Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Slavia šlape na paty dvojici lídrů


Datum akce: 30.11.-0001

Duo favoritů je dál stoprocentní – tedy s výjimkou vzájemného duelu – ale i za týmy Kratonoh a Náchoda se vyšvihl ve Votrok krajském přeboru silný pronásledovatel. Hradecká Slavia šlape a rozdává pětigólové příděly.

  Doma mají zavedenou normu, většinu soupeřů vyprovodí pětibrankovou kanonádou. Proto hráči Slavie nahání zatím suverénní duo Kratonohy – Náchod. V minulém kole rozstříleli ve svém areálu Broumov 5:0. Poločas přitom skončil pouze jednobrankovým rozdílem, Slavii pak nahrálo i vyloučení hostujícího zadáka Gaga. „I když výsledek vypadá jednoznačně, nebyl to pro nás jednoduchý zápas. Hosté se představili jako houževnatý tým a téměř hodinu bojovali o případné body. Zápas se zlomil po naší druhé brance a zbytečném vyloučení jejich hráče,“ hodnotil domácí trenér Josef Pleskot.

  Slavia sice vyhrála, ale náskok vedoucích celků nestáhla. Kratonohy totiž zvládly souboj na hřišti Nového Bydžova. „Myslím, že jsme lídrovi přeboru byli slušným soupeřem a možná jsme měli i na lepší skóre, nehráli jsme špatně. Kratonohy jsou však obrovsky silné v tom, že jak slevíte nebo chybujete, okamžitě vás potrestají,“ řekl domácí kouč Vladimír Blažej.

  Náchod si poradil s Novým Městem. Hned v první minutě se trefil Jimmy, ale favorit pak musel rozhodnout vyrovnaný zápas dvěma zásahy v poslední čtvrthodině. „Opět zbytečné drama až do konce! Kdyby to bylo po pěti minutách 3:0, tak se nikdo nemohl divit,“ řekl Michal Malý, vedoucí mužstva Náchoda. To uznali i hosté z Nového Města.

  Vyrovnaná je situace i na konci tabulky, kde se srovnaly čtyři týmy se ziskem tří bodů. V duelu týmů, které dosud neokusily slast vítězství, si první tři body na svoje konto připsal Rychnov nad Kněžnou. Po zásluze uspěl na hřišti trutnovského béčka. Eduard Bednařík, trenér MFK, byl rozezlený: „V prvním poločase jsme hráli dobře a nic nenasvědčovalo konečnému debaklu. Po standardce jsme se dostali do vedení, ale již tradičně jsme ho neudrželi déle než pět minut. Druhý poločas byl z naší strany parodií na fotbal.“

  Další propadák zažilo Týniště nad Orlicí v nedalekém Kostelci. Jeho kolaps přišel ve druhé půli, čtyři góly dostalo Týniště šestnácti minut. „Ve druhé části nám pomohl hrubkou gólman hostí, a od té doby jsme jasně dominovali až do konce utkání,“ glosoval Milan Bořek, vedoucí mužstva Kostelce. Týniště inkasovalo už čtvrtou červenou kartu v šestém zápase.

  U dna je také nováček z Provodova, naopak se velmi daří Dobrušce, která porazila Červený Kostelec. „Nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali,“ pronesl kouč Červeného Kostelce Robert Hanuš.

 

TABULKA STŘELCŮ

12 – Kořínek (Kratonohy)

7 – Jimmy (Náchod)

6 – Hašek (Dobruška)

5 – Chramovský

4 – Voldán (oba Jičín), Bělka (Vysoká n. L.), Sedláček (Nové Město), Derner (Sl. Hradec), Hartman (Chlumec n. C.)

 

PŘÍŠTÍ PROGRAM – 6. KOLO:

Sobota - 12. září

10:15: SK Jičín - FC Slavia HK

17:00: FK Vysoká n. L. - MFK Trutnov B

17:00: TJ Sokol Kratonohy - FK Chlumec n. C.

17:00: MFK Nové Město n. M. - RMSK Cidlina

17:00: TJ Dobruška - Sokol Provodov

Neděle - 13. září

17:00: TJ Červený Kostelec - FC Spartak Rychnov

17:00: SK Týniště n. O. - FK Náchod

17:00: Slovan Broumov - FK Kostelec n. O.


Vytvořeno: 9.9.2015


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace