, L.Petr, Alt (Dobruška B), Javůrek, Šubrt (Lokomotiva HK),  J.Čermák, J.Matějus, A.Čermák, Brendl (Borohrádek), M.Brandejs, Kuhn, Kalousek (Častolovice), Langr, Pav.Mazura, Vidlička, Mart.Mazura, Krmaš (Doudleby), Škrabal, Školník, Krulich, Lukášek, Čuda, O.Přibyl (Opočno), Krucký, J.Jareš, Luňák, Franc (Malšovice), Obst, Vlkanova, Černý, Zeman (Třebeš), Pařízek, Vacek, Beneš (Provodov), Španiel, Kozák, Rezek, Slezák, Slánský (České Meziříčí),  Hronek, Bareš, Voborník, Vejprava, Pekáč, Kašpar, Hlavatý (Předměřice), Tér, Čermák, Tauc (Police n.M. B), Bárta, Vlk, Mitana, Víteček, Dulínek, Mńuk, vlastní (Černíkovice)

A co se také může dít při utkání, o tom je záběr z nižší soutěže na Bruntálsku ...

 


Miniatura            Ilustrační foto            PICT0170


Že se penalta může opakovat, to všichni víme, méně obvyklé je to, že dvakrát, a vůbec neobvyklé je, že ji gólman třikrát chytil. Podívejte se zde ...

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně ohlasů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (6.listopadu, distribuce 7.listopadu) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).


Posední vydání

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 2.11.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace