Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Ve třetím kole Mezikrajské soutěže v kategoriích U-13 a U-14 naše výběry na domácí půdě neuspěly s Moravskoslezským KFS.


Datum akce: 30.11.-0001

Za velice chladného počasí se v areálu FC Slávie Hradec Králové poprvé v letošním ročníku Mezikrajské soutěže v kategoriích U13 a U14 představily výběry Královéhradeckého KFS na domácí půdě.Soupeřem byl Moravskoslezský KFS a nutno dodat,že v obou kategoriích nám předvedl výborný fotbalový výkon podpořený i silovými dispozicemi.V katogorii U14 to chvílemi vypadalo,jako když přijel soupeř s hráči mladšího dorostu...

 


Královéhradecký KFS U13-Moravskoslezský KFS U13    3 : 10  ( 1 : 6 )
branky: Schober 2, Benák
rozhodčí: Trejbal, Doubrava

sestavy:
modří:Hampl, Hypšman, Zelenka, Beneš, Včelák, O.Lukáš, Šalda, Schober, Němec, Kaňka, Zmítko

oranžoví: Strnad, Borovski, Zengler, Houdek, Doucek, Benák, R.Lukáš, Gunár, Bekera, Dostál

Třetí kolo Mezikrajské soutěže bylo sehráno na perfektně připraveném přírodním trávníku sportovního komplexu FC Slávia Hradec Králové. Náš výběr narazil na zatím jednoznačně nejkvalitnějšího soupeře. Na hřišti "A" se v prvním poločase představil "oranžový" tým a nevedl si vůbec špatně. Celý poločas byl zcela vyrovnaný, nám se bohužel podařilo proměnit pouze jedinou z několika vypracovaných šancí, zatímco soupeř se prosadil dvakrát a zvítězil 1:2. I on však několik vyložených šancí ještě neproměnil. Na hřišti "B", kde se v prvním poločase představili naši hráči v modrých dresech, měl od úvodních minut navrch soupeř, který byl pohyblivější, rychlejší, důraznější, fotbalovější a zaslouženě zvítězil 0:4. Poločas tedy skončil součtově 1:6 pro hosty. V poločasové přestávce se naše týmy protočily, na hřišti "A" hrál modrý tým opět zcela vyrovnaný fotbal, který jsme ale tentokrát výsledkově zvládli, když se nám podařilo vstřelit dvě branky a soupeři pouze jediná. Z brejků jsme se ještě dostali do řady dalších velmi solidních příležitostí, ale většinou jsme v nich koncovku nezvládli, což byla velká škoda. Zejména Vašek Schober by mohl vypravovat. Soupeř měl rovněž šance, ale podržel nás golman Hampl. Na hřišti "B" opět dominoval, tentokrát proti našemu o ranžovému mužstvu, hostující tým, naši hráči již ale byli schopni dostat se i do několika šancí, ty ale bohužel neproměnili, neboť většinou narazili na výtečného golmana.
Celková prohra 3:10 je odpovídající průběhu utkání, neboť soupeř, opírající se zejména o výtečné individuality Baníku Ostrava, byl skutečně výborný. Naše hráče je ovšem nutno rovněž pochválit, soupeři se postavili velmi statečně. 

trenéři:Rahimič, Frýda, Navrátil, Novotný  

 

  

 

Královéhradecký KFS U14-Moravskoslezský KFS U14    0 : 6  ( 0 : 2 )

sestava:

Král,Řezáč,Kalaš,Dostál,Kadrmas,Nosek,Hruška,Horčička,Hájek,Šípek,Formánek

střídající-Kopřiva,Vik,Vítek,Zajíček,Macela,Sapár

 

 V dnešním zápase jsme na našeho soupeře vůbec nestačili. Měl ve svém středu 3-4 vynikající individuality technicky a fyzicky vybavené, na které náš tým dnes neměl a i další hráči měli velkou kvalitu. Naše mužstvo podalo sice snaživý výkon, ale upřímně řečeno, v minulých dvou utkáních bylo naše zaujetí a touha po lepším výkonu a výsledku určitě vyšší. Viditelně jsme propadávali v osobních soubojích, byli jsme ve většině utkání pomalejší v reakci i v kontrole míče. Nezbývá než se z tohoto zápasu ponaučit a pilně se připravit na poslední podzimní utkání, které nás čeká za tři týdny opět doma se Zlínským krajem.

trenéři:Novotný,Kulič


Vytvořeno: 14.10.2015
Havlíček Karel


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace