Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Lokomotiva do čela skupiny, Hlušice vyhrály v Malšovicích, třetí výhra za sebou v podání Dolní Kalné, cenná výhra Předměřic, dva vlastní góly Černíkovic


Datum akce: 30.11.-0001

 

O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti JAKO - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Do jarních skupin si týmy zajišťují jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu. 


I v letošním ročníku se bude odehrávat penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc

 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina A (VÝSLEDKY)          

LOKOMOTIVA STŘÍDÁ KOPIDLNO, HLUŠICE VEZOU BODY Z MALŠOVIC

Skupina A JAKO 1. B třídy neměla v 9. kole zápas, který by nebyl zápasem o hodně a mnohé. Všechny duely byly o pokračování naděje každého týmu směřující ke konečnému umístění v první čtyřce. Jediné nedělní utkání se hrálo v Chlumci nad Cidlinou a po něm domácí tým klesl na osmou příčku.

Souboj prvních dvou týmů tabulky se odehrál na hřišti hradecké Lokomotivy, kam přijelo Kopidlno. Hosté vedli před tímto utkáním tabulku se 16 body, Lokomotiva držela druhé místo s body čtrnácti. Svěřenci trenéra Chlumeckého mohli jít za předpokladu výhry do čela tabulky, odkud se Kopidlnu určitě nechtělo. Tipovali jsme však, že by se tak mohlo stát. Začátek zápasu byl - sobota v 16:00.
Z utkání se nakonec stala exhibice domácího týmu v první čtvthodině, ve 3. minutě se trefil Zvolánek, v 13. minutě Aleš Hůlka a o dvě minuty později Daniel Denk. Ve 42. minutě zápasu Dřímal snížil na poločasový stav 3:1. V minutě padesáté střelec Poutník upravil na 3:2, za tři minuty Odehnal vrátil Lokádě dvougólový náskok. V 84. minutě Odehnal zvýšil na 5:2, kontroval Ladislav Komárek za tři minuty. Konečný stav 6:3 zajistil Lokomotivě tři minuty před koncem svým druhým gólem Aleš Hůlka. Před 140 diváky řídil zápas Aleš Havlík.
Michal Sobotka, vedoucí Lokomotivy: "Utkání jsme začali ve velkém stylu, vedli o tři branky, poté jsme malinko přestali hrát a hosté postupně snižovali až na rozdíl jedné branky. Pak jsme zase začali hrát a hostující mužstvo jsme totálně rozebrali a nasázeli jsme mu ještě tři góly a tím jsme získali důležité tři body. Celé mužstvo zaslouží pochvalu za předvedenou hru."

V Kobylicích (před zápasem 11 bodů) vyběhla ozkoušet zdejší trávník Libáň. Hosté měli o bod více než domácí, byli čtvrtí, Karabinošovi chlapci pátí. Nemuseli jsme psát nic o náboji zápasu, který začínal v sobotu v 16:00.
Zápas diváky táhl, přišlo jich 200, utkání řídil Vít Zlámal. Ty fandící Kobylicím potěšil Tomáš Havlíček již ve 14. minutě, ty libáňské Tu Hai Linh v 42. minutě. To byli jediní střelci zápasu a po remíze 1:1 se kopaly penalty. Dva body nakonec získaly Kobylice, které je zvládly v poměru 5:3.
Komentář kobylického trenéra Josefa Karabinoše: "S výkonem v prvním poločase jsem byl spokojený. Ve finále bod navíc může mít obrovskou cenu. Z našeho týmu bych vyzdvihl výkon našeho mladého brankáře Lukáše Novotného."

Můj dům - můj hrad, tak hovořila malšovická statistika. V sobotu od 16:00 se domácí Malšovice pokusily toto pořekadlo naplnit, hosté z Hlušic v čele s nestárnoucím Romanem Kyralem naopak chtěli mírně hradby hradu pobořit. Oba týmy měly hodně a hodně důvodů bodovat. Favorizované byly Malšovice, ale Hlušice jsou velmi nevyzpytatelným týmem.
Když ve 2. minutě Libřický poslal Malšovice do vedení, vypadalo to na standardní scénář. Jenže v 9. minutě srovnal Michal Batelka na 1:1 a v 57. minutě vznikla první trhlina v malšovických hradbách, autorem druhé branky hostů byl Soumar. A právě Roman Kyral dal v 84. minutě třetí rozhodující gól, hrad byl dobyt a Hlušice šly po výhře 3:1 v tabulce před svého soupeře. Před 60 fanoušky pískal Kout.
Slova kouče Bohumila Kruckého: "Dnešní utkání se nám vůbec nepodařilo a tak si hosté zaslouženě odvážejí všechny body z Malšovic. Pro nás to je první domácí porážka v tomto soutěžním ročníku a zbytečně jsme si tím zkomplikovali své postavení v tabulce."

V neděli od 16:00 přišli skalní fans v počtu 100 do Chlumce, kde domácí béčko hostilo Slavoj Předměřice. Hosté byli prozatím osmí (9 bodů), Chlumec byl o místo před nimi (10 bodů). Jeden z týmů si po tomto utkání už bude hodně drbat hlavu, to bylo řečeno před zápasem. Jistou výhodu měl mít určitě domácí tým v podobě svého hřiště.
Jenže domácí prostředí nefungovalo, už v poločase Chlumec prohrával 1:2 (41. M. Kučera - 6. Hlavatý, 23. Pekáč), v 56. minutě Hlavatý dal na 1:3 a v 76. minutě Frank na dokonce 1:4. Zápas řídil rozhodčí Kudláček.
Jaroslav Koza, vedoucí domácích: "Naše mizérie pokračuje. Pokud někteří hráči nechodí na tréninky a nedodržuje se u některých hráčů životospráva před mistrovským zápasem, tak nemůžeme pomýšlet na body. Jinak soupeř byl ve druhém poločase jasně lepší."

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Novotný, brankář Kobylic - stal se oporou domácího celku a ten nakonec v ostrém "žlutém" souboji s Libání bral dva body díky penaltovému rozstřelu.

UDÁLOST KOLA :
Poslední Předměřice přijely v neděli do Chlumce nad Cidlinou s vědomím, že domácí áčko hrálo v sobotu. Výsledek - Slavoj vyhrál 4:1 a zlomil prokletí cizích hřišť.

VÝROK KOLA :
Jaroslav Koza, vedoucí Chlumce: "Pokud někteří hráči nechodí na tréninky a nedodržuje se u některých hráčů životospráva před mistrovským zápasem, tak nemůžeme pomýšlet na body."


NÁVŠTĚVA KOLA :
200 diváků sledovalo zápas Kobylice - Libáň.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 9. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 500 fanoušků, průměr na utkání 125, od počátku sezóny tedy celkem 3 815 diváků, celkový průměr na utkání 105)

FK Kopidlno - 770 diváků (průměr na zápas 192 diváků)                                        Kobylice - 650 diváků (průměr 130 diváků na zápas)                                              Lokomotiva HK - 580 diváků (průměr 116 diváků na zápas)                                    Sokol Libáň - 460 diváků (průměr na zápas 115 diváků)                                        FK Chlumec B - 455 diváků (průměr 91 diváků na zápas)                                     SK Hlušice - 380 diváků (průměr na zápas 95 diváků)                                           Malšovice - 270 diváků (průměr 54 diváků na zápas)                                          Předměřice - 250 diváků (průměr 62 diváků na zápas)                                            
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 9. ODEHRANÉM KOLE :
7 - Poutník (Kopidlno), M. Batelka (Hlušice),
5 - Nový (Kobylice), Havlík, Sítař (Libáň), Zvolánek (Lokomotiva),
4 - Jareš, Dušánek (Malšovice), T. Klaban, Machačný (Kopidlno), Mar. Kohout (Hlušice), Havlíček (Kobylice),
3 - Balcar (Libáň), Branský (Chlumec B), Strakatý, Frank, Pekáč (Předměřice), Soumar (Hlušice),
2 - Svěcený, Kyral (Hlušice), Rejha, Brokeš, Valc (Malšovice), Hlavatý (Předměřice), Borovský, Schejbal, A. Hůlka (Lokomotiva), Pečenka, P. Dvořák (Kobylice), Havelka (Kopidlno), Hartman, M. Kučera (Chlumec B), Tu Hai Linh (Libáň),
1 - T. Franc, Papík, Groh, Luňák, Libřický (Malšovice), Zedek, Černovský, Hnát, L. Komárek, Dřímal (Kopidlno), Bezvoda, Šmarda, Voborník (Předměřice), Pav. Průcha, Špaček (Hlušice), Herzog, Klzo (Kobylice), J. Kučera, Bareš, Zeman, Hubený, Beneš (Chlumec B), Rosulek, Svatoň, Vodák, D. Denk, Odehnal, vlastní (Lokomotiva), Mička (Libáň),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina B (VÝSLEDKY

DOLNÍ KALNÁ VYHRÁLA S TRUTNOVEM, ŽACLÉŘ PODLEHLA JIČÍNU

Podkrkonošská detektivka pokračovala, ve skupině B JAKO 1. B třídy není stále zdaleka rozhodnuto, skupina je neuvěřitelně vyrovnaná. Na posledním místě dlí nyní s odstupem nováček z Kunčic nad Labem, který nerad vzpomíná na poslední domácí duel, jenž následně pokračoval v Rudníku. Zcela netradičně se jednou na fotbal šlo v neděli v Jičíně. Po 9. dějství dělí sedmý Trutnov od vedoucího Jičína dva body, více lze těžko dodat.

Sobotní magnet kola se hrál v Dolní Kalné od 16:00. Domácí fotbalisté doslova vstali z mrtvých, dvakrát vyhráli venku a dotáhli se na 11 bodů. Nyní tuto bilanci chtěli potvrdit doma s Trutnovem C, který měl o dva body více. Trenér Vondráček vymýšlel sestavu, která to měla mít proti reprezentantům okresní metropole velmi a velmi těžké.
Prvním hrdinou zápasu se stal Martin Stránský, díky jemu a proměněné penaltě, kterou nařídil rozhodčí Matěj Junek, vedla Kalná ve 24. minutě 1:0. Pak se šťastným odrazem trefil Tomáš Hampl (2:0). Než se 135 diváků rozkoukalo po přestávce, Tomáš Jiřička zvýšil na 3:0. Pak Šimočko křesal naději snížením, ale definitivní hřebík do porážkové trutnovské rakve zatloukl opět Tomáš Hampl v 68. minutě. Výhrou 4:1 dovršila Dolní Kalná sérii tří výher za sebou a z téměř beznadějného postavení se vyhoupla na aktuální třetí příčku.
Tomáš Navrátil: "Soupeř byl vyjma desetiminutovky po snížení na 3:1 zcela neškodný, my jsme naopak několik dalších šancí ještě neproměnili. Svoji střeleckou potenci ukázali hosté i v nastavení, kdy nedali penaltu. Trutnovští bohužel porážku neunesli."

Rudník přišel o výhru v derby v Hostinném v nastaveném čase a doma měl Kunčice, které ho v prvním zápase doslova doma "vypráskaly" v poměru 4:0. Velká motivace pro rudnické fotbalisty, hosté přijeli bez distancovaného Tryzny. Začínalo se v sobotu v 16:00.
Rudník doma exceloval, nakonec vyhrál 7:3 po poločase 4:2 (Víšek 3, Knap 2, Zeman, Čáp - Míč, Krejčík, Kracík), díky této vysoké prohře se Kunčice přikovaly na poslední příčku a jejich ztráta na postupovou příčku narostla na pět bodů. Utkání před 80 přihlížejícími řídil sudí Luboš Stejskal.
Slova Jana Jelínka, kouče hostů: "Výsledek odpovídá naší předvedené hře. Nejlepšího hráče na hřišti Jakuba Víška, který byl rozdílovým hráčem, jsme nedokázali pokrýt. Zápas velmi dobře odřídila trojice rozhodčích."

Třetí sobotní zápas se hrál od 16:00 v Hostinném. Domácí Tatran snad raději hraje venku, doma dokáže ztrácet, to byl komentář před zápasem. Hostinnému se doma "povedlo" ztratit jak v zápase s Dolní Kalnou, tak v utkání s Rudníkem.
K Labi přijely Valdice, které doma v posledním kole dostaly "rychtu" s oslabeným Baníkem Žacléř. Hodně, hodně vyloučených hráčů měl v dosavadním průběhu podzimu hostující Sportovní klub policie.
Jiří Slavík z domácího týmu a Tomáš Repka z Valdic byli jedinými střelci v první půli, po přestávce Tomáš Rejman v 50. minutě poslal do vedení hosty. V 80. minutě Tomáš Repka upravil na 1:3, ve střelecké exhibici Tomášů ještě domácí Valeš upravil v 87. minutě na konečných 2:3. Hostinné kleslo na čtvrté místo a v dalším kole jede opět ven do Kunčic. Utkání řídil Luboš Říha.
Pavel Šmucer, vedoucí Tatranu: "Neproměňování vyložených šancí a slabá střelba znamenaly další domácí ztrátu."

Baník Žacléř jel minule na největší výlet do Valdic na půdu nováčka, kde bez mnoha hráčů sestavy nakonec exceloval. Nyní si ho pozval Jičín B v neděli, domácí stanovili výkop na 10:15. Jičín klesl po minulém kole na 4. místo, měl 12 bodů, soupeř o tři více. Motivace domácích svěřenců trenéra Romana Mikoláška byla poměrně jasná, co na to Horváth a spol.?
Nakonec Baník vezl domů prohru 0:3. Vše začal Jaroslav Řeháček, který nestartoval v sobotu za A-tým, v 16. minutě poslal rezervu Jičína do vedení. Na 2:0 zvýšil v 89. minutě Tomáš Haken z penalty a na konečných 3:0 v 87. minutě Radek Pluhař. Před 85 diváky vedla zápas Monika Hrušková.
Jaroslav Matějka, vedoucí Jičína: "Zápas s minimem brankových příležitostí na obou stranách. V prvním poločase jsme se ujali vedení, které jsme pojistili až v závěrečné desetiminutovce zápasu. Vítězství bylo vydřené a zasloužené."

HVĚZDA KOLA :
Jaroslav Čáp, nestárnoucí gólman Rudníku (ročník narození 1973), vytrhl domácím personální trn z paty a zápas zvládl i přes handicapy v podobě zranění. Prostě - generace z jiného mentálního těsta ...

UDÁLOST KOLA :
Jaroslav Řeháček, jinak opora zadních řad jičínského áčka, se stal úvodním střelcem zápasu Jičín B - Žacléř. V sobotu v sestavě Miroslava Jeníka chyběl a bylo to znát.

VÝROK KOLA :
Pavel Cerman, trenér Rudníku: "Hrdinou utkání nebyl tentokrát žádný střelec, ale Jaroslav Čáp, který se z brankařského důchodu opět nuceně vrátil mezi tři tyče. Naneštěstí se v začátku ještě zranil, takže utkání odchytal na "jedné noze". Odstoupil až v závěru, kdy již hrozilo, že bude chytat pouze vleže."


NÁVŠTĚVA KOLA :
135 fanoušků sledovalo emoční utkání Dolní Kalná - Trutnov C, v kuloárech se hovoří i o tom, že mohli být svědky i k drsnému dialogu hostujícího realizačního týmu s rozhodčím zápasu.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 9. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 420 fanoušků, průměr na utkání 105, od počátku sezóny tedy celkem 4 098 diváků, celkový průměr na utkání 113)

Hostinné - 780 diváků (průměr 195 diváků na zápas)                                           Dolní Kalná - 730 diváků (průměr na zápas 146 diváků)                                       Žacléř - 498 diváků (průměr 124 diváků na zápas)                                              Jičín B - 435 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                               SKP Valdice - 406 diváků (průměr na zápas 101 diváků)                                      Rudník - 362 diváků (průměr na zápas 90 diváků)                                            Kunčice n. L. - 335 diváků (průměr na zápas 83 diváků)                                     Trutnov C - 320 diváků (průměr 80 diváků na zápas)                                                                  

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 9. ODEHRANÉM KOLE :
8 - Jakoubek (Hostinné), Horváth (Žacléř), Míč (Kunčice),
7 - Kodytek (Dolní Kalná),
6 - P. Horáček (Jičín B), Víšek (Rudník),
5 - Rejman (Valdice),

4 - R. Polák (Hostinné), T. Jiřička (Dolní Kalná), Krejčík (Kunčice), Knap (Rudník),
3
- Bartoš, Najman, M. Stránský, (Dolní Kalná), Nálevka, M. Mezsároš (Jičín B), Ondráško (Žacléř), Jeřábek (Kunčice), Chvalina (Trutnov C), Zeman (Rudník), Repka (Valdice),
2 - M. Jeník, Voldán (Jičín B), Tauchman, Hampl (Dolní Kalná), M. Kulda, Zákravský, Řehůřek, Šimočko (Trutnov C), Horešovský (Rudník), Skála (Žacléř), Kalenda, Pitthard (Valdice), Kracík (Hostinné), Kracík (Kunčice n. L.),
1 - Petružálek, Rodr, Brož, L. Horák, Valeš, Slavík, vlastní (Hostinné), D. Ježek, Jar. Jiřička (Dolní Kalná), Kotyk, Ma. Těžký, Mádle, vlastní (Žacléř), Míka, Veg, Janda, Řeháček, T. Haken, Pluhař (Jičín B), Zugar (Valdice), Eftlaiš, Čáp (Rudník), Doubic, Vomočil, Švorc, Rada (Trutnov C),



JAKO 1.B TŘÍDA skupina C (VÝSLEDKY)       

V HRONOVĚ SE HRÁLO DERBY, OHNIŠOV DOMA DOSTAL DEVĚT BRANEK

Skupina C JAKO 1. B třídy má stále svého suveréna, Náchod B ještě neztratil ani bod a o jeho postupu už nejsou pochyby. Na druhém pólu tabulky naopak figurují týmy Police a Ohnišova. Poslední tým tabulky nemá stále ještě ani bod, Police se sedmibodovou ztrátou na postupovou příčku spíše počítá teoretické fotbalové matematické úlohy. Fotbal je nevyzpytatelný, vyčkejme dalších kol.

V sobotu se hrál opět zápas v Ohnišově. Na zdejší hřiště přijel Náchod B a upřímně řečeno, byli jsme zvědavi, jak tento duel vlastně bude probíhat. Naposledy Ohnišov prohrál s Hronovem 0:7 a slova hostujícího trenéra Samka byla hodně syrová. Takže jsme věřili, že se domácí hráči sejdou a zmotivují.
Více bylo jasno 105 minut po šestnácté hodině. Rozhodčí Jakub Ludvík uznal hostům z Náchoda devět branek, domácím ani jednu. Čtyři branky náchodských fotbalistů dal Plšek, po dvou Vaněček a Poláček, jednou se trefil Kromholz. Diváků přišla opět jen hrstka.
Asistent trenéra Náchoda Berger prohlásil: "V dnešním zápase dostali příležitost hráči širšího kádru a taky kluci z dorostu, takže toto utkání jakžtakž splnilo svůj účel."

Béčko Dvora bylo druhé a mělo 15 bodů. Stejný počet měl i jeho soupeř, Spartak Opočno. Hrálo se v sobotu od 16:00, doma se dvorští borci scházejí a byli favoritem. Opočno hřála výhra se Smiřicemi 4:0, nicméně všichni hráči a trenér Jánský věděli o triu pronásledovatelů.
Domácí se před 100 diváky opravdu sešli ve velmi silné sestavě a exjičínský Michal Voldán měl opět v 1. B třídě střelecký den, trefil se třikrát. Dva góly přidal Viktor Marks a výsldkem byla výhra 5:0, která rezervu Dvora posunula na druhé místo. Zápas řídil rozhodčí Lukáš Linhart.
Čeněk Celler, trenér Dvora: "Velmi dobrý výkon v prvním poločase, ale zahrát si za stavu 4:0 musí všichni. Hra ve druhé půli jen zdánlivě připomínala fotbal."

Smiřice bez Filipa Korenčíka neměly jednoduchou úlohu, doma v sobotu přivítaly nováčka Velké Poříčí. Oba týmy získaly před zápasem doposud 12 bodů, Poříčí se rozehrálo a řekli jsme, že bylo i favoritem tohoto velmi důležitého duelu. Začínalo se v 16:00, věřili jsme, že výkon domácích i dalších aktérů zápasu přiměje vedoucího Václava Tarantíka ke komentáři. Minule v Opočně příliš nic komentovat nechtěl.
V první části zápasu se trefil jen hostující Dobýval ve 43. minutě, jeho spoluhráč Jakub Novák zvýšil v 74. minutě na 0:2. David Bureš křesal naději v 82. minutě, ale opět Dobýval o minutu později zřejmě rozhodl (1:3). Smiřicím se podařilo korigovat dvě minuty před koncem Melichárkem. Před 70 diváky řídil zápas Jaromír Styblík.
Václav Tarantík, vedoucí Smiřic: "Ve vyrovnaném utkání vstřelili hosté o jednu branku více a to v tomto důležitém střetnutí rozhodlo."

Hronov - Police, derby se hrálo v neděli. 300 diváků vidělo první zápas v Polici a hosté zde vyhráli 2:1, načež si polický předseda Karel Klimeš v komentáři hodně ulevil. Nyní to pro jeho fotbalisty byl jeden z posledních odrazových můstků, pokud by vyhrál domácí Hronov, bude posledních pět kol pro současné hosty už spíše pouze bojem o jarní bodový zisk do skupiny o udržení. Zápas měl náboj a derby, jak víme, nemají nikdy favorita. Výkop byl stanoven na 16:00.
Dvě branky utkání padly v rozmezí dvou minut, v 34. minutě skóroval domácí Tichý, o minutu později ho napodobil polický Jandík. Výsledek 1:1 zůstal až do 90. minuty, týmy si to rozdaly v penaltovém rozstřelu a Police vykřesala jiskru naděje v podobě výhry 4:3. Před 122 diváky řídil duel Lukáš Janata pod dohledem delegáta Jiřího Jiříka.

HVĚZDA KOLA :
Michal Voldán (Dvůr Králové B) - kanonýr, který přišel do Dvora Králové jako střelecká opora Jičína na hostování, pomáhá i v 1. B třídě béčku - tři góly v zápase s Opočnem jsou toho důkazem."

UDÁLOST KOLA :
V jednom z rozdílových zápasů podlehly doma Smiřice Velkému Poříčí 2:3 a klesly až na šesté místo. Náprava stavu bude v příštím kole velmi těžká, soupeřem bude Náchod B.

VÝROK KOLA :
Karel Klimeš, předseda Police nad Metují, prohlásil sympaticky něco, co ve fotbale slyšíme jen málokdy: "Vyrovnané utkání, ve kterém fotbalovosti moc nebylo, nemuselo skončit remízou, poněvadž pár minutek před koncem k nám byl rozhodčí benevolentní a odpustil nám pokutový kop."


NÁVŠTĚVA KOLA :
V Hronově sledovala derby návštěva 122 fanoušků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 9. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo pouhých 302 fanoušků, průměr na utkání 75, od počátku sezóny tedy celkem 3 183 diváků, celkový průměr na utkání 88)

Velké Poříčí - 660 diváků (průměr 165 diváků na zápas)                                         Police n. M. - 443 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                         SK Smiřice - 435 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                            Dvůr Králové B - 402 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                      FK Náchod B - 400 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                       AFK Hronov - 386 diváků (průměr na zápas 77 diváků)                                           Opočno - 325 diváků (průměr na zápas 81 diváků)                                                Ohnišov - 135 diváků (průměr 27 diváků na zápas)                                       

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 9. ODEHRANÉM KOLE :
17 - Plšek (Náchod B),
10 - Vaněček (Náchod B),
8 - J. Vaníček (Dvůr Králové B), 
7 - L. Jelen (Opočno), Poláček (Náchod B), Voldán (Dvůr Králové B),
6 - M. Otradovský (Dvůr Králové B), J. Koutník (Smiřice), Šťavík (Hronov),
5 - Korenčík, Bednář (Smiřice), T. Přibyl (Opočno),
4 - V. Hák, Marks (Dvůr Králové B), Klapkovský, Jandík (Police), Vlček (Náchod B), Dobýval (Velké Poříčí), Tichý (Hronov),
3 - D. Brzek (Ohnišov), Mi. Vít, Zelený, Novák (Velké Poříčí), Reichl (Opočno), Vágner (Dvůr Králové B),
2 - vlastní (Náchod B), Samler, Rejl, Teuber (Dvůr Králové B), Pataki, vlastní (Police n. M.), Hanzl, Kuneš (Velké Poříčí), Neuschl, Hofman (Hronov), Pfeifer, Vondřejc, vlastní (Opočno), Matějček,Škarytka, Melichárek (Smiřice), Krpata (Ohnišov),
1 - Král, Říha, Akpem, Gidion, Pípek, Kromholz (Náchod B), Stříbrný, Kaněra, Flaška, Závada, Hubka (Velké Poříčí), Ponikelský, Fof, Čížek, Raszka, Duong Ming Tung, Bureš (Smiřice), Pek, Phan Mang Tuong, Danihel, Ansorge, Novák, Vít (Hronov), Jákl, Řežábek (Dvůr Králové B), Štětina, Kováč, Martínek (Ohnišov), Jasiok, Hauk, Tauc, Sivak (Police), Škrabal, Školník (Opočno),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina D (VÝSLEDKY)       

ČERNÍKOVICE SE DVĚMA VLASTŇÁKY, VE ZDELOVĚ REMÍZOVÉ DERBY

Pokud bychom "rychnovskou" skupinu komentovali v cyklistickém duchu, peleton se roztrhl na čtyři části. Ve žlutém trikotu jedou hodně suverénní Černíkovice, za nimi stíhá tandem Solnice-Doudleby. Albrechtice se Zdelovem bojují o to, zda budou mít ve finiši šanci, zadek peletonu se obává sběrného vozu a čeká na dobré rady a nějaký ten povolený doping.

V jediném sobotním zápase viděli diváci ve Zdelově velké derby s Lípou. Hosté uhráli dobrý výsledek v Solnici a nemají už co ztratit, ale víme, že získané tři body jsou přínosem v hodnotě 1,5 pro jarní tabulku. Domácí Zdelov bojoval určitě ze všech sil o výhru, na dálku totiž absolvuje souboj s Albrechticemi. Počasí bylo dobré, na bramboráky téměř akorát. Takže - kolik přijde fanoušků, zněla otázka?
Přišlo jich 145, v každém z poločasů viděli dvě branky, po jedné na každé straně. Jan Novotný v 25. minutě dal úvodní gól Zdelova, v 33. minutě srovnal Mondík. Pavel Mráz hned po přestávce upravil na 2:1 pro Zdelov, radost svěřencům trenéra Miloše Zemana vzal opět Radek Mondík, který v 66. minutě srovnal na konečných 2:2. Zdelov nakonec bral dva body za penaltový rozstřel (4:2), utkání vedl s píšťalkou Tomáš Bouz.
Miloš Zeman, trenér Zdelova: "Dnes to byl infarktový zápas s dobrým koncem pro nás. Dvakrát jsme vedli, ale i díky tomu, že Lípa neproměnila dost vyložených šancí. V 57. minutě jsme po fatální hrubce přišli o dobře chytajícího Beránka, který svým zákrokem přerušil sólo Bílka. Do branky šel tak hráč z pole Neubecker, který se stal nakonec i hrdinou utkání."

V neděli se hrála tři střetnutí a na první se zvalo do Borohrádku, kam přijel nováček ze Solnice, který si zatím počíná hodně zkušeně. Trenér Martin Kadavý poskytl v tomto týdnu rozhovor týdeníku Fotbal v kraji, kde přiblížil tajemství letošního úspěchu solnické kopané. Borohrádek hrál bez Udržala, k dispozici už byli gólmani vyloučení před 14 dny. Rozhodčí Lukáš Kubálek zahájil zápas v 16:00.
V 22. minutě zahájil střeleckou bilanci utkání hostující Miloš Gajda (0:1), v 36. minutě srovnal Martin Barták (1:1). Před 150 fanoušky rozhodl zápas solnický Radek Hartman v 59. minutě.
Radek Sazima glosoval zápas takto: "I přes prohru musím pochválit celý tým. Dnes k nám přijel fotbalově nejlepší tým naší skupiny. V utkání jsme nebyli horší, dovolím si říci, že vyhrál šťastnější. Penalta byla velmi přísná, přesto musím jinak rozhodčí pochválit."

Albrechtice nastoupily v neděli v roli favorita proti béčku Kostelce. Mladý tým hostů jel do útulného albrechtického stánku s čistou hlavou a mohl jedině mile překvapit. Rostislav Kchop musel tým ladit, jinak se domácí příprava ani nedala nazvat, zvláště po posledních výsledcích před svými diváky. Začátek byl plánován na 16:00.
Pod taktovkou sudího Michala Říhy sledovalo střetnutí 180 fanoušků. V 17. minutě poslal Albrechtice do vedení Velíšek a David Hořínek pojistil vedení druhým gólem už v 22. minutě. Stav se poté již do 90. minuty nezměnil a Albrechtice zahájily cestu za vysněným postupem.
Slova trenéra Albrechtic Rostislava Kchopa: "Utkání jsme rozhodli v prvním poločase, oba góly padly po rozehrání standardní situace. Ve druhé půli jsme měli dvě tyčky, jinak to fotbal asi moc ke koukání nebyl, ale body jsou body a hlavně zas tak jednoduché utkání proti mladému, bojovnému týmu Kostelce, který se neustále snažil kombinovat po zemi, to nebylo."

Fotbal ze špičky skupiny se hrál v Černíkovicích, kam přijely Doudleby. Domácí měli skvělých 22 bodů, Velešov o šest méně. Hráli jsme si trochu s čísly před zápasem - pokud by Doudleby prohrály, Zdelov i Albrechtice naopak zvítězily - no, už by to zase bylo o něčem jiném. Bylo o co hrát ... V Černíkovicích se 125 diváků ponořilo do fotbalu od 16:00.
V 3. minutě zastoupil střelce Velešova domácí Roman Pajor, který si dal vlastní gól (0:1). Napravoval Martin Stodůlka, v 9. minutě bylo vyrovnáno (1:1). V 77. minutě se do vlastní sítě trefil černíkovický kapitán Martin Seibert a rozhodl o výhře Doudleb 1:2. Tuto "střeleckou potenci" domácích fotbalistů sledovala s píšťalkou rozhodčí Blažena Kánská.
Josef Cejpek, trenér domácích: "V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal. Ve druhém poločase jsme přestali hrát a soupeř si za svoji aktivní hru zaslouženě odváží 3 body i přesto, že všechny góly dali domácí hráči."

HVĚZDA KOLA :
Michael Neubecker (Zdelov) - po červené kartě pro gólmana Lukáše Beránka šel v 57. minutě jako hráč z pole do branky, chytil penaltu v zápase, poté další v rozstřelu a navíc svoji proměnil. Hodně brankářů by dalo mnohé za podobnou bilanci ...


UDÁLOST KOLA :

Černíkovice hostily Doudleby a stihly soupeři "pomoci" k výhře dvěma vlastními góly. Doudleby bodově utekly Albrechticím i Zdelovu.


VÝROK KOLA :
Libor Beran, vedoucí Lípy nad Orlicí, po zápase ve Zdelově: "Výsledková mizérie pokračuje. V poli to až zas tak špatné nebylo, ale co se týče proměňování šancí, tak to je katastrofa. Co s tím do budoucna? Buď provést změny v realizačním týmu nebo v mančaftu. Já bych udělal obojí."

NÁVŠTĚVA KOLA :
180 přihlížejících bylo přítomno na zápase Albrechtic nad Orlicí s béčkem Kostelce.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 9. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 600 fanoušků, průměr na utkání 150, od počátku sezóny tedy celkem 4 949 diváků, celkový průměr na utkání 137)

Černíkovice - 975 diváků (průměr na zápas 195 diváků)                                         Albrechtice n. O. - 800 diváků (průměr 160 diváků na zápas)                                  Borohrádek - 751 diváků (průměr 150 diváků na zápas)                                         Lípa n. O. - 590 diváků (průměr na zápas 147 diváků)                                       Zdelov - 485 diváků (průměr 121 diváků na zápas)                                                Doudleby n. O.- 438 diváků (průměr 109 diváků na zápas)                               Solnice - 415 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                        Kostelec B - 280 diváků (průměr na zápas 70 diváků)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 9. ODEHRANÉM KOLE :

10 - D. Hanuš (Černíkovice),
9 - Ma. Kráčmer (Doudleby), Hořínek (Albrechtice),
8 - Zaňka (Solnice),
5 - Pinkas (Albrechtice),
3 - Schod, Hovorka (Solnice), Sršeň, Velíšek (Albrechtice), Weisser (Zdelov), Kopsa (Doudleby),
2 - Řehák, Duha (Albrechtice), Vašata, Grim, Mondík (Lípa), Rýznar, Kadavý, T. Kubec (Solnice), Moravec, T. Sazima, Vojnar (Borohrádek), Dostálek, Sehnal, Novotný, Mráz (Zdelov), J. Hanuš, Stieber, Stodůlka (Černíkovice), vlastní (Doudleby),
1 - Plachetka, Dudek, Lyer, Hudousek, Kudláček, Kotyza, T. Mazura (Doudleby), Handa, Kučera, Mňuk, Vrba (Černíkovice), P. Matějus, Staněk, Lochman, R. Sazima, Duda, Barták (Borohrádek),
Csontos, Šklíba, Jaroš (Albrechtice), Kozel, Křehký, J. Šrámek, Rada, vlastní (Kostelec B), Camara Morlaye, Drašnar, Mertlík, Gajda, Hartman (Solnice), R. Zeman, Nedvídek, Neubecker, Dvořák, Komárek (Zdelov), Brzokoupil, Síkora, Bílek (Lípa),

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 4.10.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace