Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

V Kobylicích rozhodl Chaloupka, Rudník rozstřílel Mladé Buky, Deštné nezvládlo zápas v Předměřicích, derby pro Lípu, souboj České Meziříčí-Lokomotiva pokračuje


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře ještě hraje ? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


         

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky)

KOBYLICE-NEPOLISY, TŘASKAVÉ DERBY O ČELO TABULKY PRO HOSTY ...

10. jarní kolo mohlo vnést do vývoje skupiny E řadu scénářů, na pořadu bylo totiž derby Kobylice-Nepolisy. Stranou nezůstal ani nedělní duel Kopidlno-Miletín. Po tomto kole je jasno, Nepolisy zvýšily náskok, Miletín už nemá vše ve vlastních rukách.

Sobotní zápas v Kobylicích mohl mít jediného protivníka, počasí. jinak to bylo utkání jako řemen, podle hlášení domácích ho sledovalo 218 diváků. V 24. minutě jásali ti, kteří fandili kobylickým hráčům, Roman Brzek poslal Spartak do vedení. V 67. minutě se stal dalším mužem zápasu Marek Ullman, který vyrovnal a v 85. minutě vybuchl gejzír radosti na straně Nepolis, vše rozhodl René Chaloupka. Domácímu trenérovi Petru Průchovi se nelíbilo posouzení zákroku na Němce za stavu 1:0, podle něho měly Kobylice kopat penaltu, ale uznal kvality soupeře: "Předem bych chtěl říci, že Nepolisy vyhrály naprosto zaslouženě a to doslova. Měli daleko více šancí a bylo naše štěstí, že několik šancí nám vychytal brankář Holý. Samozřejmě bylo to vyšponované utkání se šťastným koncem pro hosty. Nevím, kdo by měl Nepolisy zastavit, dlouho jsme nehráli s tak KVALITNÍM soupeřem. Mým klukům děkuji, podali opravdu statečný výkon a myslím si, že všichni dělali, co mohli, ale bohužel kvalita soupeře byla veliká." Vedoucí hostů Havlík slíbil svým hráčům za vítězství speciální prémii.

V sobotu se od 17:00 hrálo i derby Hronov-Police nad Metují, které nakonec vyznělo v poměru 1:2 (Schreiber - Jandík, Weiner) pro hosty, ale obě strany se shodly, že vyhrál pouze šťastnější tým, Hronov nedal řadu šancí. Krátký komentář Karla Klimeše, předsedy Police: "První poločas z naší strany byl vydařený, ovšem druhý jsme byli pod tlakem domácích. Pro nás štěstí, že brankové příležitosti Hronov nevyužil. Dá se říci, že lepší prohrál."

Fotbalisté Dolní Kalné si chtěli usmířit diváky po přídělech, které inkasovali venku. V cestě jim stál Baník Žacléř. Kalná vedla od 77. minuty díky krásné střele Bartoše, ale v poslední minutě hosté vyrovnali díky Janatovi a penalty se staly jejich kořistí. Tomáš Navrátil pouze smutně konstatoval: "Někteří diváci by se měli zamyslet nad svým chováním..." Vlastimil Honek, trenér Žacléře, konstatoval: "V první půli jsme byli fotbalovějším mužstvem, ale měli jsme vést 3:0. Ve druhé půli jsme po chybě inkasovali, doslova v posledních sekundách vyrovnali a poté uspěli v loterijním sportu. Vzhledem k průběhu utkání jsme bod ztratili, vhledem k času vyrovnání ale dva body bereme všemi deseti."

Neděle byla velmi důležitá pro fotbalisty Miletína, kteří hostovali v Kopidlně. To, co se odehrávalo v Kopidlně, byl velký fotbalový příběh. Miletín totiž vedl již 4:1, Kopidlno obrátilo na 5:4 a Urban vyrovnal v poslední minutě na 5:5. Hosté si nakonec vezou dva body díky úspěšnému penaltovému rozstřelu, Kopidlno hořekuje nad tím, že zápas byl ovlivněn ze strany rozhodčích: "Po prohraném poločase jsme se nadechli k náporu do doby, než hlavní rozhodčí hrubým způsobem ovlivnila vývoj utkání. Naštěstí naši hráči našli v sobě dostatek sil a zápas dotáhli do remízového stavu. Deset branek se divákům líbilo, ale rozhodování rozhodčích nikoli.".

HVĚZDA KOLA :
René Chaloupka (Nepolisy) - vítěznou brankou v 85. minutě zajistil výhru Nepolis v Kobylicích a jeho tým má postup ve svých rukou.

UDÁLOST KOLA :
Miletín vedl v Kopidlně již 4:1, aby v 89. minutě prohrával 4:5 a v 90. minutě mu alespoň penaltový rozstřel zajistil vyrovnáním Urban. Není to doslova útok na srdeční soustavy?

VÝROK KOLA :
Karel Klimeš, předseda Police nad Metují: "Dá se říci, že lepší prohrál."

NÁVŠTĚVA KOLA :
218 diváků vidělo třaskavý duel Kobylice - Nepolisy, ve kterém byl vykázán z lavičky i domácí trenér Petr Průcha.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 10. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 10. kole se diváci opět sešli ve velmi dobrém počtu, přišlo jich 608, průměr 157 na utkání)

Spartak Kobylice - 821 diváků (průměr na zápas 164 diváků)                                 Sokol Nepolisy - 780 diváků (průměr na zápas 130 diváků)
FK Kopidlno - 570 diváků (průměr na zápas 142 diváků)                                    Dolní Kalná - 563 diváků (průměr 112 diváků na zápas)                                          Spartak Police - 525 diváků (průměr na zápas 87 diváků)                                     
SK Miletín - 515 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                           Baník Žacléř - 500 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                 
AFK Hronov - 295 diváků (průměr 73 diváků na zápas)                                      
                             
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 24. ODEHRANÉM KOLE :
28 - L. Pánek (Nepolisy),
20 - Němeček (Miletín),
18 - Vondrouš (Miletín),
17 - Brett (Kopidlno),
16 - T. Klaban (Kopidlno),
15 - Valtera (Hronov),
14 - T. Hanuš (Nepolisy), Klapkovský (Police),
13 - J. Jiřička (Dolní Kalná),

12 - T. Mucha (Police),
11 - Urban (Miletín),
10 - Hauk, Jandík (Police), D. Ježek (Dolní Kalná), Nový (Kobylice), Tlustý (Nepolisy),
9 - Ondráško (Žacléř), Bartoníček (Miletín),
8 - Kotyk (Žacléř), J. Líhan, Chaloupka (Nepolisy), R. Brzek (Kobylice),
7 - Čermák (Police),
6 - Havlíček (Kobylice), Hradecký (Žacléř), Komárek (Kopidlno), Pataki (Police), Neuschl (Hronov), Ullman (Nepolisy),

5 - Poutník, Machačný, Zedek (Kopidlno), Šťávík, Danihel (Hronov), Kněžourek, Machačka, Leplt (Miletín), Najman (Dolní Kalná),

4 - Šafařík (Kopidlno), Lámr, Kulina (Miletín), Hrubý (Kobylice), Pokorný (Nepolisy), Schreiber (Hronov), M. Bartoš (Dolní Kalná),
3 - Říha, Vávra, Kubišta, Marek, Němec (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Nožka, Bergman (Police), V. Kodytek, T. Jiřička, Tauchman (Dolní Kalná), L. Vít, Mádle (Žacléř),  Novotný (Miletín),
2 - Dřimal, Černovský (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, P. Dvořák, vlastní (Kobylice), Najman, Hampl (Dolní Kalná), Těžký, Knap, Špecián (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík, Kollert, Hečko, vlastní (Police), Kuru (Hronov),
1 - Havelka, P. Klaban, Kateřiňák, Kotlář (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, Trutnovský, R. Hrubeš, Holý (Kobylice), Richter, Brentner, Krátký vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal, vlastní (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, Štelzig, vlastní (Hronov), Navrátil ml., O. Šimůnek (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Albert, Baše, Cvik, Sychra, Janata, vlastní (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Kubeček, Werner (Police),
                                



 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

VEDOUCÍ TÝMY POKOŘILY CIZÍ HŘIŠTĚ, ČERNÍKOVICE S DEBAKLEM ...

Skupina F je stále ve znamení stíhačky Lokomotivy za vedoucím Českým Meziříčím, rozdíl mezi oběma týmy je i po tomto kole pouhý bod. Jenom v Opočně se hrálo v sobotu, třikrát se šlo na fotbal v neděli.

V sobotu pokořitel Meziříčí Spartak Opočno hostil rezervu Rychnova. Pro domácí to byl uvolněný a dobrý zápas, který vyhráli 6:0 a trenér Jánský pouze řekl, že to mohlo být i mnohem více. O branky se dělili tři střelci, Reichl, Přibyl a Jelen dali shodně po dvou gólech. Smutné hodnocení Františka Kotka:"Výsledek hovoří za vše." Opočno má, již jsme to několikrát psali, velkou jarní formu.

Hradecké nedělní derby Malšovice-Lokomotiva přivedlo na malšovické hřiště 50 diváků, což je o málo více než je obvyklé. Zápas neměl favorita, ale o gól byla úspěšnější Lokomotiva, která díky výhře 2:1 (Rosůlek, Jiří Javůrek - Valc) stále drží krok s vedoucím Českým Meziříčím. Pavel Bajer, vedoucí hostů: "Po vyrovnaném prvním poločase jsme ve druhém vstřelili druhou a vítěznou branku, ještě jsme nedali penaltu, přesto si odvážíme 3 důležité body."

V Albrechticích jsou vděční diváci a na České Meziříčí se mohli těšit. Favority byli hosté, ale domácí jim zřejmě zadarmo nic dát nechtěli. Nakonec svěřenci Milana Mikušíka uhájili první místo díky výhře 2:1. Všechny góly padly v prvních třiceti minutách, přítomno bylo 200 diváků. Rozhodčí Filip Svoboda se rozhodně chvály od domácího trenéra nedočkal: "Pokud si čtu komentář trenéra hostí, nezbývá mi než souhlasit. Přesto cítíme v Albrechticích křivdu ze strany rozhodčích...neodpískaná ruka ve vápně a neodpískaná malá domů v 90. minutě, ani já jsem dnes neudržel nervy na uzdě. Po zápase jsem našel v mobilu 3x sms ve znění: "pěknej zářez".
A jaký byl komentář Milana Mikušíka: "Z úvodního tlaku domácí vytěžili v 8. minutě gól, poté jsme měli při dvou šancích Albrechtic štěstí. Ve 13. minutě jsme vyrovnali po dobře zahrané standardní situaci. Od té doby jsme vyrovnali i hru v poli a ve 30. minutě jsme vstřelili vítězný gól, který vyplynul opět ze standardní situace. Domácí se připravili o možnost zvrátit nepříznivý stav svou nedisciplinovaností. Vítězství bych zařadil spíše do kategorie šťastných." Albrechtice přišly o dva vyloučené hráče Pavlase a Kajna.

Černíkovice, to je tým, který ještě nevyhrál a osmkrát před tímto zápasem stihl prohrát. Stokrát si můžeme říkat, vždyť týmu o nic nejde, ale stokrát můžeme opakovat, že každý chce občas vyhrát a výhra je také mimo jiné podstata sportu. Navíc stín výkonů na jaře může být promítnut do výkonů na podzim, to je zákon pro hráče i trenéry. Nedělní utkání v Černíkovicích však mělo bohužel stejný scénář jako ty předešlé a Doudleby všechny domácí příznivce zarmoutily, vyprovodily domácí výsledkem 6:2. Hvězdou zápasu byl Matěj Kráčmer, autor čtyř branek. Jan Čermák výhru věnoval Vlastimilu Lasákovi: "Naše výsledky jsou jako na houpačce. Tentokrát nám vyšlo zakončování vyložených šancí, což nám v mnoha předešlých zápasech chybělo. Tento výsledek je věnován našemu zesnulému kamarádovi-brankáři Vlastíkovi Lasákovi. Čest jeho památce!" Zápas sledovalo 150 diváků.

HVĚZDA KOLA :
Matěj Kráčmer (Doudleby) - čtyři branky v jednom utkání nejsou tak úplně obvyklá věc, Matějovi Kráčmerovi se to povedlo v Černíkovicích.

UDÁLOST KOLA :
Opočno dalo Rychnovu šestku a to zase tak úplně nikdo nečekal.

VÝROK KOLA :
Rostislav Kchop, trenér Albrechtic: "... neodpískaná ruka ve vápně a neodpískaná malá domů v 90. minutě, ani já jsem dnes neudržel nervy na uzdě. Po zápase jsem našel v mobilu 3x sms ve znění: "pěknej zářez"."

NÁVŠTĚVA KOLA :
200 diváků sledovalo duel Albrechtice - České Meziříčí a většina z nich těžko přišla na jméno rozhodčímu, domácí přišli o dva vyloučené hráče a Kajn dostal trest 8 (!!) zápasů nepodmíněně ...

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 10. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 10. kole celkem přišla  návštěva 460 diváků, nezklamaly bašty v Černíkovicích a v Albrechticích, průměr na utkání 115 diváků)

Č. Meziříčí - 718 diváků (průměr na zápas 143 diváků)  
Albrechtice - 680 diváků (průměr na zápas 170 diváků)                                      
Lokomotiva - 660 diváků (průměr na zápas 110 diváků)
Černíkovice - 570 diváků (průměr na zápas 142 diváků)                                        
Doudleby - 500 diváků (průměr na zápas 100 diváků)

Opočno - 440 diváků (průměr na zápas 88 diváků)                                       
Rychnov B - 200 diváků (průměr na zápas 33 diváků)                                        
Malšovice - 175 diváků (průměr na zápas 35 diváků)                                          


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 24. ODEHRANÉM KOLE :
20 - Hořínek (Albrechtice), Kráčmer (Doudleby),
17 - Jelen (Opočno),
16 - Baše (České Meziříčí),
12 - Jakub Jedlinský (Rychnov B),

11 - O. Stieber (Černíkovice), Duha (Albrechtice), Reichl (Opočno),
9 - D. Hanuš (Černíkovice), T. Přibyl (Opočno),

8 -
Jak. Javůrek (Lokomotiva), Vondřejc (Opočno),
7 - Schejbal (Lokomotiva), Šrámek (Doudleby),
6 - Hudousek (Doudleby), Počtýnský (Rychnov), 

5 - Horký (Malšovice), Sršeň (Albrechtice), Mašek (Lokomotiva),
4 - L. Havel, Jan Tomášek (České Meziříčí), Lemon, Brokeš, Luňák (Malšovice), Zvolánek, Svatoň, Jiří Javůrek (Lokomotiva), L. Vítek, Janeček, Pinkas (Albrechtice), Polívka, Vrána (Rychnov B), Kotyza (Doudleby),
3 - Musil (Opočno), Petr Tomášek, T. Havel, Ježek (České Meziříčí), Brokeš, Tobiášek, Groh (Malšovice), Schod, Krmaš (Doudleby), Stodůlka, Plašil, Jan Jedlinský (Černíkovice), Zajíček (Rychnov B), Voda (Albrechtice),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček, Provazník (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Libřický, Ninger, Valc (Malšovice), Ziegler, Borovský, Denk (Lokomotiva), Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Mat. Mazura (Doudleby), Kočnar, Semerád, Řehák, T. Mondík, Nosek (Rychnov B), Jaroš, Forejtek (Albrechtice),
1 - Jaroš, Jankaj, Tichý, Němec, Bělonohý, Rosůlek, vlastní (Lokomotiva), Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda, Slánský (České Meziříčí), Velínský, J. Jareš, Papík (Malšovice), O. Přibyl, Pfeifer, Čtvrtečka (Opočno), Hladík, Pavlas (Albrechtice), Dostál, Kopsa, Souček, Plachetka,vlastní (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, Mňuk, Holoubek, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Hanyk, Valášek, Zimmer, Kameník, Šmída, Trejtnar (Rychnov B),



          
PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


RUDNÍK DEKLASOVAL MLADÉ BUKY, MILÍČEVES V HOSTINNÉM PODLEHLA ...

Skupina G zažila v minulých kolech dva domácí kolapsy Milíčevse, která prožívá kritické období. Vzedmutí hlásí Rudník a toto kolo ho posunulo. Výstražný prst se nadále zvedá i nad výkony Libáně, stačí se podívat na další los týmu.


Rudník (před tímto zápasem 12 bodů) hostil Mladé Buky (doposud 16 bodů) a hosty vyprovodil velkým debaklem v poměru 7:0. Při vývoji v divizi C může být šesté místo i "padákové". Pavel Cerman měl velkou radost a neodpustil si i otázku: "Z naší strany velmi dobré představení. Zodpovědný přístup, bojovnost a i hezké fotbalové momenty. Člověk se neubrání představě, jaké by byly naše výsledky, kdyby kluci i občas trénovali. Vynikající paní rozhodčí." Před 90 diváky řídila zápas Blažena Kánská.

V Jičíně hrála Libáň a hostům se v posledních kolech nedaří. Na jičínském stadionu zlom nenastal, tam svěřenci Romana Mikoláška většinou vítězí a na jaře se jim viditelně daří. Podařilo se to i tentokrát, Jičín vyhrál 3:2 a Libáň má o čem přemýšlet, protože ve 20. minutě již vedla 2:0 (Tu Hail Linh, Mička), domácí však zápas skvěle otočili ve druhém poločase (M. Mezsároš 2. L. Haken). Trenér Mikolášek: "Nesmírnou snahou a houževnatostí jsme nakonec dokázali zápas otočit a zaslouženě zvítězit."

V Hostinném je již poměrně pohoda a k Labi přijela Milíčeves. Pro hosty to byl jeden z posledních odrazových můstků, protože domácí porážky s Trutnovem a Rudníkem tým zatlačily do podpalubí. Přes velkou snahu se milíčevským fotbalistům bodovat nepodařilo, Tatran vyhrál 3:2 a rezignačně zazněla slova vedoucího hostů Zdeňka Špicara: "My už se snažíme dohrát soutěž se vztyčenou hlavou. Dnes jsme bojovali a sahali po bodu. Všechny však zůstaly zaslouženě domácím." Jenže Milíčeves nyní jede do Robous, hostí Libáň, šest bodů a může být stále na dostřel ... Ale to vědí lépe hráči sami.

V Horním Starém Městě se trutnovské céčko, ve kterém dostává příležitost i řada dorostenců, postavilo robouským fotbalistům. Ti mají velmi tristní bilanci, devět zápasů, devět porážek, závěr tabulky je již realitou, ale stále věříme, že hosté v sobě najdou motivaci tuto nepříznivou šňůru přerušit. V "Horňáku" to však bylo těžké i díky hodně zdecimované sestavě, Trutnov vyhrál 5:0 (Chvalina 2, Z. Kulda, Doubic a Jirka) a podle slov z domácího klubu to mohlo být i více. Zbyněk Materna k zápasu řekl: "V silně zdecimované sestavě jsme na lepší výsledek nedosáhli. Rádi bychom soutěž zakončili ziskem nějakých bodů, což bude hodně těžké. Pokusíme se."

HVĚZDA KOLA :
Blažena Kánská (rozhodčí) - v sobotu sklidila pochvalu od trenéra Rudníku Cermana.


UDÁLOST KOLA :
V souboji o záchranu rozstřílel Rudník Mladé Buky 7:0, hosté toto utkání sehráli s velmi oslabenou sestavou a střídali nuceně čtyřikrát.

VÝROK KOLA :
Pavel Cerman, trenér Rudníku: "Člověk se neubrání představě, jaké by byly naše výsledky, kdyby kluci i občas trénovali."

NÁVŠTĚVA KOLA :
V Rudníku a v Hostinném přišlo na utkání po 90 fanoušcích.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 10 JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 10. kole nějací diváci  přibyli, přišlo jich 270, průměr 67 na utkání, skupina divácky strádá)

Libáň - 627 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                                  Hostinné - 582 diváků (průměr 116 diváků na zápas)                                         Rudník - 470 diváků (průměr 117 diváků na zápas)                                           Milíčeves - 350 diváků (průměr na zápas 58 diváků)                                              Robousy - 251 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                                             Jičín B - 240 diváků (průměr 48 diváků na zápas)                                                  Mladé Buky - 235 diváků (průměr 58 diváků na zápas)                                         Trutnov C - 215 diváků (průměr na zápas 53 diváků)                                          
                     
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 24. ODEHRANÉM KOLE :
21 - Jakoubek (Hostinné),
17 - Ruml (Mladé Buky),
10 - Balcar (Libáň),
9 - Havlík (Libáň), M. Kulda (Trutnov C), Havránek, Hylmar (Rudník),
8 - Valeš, R. Polák (Hostinné), M. Mezsároš (Jičín B),
7 - Chramovský (Milíčeves), J. Mezsároš (Jičín B), Tomášek (Robousy), Šmucer (Hostinné), Čáp (Rudník),
6 - Voldán (Jičín B), Šimočko, Chvalina (Trutnov C), Drbohlav (Robousy),
5 - 
Novák, Víšek (Rudník), Haider, Poznar (Mladé Buky), Pešta, Mička (Libáň), Maličký, Šmucer (Hostinné), Zákravský, Klossowski (Trutnov C), M. Roman (Milíčeves), 
4 - Knížek (Libáň), R. Nývlt, Vomočil (Trutnov C), Jak. Roman (Milíčeves), Nossek (Hostinné), Brhel, vlastní (Mladé Buky), Prívara (Rudník),
3 - Fridrich, Tu Hai Linh (Libáň), Vích (Robousy), Wimmer, vlastní (Trutnov C), Slavík, Rodr (Hostinné), Novotný, J. Roman (Milíčeves), Zlámal, Miler, Grosu, L. Haken (Jičín B), Doležal, Kahoun (Mladé Buky), Brož (Rudník), 
2 - Srb, Karásek, Hanuš, Rejman (Robousy), Kořínek,Bucek, Janda (Jičín B), Rejha (Milíčeves), Kosina (Hostinné), Štěpánek, Minařík, vlastní (Mladé Buky), Horešovský (Rudník), Jůza (Libáň), Jirka, Doubic (Trutnov C),
1 - Havelka, Mach, Fejfar, Havránek, vlastní (Milíčeves), Bílek, Gritzer, Vedlich, Vodička (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, Čeřovský, Horáček, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič (Libáň), L. Horák, Blažek, Kracík (Hostinné), Hloušek, Eftlaiš vlastní (Rudník), Machalík, Tošovský, Kaňka, Vlasák, Hrubeš (Mladé Buky), M. Nývlt, Chráska, Petr, Rejl, Z. Kulda (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách v podzimní části. Jarní část je doplněna kompletně.


 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

ZÁPASY PRAVDY VE VAMBERKU, LÍPĚ I PŘEDMĚŘICÍCH JASNĚ PRO DOMÁCÍ ...

Kolo bylo odehráno již po sobotě, na tento termín si všechny kluby naplánovaly svá utkání. Skupina není zdaleka rozhodnuta, každý duel bude mít stále náboj.

Začněme ve Smiřicích (před tímto zápasem 14 bodů), které přivítaly vedoucí Borohrádek. Asi je zbytečné při pohledu na tabulku říkat, jaký cíl měli smiřičtí hráči. Po poločase 2:2 měli domácí borci jasně navrch, ale gól už nedali, navíc prohráli i penaltový rozstřel. Komentář Radka Sazimy, trenéra Borohrádku: "Úvod utkání nám vyšel na výbornou. Vedli jsme 2:0 a vypadalo to, že domácím uštědříme pořádný výprask. Poté jsme ale neproměnili 100% šance a domácí se najednou osmělili. Za předvedenou hru si vyrovnání zasloužili a v druhém poločase nás jasně přehráli. Dnes je pro nás zisk 2 bodů úspěch, na víc jsme neměli. Poděkování patří trojici rozhodčích za perfektní výkon a našim 2 mladším dorostencům, kteří nás nenechali ve štychu a pomohli při absenci několika hráčů." Před 80 diváky řídil toto střetnutí sudí Mlynář.

Vamberk (doposud 13 bodů) hostil béčko Jaroměře (doposud 17 bodů). Hosté v minulém kole hráli v jedenácti, ale dokázali zdolat v důležitém duelu Smiřice. Pro domácí tým velela povinnost vyhrát, jinak se bárka mohla začít nebezpečně naklánět. Novému trenérovi na lavičce rezervy Jaroměře Milanu Svobodovi premiéra vůbec nevyšla, Baník vyhrál jasně 7:1 a domácí vedoucí Pavel Kotyza pouze a pouze děkoval. Měl věru za co ... "K hodnocení zápasu patří jedno moje velké poděkování. Děkuji Martine, Marku, Tome, Jirko, Aleši, Davide, Libore, Romane, Tome, Michale, Dane, Pepo, Patriku, Lukáši a Davide za super výkon! Děkuji i mužům v černém za "rovinu". Děkuji i věrným divákům. Děkuji všem za pěkné sobotní odpoledne. DĚKUJI."

Slavoj Předměřice (doposud 14 bodů) se minulými zápasy odpíchl od nejhoršího suterénu, ale nyní v cestě stál mimořádně ohrožený Sokol Deštné (před zápasem 11 bodů). Bodový dosavadní zisk jednoznačně ukazoval na velmi výbušný význam tohoto duelu. Slavoj však chytil formu v pravý čas a vyhrál 4:1 po poločase 1:1, mužem zápasu byl Richard Frank. Hostům se na cizích hřištích nedaří. Předměřice jsou již čtvrté. Martin Pšenička, vedoucí Slavoje, byl pochopitelně spokojen: "Výhru jsme si zasloužili za zodpovědný výkon všech hráčů. Vůdčí osobností byl autor dvou branek Ríša Frank. Děkuji všem za zodpovědný výkon."

Derby Lípa (doposud 18 bodů) - Zdelov (před zápasem 11 bodů) mělo jasně nalinkovaný význam. Lípa má hodně nakročeno ke konečnému klidu, Zdelov se po výhře doma s týmem Deštného nemůže chytit. Výsledek totiž vyzněl zcela jednoznačně, Lípa se radovala po výsledku 5:1 (Doleček 2, Síkora 2, Brzokoupil - Sehnal PK) a Libor Beran přidal oslavný komentář: "Ovšem během druhé půle naši hráči létali po hřišti jako orli nad Tatrami a jen díky gólmanovi hostí odjížděli domů jen s "bůrkem". Hostům přeji hodně štěstí v boji o záchranu. Byla by škoda o takové derby přijít." Miloš Zeman, lodivod Zdelova, k zápasu řekl: "Náš výkon byl naivní, bez zápalu a bez boje. Soupeř nás zejména ve druhé poločase přehrál rozdílem třídy. Neomlouvá nás ani to, že stále postrádáme 3 hráče ze základní sestavy. Domácím gratuluji ke 3 bodům. Čekají nás poslední 4 kola, ve kterých se pokusíme o nemožné."

HVĚZDA KOLA :
Richard Frank (Předměřice) - byl to on, kdo domácí Slavoj nasměroval k obrovsky důležité výhře se Sokolem Deštné, Předměřice už reálně myslí na záchranu.

UDÁLOST KOLA :
Na lavičku rezervy Jaroměře usedl Milan Svoboda a jeho tým inkasoval ve Vamberku sedm branek, to se tedy premiéra vůbec nepovedla.

VÝROK KOLA :
Pavel Kotyza, vedoucí Baníku Vamberk: "Děkuji Martine, Marku, Tome, Jirko, Aleši, Davide, Libore, Romane, Tome, Michale, Dane, Pepo, Patriku, Lukáši a Davide za super výkon! Děkuji i mužům v černém za "rovinu". Děkuji i věrným divákům. Děkuji všem za pěkné sobotní odpoledne. DĚKUJI."

NÁVŠTĚVA KOLA :
160 příznivců obou týmů sledovalo derby zápas Lípa nad Orlicí - Zdelov, domácí vedoucí Libor Beran řekl "bylo by škoda o takové derby přijít".

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 10 JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 10. kole celkem přišla  návštěva 383 fanoušků, průměr na utkání 95 diváků)


Zdelov - 610 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                                Borohrádek - 597 diváků (průměr 119 diváků na zápas)                                      Smiřice - 480 diváků (průměr na zápas 96 diváků)                                             Lípa n. O. - 378 diváků (průměr na zápas 94 diváků)                                       Vamberk - 359 diváků (průměr na zápas 71 diváků)                                           Jaroměř - 285 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                               Předměřice - 200 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                   
Deštné - 122 diváků (průměr na zápas 30 diváků)                                           
                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 24. ODEHRANÉM KOLE :
14 - Králík (Vamberk),
11 - J. Bílek (Borohrádek), Doleček (Lípa),
10 - Ulrych (Jaroměř B), Z. Sehnal (Zdelov), 
9 - M. Šrom (Vamberk),
8 - Kaplan (Deštné), Seifert (Jaroměř B), Vašata (Lípa), Brendl (Borohrádek),
7 - Čepelka, Síkora (Lípa), D. Komárek (Zdelov), Hamerský (Vamberk),
6 - Pazderník (Vamberk), Vít (Jaroměř B),  Macháček (Deštné), Korenčík (Smiřice), P. Matějus (Borohrádek),
5 - J. Matějus (Borohrádek), Koutník (Smiřice), Ameti (Jaroměř B),
4 - Hekele, J. Emlar (Jaroměř B), Krupka, Matula, Tuček (Deštné), Hronek, Pekáč (Předměřice), R. Sazima, A. Čermák, Moravec (Borohrádek), Flekr (Vamberk), Brzokoupil (Lípa),
3 - Samek (Vamberk), J. Bareš, Ponikelský, Hlavatý, Lejp, Frank (Předměřice), Čenovský (Jaroměř B), Karkula (Borohrádek), Bednář (Smiřice), Hochmann (Deštné), Cvejn, Novotný, Csontos (Zdelov), Charvát (Lípa),
2 - Vojnar, T. Sazima, Moravec, vlastní (Borohrádek), vlastní (Lípa), Šmarda, Raszka, E. Bareš (Předměřice), Exnar, Jirka, Bano, Beneš (Jaroměř B), P. Škarytka, Mochan (Smiřice), Šponar, Chochola, Luňáček (Vamberk), Drapák, Lanta (Deštné), Zemek (Smiřice),
1 - Dobiáš, Hlaváč, Kapusta (Borohrádek), J. Dostál, Fujdiak, Richter (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát, Mondík, Tlapák, Kafka, Rektor (Lípa), Ludvík, Bulavcsjak, Weisser, R. Zeman, Hrbáč, Truhlář, Neubecker, Hurdálek (Zdelov), Plhal, Rieger, Horák, Špaček, Křivský, Škoda, Novák (Jaroměř B), Hlavatý, Bezvoda, Voborník, Paizker (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Bálek, Valášek, Hampl, vlastní (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, Husák, Raszka, Melichárek, vlastní (Smiřice),

                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 5.6.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace