Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Udrží Cidlina postavení podzimního mistra?


Datum akce: 30.11.-0001

Poslední fotbalový víkend tohoto roku v krajských soutěžích je tu. Ve Ve Votrok krajském přeboru se ve 14. kole bude snažit novobydžovská Cidlina potvrdit postavení podzimního mistra.

Sobota - 12. listopadu:

 

11:30: SK Jičín A - Jiskra Hořice

Derby bude setkáním týmů, které v minulém kole zaznamenaly velmi zajímavé výsledky. Jičín vyhrál v Kostelci nad Orlicí. „I vzhledem k marodce je to cenné vítězství,” řekl kouč Miroslav Jeník. Hořice pak zdolaly po penaltovém rozstřelu letos velice silný Rychnov nad Kněžnou a zdá se, že se definitivně utrhly z bojů o záchranu.

14:00: FK Chlumec n. C. A - FC Slavia HK

Domácí v minulém kole slovy trenéra Petra Průchy padli „na držku”, když dostali po výborných výsledcích čtyřgólovou lekci ve Vysoké nad Labem. Reputaci se budou snažit napravit proti týmu, který je jedním ze čtyř nejméně inkasujících celků v soutěži. Slavia dostala ve čtrnácti duelech jen třináct branek.

14:00: SK Libčany - SK Dobruška

Libčany, ač jsou papírově nováčkem, patří do nejužší špičky tabulky. Své postavení se budou rozhodně snažit potvrdit proti Dobrušce, která už spadla na předposlední místo tabulky. Favorit by měl dokázat kvalitu.

14:00: FK Vysoká n. L. - FK Jaroměř A

Střet sousedů v tabulce, kteří měli před sezonou asi o trochu vyšší ambice, než je souboj o osmé místo po podzimní části. Jenže Vysoká nedává moc branek, zatím jen devatenáct, a to se v minulém kole rozjela proti Chlumci (skórovala čtyřikrát). Jaroměř zase ztrácí body na svém hřišti, viz prohra s Libčany v posledním zápase.

Neděle - 13. listopadu:

14:00: RMSK Cidlina A - MFK Nové Město n. M.

Jasný úkol pro domácí: Výhra jim zajistí titul podzimního mistra. Na první místo se dostali minulý víkend, kdy vyhráli šlágr v Červeném Kostelci, a proti Novému Město by měli ukázat, že na první místo postoupili právem.

14:00: FC Spartak Rychnov - TJ Červený Kostelec

Jeden z jasných šlágrů kola. Oba týmy se budou snažit napravit týden staré zaváhání. Červený Kostelec totiž doma pro prohře s Cidlinou ztratil vedoucí příčku přeboru a Rychnov nečekaně padl v Hořicích. Po porážce doma s Kostelcem nad Orlicí to pro něj byl druhý neúspěch v řadě. „Nějak se nemůžem dostat výsledkově do tempa,” řekl kouč Jan Čermák.

14:00: Slovan Broumov - FK Kostelec n. O.

Broumov se zvedl, za dva víkendy se posunul z posledního místa na čtrnácté. Vyhrál totiž dva duely s podobně ohroženými Dobruškou i Provodovem a proti Kostelci nad Orlicí určitě bude chtít použít zbraně, které mu pomáhají. „Chtěli jsme hrát úplně všichni a důrazem v osobních soubojích jsme byli lepším týmem,” chválil po výhře v Provodově trenér Jindřich Kitler.

14:00: TJ Lázně Bělohrad - Sokol Provodov

Domácí dozajista budou chtít být dalším týmem v řadě, který uštědří otloukánkovi přeboru vysokou prohru. Provodov dostal ve čtrnácti střetnutích dvaašedesát branek a jen tři zápasy dovedl k jednobodovému zisku.


Vytvořeno: 11.11.2016


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace