Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Kobylice zdolaly Malšovice, ve Valdicích 12 žlutých karet a jedna červená, ve Smiřicích se zrodil výsledek 13:0, fotbalové drama v Solnici


Datum akce: 30.11.-0001

 

 

 

O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti JAKO - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Do jarních skupin si týmy zajišťují jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu. 


I v letošním ročníku se bude odehrávat penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc

 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina A (VÝSLEDKY)          

KOBYLICE S MALŠOVICEMI VÍTĚZNĚ O ČELO, KOPIDLNO ZDOLALO HLUŠICE

Skupina A JAKO 1. B třídy coby nejvyrovnanější skupina opět nabízela řadu dramat.
V 6. podzimním kole se opět rozhodovalo o tom, zda bodové odstupy zůstanou nadále v adrenalinové rovině.

V sobotu se Slavoj Předměřice (před zápasem 5 bodů) měl pokusit předstihnout pátou Libáň (před zápasem 7 bodů). Hrálo se od 17:00, hosté spoléhali na střelecké duo Havlík - Sítař, domácí také na internacionály. Prognóza byla velmi těžká, hosté jsou obvykle venku velmi nebezpeční.
Slepené góly rozhodly nakonec tento duel, první z nich dal v 28. minutě Strakatý, druhý o minutu později Frank. V 55. minutě snížil Balcar, ale na konečném stavu 2:1 se nakonec nic nezměnilo. Před 70 diváky řídil utkání zkušený Václav Hlavsa.
"Ubojované, ale zasloužené vítězství", glosoval zápas domácí vedoucí Martin Pšenička.

Duel Lokomotivy (před tímto zápasem 7 bodů) s béčkem Chlumce (před tímto zápasem 5 bodů) měl být hodně důležitý pro vývoj v dalších kolech, v druhé polovině soutěže má totiž chlumecký tým výhodu více zápasů doma. Sobotní zápas začínal v 17:00.
Po bezbrankovém poločase Lokomotiva udeřila, v 54. minutě přesně cílil Jalub Schejbal, v 78. minutě Marek Zvolánek. Před 100 příznivci fotbalu, kteří byli spokojeni s výhrou domácích 2:0, pískal zápas Vít Zlámal, delegátem zápasu byl ligový František Hubička. "Naše výkony jsou jako den a noc, ale dnes jsme hráli výborně a proměňovali jsme i šance a tak zaslouženě vyhráli", řekl šéf týmu Michal Sobotka.

Kobylice po výhře nad Předměřicemi toužily po dalším skalpu týmu z krajské metropole, na zdejší plac se přijely podívat Malšovice. Ty by v minulém kole podle slov svého trenéra Kruckého neprohrály ani v sedmi, takže jsme se zájmem sledovali, jak si povedou v této obci. Hrálo se v sobotu od 17:00.
Domácím se nakonec zápas povedl, vyhráli 2:0 (16. Pečenka, 82. Klzo), utkání sledovalo 150 diváků, řídil ho Michal Mlynář, který musel vytáhnout pouhé dvě ŽK.
Josef Karabinoš: "Dnešní zápas nepřinesl mnoho fotbalových momentů. Hosté hrozili pouze ze standardek a my jsme z ojedinělé akce skórovali. Vzhledem k tomu, že máme velikou marodku, chci hráčům poděkovat za poctivě odmakané vítězství."

Jediné nedělní utkání vidělo Kopidlno, domácí borci hostili od 17:00 doposud neporažené Hlušice. Ty předtím čtyřikrát remizovaly (!!) a pouze jednou vyhrály penaltový rozstřel. Náš tip byl, že jejich neporazitelnost potrvá. Co na to trenér Havelka a jeho družina?
Odpověď - Kopidlno vyhrálo v dramatickém utkání (ŽK 1:5) 4:3 (Machačný, Hnát, T. Klaban, Poutník - Ma. Kohout, M. Batelka PK, Soumar), zápas se hrál před vynikající návštěvou 300 diváků za řízení sudího Michala Říhy. A jak zápas komentoval kopidlenský kouč Havelka: "Remízový soupeř budil respekt, ale na své půdě body ztrácet nehodláme. Musím přiznat, že hosté začali dobře, v pohybu a důrazu nás předčili a dostali se do dvoubrankového vedení. Kapitán týmu těsně před poločasem snížil na rozdíl branky a to bylo důležité. Hrát do 11 bránících hráčů nebylo jednoduché, ale bylo vidět, že sílu máme. Třetí branka v naší síti byla hrozivá, ale stále bylo dost času. V závěru utkání jsme již byli pohyblivější my a dokonali jsme obrat. Stálo to hodně sil, ale vítězství je zasloužené."

HVĚZDA KOLA :
Marian Kohout (Hlušice) - 37-letý plejer Čechie dal opět a poněkolikáté důležitou branku, ale jeho tým k výhře nedokráčel.

UDÁLOST KOLA :
Hlušice vedly v Kopidlně dvakrát dvoubrankovým rozdílem a přesto neodvezly ani bod, že by lepší kondice hráčů domácího Kopidlna?

VÝROK KOLA :
Josef Karabinoš, trenér Kobylic: "Vzhledem k tomu, že máme velikou marodku, chci hráčům poděkovat za poctivě odmakané vítězství."


NÁVŠTĚVA KOLA :
300 diváků podle zápisu rozhodčího Michala Říhy sledovalo zápas Kopidlno - Hlušice.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 620 fanoušků, průměr na utkání 155, od počátku sezóny tedy celkem 2 500 diváků, celkový průměr na utkání 104)

FK Kopidlno - 770 diváků (průměr na zápas 192 diváků)                                        Lokomotiva HK - 440 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                    Kobylice - 450 diváků (průměr 112 diváků na zápas)                                              FK Chlumec B - 200 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                     SK Hlušice - 180 diváků (průměr na zápas 90 diváků)                                       Malšovice - 180 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                          Předměřice - 180 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                         Sokol Libáň - 100 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                                       

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6. ODEHRANÉM KOLE :
6 - Poutník (Kopidlno),
5 - Nový (Kobylice),
4 - Havlík, Sítař (Libáň), Dušánek (Malšovice), T. Klaban (Kopidlno), M. Batelka, Mar. Kohout (Hlušice),
3 - Havlíček (Kobylice), Machačný (Kopidlno), Jareš (Malšovice), Balcar (Libáň), Zvolánek (Lokomotiva),
2 - Svěcený, Soumar (Hlušice), Rejha (Malšovice), Branský (Chlumec B), Frank, Strakatý (Předměřice),
1 - T. Franc, Papík, Groh, Luňák, Brokeš, Valc (Malšovice), Zedek, Černovský, Hnát (Kopidlno), Bezvoda, Pekáč, Šmarda (Předměřice), Pav. Průcha (Hlušice), Herzog, P. Dvořák, Pečenka, Klzo (Kobylice), J. Kučera, M. Kučera, Bareš, Zeman, Hubený (Chlumec B), Borovský, Rosulek, Svatoň, Schejbal, vlastní (Lokomotiva), Tu Hai Linh, Mička (Libáň),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina B (VÝSLEDKY

VEDOUCÍ HOSTINNÉ PODLEHLO V JIČÍNĚ, DERBY V KALNÉ PRO RUDNÍK

Skupina B JAKO 1. B třídy držela stále tradiční hrací schéma, sobotu, nicméně jedno utkání začínalo již od 13:00. Magnetem kola byl vyhlášen zápas Jičín B - Hostinné, který se nakonec odehrál na přírodní trávě.

V Jičíně byla tedy hlášena místní umělka, nicméně nakonec na travnatém povrchu přivítalo krátce po polednií béčko Jičína (doposud 12 bodů) druhé Hostinné (doposud 9 bodů). Favoritem byli domácí hráči, kteří nakonec výhrou 4:2 udělali pěkný skok dopředu. Jak se rodilo toto skóre?
V rámci festivalu "Jičín - město pohádky" zažili jičínští fotbalisté svoji fotbalovou pohádku v prvním poločase, který vyhráli 4:0 (3. P. Horáček, 17. M. Mezsároš, 21. P. Horáček, 30. Veg). Teprve v 47. minutě snížil Jakoubek a jeho spoluhráč Luboš Horák v 60. minutě upravil na konečných 4:2. Před 40 diváky vedl zápas s píšťalkou Ladislav Špaček.
Slova Jaroslava Matějky, vedoucí domácí rezervy: "Dnes nám vyšel první poločas, kdy jsme z 6 brankových příležitostí čtyři dokázali zásluhou vysoké efektivity proměnit. Ve druhém poločase hru ovládl soupeř, za což byl odměněn 2 góly. Nám se už střelecky nedařilo, i když další velké šance jsme si vytvořili."

Baník Žacléř dělily od Kunčic dva body. Tyto týmy se prakticky dlouho nestřetly a příliš se neznají. Domácí hráli bez potrestaného Jana Bašeho. Začínalo se v sobotu v 17:00.
Po tomto utkání má Žacléř náskok na svého soupeře již 5 bodů, zasloužila se o to jasná výhra 4:0 (Horváth, Skála, Ondráško, Matěj Těžký), byť o poločase byl stav ještě 0:0. Vysokou porážku hostů vidělo 80 diváků, hrálo se pod taktovkou Martina Vitvara.
Vlastimil Honek: "Utkání bylo více bojovné než pohledné. Neproměnili jsme obrovské množství šancí a pak nás zachránil gólman Volhejn bravurně zlikvidovaným trestným kopem. V závěru jsme soupeře udolali, ale rozhodnuto mělo být dříve."

SKP Valdice měl za sebou dva zápasy, po nichž se jejich konto rozmnožilo na 6 bodů. V tomto kole hostil céčko Trutnova a případné vítězství by bylo pro Kalendu a spol. hodně zajímavým počinkem. I zde se hrálo v 17:00.
Nestalo se - utkání skončilo remízou 1:1 (61. Kalenda - 6. Řehůřek), na penalty vyhrál Trutnov 6:7. Ale - sudí David Frič dal šest ŽK domácím, z toho pět ve druhé půli, a šest ŽK hostům. To není obvyklá bilance, navíc v 61. minutě šel předčasně do sprch valdický Sedlák za hodně nevybíravý výraz vůči arbitru utkání. Karetní partii vidělo 80 diváků.
Slova trenéra hostů Marcela Kalhouse: "Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, dali jsme brzy branku a měli možnost kopat pokutový kop za faul na Jankoviče. Bohužel Kulda neproměnil. A protože jsme nevyužili ani další šance, tak nás soupeř ve druhé půli potrestal. Přesto, že měl o hráče méně, vyrovnal. V penaltové loterii jsme uspěli a brali bod navíc. Upřímně - za výkon ve druhé půli jsme si ani bodovat nezasloužili."

Osmé místo, to bylo před tímto kolem aktuální umístění Dolní Kalné, domácí porážka s Valdicemi byla takto fatální. Co tedy zbývalo - porazit v derby Rudník, který se v posledních kolech zlepšoval. Začínalo se v 17:00, na zápas bylo zvědavo 175 diváků.
Dolní Kalná zůstane ve skupině poslední, o tom rozhodly dva góly Pavla Knapa z družstva hostů, první dal v 8. minutě, druhý v 54. minutě z penalty. Tu nařídil rozhodčí Jaromír Styblík, který uděloval v zápase čtyři ŽK. Pro Rudník znamenala výhra 2:0 posun na čtvrtou příčku.
Komentář Tomáše Navrátila: "Hosté byli po celé utkání po všech stránkách lepším týmem a naprosto zaslouženě zvítězili. Nám chyběli čtyři klíčoví hráči základní sestavy, to ale není výmluva, ale holý fakt, který ovlivnil naši fotbalovou kvalitu. Výsledek neodpovídá dění na hřišti, neboť skóre mohlo být pro hosty ještě mnohem příznivější. My jsme za celé utkání golmana hostí v podstatě neohrozili. Paradoxně diváci ale odcházeli spokojeni, neboť většina byla z tábora hostí a nebo neutrálních .... "

HVĚZDA KOLA :
Pavel Knap (Rudník) - jeho dvě branky v Dolní Kalné, to byly hodně důležité žolíky nejen pro toto střetnutí.

UDÁLOST KOLA :
Dvanáct žlutých karet a jedna červená - to je bilance zápasu Valdice - Trutnov C. Hodně velký mariáš ...

VÝROK KOLA :
Ondřej Pitthard, sekretář Valdic: "I přes nepříliš kvalitní výkon rozhodčího jsme se oslabili jen díky své nedisciplinovanosti, která nás stála možný tříbodový zisk."


NÁVŠTĚVA KOLA :
175 diváků přišlo na zápas v Dolní Kalné, podle domácího komentáře však byli buď od hostů nebo neutrální. Přesto pěkná a vítaná návštěva ...

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 375 fanoušků, průměr na utkání 93, od počátku sezóny tedy celkem 2 773 diváků, celkový průměr na utkání 115)

Dolní Kalná - 595 diváků (průměr na zápas 148 diváků)                                       Žacléř - 498 diváků (průměr 124 diváků na zápas)                                              Hostinné - 375 diváků (průměr 187 diváků na zápas)                                           SKP Valdice - 356 diváků (průměr na zápas 118 diváků)                                      Jičín B - 350 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                               Trutnov C - 180 diváků (průměr 90 diváků na zápas)                                        Rudník - 162 diváků (průměr na zápas 81 diváků)                                                
Kunčice n. L. - 145 diváků (průměr na zápas 73 diváků)                                             

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6. ODEHRANÉM KOLE :
6 - P. Horáček (Jičín B), Jakoubek (Hostinné),
5 - Míč (Kunčice), Horváth (Žacléř),
4 - R. Polák (Hostinné), Rejman (Valdice), 
3
- Kodytek, T. Jiřička (Dolní Kalná), Nálevka, M. Mezsároš (Jičín B),  
2 - M. Jeník, Voldán (Jičín B), Jeřábek, Krejčík (Kunčice), Bartoš, M. Stránský (Dolní Kalná), M. Kulda, Zákravský (Trutnov C), Víšek, Horešovský, Knap (Rudník), Skála, Ondráško (Žacléř), Kalenda (Valdice),
1 - Petružálek, Rodr, Brož, Kracík, L. Horák vlastní (Hostinné), Najman, D. Ježek, Tauchman (Dolní Kalná), Kracík (Kunčice n. L.), Kotyk, Ma. Těžký, vlastní (Žacléř), Míka, Veg (Jičín B), Pitthard (Valdice), Eftlaiš (Rudník), Doubic, Vomočil, Chvalina, Švorc, Rada, Řehůřek (Trutnov C),



JAKO 1.B TŘÍDA skupina C (VÝSLEDKY)       

DERBY PRO VELKÉ POŘÍČÍ, DEBAKL HRONOVA, NÁCHOD B STÁLE SUVERÉNNÍ

Skupina C JAKO 1. B třídy měla opět standardní schéma, dvakrát v sobotu a dvakrát v neděli. I v této skupině byla hlášena umělka.

Na umělou trávu byl hlášen sobotní duel rezervy Náchoda s Opočnem. Domácí nováček procházel doposud soutěží jako nůž máslem, pět utkání - 15 bodů. Domnívali jsme se, že ani Opočno domácí nezastaví, byť střelecká forma Lukáše Jelena varovala.
Prognóza byla správná, v poločase vedli náchodští 2:0, konečný stav zněl 4:0. Střelcem zápasu byl třígólový Plšek, jedním gólem mu sekundoval Poláček. Na náchodské mladé pušky bylo zvědavo 100 fanoušků, zápas řídil Matěj Junek.
Slova z domácí kabiny od asistenta trenéra Bergera: "Chvílemi nám vázla kombinace a chyběl nám větší klid v koncovce, ale za přístup k utkání a bojovnost kluky dnes musím pochválit. Nyní se musíme poctivě připravit na derby v Hronově, kde půdobí bývalý náchodský hráč a trenér a můj nedávný parťák z provodovské lavičky Zdenda Samko, takže budeme mít zvýšenou motivaci."

Velkým favoritem proti Ohnišovu byly v sobotu Smiřice, ale tato úloha může být někdy velmi ošidná. Určitě bude záležet na tom, jaká sestava do Smiřic z Ohnišova přijede, to byla slova před zápasem.
Tým hostů přijel v 11 hráčích, ale odpor domácím nekladl. Asi dlouho se ve Smiřicích nepamatuje, kdy zde domácí vyhráli 13:0. Stalo se tentokrát, v poločase vedly Smiřice již 5:0. Čtyři branky dal Korenčík, po třech Bednář a Koutník, po jedné Matějček, Škarytka a Duong Minh Tung. Před 110 diváky řídil tento gólostroj Luboš Stejskal.

Hezké derby čekalo v neděli Velké Poříčí (6 bodů), které přivítalo Polici nad Metují (3 body). Bodové zisky obou soupeřů říkaly hodně o náboji tohoto zápasu. Výkony hostů zatím nejsou příliš přesvědčivé, mírným favoritem byli domácí. Hrálo se od 17:00.
Roli favorita domácí zvládli, vyhráli 4:2 (Dobýval, Flaška, Zelený, Novák - Jandík, Jasiok) po poločase 2:1. Zápas sledovalo 200 příznivců fotbalu a pískal ho Luboš Říha s bilancí pouhé tři ŽK.
Karel Klimeš, předseda Police: "Fotbal je hra o chybách. My jich udělali víc, domácí nás potrestali a slaví tři body."

Béčko Dvora přivítalo v neděli od 17:00 Hronov. Cellerovi svěřenci byli favority, personální složení týmu určitě vedení týmu nenechalo náhodě, počet hráčů šokoval i trenéra.
Výsledek tomu odpovídal - Dvůr zvítězil před 90 diváky 8:0 po poločase 6:0 (!!!). A teď tři střelci - čtyři góly dal gólman áčka Jakub Vaníček, po dvou Martin Otradovský a Michal Voldán. Zápas řídil Miloš Skřivánek.

HVĚZDA KOLA :
Jakub Vaníček (Dvůr Králové B) - pokud dá brankář v zápase čtyři branky, tedy brankář na hrotu útoku, určitě to je velmi velký důvod pro ocenění a zaznamenání.

UDÁLOST KOLA :
Výsledek 13:0 známe spíše z mládežnických soutěží, ale zrodil se již i 1. B třídě - toto skóre sledovali na vlastní oči diváci ve Smiřicích.

VÝROK KOLA :
Čeněk Celler, kouč béčka Dvora: "Pohled na lavičku, kde bylo pět náhradníků, mě přímo šokoval - při srovnání s počtem náhradníků minulých utkání. Střelecká potence zkušených hráčů a především Kuby Vaníčka rozhodla toto utkání."


NÁVŠTĚVA KOLA :
200 fanoušků vidělo derby Velké Poříčí - Police nad Metují.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 500 fanoušků, průměr na utkání 125, od počátku sezóny tedy celkem 2 336 diváků, celkový průměr na utkání 97)

Velké Poříčí - 660 diváků (průměr 165 diváků na zápas)                                         Police n. M. - 333 diváků (průměr 161 diváků na zápas)                                         SK Smiřice - 365 diváků (průměr 91 diváků na zápas)                                            Dvůr Králové B - 302 diváků (průměr na zápas 75 diváků)                                      FK Náchod B - 230 diváků (průměr na zápas 76 diváků)                                       Opočno - 195 diváků (průměr na zápas 97 diváků)                                                AFK Hronov - 186 diváků (průměr na zápas 62 diváků)                                           Ohnišov - 65 diváků (průměr 32 diváků na zápas)                                       

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6. ODEHRANÉM KOLE :
12 - Plšek (Náchod B)
8 - J. vaníček (Dvůr Králové B),
7 - Vaněček (Náchod B), L. Jelen (Opočno),
5 - Poláček (Náchod B), Korenčík, Bednář (Smiřice),
4 - J. Koutník (Smiřice), Voldán (Dvůr Králové B),
3 - D. Brzek (Ohnišov), Vlček (Náchod B), Mi. Vít, Zelený (Velké Poříčí), Reichl (Opočno), Klapkovský (Police),
2 - vlastní (Náchod B), Samler, Rejl, Marks, M. Otradovský (Dvůr Králové B), Jandík, vlastní (Police n. M.), Hanzl, Novák, Dobýval (Velké Poříčí), Tichý, Neuschl, Šťavík (Hronov), Pfeifer, T. Přibyl vlastní (Opočno), Matějček,Škarytka (Smiřice),
1 - Král, Říha (Náchod B), Stříbrný, Kaněra, Kuneš, Flaška (Velké Poříčí), Melichárek, Ponikelský, Fof, Čížek, Raszka, Duong Ming Tung (Smiřice), Pek, Phan Mang Tuong, Danihel, Ansorge, Hofman (Hronov), V. Hák (Dvůr Králové B), Krpata, Štětina, Kováč (Ohnišov), Jasiok, Pataki, Hauk, Tauc (Police), Vondřejc, Škrabal (Opočno),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina D (VÝSLEDKY)       

V ČERNÍKOVICÍCH DERBY V NEDĚLI, SOLNICE PORAZILA VELEŠOV

"Rychnovská" skupina měla po 5. kole v čele Černíkovice, na konci béčko Kostelce. Rozdíl mezi prvním a osmým místem činil před tímto kolem již deset bodů.

V prvním sobotním duelu byl k vidění velmi zajímavý zápas - Solnice hostila Doudleby. Tip na výsledek zápasu zněl - remíza a penaltový rozstřel pro hosty. Čekalo se rovněž, jak domácí uhlídají kanonýra Matěje Kráčmera. Začátek byl stanoven na 17:00.
Domácí Solnice měla raketový nástup a už v 20. minutě vedla 3:0 (Zaňka 2, T. Kubec). Poté domácí v 28. minutě neuhlídali Matěje Kráčmera a bylo to 3:1, tento stav vydržel do poločasu. V 64. minutě snížil Kopsa na 3:2 a na drama bylo zaděláno.
Odmítl ho solnický Tomáš Drašnar, v 78. minutě to bylo jeho zásluhou 4:2. Za šest minut Matěj Kráčmer opět Doudleby dotáhl na 4:3, o všem však rozhodl v 89. minutě Hovorka. Výsledek 5:3 sledovalo 105 fanoušků, utkání řídil Milan Fryš.

Lípa nad Orlicí, nořící se do závěru tabulky, uvítala mladé mužstvo Kostelce nad Orlicí. Hostující béčko asi nemělo co ztratit, domácí Vašata a spol. byli určitě favority. Ale to je mnohdy svazující úloha, zvláště když máte nasbíráno pouhé čtyři body. I zde se hrálo od 17:00.
A svazující úloha pro Lípu to skutečně byla, na vedoucí branku Kostelce v podání Jana Rady z 38. minuty už nikdo nedokázal odpovědět. Lukáš Šlezinger v roli rozhodčího a 115 diváků viděli zklamání domácích fotbalistů, prohra 0:1 je již hodně fatální už i vzhledem k tomu, že Lípa již hrála čtyřikrát doma.
Jan Zemánek, asistent trenéra Lípy: "Těžko se mi hledají slova pro dnešní porážku. Hráli jsme dobře, druhý poločas velmi dobře. Ovšem naše střelecká nepřesnost je naprosto neuvěřitelná. Měli jsme šest 100% šancí. A výsledek? Tristní. Doufám,že nás dnešní výkon posune po psychické stránce o něco výš. Pokud budeme takto pokračovat, tak se výsledek snad dostaví."

Černíkovice získaly doma remízu a to ještě Solnice nedala (úmyslně) penaltu. Albrechtice se celý týden oklepávaly z infarktového konce zápasu se Zdelovem, který byl skutečně útokem na srdeční svalstvo mnohých domácích fandů. Oba týmy tedy minule určitě nevýskaly, prognóza zněla - bude to zřejmě boj (a také souboj střelců Hanuše a Hořínka) začínající tradičně v neděli v 17:00.
Boj to byl, byť domácí již vedli 3:0 (4. Stodůlka, 61. D. Hanuš, 78. Stieber), ale závěr byl infarktový - v 87. minutě snížil Velíšek a v 89. minutě dal kontaktní gól střelec Hořínek. Víc se však už na hřišti nestalo a Černíkovice braly výhru 3:2, kterou vidělo 150 diváků a zápas řídil sudí Lukáš Janata.

Nedělní souboj Zdelova, mužstva, které dělá zázraky během osmi minut, s Borohrádkem byl testem pro svěřence Miloše Zemana, testem, který prokáže, jak jim "albrechtický zázrak" psychicky pomohl. Borohrádek měl totiž o dva body více. Hrálo se v úřední čas, tedy v 17:00.
Zdelovští fotbalisté nakonec vydřeli výhru 2:1 (27. Weisser, 29. Dvořák - 49. Vojnar). Utkání řídil Vlastislav Kiezler.
Co k zápasu řekl trenér Miloš Zeman: "Dnešní výhra je zasloužená, ale zbytečně komplikovaná. Borohrádek je houževnatý soupeř, což také předvedl a druhý poločas nám často zatápěl. Přesto jsme mohli rozhodnout a dát uklidňující třetí branku, ale naše vyložené šance jsme nevyužili."

HVĚZDA KOLA :
Jan Rada (Kostelec B) - nečekané, tento hráč Kostelce s ročníkem narození 1994 se zasloužil o velmi překvapivou výhru svého mužstva na půdě Lípy nad Orlicí.

UDÁLOST KOLA :
V zápase o první čtyřku Solnice - Doudleby se s góly roztrhl doslova batoh, v Solnici bavila družstva diváky ofenzívním fotbalem s osmi góly.

VÝROK KOLA :
Jan Čermák, trenér Doudleb, komentoval prohru 3:5 v Solnici: "Krásné počasí, dobrá fotbalová kulisa se správnými fotbalovými blázny a my prvních dvacet minut na výletě po místních památkách. Na stíhání náskoku bylo v tu chvíli již dost pozdě a výsledek tomu odpovídá."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Bašta v Černíkovicích opět nezklamala - na utkání s Albrechticemi přišlo 150 fanoušků. Jenže ji nakonec trumfnul Zdelov, kde na zápas s Borohrádkem zavítalo ještě o 55 diváků více, tedy 205.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 575 fanoušků, průměr na utkání 143, od počátku sezóny tedy celkem 3 281 diváků, celkový průměr na utkání 136)

Černíkovice - 850 diváků (průměr na zápas 212 diváků)                                         Lípa n. O. - 590 diváků (průměr na zápas 147 diváků)                                       Albrechtice n. O. - 440 diváků (průměr 146 diváků na zápas)                                  Zdelov - 340 diváků (průměr 113 diváků na zápas)                                                Borohrádek - 238 diváků (průměr 119 diváků na zápas)                                         Solnice - 305 diváků (průměr na zápas 101 diváků)                                        Doudleby n. O.- 163 diváků (průměr 81 diváků na zápas)                               Kostelec B - 140 diváků (průměr na zápas 70 diváků)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6. ODEHRANÉM KOLE :

8 - Ma. Kráčmer (Doudleby),
7 - D. Hanuš (Černíkovice),
6 - Zaňka (Solnice),
5 - Pinkas, Hořínek (Albrechtice),
3 - Schod (Solnice), Sršeň (Albrechtice), Weisser (Zdelov),
2 - Řehák (Albrechtice), Vašata, Grim (Lípa), Rýznar, Kadavý, T. Kubec (Solnice), Moravec, T. Sazima, Vojnar (Borohrádek), Dostálek (Zdelov), Kopsa (Doudleby),
1 - Plachetka, Dudek, Lyer, Hudousek, Kudláček, Kopsa (Doudleby), Handa, Kučera, Mňuk, Stodůlka, Stieber (Černíkovice), P. Matějus, Staněk, Lochman, R. Sazima (Borohrádek),
Csontos, Šklíba, Duha, Velíšek (Albrechtice), Kozel, Křehký, J. Šrámek, Rada, vlastní (Kostelec B), Camara Morlaye, Hovorka, Drašnar (Solnice), Sehnal, Novotný, R. Zeman, Nedvídek, Neubecker, Mráz, Dvořák (Zdelov), Brzokoupil (Lípa),

 

 


Vytvořeno: 13.9.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace