Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Zastaví Chlumec rozjetý Červený Kostelec?


Datum akce: 30.11.-0001

V posledních pěti zápasech prohráli fotbalisté Chlumce nad Cidlinou jen jednou. V 10. kole Votrok krajského přeboru je však čeká nejtěžší soupeř, vedoucí celek tabulky Červený Kostelec.

 

Sobota - 15. října:

10:15: FC Slavia HK - FK Kostelec n. O.

Slavia v minulém domácím utkání poprvé na svém hřišti zabrala, jasně zdolala Dobrušku. Nyní ji čeká soupeř, jehož ambice byly před sezonou vyšší, než se zatím ukazuje. To však platí i v případě domácích.

13:30: SK Jičín A - FK Jaroměř A

Jaroměř měla slušný vtup do sezony, ale v posledních kolech má kolísavou formu. Naposledy prohrála doma s Rychnovem nad Kněžnou. Jičín se drží na špici tabulky a v domácím prostředí je tradičně. silný. V minulém utkání na svém hřišti zdolal i zatím velmi úspěšného nováčka z Libčan.

16:00: FK Chlumec n. C. A - TJ Červený Kostelec

Vedoucí tým přeboru jede na vlně, především v útoku je Červený Kostelec velmi silný. Za posledních pět utkání dal sedmnáct branek, proto je na samé špici tabulky. Ale i Chlumec kouče Petra Průchy zažívá slušné období, drží se na šestém místě a na druhou pozici ztrácí jen čtyři body. Bodoval v posledních pěti kolech, za tu dobu si připsal na konto třináct bodů.

16:00: MFK Nové Město n. M. - Jiskra Hořice

Domácí jdou do důležitého utkání týmů ze spodní poloviny pořadí v lepším rozpoložení. V minulém kole totiž nečekaně zvítězili v Kostelci nad Orlicí, zatímco Hořice padly doma s Červeným Kostelcem.

 

Neděle - 16. října:

16:00: RMSK Cidlina A - Sokol Provodov

Provodov je asi největším zklamáním sezony, tým je předposlední, navíc má nejděravější obranu ze všech mužstev. V deseti utkáních inkasoval dvaatřicet branek, o osm více než Broumov, který je v této statistice druhý nejhorší. Teď navíc přijede Provodov na hřiště Cidliny, která má velmi slušnou formu. “Bydžovští jsou pro mne TOP krajského přeboru, mají to skvěle srovnané a útočné standardky? To je radost,” ocenil celek Cidliny trenér Dobrušky a někdejší kouč ligového Hradce Milan Petřík.

16:00: FC Spartak Rychnov - SK Dobruška

V okresním derby bude chtít Rychnov potvrdit perfektní formu z poslední doby. V minulém kole vyhrál v Jaroměři a už se posunul na páté místo tabulky. “S duhou nad hlavou a radostným úsměvem se můžeme připravovat na další utkání. Fotbal je radost,” básnil trenér Jan Čermák. To Dobruška doma vysoko prohrála s Novým Bydžovem a je třetí od konce.

16:00: Slovan Broumov - FK Vysoká n. L.

Poslední celek tabulky by se rád chytil pověstného stébla, jenže proti Vysoké, zkušenému a pořád špičkovému mužstvu přeboru, to nebude mít jednoduché. Trenér Slovanu Jindřich Kitler nastínil po poslední prohře v Libčanech, jak by mohli jeho svěřenci uspět: “Musíme se zapojit do hry všichni, vždyt se fotbal hraje v jedenácti.”

16:00: TJ Lázně Bělohrad - SK Libčany

V minulé sezoně se potkávali v A třídě. Na konci ročníku byly úspěšnější Lázně Bělohrad, v přeboru však zatím hrají lépe Libčany. Potvrdí to i v bouřlivém prostředí ve zrekonstruovaném areálu?


Vytvořeno: 14.10.2016


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace