Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Výborná netradiční návštěva na derby v Jičíně, Kunčice loupily v Hostinném, Náchod stále bez ztráty, první body Chlumce


Datum akce: 30.11.-0001

 

O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti JAKO - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Do jarních skupin si týmy zajišťují jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu. 


I v letošním ročníku se bude odehrávat penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc

 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina A (VÝSLEDKY)          

CHLUMEC POPRVÉ DOMA, KOPIDLNO PROHRÁLO V KOBYLICÍCH

Skupina A JAKO 1. B třídy přinesla v sobotu první hradecké derby, Lokomotiva se střetla s Předměřicemi. Všechny týmy mají jednotný cíl, poprat se na podzim o první čtyřku, takže jsme byli zvědavi, jak k tomuto cíli přispěje třetí kolo.Třikrát se hrálo v sobotu, jednou v neděli.

Sobotním magnetem bylo tedy derby Lokomotiva - Předměřice. Svěřenci Tomáše Chlumeckého měli na kontě pouhý bod a povinnost jim velela vyhrát. Slavoj měl před utkáním aktuálně o dva body více.
Na Hradec Králové neuvěřitelná návštěva 250 diváků viděla nakonec jediný gól, v 51. minutě se trefil domácí David Rosulek. Hlavní rozhodčí Lukáš Nožka udělil pět ŽK v poměru 4:1 pro hostitele. Výhra Lokomotivy 1:0 vyrovnala tabulku.
Slova vedoucího domácích Michala Sobotky: "Ve vyrovnaném derby se hrál pěkný fotbal. Každé mužstvo mělo pár šancí. My jsme jednu využili a tím jsme získali tři body."

Vedoucí Libáň jela opět do Hradce Králové a byla hostem Sokola Malšovice. Domácí doslova "odešli" ve druhém poločase v Hlušicích, kde neudrželi dvoubrankový náskok. Rozjetý soupeř neměl být snadným protivníkem pro opravu, ale malšovičtí fotbalisté se velmi "pochlapili" a výsledek - 5:2 po poločase 2:1. Dva domácí góly dal Dušánek, po jednom Rejha, Jareš a Groh, za Libáň se trefili Sítař a Havlík.
Bohumil Krucký: "Po obdržené brance jsme se semknuli a zápas jednoznačně otočili v náš prospěch."

Kobylice - Kopidlno, to měl být dramatický duel. Havelkovi svěřenci jeli v této sezóně poprvé ven, Kobylice pod vedením trenéra Karabinoše měly před zápasem zatím jen dva body. Pomohlo jim angažování dvou posil, Ondřeje Karabinoše a Jiřího Pečenky?
Posily góly nakonec nedávaly, ale výhru Kobylic 2:0 zajistili v 57. minutě Havlíček a v 74. minutě Herzog. Před 100 diváky řídil zápas Milan Kudláček.
Slova hostujícího trenéra Miloslava Havelky: "Fotbalovost tentokrát neslavila úspěch. Body domácím zajistila zejména důraznost a také tvrdost v osobních soubojích. Vyrovnané utkání soupeř zvládl takticky velmi dobře, nám chybělo trochu toho štěstí."

Jediný nedělní duel se hrál v Chlumci, kam přijely Hlušice. Josef Hladík určitě uvítal, že mu pomohli někteří hráči z širšího kádru áčka, které má nabitý program. Sekretář Čechie Jaromír Průcha řekl před sezónou: "Jdeme do toho, ale nevíme do čeho." Zatím hlušičtí fotbalisté získali čtyři body, jejich soupeř ještě ani jeden. Začínalo se v 17:00.
Na premiéru rezervy v 1. B třídě přišlo v Chlumci 120 diváků. V 13. minutě je rozjásal Branský a domácí vedli až do přestávky 1:0. V 51. minutě srovnal Batelka na 1:1 a v 61. minutě Marian Kohout otočil pro Hlušice na 1:2. V 77. minutě Miroslav Kučera vyrovnal na konečných 2:2 a penalty pro Hlušice opět nedopadly dobře - Chlumec je zvládl v poměru 4:2 a bral dva body. Zápas řídila dáma - Blažena Kánská.
Zápas komentoval vedoucí Čechie Jaromír Průcha: "Brzy jsme v tomto utkání prohrávali, ale viděli jsme, že není třeba podléhat panice, že máme na to utkání otočit. To se nám také na začátku druhého poločasu povedlo. Poté domácí udělali dvě střídání, do hry nasadili Hartmana a Kučeru a od té doby to byli oni, kdo řídil vývoj utkání. Povedlo se jim však již jenom vyrovnat."

HVĚZDA KOLA :
Jiří Holý (Kobylice) - brankář domácích vychytal nulu proti fotbalovému Kopidlnu. I sportovní manažer Kobylic Jaroslav Valenta konstatoval, že zápas rozhodla větší zkušenost na brankářském postu.

UDÁLOST KOLA :
Hlušice podruhé venku remizovaly 2:2 a podruhé prohrály penaltový rozstřel, dva body z remízy se asi stanou další metou tohoto týmu.

VÝROK KOLA :
Miloslav Havelka, trenér Kopidlna, po prohře v Kobylicích: "Fotbalovost tentokrát neslavila úspěch."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Derby Lokomotiva - Předměřice táhlo, podle hlášení domácích a zápisu rozhodčího přišlo celkem 250 diváků!!!

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 510 fanoušků, průměr na utkání 127, od počátku sezóny tedy celkem 1 145 diváků, celkový průměr na utkání 95)

Lokomotiva HK - 280 diváků (průměr 140 diváků na zápas)                                    FK Kopidlno - 270 diváků (průměr na zápas 135 diváků)                                        Kobylice - 200 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                              FK Chlumec B - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                     SK Hlušice - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                       Sokol Libáň - 70 diváků (průměr na zápas 70 diváků)                                        Malšovice - 70 diváků (průměr 35 diváků na zápas)                                            Předměřice - 50 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                              

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3. ODEHRANÉM KOLE :
4 - Havlík (Libáň), Dušánek (Malšovice),
3 - Sítař (Libáň),
2 - Nový, Havlíček (Kobylice), Svěcený, M. Batelka (Hlušice), T. Klaban, Poutník (Kopidlno), Rejha (Malšovice),
1 - T. Franc, Papík, Jareš, Groh (Malšovice), Machačný, Černovský (Kopidlno), Bezvoda, Frank, Pekáč (Předměřice), Pav. Průcha, Soumar, M. Kohout (Hlušice), Herzog (Kobylice), J. Kučera, Branský, M. Kučera (Chlumec B), Borovský, Rosulek, vlastní (Lokomotiva),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina B (VÝSLEDKY

HOSTINNÉ ŠOKOVALY KUNČICE, RUDNÍK S PRVNÍ VÝHROU

Skupina B JAKO 1. B třídy přinesla jako magnet derby Jičín B - Valdice. Celé kolo se hrálo tradičně v sobotu, všechny zápasy měly začátek od 17:00.

V Jičíně mělo přijít více fanoušků než obvykle, na zdejší stadion přijely (přišly) Valdice. Nakonec jičínský stadion zaplnily dvě stovky diváků, to v Jičíně dlouho nebylo. Trenér SKP Viktor Kubíček řekl před zahájením ročníku: "Kádr jsme posílili." Zatím jeho svěřenci nehráli špatně, ale body chyběly.
Rozhodčí Matěj Junek to neměl lehké, celkem rozdal 8 ŽK v poměru 2:6. Jičín nasadil i střelce Michala Voldána, který otevřel skóre v 16. minutě. Na konečných 2:0 upravil v 48. minutě Jakub Nálevka.
Co na to domácí kouč Roman Mikolášek: "Fotbal se hraje na branky a ty jsme stříleli pouze my, hosté nevyužili ani PK. První poločas jsme hráli lépe než druhý, soupeř si ve druhé půli vytvořil více šancí a při nás stálo štěstí. Velice důležité vítězství před krásnou diváckou návštěvou."

Dolní Kalná přivítala Žacléř, která jela poprvé ven. Doma Baník vytěžil plný počet bodů, v Kalné to však nemělo být jednoduché. Jak řekl kouč domácích Tomáš Navrátil, dostat se do první čtyřky bude neskutečně náročné. Předpokladem bude určitě vyhrávat doma.
Ikona žacléřské kopané Radek Kotyk byl autorem jediného gólu v první půli, své spoluhráče rozjásal v 41. minutě. v 51. minutě srovnal skóre věkem ještě dorostenec Martin Stránský a kalenské příznivce, přišlo jich 155, uvedl do varu v 57. minutě střelec Tomáš Jiřička. Na konečných 2:2 srovnal v 75. minutě Patrik Ondráško. Zápas řídil rozhodčí Martin Skřivánek po dohledem bývalého ligového rozhodčího Jiřího Jiříka, na penalty byla úspěšná Dolní Kalná v poměru 4:3.
Slova kouče Tomáše Navrátila: "V penaltách exceloval golman Martin Richter a domácí si tak připisují bodík navíc. S těžkým soupeřem ho určitě bereme."

O první body, ale také o první gól hrál doma Rudník. Soupeřem mu bylo trutnovské céčko v čele se střelcem Milanem Kuldou. Rudník nechce prožít hororový závěr ročníku jako vloni, ale to znamenalo konečně vyhrát. Bude to drama s otevřeným koncem, tak zněla prognóza k tomuto duelu.
Hrálo se před 70 diváky za řízení sudího Jakuba Ludvíka. Rudník se poprvé radoval za výhru 2:0 (14. Víšek, 77. Eftlaiš).

Nováček z Kunčic nad Labem opět nejel daleko, jenom po Labi. U této řeky je hřiště Tatranu Hostinné. Zdejší fanoušci uviděli poprvé svůj tým doma v soutěži, zatím měli možnost vidět svěřence Borise Kováče jen v poháru. Ti se vrátili z cest jako hrdinové, ze dvou utkání venku měli šest bodů. Jenže Kunčice varovaly - naposledy porazily Rudník 4:0.
A varování nebral domácí Tatran dostatečně vážně, sice vedl gólem Jakoubka, ale Jiří Míč srovnal na 1:1. Poté se trefili jeho spoluhráči Jeřábek a Krejčík a na konečných šokujících 1:4 pro Kunčice upravil v poslední minutě duelu opět z penalty Jiří Míč, to už jeho tým hrál v deseti bez vyloučeného Babiče. Před 180 diváky řídil zápas David Frič.
Pavel Šmucer, vedoucí Hostinného: "Hostující mužstvo mělo více vůle po vítězství a zalouženě vyhrálo."

HVĚZDA KOLA :
Jiří Míč (Kunčice n. L.) - opora nováčka dala již pět branek, v tomto kole dvě, jeho tým je obrovsky produktivní v koncovce, dal již 10 branek.

UDÁLOST KOLA :
Po dvou výhrách na cizích hřištích dostali fotbalisté Tatranu Hostinné doma lekci a to od nováčka soutěže, labské derby skončilo jasně pro Kunčice.

VÝROK KOLA :
Vlastimil Honek (Žacléř) komentoval zužující se kádr svého týmu: "Z mladíků, kteří za poslední 2 roky končili v dorostu a měli by se zapojit, hraje pouze Horváth a Těžký, ostatní by se měli stydět, ale je to především jejich škoda."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Neuvěřitelných 200 diváků sledovalo v Jičíně derby domácího béčka s Valdicemi, tento počet hlasatel Miloš Vejvoda již dlouho v Jičíně neohlásil.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 600 fanoušků, průměr na utkání 150, od počátku sezóny tedy celkem 1 502 diváků, celkový průměr na utkání 125)

Dolní Kalná - 300 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                       Žacléř - 268 diváků (průměr 134 diváků na zápas)                                              Jičín B - 260 diváků (průměr 130 diváků na zápas)                                               Hostinné - 180 diváků (průměr 180 diváků na zápas)                                           Rudník - 162 diváků (průměr na zápas 81 diváků)                                                 SKP Valdice - 160 diváků (průměr na zápas 160 diváků)                                     
Trutnov C - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                        Kunčice n. L. - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                             

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3. ODEHRANÉM KOLE :
5 - Míč (Kunčice),
3
- Kodytek (Dolní Kalná), R. Polák (Hostinné), P. Horáček (Jičín B),
2 - M. Jeník, Voldán (Jičín B), Horváth (Žacléř), T. Jiřička (Dolní Kalná), Jeřábek, Krejčík (Kunčice),
1 - Petružálek, Rodr, Jakoubek (Hostinné), Najman, Jiřička, M. Stránský (Dolní Kalná), Kracík (Kunčice n. L.), Skála, Kotyk, Ondráško, vlastní (Žacléř), Nálevka (Jičín B), Kalenda (Valdice), Víšek, Eftlaiš (Rudník),



JAKO 1.B TŘÍDA skupina C (VÝSLEDKY)        

TĚŽKÁ DOMÁCÍ PROHRA OHNIŠOVA, NÁCHOD EXCELOVAL VE SMIŘICÍCH

Skupina C JAKO 1. B třídy měla v tomto kole program rozdělen, po dvou utkáních se hrálo v sobotu a v neděli. Jasným šlágrem kola byl duel Smiřice - Náchod B.

V sobotu se tedy smiřičtí fotbalisté postavili doma rezervě Náchoda. Hrálo se od 17:00, domácí diváci opět mohli vidět jedinou posilu Milana Ponikelského. Béčko Náchoda okusilo slastný pocit dát soupeři deset gólů a i v tomto utkání doposud šestibodových bylo favoritem.
Roli favorita zvládli hosté excelentně, na vedoucí trefu Vaněčka z 10. minuty odpověděl ještě Aleš Bednář vyrovnávajícím gólem ve 14. minutě, ale pak už mířili přesně jen hosté. Jan Plšek se radoval ve 42. a v 55. minutě, jeho spoluhráč Daniel Král v 50. minutě. Náchodské béčko je zatím suverénem soutěže a po výhře 4:1 vede bezproblémově tabulku soutěže. Zápas vedl s píšťalkou Josef Janota před 75 diváky, poměr žlutých karet byl 3:3.
Komentář vedoucího Smiřic Václava Tarantíka: "Z naší strany nepovedené utkání, udělali jsme hodně chyb, které mladé mužstvo hostů trestalo a zaslouženě zvítězilo."

V Ohnišově se představila v sobotu Police nad Metují. Jak řekl Josef Kárník, trenér Ohnišova, hlavním cílem je záchrana. Kádr domácích prošel velkou obměnou, Police zažila zklamání v minulém "pouťovém" kole s Hronovem. Měl to být vyrovnaný boj, ale nakonec nebyl.
Už v poločase vedla Police 3:0 (Pataki, Tauc, Hauk). domácí Brzek a Štětina se pokusili v 51. a v 54. minutě o zvrat snížením na 2:3, ale konečné slovo měli poličtí kanonýři - Jandík a Klapkovský zajistili konečnou výhru 2:5 Polici nad Metují, která se tak oklepala z domácí porážky s Hronovem. Před pouhými 35 diváky řídil střetnutí Michal Říha.
Jak viděl zápas Karel Klimeš, předseda polického klubu: "V utkání dvou celků, které doposud nebodovaly, jsme byli v první půli jednoznačně lepší a naše skóre mohlo být daleko vyšší. Poločasové uspokojení domácí potrestali během čtyř minut dvěma góly. Ovšem další dvě branky v domácí síti rozhodly o osudu utkání."

V neděli béčko Dvora představilo svůj stadion týmu Velkého Poříčí. Nováček soutěže byl bez bodu, svěřenci trenérů Šimůnka a  Cellera hráli minulý zápas v devíti. Doma byl Dvůr kompletní a poříčtí fotbalisté se mohli pod Hankovým domem pokusit jedině překvapit. Hrálo se od 17:00.
Velké Poříčí zasadilo domácím ránu již v 1. minutě, trefil se Kaněra a stav 0:1 vydržel do poločasu. Jenže Dvůr má hrajícího gólmana Jakuba Vaníčka, který v 56. minutě vyrovnal a Jiří Rejl ho o tři minuty později poslal do vedení. V 75. minutě srovnal skóre Hanzl, pět minut před koncem strhl vítězství na stranu hostitelů opět Rejl. Před 80 diváky vedl zápas Jehlička.
Komentář sekretáře Dvora Tomáše Otradovského: "V hodně podprůměrném utkání se zrodilo vítězství domácího mužstva, o které se postarala především dvojice Jiří Rejl - Jakub Vaníček. Zápas hodně ovlivnil fakt, že v první půli hráli s větrem v zádech hosté, po pauze se výhoda přesunula na dvorskou stranu."

Šest bodů měl před tímto kolem také Hronov a hrál doma. Jeho soupeřem mu bylo Opočno a říkali jsme pozor - to venku hrát umí. Nedělní zápas neměl favorita. Kádry obou soupeřů zůstaly téměř nezměněny, opočenský kolektiv se rozrostl pouze o dva dorostence Šnajdra a France.
I přes dobrý soutěžní úvod týmu příliš diváků v Hromově nepřišlo, pouze 60. Vlastním gólem je zarmoutil již v 11. minutě hronovský Zita, minutu před pauzou dal na 0:2 Tomáš Přibyl. Výsledek poté vydržel až do závěrečného hvizdu rozhodčího Kubálka.

HVĚZDA KOLA :
Jakub Vaníček (Dvůr Králové B) - brankář, který přišel do Dvora z Kratonoh. Chodí hrát za rezervu na hrot a dal již tři branky, v tomto kole branku hodně důležitou pro konečný vývoj zápasu.

UDÁLOST KOLA :
Po výhře v Polici neudrželi fotbalisté Hronova krok s vedoucím Náchodem a doma nechali body Spartaku Opočno.

VÝROK KOLA :
Vedoucí Náchoda B Berger komentoval část zápasu ve Smiřicích: "Po vyrovnávací brace domácích jsme zbytečně začali komentovat výroky rozhodčího a nevěnovali jsme se fotbalu."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Pokud lze 80 diváků nazvat návštěvou kola, tak tento počet přišel ve Dvoře Králové a byl tedy nejvyšší v tomto dějství.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišla bídná návštěva 250 fanoušků, průměr na utkání 62, od počátku sezóny tedy celkem 1 161 diváků, celkový průměr na utkání 96)

Police n. M. - 300 diváků (průměr 300 diváků na zápas)                                   Velké Poříčí - 230 diváků (průměr 115 diváků na zápas)                                         Dvůr Králové B - 180 diváků (průměr na zápas 90 diváků)                                      AFK Hronov - 136 diváků (průměr na zápas 68 diváků)                                           SK Smiřice - 135 diváků (průměr 67 diváků na zápas)                                            Opočno - 95 diváků (průměr na zápas 95 diváků)                                                   FK Náchod B - 50 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                                       Ohnišov - 35 diváků (průměr 35 diváků na zápas)                                       

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3. ODEHRANÉM KOLE :
7 - Plšek (Náchod B)
4 - J. Vaníček (Dvůr Králové B),
3 - Vaněček (Náchod B),
2 - Poláček, Vlček, vlastní (Náchod B), Samler, Rejl (Dvůr Králové B), Klapkovský, vlastní (Police n. M.), Mi. Vít (Velké Poříčí), Tichý (Hronov), Reichl, vlastní (Opočno), Bednář (Smiřice), D. Brzek (Ohnišov),
1 - Král (Náchod B), Stříbrný, Kaněra, Hanzl (Velké Poříčí), Korenčík, Melichárek, Ponikelský, Fof, Škarytka (Smiřice), Pek, Phan Mang Tuong (Hronov), V. Hák (Dvůr Králové B), Krpata, Štětina (Ohnišov), Jandík, Pataki, Hauk, Tauc (Police), Vondřejc, Pfeifer, Škrabal, T. Přibyl (Opočno),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina D (VÝSLEDKY)        

V ALBRECHTICÍCH NEROZHODNĚ, ZDELOV PROHRÁL DOMA

Dva zápasy v sobotu, dva v neděli, to bylo rozložení 3. kola skupiny D. Ani jeden z účastníků této skupiny neměl před tímto kolem plný počet bodů, nejlépe na tom byly Černíkovice.

Sobotní program začal ve Zdelově, kam přijel nováček ze Solnice. Jeho trenér Martin Kadavý řekl, že jaro bude "masakr" a že cílem jeho týmu je pouze udržení soutěže. Kouč domácích Miloš Zeman měl již po svém životním jubileu a spřádal taktické plány na lavičce. Podle názoru redakce webu to měl být velmi vyrovnaný duel s velmi otevřeným koncem.
A jak to dopadlo? Domácí diváci, v hledišti jich bylo 125, nechtěli přiliš věřit poločasovému stavu 0:3 pro Solnici (8. a 22. Zaňka, 38. Schod) a když v 52. minutě opět Schod dal na 0:4, bylo to již na ručník. Radek Zeman vykřesal naději v 64. minutě gólem na 1:4 a pak jeho kolegové Novotný v 80. minutě a Dostálek v 81. minutě snížili na 3:4 (!). Jenže v 81. minutě dostal druhou ŽK a následně červenou od rozhodčího Styblíka zdelovský Weisser a přesilovku využili solničtí Tomášem Kubcem. Konečný výsledek tedy zněl 3:5 pro nováčka ze Solnice.
Hodnocení domácího trenéra Miloše Zemana: "Solnice nám dala lekci zejména v prvním poločase, kdy nás jednoznačně přehrála. Za stavu 0:4 a po střídání na obou stranách jsme hru začali vyrovnávat a v rozmezí 15 min.jsme snížili na 3:4. Bohužel přišlo ale naše hloupé vyloučení a pátá branka do naši sítě. Tím bylo o zápasu rozhodnuto a soupeř si tak zaslouženě odvezl všechny body. Solnice ukázala svou kvalitu, ale i neslušné diváky. Vulgárně uráželi naše hráče, což na hřiště rozhodně nepatří."

V Albrechticích to byl v sobotu šlágr kola, domácí vyzvali soupeře z Doudleb. Velešov se podle slov trenéra Jana Čermáka chce vyhnout sebevražednému jaru, zatím před zápasem položil slušný čtyřbodový základ. Kchopova družina dala v úvodním dějství devět branek Borohrádku, ale v druhém kole už spadla na zem. Odhad - měl to být pěkný zápas.
Před stovkou diváků ho řídil bez karet Leoš Bednář, který dvakrát ukázal na středový bod. V 63. minutě skóroval domácí Řehák, vyrovnával v 83. minutě Lyer. Remízu 1:1 nakonec bonusovým bodem okořenili výhrou v rozstřelu 4:3 domácí borci a radovali se ze dvou bodů.

Vedoucí Černíkovice po dvoubodovém zisku v Doudlebách uvítaly Lípu nad Orlicí v tradičním nedělnín termínu. Lípa se trápila se Solnicí a ví, že své výkony musí vylepšit. Co na to hrající trenér Josef Vašata?
Měl radost až do 32. minuty, ještě tehdy totiž jeho svěřenci vedli od 11. minuty trefou Grima. Právě v 32. minutě srovnal domácí střelec David Hanuš a na konečných 2:1 upravil černíkovský Ivan Kučera v 66. minutě. Před vynikající návštěvou 250 fanoušků vedl zápas Filip Svoboda, rozdal sedm ŽK v poměru 2:5 pro Lípu.
Trenér Černíkovic Josef Cejpek svým hráčům poděkoval: "Děkuji hráčům za bojovný výkon. I přesto, že jsme prohrávali, hráči po obdržené brance zabrali a výsledek dokázali otočit. Plný bodový zisk zůstává zaslouženě doma."

A na závěr - Borohrádek hostil v neděli béčko Kostelce. To v minulém kole zdolalo Albrechtice a bylo celkem v pohodě. To domácí už bodovat museli, to si uvědomoval trenér Sazima i jeho hráči. Antonín Čermák, vedoucí Lokomotivy, před sezónou konstatoval, že Borohrádek přišel o šest hráčů a za tohoto stavu má pouze záchranářské myšlenky.
V Borohrádku přišla famózní návštěva, podle zápisu rozhodčího 350 diváků vidělo tento duel. V 32. minutě vedli domácí 1:0 brankou Miloně Vojnara, v 52. minutě Moravec dal na 2:0. Kostelec kontroval v 59. minutě, na 2:1 snížil Křehký. Tento stav již zůstal, družina Radka Sazimy se radovala z prvních třech bodů. Duel vedl rozhodčí Bečvář s asistenty Kruckým a Horským.
Slova Radka Sazimy: "Věkový průměr byl znát. Na šance jsme jednoznačně vyhráli. Územní převaha hostů k ničemu nevedla. Výsledek mohl být vyšší. Zasloužená výhra, děkuji celému týmu."

HVĚZDA KOLA :
Ivan Kučera (Černíkovice) - v 62. minutě přišel na hřiště místo Stodůlky a za čtyři minuty svým gólem rozhodl o výhře 2:1. Tři body poslaly jeho tým na čelo tabulky.

UDÁLOST KOLA :
0:4 již prohrával Zdelov se Solnicí, v 81. minutě to však bylo již 3:4. Pak dostal druhou ŽK domácí Weisser a hosté rozhodli. Dokázali by domácí v jedenácti třeba vyrovnat?

VÝROK KOLA :
Rostislav Kchop (Albrechtice) nehledá chyby jen u jiných: "Reklama na fotbal to rozhodně nebyla. Za druhý poločas nemohu mít ani já čisté svědomí, s odstupem času se to dalo poskládat jinak." Velmi sympatický výrok ...


NÁVŠTĚVA KOLA :
V Černíkovicích přišlo 250 diváků na utkání s Lípou.
Zajímavost - Borohrádek uvádí 118 diváků, v zápise rozhodčího se objevil počet 350 (?).  Ve statistice je evidován reálnější pohled domácích zpravodajů.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 3. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 593 fanoušků, průměr na utkání 148, od počátku sezóny tedy celkem
1 596 diváků, celkový průměr na utkání 133)


Černíkovice - 450 diváků (průměr na zápas 225 diváků)                                         Albrechtice n. O. - 280 diváků (průměr 140 diváků na zápas)                                  Lípa n. O. - 265 diváků (průměr na zápas 132 diváků)                                       Zdelov - 220 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                                Solnice - 120 diváků (průměr na zápas 120 diváků)                                        Borohrádek - 118 diváků (průměr 118 diváků na zápas)                                         Kostelec B - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                          Doudleby n. O.- 63 diváků (průměr 63 diváků na zápas)            

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 3. ODEHRANÉM KOLE :
4 - D. Hanuš (Černíkovice),
3 - Zaňka (Solnice),
2 - Sršeň, Hořínek, Pinkas, Řehák (Albrechtice), Vašata, Grim (Lípa), Schod (Solnice), Moravec (Borohrádek),
1 - Ma. Kráčmer, Kopsa, Plachetka, Dudek, Lyer (Doudleby), Handa, Kučera (Černíkovice), P. Matějus, Staněk, Lochman, Vojnar (Borohrádek),
Csontos, Šklíba (Albrechtice), Kozel (Kostelec B), Kadavý, Camara Morlaye, T. Kubec (Solnice), Weisser, Sehnal, Novotný, Dostálek, R. Zeman (Zdelov),

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 24.8.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace