Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Dorostenecké zpravodajství 6-7. října 2012


Datum akce: 30.11.-0001

PARTNEREM DOROSTENECKÝCH SOUTĚŽÍ JE SPOLEČNOST JUTA DVŮR KRÁLOVÉ

zavod-350VÝCHODOČESKÝ OBLASTNÍ PŘEBOR U-19


Všechny zápasy 9.kola se hrály v sobotu.

Již v 9,00 zahájilo utkání Rychnov n.K. - Ústí n.O., domácí vyhráli nečekaně vysoko 6:1 (1. a 42.Fujdiak, 66. a 74.Řehák, 60.Kočnar, 62.Pfeifer - 87.Krumer). Komentář domácích: "První poločas byl velmi vyrovnaný, ale domácí dávali branky. Prvních pět minut druhého poločasu patřil soupeři, ale brankově se neprosadil. A pak už to byl jen zápas domácích." Foto ze zajímavé situace z utkání ...



Od 10,15 hostilo Hlinsko Náchod, domácí vedli do přestávky 1:0, ale Náchod skóre ve druhé části hry dokonale otočil na 1:3 (71. a 80.Plšek, 52.Vaněček).

V 13,30 viděla umělá tráva v Letohradě střetnutí dvou rezerv účastníků České dorostenecké ligy. Zápas skončil 2:2, hostující trenér Matějka postrádal několik hráčů a výkon svého týmu označil jako ostudu. Hosté vyrovnali v poslední minutě po trestném kopu Šimbovským. Domácí branky dali Sčambura a Brož.
Fotografie a videa z předchozího utkání hostů doma s Rychnovem n.K. naleznete zde.

Tři utkání se hrála v 13,45. N Novém Hradci Slavia/Nový Hradec přivítala Nové Město n.M. a hosté byli suverénní, vyhráli vysoko 7:0 (3:0), dvě branky dal Králíček, po jedné Hánl, Borůvka, Zákravský, Klikar a Vaněk.

Česká Třebová se pokusila potrápit favorita FK Pardubice B a povedlo se jí to dokonale výhrou 1:0. V 70.minutě rozhodl zápas Šmíd. Jaké bylo hodnocení ze strany domácích: "Před zápasem s velkým favoritem bychom brali i jakoukoli přijatelnou prohru. Máme tři body, se kterými nikdo nepočítal. Musíme poděkovat hráčům za výkon a hlavně za to, že do puntíku splnili taktické pokyny. Pardubice nejsou soupeř, se kterým se dá hrát otevřený fotbal, naše pozorná defenzíva a brejkové situace tentokrát slavily úspěch. Hosté těžce nesli verdikt rozhodčího při vyrovnávací brance v nastaveném čase, ke kterému na druhou stranu nebyl nejmenší důvod."

Zatím suverénní Vysoké Mýto vyzvalo doma Dvůr Králové a vyhrálo zcela jasně 6:2 (za hosty Zapadlo a Hlava). Jan Míl okomentoval utkání slovy: "K zápasu do Vysokého Mýta jsme jeli pouze s 12-ti hráči, z nichž navíc tři nastupovali se sebezapřením. Tím nechci omlouvat naši vysokou porážku, protože domácí zvítězili zaslouženě. Víc chtěli, víc běhali a víc bojovali. Moji hráči jakoby se už před zápasem smířili s tím, že z Mýta pojedeme s prázdnou. Domácím jsme vítězství příliš usnadnili našimi hrubými chybami. To mě mrzí víc než porážka. Přísnější měřítko snese pouze Matula, Krušina, V. Hák a Zapadlo."



PŘEHLED ZÁPASŮ A VÝSLEDKŮ: Rychnov n.K.-Ústí n.O. 6:1, Hlinsko-Náchod 1:3, Letohrad B-RMSK Cidlina B 2:2, Slavia HK/Nový Hradec-Nové Město n.M. 0:7, Vysoké Mýto-Dvůr Králové 6:2, Česká Třebová-Pardubice B 1:0


DSCF4473 KRAJSKÝ PŘEBOR U-19

Tabulku po 9.kole stále ovládá SK Bystřian Kunčice se ztrátou v podobě jediné remízy, kterou utrpěl v tomto kole s Chlumcem n.C..

V sobotu 6.10. od 13,45 hostily Třebechovice SK Solnice a hosté domácím připravili opět porážku v podobě výsledku 1:3 (Drašnar, Tomeš, Cink). Milan Cink, trenér Solnice, řekl: "Děkuji hráčům Solnice za přístup k utkání. Ve druhé minutě domácí nevyužili 100% šanci. V utkání měli více ze hry, ale pouze po šestnácku. Hráči Solnice hrozili z rychlých protiútoků, které částečně dokázali využít. V 60. minutě byl vyloučen M. Nosek, domácí sice snížili na rozdíl jednoho gólu, ale z dalšího protiútoku dostali na konečných 1:3."  

Dorostenci Baníku Žacléř zdolali Jiskru Hořice 2:1, za hosty korigoval Kuneš. Realizační tým Hořic nebyl vůbec spokojen: "Bez klíčových hráčů jsme odjížděli do Žacléře, kde se nám vůbec nedaří. Po celý zápas jsme měli převahu, ale poslední dobou máme smůlu v zakončení... Domácí měli dvě větší šance, které také využili a tak si připisují první 3 body do tabulky za výhru 2:1."

Jednoznačným šlágrem kola byl zápas, ve kterém Bystřian Kunčice přivítal FK Chlumec/RMSK. Dva góly Bystřianu dal Adlaf, za hosty skórovali Hartman a proti svým i Radim Kašprišin. Konečný výsledek tedy zněl 2:2 (1:1).

Od 16,00 MFK Trutnov B hostil Dobrušku, v poločase prohrával 1:2, ale nakonec slavil výhru za výsledek 3:2 (Švorc, Kancok, Duben). Domácí trenér Tomáš Cerman vše komentoval slovy: "Po zásluze jsme po pár minutách prohrávali 0:2 - když první branka padla již ve 13. sekundě! Od dvacáté minuty jsme ale už iniciativu přebrali na kopačky my a po velmí dobrém a bojovném výkonu jsme výsledek otočili. Hosté se však představili v hodně slušném světle, v jedenácti lidech byli neustále dopředu nebezpeční a při více štěstí si body mohli odvést oni. Tentokrát naše bojovníčky trénéři chválí !"

V neděli od 13,45 Jaroměř vyzvala druhé Vrchlabí a favorizovaní hosté si odvezli výhru 4:1.

Červený Kostelec hostil tým Nová Paka/Stará Paka. Domácí dorostenci předvedli galakoncert a vyhráli více než výrazně 9:1 (7.Rudolf, 13.Barták, 27.Bradáč, 33.Marek, 37.Pich, 53.Barták, 65.Hundák, 70.Studnička, 78.Hundák - 10.Machát)

Od 15,00 v roli vysokého favorita hostilo béčko Náchoda Volanov a favorit nenechal nic náhodě, konečný výsledek zněl 5:0 (62. a 84.Kromholz, 6.Klečák, 16.Říha, 43.Král).

PŘEHLED ZÁPASŮ A VÝSLEDKŮ:
Třebechovice-Solnice 1:3, Žacléř-Hořice 2:1, Kunčice-Chlumec/RMSK 2:2, Trutnov B-Dobruška 3:2, Jaroměř-Vrchlabí 1:4, Červený Kostelec-Nová Paka/Stará Paka 9:1, Náchod B-Volanov 5:0.

Zápas Žacléř-Kunčice se bude dohrávat ve čtvrtek 25.10.2012 ve 14,00.


KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19 - skupina A

V Krajských soutěžích se bojuje o postup do jarních klání a do JUTA GRASS poháru U-19.

V sobotu od 9,30 Sobotka přivítala Slavoj Skřivany a soutěž dále vyrovnala výhrou 2:1.

V neděli 7.10. od 13,00 Kosičky nastoupily proti Podhradí a Podskalan se vrací do hry o postup, v Kosičkách vyhrál 4:2 (Ondráček 2, Ramšák, Červa - M.Dašek, Bouška). Hosté podle zpráv z Kosiček zaslouženě vyhráli, zápas vedl s přehledem Matěj Novotný.

Kopidlno nastoupilo doma proti Sokolu Lovčice a upřímně řečeno, prohru 1:2 nečekal z domácího tábora asi nikdo.

Volno měl Sokol Červeněves. Mezi prvním a sedmým týmem je rozdíl pouhopouhých čtyř bodů, což zaručuje dramatičnost soutěže velmi výrazně.


KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19 - skupina B

Trojice vysokých favoritů skupiny vede s velkým náskokem a proto zápasem kola bylo jednoznačně střetnutí prvních Stěžer a třetích Dohalic (sobota 13,30).
Domácí Sokol neponechal nic náhodě a vyhrál 3:0, když tři góly dal už v první půli (Vácha 2, Bílek). Domácí sekretář Tuček řekl k zápasu: "Vyšla nám první čtvrthodina zápasu, kdy jsme dali všechny 3 góly. Pak se hra srovnala. Soupeře jsme ale k ohrožení naší branky nepustili."


V neděli od 13,45 Kobylice nastoupily proti Smiřicím/Předměřicím, výsledek nedorazil.

Od 14,00 Lhota p.L. uvítala dalšího favorita soutěže AFK Probluz a výsledek dopadl pro hosty hodně výrazně, vyhráli ve Lhotě 8:1 (Skořepa 4, Štípek, Hrdlička, Pečenka, Bakeš). Z probluzského středu šel tento komentář: "První poločas se hrál za vytrvalého deště a nám to asi svědčilo, protože jsme ho vyhráli 3:0. Zpočátku se i přes nepřízeň počasí hrál kombinační fotbal. Domácí se v 30. minutě stáhli před vlastní bránu a tak jsme se již neprosadili. Druhý poločas začal již bez deště a domácí praktikovali obrannou hru, ale i přes jejich snahu se nám podařilo ještě přidat pět gólů. Jeden gól si připsal i náš brankář M. Bakeš, který skóroval z nařízené penalty. Střelecky se dnes dařilo především Davidovi Skořepovi, který byl pro soupeře největší hrozbou. "


O víkendu měla volno Myštěves.


KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19 - skupina C

Skupina C je hodně dramatická a všechny zápasy budou hodně zajímavé. Navíc si týmy zřejmě řekly, že příliš bránit nebudou a ve třech sobotních zápasech padlo neuvěřitelných 29 branek.
Vedoucí kvarteto bojuje tvrdě o první tři příčky, do těchto soubojů může ještě hodně promluvit i pátá Úpice.

V sobotu 6.října již v 10,00 FKM Javorka hostila v důležitém duelu Českou Skalici, hrálo se na Pecce. Mužem zápasu byl skalický Kubánek, autor čtyř branek a hlavní strůjce výhry hostí v poměru 5:3. Poslední gól Jiskry dal Lexman, domácí úspěchy zaznamenali Holouš 2x a Kobrýn.

V 13,45 Bílá Třemešná bez potrestaných Jáklů vyzvala Janské Lázně a konečné skóre bylo více než neuvěřitelné - 9:5.

Ve stejný čas se v Hostinném představil tým Meziměstí/Teplice. Domácí Tatran byl vysoký favorit a vyhrál jasně 6:1 (Blažek 2, Šmucer 2, Przybyla a Maličký).

Volný víkend čekal dorostence Sparty Úpice.




KRAJSKÁ SOUTĚŽ U-19 - skupina D

V sobotu od 13,30 ukázalo své umění ve Velkém Poříčí tým Týniště n.O. Hosté vedli do přestávky 2:0, ale domácí se hodně vzchopili a dokázali stav utkání srovnat na konečných 4:4 (Urban 2, Soldán, vlastní - Doleček 3 Čepelka). Jan Gerčák, vedoucí poříčského týmu, přidal tento komentář: "Výkonnostně rozdílné poločasy. Na straně domácích nenastoupili hned 4 hráči základní sestavy z důvodu zranění a nemoci. První část utkání byla zcela v režii hostů, kterým se podařilo 2× skórovat ve 3. a 30. minutě po rychlých akcí Lahodyuk - Doleček. Do druhé části nastoupil soupeř oslaben o dva hráče základní sestavy. To se z pohledu hostů bohužel promítlo ve hře. Domácím se podařilo snížit brankou Urbana v 52. minutě. Hrací plochu jednoznačně ovládli domácí, avšak v otevřené obraně se prosadil v 69. minutě hostující Čepelka. Domácí nesklopili hlavy a znovu útočili na branku hostů, v 71. minutě razantní střelou ze 40 metrů snížil na 2:3 opět výborně hrající Urban. V 74. minutě se o vyrovnání postaral levý obránce Soldán. Svou slabou chvilku si vybral i domácí brankář Wagner v 75. minutě, kdy po přímém kopu Dolečka, který poslal z 35 metrů „malou domů“ zcela nekontroloval míč, který mu vyklouzl z ruky a ten skončil v síti domácích. Na konečných 4:4 po rozehrání trestného kopu Goise v nastaveném čase z levé části a následném závaru před brankou Winklera hosté sami „uklidili" míč do vlastní branky“.

Další dva zápasy se hrály v neděli, v 13 hodin Vamberk/Doudleby hostil třetí České Meziříčí a hosté si odvezli pořádný ranec, domácí vyhráli drtivě 10:0 a potvrdili svoje postavení v této skupině. O jejich postupu už pochybuje málokdo.

Deset gólů nasázelo SK Babí Albrechticím n.O., hosté kontrovali jenom dvěma. Výsledek 10:2 patří spíše do hokejových klání, ale domácí divák takový počet branek vždy rád uvidí.


Volno měly Voděrady.

Tímto kolem pokračovaly odvety podzimní části, nejlepší tři týmy z každé skupiny postoupí do jarních bojů o postup do krajského přeboru a k nim se přidají vždy lepší ze 4.míst v souboji skupin A a B a samozřejmě C a D.
První tři týmy rovněž postoupí do zimní části JUTA GRASS poháru U-19, k nim se přidá nejlepší celek ze 4.míst. V devíti tříčlenných skupinách se bude bojovat o postup do jarního osmifinále, hraje se na umělých travách Královéhradeckého kraje a náklady spojené s utkáním hradí s výjimkou dopravy Krajský fotbalový svaz. První dva týmy ve skupinách obdrží podle rozhodnutí VV KFS z 1.10.2012 vždy sadů dresů od společnosti ALEA.


BELSPORT KRAJSKÝ PŘEBOR U-17

Čtyři utkání se hrála v sobotu 6.října.

Magnetem kola byl určitě zápas Broumov-Třebeš, hrálo se od 11,15 a konečné skórě znělo 1:1 (Soumar - Etflaiš).

Ve stejný čas mají výkop utkání Rychnov n.K.-Červený Kostelec, které skončilo 4:0 pro domácí (Vojka, Hanyk, Čižinský, Kočnar), a v Kunčicích n.L. Vrchlabí vs. Chlumec/Převýšov. Tady zápas skončil opět až neuvěřitelným skóre 11:4 (J.Fišer 3, D.Fišer 2, Fejfar 2, Votoček 2, Zenkrt, Kunc - Dašek 3, Staněk).

Od 13,45 hrály celky Trutnov/Mladé Buky-Kostelec/Častolovice, o výhře domácích 1:0 rozhodl v 57.minutě Slavíček.

V neděli od 10,45 hostila Olympia Hradec Králové Dobrušku a vyhrála zcela jasně 8:0.

Od 11,15 hrálo Nové Město n.M. se Slavií HK/Nový Hradec, domácí vybojovali výhru 2:1 (Mašek, Linhart), hosté po poločase vedli 1:0 trefou Trojana.

PŘEHLED ZÁPASŮ A VÝSLEDKŮ: Broumov-Třebeš 1:1, Rychnov n.K.-Červený Kostelec 4:0, Vrchlabí-Chlumec/Převýšov 11:4, Trutnov/Mladé Buky-Kostelec/Častolovice 1:0, Olympia HK-Dobruška 8:0, Nové Město n.M.-Slavia HK/Nový Hradec 2:1


  DOROSTENECKÉ LIGOVÉ SOUTĚŽE

V sobotu 6.10. již v 9,30 vyběhla na trávník v Kuklenách Olympia Hradec Králové proti Viktorii Žižkov, domácí byli favoritem, v jejich středu hraje hodně fotbalistů, kteří v minulém soutěžním ročníku oblékali dres hradeckých votroků. Svěřenci trenéra Košátka chtěli odčinit první porážku v soutěži, kterou utrpěli v souboji se Slávií Praha B. V poločase hosté vedli 1:0, ale tři branky ve druhé části hry rozhodly o výhře kuklenských šavlí 3:1.

Další tři naši zástupci hráli v neděli.

Od 10,15 se na stadionu v Hovorčovické ulici představil MFK Trutnov proti domácí Admiře Praha. Hosté mohli jen překvapit, poslední výsledky příliš optimismu nevzbuzovaly. V poločase vedl Trutnov 1:0, domácí nakonec po přestávce srovnali na konečnou remízu 1:1.

Ani RMSK Cidlina si v posledních kolech nevedl dobře, příležitost k reparátu měli svěřenci trenérů Obermajera a Černíka v neděli doma, od 13,00 jim však v cestě stál na umělé trávě v Chudonicích velmi dobrý Slavoj Vyšehrad. Rozhodující pro domácí byl personální stav kádru, nakonec v 88.minutě rozhodl o výhře Cidliny Radim Kašprišin. Více na stránkách RMSK ...

V 16,00 nastoupil Sokol Třebeš ve velmi důležitém duelu proti Rapidu Liberec, svěřenci trenéra Mizeríka chtěli hodně zvítězit, tři body by jim pomohly "dostřelit" soupeře před nimi. Bohužel po posledním kole poslední tým tabulky si z Třebše odvezl všechny body za výhru 2:1.

Česká liga aktuálně ...

Aktuální program, tabulku a výsledky minulého kola naleznete zde ...


ukázka

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje přináší úterní číslo (9.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

 

 

 


Vytvořeno: 7.10.2012
Vladimír Blažej


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace