Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Únik týmů z Pocidliní, Nepolisy vyhrály v Polici, České Meziříčí pokořilo Rychnov, na Lokomotivě opět solidní návštěva


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře ještě hraje ? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky)


NEPOLISY A KOBYLICE UNIKAJÍ, NA DOSTŘEL JE JEŠTĚ MILETÍN ...

Skupina E o postup začíná mít grády, na čele je duo klubů z Bydžovska, stíhat je může efektivně Miletín, Polici odstřihl Baník Žacléř. Radost z první výhry mají v Dolní Kalné, ale domácí tým hodně bojoval o výhru, byť v poločase už vedl 3:0.

Sobotní zápas Hronov - Kobylice, respektive Kobylice - Hronov (týmy si vyměnily pořadatelství) měl svého favorita v týmu z Bydžovska. A favorit pracoval na jedničku ve druhém poločase, který mu nakonec přinesl čtyřbrankové vítězství 5:1 (Němec, Marek, Holý, Trutnovský, Dvořák - Neuschl). Tři branky daly navíc Kobylice v oslabení, vyloučen byl Filip Vincour. Co na to trenér Petr Průcha: "Pokud je můj tým ,,děsně v pohodě", tak nehraje dobře. Do 60. minuty jsme snad ani žádný výkon nepodali, bylo to mdlé, bez nápadu, pohybu, zadělávali jsme si na průser a ten přišel v podobě ČK pro našeho stopera. V zápětí jsme přežili velkou šanci hostí, no a pak to přišlo...., vystřídali jsme, přeházeli posty, mužstvo se semklo a v deseti jsme dokázali vstřelit 3 branky. Sám sebe se ptám, proč to tak nešlo od začátku? Chválím všechny střídající hráče, byli mému týmu opravdovým přínosem." Výhru vidělo 168 diváků.

Dolní Kalná byla před tímto kolem stále bez bodu a to už muselo tento tým drásat. Nyní ke koupališti přijelo Kopidlno a snad bylo i favoritem zápasu. Jenže dolnokalenští vlétli do zápasu jako sršni a do půle vedli 3:0, na hřišti se dařilo "znovuobjevenému" Tomáši Jiřičkovi. Kopidlno se však nevzdalo a do konce utkání se snažilo s výsldkem něco udělat, nakonec Kalná výhru 4:3 udržela. Junior z dynastie Navrátilů Tomáš utkání komentoval: ""Pod kaštany" se hrálo zajímavé a velmi bojovné utkání. První poločas patřil domácím, kteří si vypracovali třígólový náskok do druhého poločasu i díky důležitým brankám "znovuobjeveného" T. Jiřičky. Druhý poločas patřil hostům, kteří se snažili s výsledkem něco udělat a zatlačili domácí. Obrana Kopidlna ale chybovala a D. Ježek se nemýlil. Hosté ještě stihli snížit na rozdíl jedné branky, ale v závěru utkání stálo při Kalné štěstí a připisuje si tak první, vydřené a cenné tři body."
Duel vidělo 126 diváků, po dvou gólech dali domácí T. Jiřička a D. Ježek, hosty potěšili střelci Brett a Klaban, prvně jmenovaný se trefil dvakrát.

Baník Žacléř v sobotu hostil Miletín. Miletínští fotbalisté předtím trochu zklamali v Nepolisech, kde dokonce poznali, jaké je to průběžně prohrávat 0:4. Náprava proti svěřencům trenéra Honka však nebyla rozhodně jednoduchá. V 8.minutě se trefil Bartoníček a Miletín vedl 1:0. V 25. minutě vyrovnal Špecián a v 38. minutě se ze hřiščtě poroučel žacléřský Baše. Vše tedy hrálo do karet Miletínu, ale ouha - v 82. minutě rozhodl zápas dorostenec Cvik a Baník jásal nad výhrou 2:1. Nejásal však trenér Vlastimil Honek: "V první půli se hrál oboustranně kvalitní fotbal. Hosté z ojedinělé akce vedli. Poté jsme lépe kombinovali a zaslouženě vyrovnali. Střelec Špecián vzápětí utrpěl zranění, rozhodčí ho ignoroval. Vzápětí neuznal jasný pokutový kop a po neodpískaném faulu na Bašeho nám navíc hráče vyloučil. V oslabení jsme bojovali a hráli na brejky, výhru vystřelil střídající dorostenec Cvik. Dobrému utkání neodpovídal výkon slabého rozhodčího Kiezlara, který na krajské soutěže nemá, u nás to potvrdil opakovaně." Utkání vidělo 110 fanoušků.

V neděli se hrálo o první místo nebo o jedno z prvních míst. Police hostila Nepolisy, které se vydaly na nejdelší výlet v soutěži, měla o zápas méně a v případě výhry by matematicky šla před svého soupeře, pokud by následnou dohrávku vyhrála. Tento zápas byl bezesporu šlágrem kola. Vše nakonec rozhodly brejky hostů, už v 2. minutě vedly Nepolisy gólem Pavla Pokorného, jehož bratry dobře zná mládežnická základna hradeckých votroků z doby před více jak 15 lety. V 18. minutě srovnal Pataki. A v závěru se opět zaskvěla excidlinská kavalerie, v 62. minutě dal Martin Tlustý na 1:2 a o osm minut později Lukáš Pánek na 1:3. Milan Havlík viděl ne vše ideálně: "V prvních 10 minutách jsme mohli vést 0:3, ale nestalo se a tak domácí vyrovnali. Druhý poločas jsme byli trpěliví a zápas plný velkých šancí na obou stranách zaslouženě dovedli do vítězného konce. Z 90 kilometrového nedělního výletu tak mrzí jen pokuty za parkování u hřiště a dvě žluté karty Martina Tlustého." Diváků přišlo 120, v příštím kole jede do Nepolis Dolní Kalná.

HVĚZDA KOLA :
Žacléřský dorostenec Cvik, který vystřídal v 75. minutě Ondráška, vstřelil za sedm minut pobytu na hřišti rozhodující gól zápasu s favorizovaným Miletínem.

UDÁLOST KOLA :
První tři jarní body získali fotbalisté Dolní Kalné, v poločase vedli s Kopidlnem 3:0, ale v závěru se báli o výsledek.

VÝROK KOLA :
Milan Havlík, vedoucí Nepolis, po výhře v Polici 3:1: "Z 90 kilometrového nedělního výletu tak mrzí jen pokuty za parkování u hřiště a dvě žluté karty Martina Tlustého."

NÁVŠTĚVA KOLA :
168 diváků se sešlo v Kobylicích, domácí Spartak si vyměnil pořadatelství s Hronovem.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 6. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 6. kole se diváci celkem scházeli, přišla návštěva 524 fanoušků, průměr na utkání 131 diváků)

Spartak Kobylice - 425 diváků (průměr na zápas 141 diváků)                                 Dolní Kalná - 363 diváků (průměr 121 diváků na zápas)                                          Sokol Nepolisy - 355 diváků (průměr na zápas 118 diváků)
Spartak Police - 300 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                      FK Kopidlno - 280 diváků (průměr na zápas 140 diváků)                                      
SK Miletín - 240 diváků (průměr na zápas 120 diváků)
Baník Žacléř - 200 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                 
AFK Hronov - 130 diváků (průměr 65 diváků na zápas)                                      


Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Miletín - Kopidlno (6:1, středa 29.4. v 17:30), Police - Hronov (čtvrtek 30.4. v 17:00), Žacléř - Dolní Kalná (čtvrtek 7.5. v 18:00).                                   
                                               
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
25 - L. Pánek (Nepolisy),
16 - Němeček (Miletín),
14 - Vondrouš (Miletín), Brett (Kopidlno),
12 - T. Mucha (Police), Valtera (Hronov), T. Klaban (Kopidlno),
11 - Klapkovský (Police),  
10 - Hauk (Police), D. Ježek (Dolní Kalná),
9 - Nový (Kobylice), J. Jiřička (Dolní Kalná), Ondráško (Žacléř), T. Hanuš (Nepolisy),
8 - Kotyk (Žacléř),  
7 - Čermák (Police), Urban (Miletín), J. Líhan (Nepolisy),
6 - R. Brzek (Kobylice), Hradecký (Žacléř), Komárek (Kopidlno), Bartoníček (Miletín), Tlustý (Nepolisy),

5 - Ullman, Chaloupka (Nepolisy), Poutník (Kopidlno), Šťávík, Neuschl (Hronov), Havlíček (Kobylice),

4 - Šafařík, Zedek (Kopidlno), Leplt (Miletín), Najman (Dolní Kalná), Hrubý (Kobylice), Jandík (Police),
3 - Říha, Vávra, Kubišta (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Machačný (Kopidlno), Kněžourek, Lámr (Miletín), Schreiber (Hronov), Nožka, Bergman (Police), Bartoš, V. Kodytek, T. Jiřička (Dolní Kalná), L. Vít (Žacléř),
2 - Machačný, Černovský (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, P. Dvořák, Marek, vlastní (Kobylice), Machačka(Miletín), Najman, Tauchman (Dolní Kalná), Těžký, Knap, Špecián (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík, Kollert, vlastní (Police), Kuru (Hronov),
1 - Havelka, Dřímal, P. Klaban, Kateřiňák (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, Trutnovský, R. Hrubeš, Holý, Němec (Kobylice), Richter, Novotný, Brentner, Kulina, vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal, P. Pokorný (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, Štelzig, vlastní (Hronov), Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Mádle, Albert, Baše, Cvik (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Hečko, Pataki (Police),

Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                   


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

RYCHNOV PODLEHL MEZIŘÍČÍ, SOUBOJ O ZLATO SE HRÁL U KARLA POLÁČKA ...

Skupina F má ve své bilanci stále také tři odložená střetnutí, plný počet šesti zápasů mají na kontě pouze celky Opočna a Rychnova. Kopalo se až na jednu výjimku v neděli.

V sobotu se od 17:00 střetli v Opočně domácí s Albrechticemi. Hosté sice nabrali formu a v posledních kolech vítězili, domácí ale prožívají jedno z nejlepších období pokud se výsledků týče. Zápas byl sice bez viditelného favorita, ale domácí svěřence Rostislava Kchopa doslova smetli 6:1 (Vondřejc 2, Přibyl 2, Reichl, Jelen - Forejtek)tak lze nazvat tento duel. Domácí kouč Jánský poděkoval svým svěřencům za pěknou sobotu, to samé asi udělala i stovka fanoušků. Rostislav Kchop pouze konstatoval: "Děkuji i svým hráčům za to, že někteří hráli se sebezapřením a zvlášť za stavu 4:1 všichni stále bojovali. I takové zápasy fotbal přináší."

Malšovice, kde si trenéři stěžovali na netrénovanost, přivítaly před 50 diváky poslední Černíkovice. Hosté jsou oproti podzimu trochu oslabeni a je to znát. Výsledek 4:1 po poločase 3:0 hovoří za vše, domácí byli spokojeni. Dvě branky dal Libřický, jednu Brokeš a Horký, za hosty korigoval Stieber. Slova Bohumila Kruckého: "I přes problémy se sestavou jsme dnes zaslouženě vyhráli. Po celé utkání jsme měli zápas pod kontrolou. O výsledku bylo rozhodnuto již po prvním poločase."

V neděli ve stejný čas jako v Malšovicích hrála i Lokomotiva, která od pěti hodin hostila Velešov Doudleby, hosté ještě neházeli flintu do žita, ale start "U meruny" nebude jednoduchý, Lokáda doma hraje velmi dobře, tak zněla prognóza. Byla to pravda, díky trefám Zieglera a Borovského vyhráli domácí 2:0, zápas vidělo 120 příznivců a poněkud tajemný komentář přidal hostující kouč Jan Čermák: "Vypadá to na krizi. Třetí utkání od odloženého a bez bodů... Bohužel pro nás, své šance jsme neproměnili, domácí ano. Zbytek nemá cenu komentovat. Není pro mne omluvou absence, marodka atd. Máme natolik kvalitní mančaft, abychom byli úspěšní. Bohužel jsou věci mezi nebem a zemí, které neovlivníme i kdybychom sebevíc chtěli ...."

Na závěr jsme si nechali zápas, který se hrál v neděli nejdříve a to sice od 14:00. V Rychnově se chystali na České Meziříčí a byl to souboj o první místo. Domácí rezerva měla o zápas více, dvakrát prohrála, hosté jenom jednou, svěřenci Františka Kotka mohli hrát asi více bez psychické zátěže. V poločase vedli hosté 0:1 (40. Baše), na konci zápasu to bylo 0:2 (62. Slánský). Rozhodčí Styblík vedl zápas s jednou ŽK, asi vystihující hodnocení podal Milan Mikušík, trenér Meziříčí: "Celý tým zaslouží pochvalu za dobře odpracovaný zápas ve všech řadách. V útočné fázi nám nechyběl pohyb, myšlenka a kvalitní přechodová fáze. Brankových příležitostí jsme si vypracovali mnohem více než domácí tým a tudíž zisk tří bodů je adekvátním obrazem dění na hřišti."

HVĚZDA KOLA :
Rozhodčí Styblík pískal poměrně vzývaný duel Rychnov B - České Meziříčí a zvládl ho s jedinou žlutou kartou, kterou udělil domácímu Kádovi.

UDÁLOST KOLA :
Nadílka 6:1, kterou uštědřili fotbalisté Opočna Albrechticím, jen dokazuje jarní formu svěřenců trenéra Jánského, ti svému koučovi připravili opravdu hezký víkend.

VÝROK KOLA :
Jan Čermák, trenér Doudleb: "Máme natolik kvalitní mančaft, abychom byli úspěšní. Bohužel jsou věci mezi nebem a zemí, které neovlivníme, i kdybychom sebevíc chtěli..... ???"

NÁVŠTĚVA KOLA :
Není úplně běžné, aby největší návštěva kola byla na Lokomotivě, ale stalo se - zápas s Velešovem Doudleby vidělo 120 fanoušků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 6. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 6. kole celkem přišla  návštěva 315 fanoušků, průměr na utkání 78 diváků, v Malšovicích a v Rychnově prostě fotbal diváky ve větším počtu netáhne)

Albrechtice - 350 diváků (průměr na zápas 175 diváků)                                      
Lokomotiva - 330 diváků (průměr na zápas 110 diváků)
Opočno - 310 diváků (průměr na zápas 103 diváků)
Č. Meziříčí - 293 diváků (průměr na zápas 146 diváků)                                          
Černíkovice - 270 diváků (průměr na zápas 135 diváků)                                        

Doudleby - 260 diváků (průměr na zápas 130 diváků)
Malšovice - 100 diváků (průměr na zápas 33 diváků)                                           Rychnov B - 95 diváků (průměr na zápas 31 diváků)                                        

Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Lokomotiva - Malšovice (1:1, středa 29.4. v 17:30), České Meziříčí - Albrechtice (čtvrtek 7.5. v 17:30), Doudleby - Černíkovice (pátek 8.5. v 17:00).                           

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
18 - Hořínek (Albrechtice),
13 - Kráčmer (Doudleby), Jelen (Opočno),
12 - Jakub Jedlinský (Rychnov B), Baše (České Meziříčí),
10 - Duha (Albrechtice),

9 - D. Hanuš, O. Stieber (Černíkovice), 

8 -
Jak. Javůrek (Lokomotiva),
7 - Schejbal (Lokomotiva), T. Přibyl (Opočno),
6 - Hudousek (Doudleby), Počtýnský (Rychnov), Reichl (Opočno),

5 - Vondřejc (Opočno), Šrámek (Doudleby), Horký (Malšovice),
4 - L. Havel (České Meziříčí), Lemon, Brokeš (Malšovice), Zvolánek, Mašek (Lokomotiva), Sršeň,  L. Vítek, Janeček (Albrechtice), Polívka (Rychnov B),
3 - Musil (Opočno), Jan Tomášek, Petr Tomášek, T. Havel (České Meziříčí), Svatoň (Lokomotiva), Brokeš, Tobiášek, Groh (Malšovice), Schod, Krmaš, Kotyza (Doudleby), Stodůlka, Plašil (Černíkovice),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček, Ježek (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Luňák, Libřický (Malšovice), Jiří Javůrek, Ziegler (Lokomotiva), Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Mat. Mazura (Doudleby), Jan Jedlinský (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Voda, Jaroš, Forejtek (Albrechtice),
1 - Jaroš, Jankaj, Tichý, Denk, Němec, Borovský,vlastní (Lokomotiva), Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda, Provazník, Slánský (České Meziříčí), Velínský, Valc, Ninger, J. Jareš, Papík (Malšovice), O. Přibyl, Pfeifer (Opočno), Hladík, Pavlas (Albrechtice), Dostál, Kopsa (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Nosek, Hanyk, Valášek, Zajíček, Zimmer (Rychnov B),


Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                   


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


DERBY V HOSTINNÉM JASNĚ PRO DOMÁCÍ, V MILÍČEVSI PENALTY ...

Skupina G je na rozdíl od finálových osmiček je dohrána po šestém kole kompletně. Rudník obdržel pět branek v derby v Hostinném a na šestou Milíčeves ztrácí šest bodů. Vysoké výhry dosáhla Libáň.


V sobotu se již od 14:30 vykopávalo v Jičíně, kde béčko hostilo céčko. Jičínská rezerva proti trutnovské více rezervě, vzhledem k vývoji v divizi bylo stále o co hrát. Kolik fanoušků přijde na zápas záložních týmů, to byla otázka do pranice? Výhru Jičína 3:1 (Zlámal, Janda, M. Mezsároš PK - Zákravský PK) vidělo pouhých 35 diváků. Domácí dohrávali o deseti bez vyloučeného Materny, takto viděl zápas trenér Roman Mikolášek: "Dobře rozehrané utkání jsme si sami zkomplikovali. Do poločasu měla hra ještě úroveň, v druhé půlce byl zápas zbytečně nervózní a hra rozkouskovaná. A tak jediné, co dnes těší, je zisk tří důležitých bodů."

Derby Hostinné - Rudník bylo existenční pro hosty, kteří už prostě musí začít vyhrávat. Zatím se jim to podařilo pouze jednou v prvním kole a to je vskutku málo, navíc chybí podzimní bonifikace. Derby však Rudník zahájil skvěle, Hylmar ho poslal dalekonosnou střelou do vedení. Jenže pak Tatran začal před 192 diváky excelovat, do přestávky skóre otočil a druhá půle byla jasně v jeho režii. Výhru 5:1 viděl kouč hostů Pavel Cerman takto: "Po naši vedoucí brance jsme neproměnili i další šance. Následovaly školácké chyby v obraně a tím i obrat v utkání. Druhý poločas byl již plně v režii domácích, kteří byli na mnohem vyšší fyzické úrovni."

V Libáni byli velkým favoritem domácí, Robousy ještě nezískaly bod a tým kolem kanonýra Havlíka si chtěl zápas užít. Podařilo se, libáňští plejeři zvítězili tenisově 6:0 (Pešta 3, Tu Hai Linh 2, Havlík) a ve skupině o "padáka" jsou hodně v pohodě. Jiří Pešta, vedoucí Libáně, řekl": "Herně jsme byli po celou dobu utkání lepší, hosté vyjímečně hrozili z protiútoků. Vstřelit jsme mohli více branek, ale naše koncovka byla chvílemi až tragická." Na jeden gól připadalo 20 diváků.

Milíčeves, která jasně vyhlásila snahu o udržení soutěže, přivítala v neděli Mladé Buky v oslabené sestavě. Tým hostí byl pro domácí po dlouhé době originál, kdo tento duel vyhraje, dostane se do pásma relativního klidu, to bylo motto zápasu. V nejmenší obci soutěže se hrálo od 17:00. V 5. minutě nařídil sudí Hlavsa penaltu pro domácí, tu proměnil Novotný (1:0). V 40. minutě dostal stejnou výhodu bucký Vlasák a bylo to 1:1. Penaltový rozstřel vyzněl pro hosty, dva body jely do Podkrkonoší za výhru 4:5. Co na jeden bod řekl vedoucí Milíčevse Zdeněk Špicar: "Přestože nás pronásledují zranění, tak jsme v oslabené sestavě doslova vyválčili bod v utkání plném neproměněných šancí na obou stranách."

HVĚZDA KOLA :
Libáňský objevený střelec Pešta zatížil konto Robous třemi zářezy a proto se stal lídrem tohoto kola.


UDÁLOST KOLA :
Rudník prohrál páté utkání za sebou, v derby v Hostinném sice vedl, ale přes Arnultovice si nakonec domů odvezl pět branek.

VÝROK KOLA :
Pavel Hrubeš, sekretář Mladých Buků, po zápase v Milíčevsi: "Naše nemohoucnost v zakončení byla otřesná, soupeř hrozil z protiútoků. Bohužel, i kdyby jsme hráli dva takové zápasy, tak dnes prostě góla nedáme."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Předpokládaně přišla na derby v Hostinném, kde zápas s Rudníkem sledovalo 192 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 6. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 6. kole celkem přišla  v návštěva 411 fanoušků, průměr na utkání 102 diváků, zklamaly návštěvy v Jičíně a v Milíčevsi)

Hostinné - 414 diváků (průměr 138 diváků na zápas)                                         Libáň - 403 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                                  Rudník - 250 diváků (průměr 125 diváků na zápas)                                           Milíčeves - 215 diváků (průměr na zápas 71 diváků)                                              Mladé Buky - 190 diváků (průměr 95 diváků na zápas)                                         Jičín B - 135 diváků (průměr 45 diváků na zápas)                                                  Robousy - 106 diváků (průměr na zápas 53 diváků)                                             Trutnov C - 60 diváků (průměr na zápas 30 diváků)                                          
                     
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
15 - Ruml (Mladé Buky),
14 - Jakoubek (Hostinné),
10 - Balcar (Libáň),
8 - Havlík (Libáň),
7 - Chramovský (Milíčeves), Valeš (Hostinné), J. Mezsároš (Jičín B), Hylmar (Rudník),
6 - Voldán, M. Mezsároš (Jičín B), Šimočko (Trutnov C), 
5 - Drbohlav (Robousy),
Novák (Rudník), Tomášek (Robousy), Haider (Mladé Buky), Pešta (Libáň), 
4 - Knížek (Libáň), R. Nývlt, M. Kulda, Zákravský (Trutnov C), Víšek (Rudník), M. Roman (MIlíčeves), Šmucer, R. Polák (Hostinné), vlastní (Mladé Buky),
3 - Fridrich (Libáň), Vích (Robousy), Wimmer, Klossowski, vlastní (Trutnov C), Slavík, Rodr, Maličký, Nossek (Hostinné), Čáp, Prívara, (Rudník), Jak. Roman, Novotný (Milíčeves), Mička (Libáň), Brhel (Mladé Buky), Zlámal (Jičín B),
2 - Srb, Karásek, Hanuš (Robousy), Kořínek, Miler, L. Haken, Bucek, Janda (Jičín B), Rejha, J. Roman (Milíčeves), Kosina (Hostinné), Štěpánek, Doležal, Kahoun, Minařík, Poznar, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský (Rudník), Vomočil, Zákravský (Trutnov C), Tu Hai Linh (Libáň),
1 - Havelka, Mach, Fejfar, vlastní (Milíčeves), Bílek, Rejman (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič, Jůza (Libáň), L. Horák, Blažek (Hostinné), Hloušek, Havránek, vlastní (Rudník), Machalík, Tošovský, Kaňka, Vlasák (Mladé Buky), Jirka, M. Nývlt, Chráska, Petr, Doubic (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách v podzimní části.


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

EXISTENČNÍ BITVY NA TŘECH HŘIŠTÍCH, JAROMĚŘ VYHRÁLA V BOROHRÁDKU

Zápasy 6. kola této skupiny byly rovnoměrně rozděleny na sobotu a neděli, vzhledem k vyrovnanosti skupiny to byly duely o všechno. S cílem udržet čistou bilanci nastoupil doma Borohrádek, tento cíl však hrubě nesplnil. V dohrávce Jaroměř B vysoko porazila v týdnu Baník Vamberk.

V sobotu se od 17:00 hrál duel Smiřice - Vamberk a byl to zápas jako řemen, oba týmy měly pouze šest bodů. Vamberk podlehl naposledy v Předměřicích a v dohrávce v Jaroměři. V 37. minutě se trefil vamberecký Šrom a Baník vedl 1:0. V 63. minutě srovnal Mochan a penalta Koutníka poslala Smiřice do vedení. V 79. minutě upravil na konečných 2:2 Samek. Penalty lépe zvládly Smiřice v poměru 4:2 a tudíž braly bod navíc. Obšírnější komentář přidal k zápasu vedoucí Vamberka Pavel Kotyza: "Vyrovnané utkání z obou stran, jak herně tak i na gólové šance a góly. V penaltovém rozstřelu byli přesnější domácí hráči a po zásluze si připsali o 1 bod navíc. Nejlepším hráčem zápasu byl náš dorostenec Halamka Daniel (16 let), který všem aktérům utkání předvedl, jaká je fotbal krásná hra. Jeho bojovnost, nasazení a práci s míčem dokázal ocenit i soupeř ze Smiřic. Slova chvály v tomto zápase si zaslouží i trio rozhodčích za bezchybný výkon." A kdo pískal - sudí Kubálek.

Lípa n. O. - Předměřice, domácí měli sedm bodů, hosté šest, opět nemělo cenu nic dodávat. Snad jen to, že Slavoj dal do tohoto zápasu pouhé dvě branky a to se těžko vyhrává. V 79. minutě dal sice Bezvoda celkově třetí branku Předměřic v jarní části, ale to již jeho tým prohrával v Lípě 0:3 (Doleček 2, Brzokoupil). A spokojený Libor Beran za domácí: "Zápas o důležité tři body jsme zvládli. Jen díky naší střelecké impotenci byl poločasový výsledek jen 1:0. Zlepšenou hrou ve druhé půli jsme dovedli utkání do vítězného konce. Nebýt výborného gólmana hostí Pavliše, mohli hosté odjet s daleko větší prohrou. Ale ani on nedokázal zastavit výborně hrajícího Dolečka, který dělal průvan v obraně Předměřic a okořenil své vystoupení dvěma góly."

Nedělní zápas Zdelov - Deštné, to byl pro domácí určitě zápas s velkým nábojem. Deštné se zvedlo, zdolalo doma Jaroměř a opět se dostalo do peletonu. Svěřenci trenéra Miloše Zemana měli před zápasem sedm bodů, již třikrát absolvovali penaltový rozstřel, mají tři body z podzimu. Hosté těží na jaře také z tří bonifikačních bodů. Hrálo se od 17:00 a zhruba něco po třičtvrtě na šest 120 fanoušků nevycházelo z údivu - Zdelov vedl již 5:0 (Cvejn, Hurdálek, Novotný, Komárek, Sehnal). Ve druhé části hry se Deštné zvedlo a korigovalo na konečných 5:2 (Macháček, Hampl). Miloš Zeman: "O naši výhře jsme rozhodli v prvním poločase, když jsme soupeři nastříleli 5 branek. Druhý poločas jsme polevili a hlavně hra Deštného se výrazně zvedla. Dostávali nás chvílemi pod tlak a skóre upravili na konečných 5:2." Zdelov od soupeře odskočil o čtyři body. 

Pět zápasů - pět vítězství, to byla jarní bilance Borohrádku. Domácí s pevnou defenzívou byli favority, jaroměřské béčko bylo však v situaci, kdy případná porážka vrátí tým do šestice stíhačů. Takže hrálo se skutečně o hodně, rezerva Jaroměře přesto přicestovala jen s 11 hráči. Ale tým se semkl, v 11. minutě Hekele - 0:1. V 24. minutě potěšil 108 diváků Bílek - 1:1. V 32. minutě poslal Jaroměř do vedení Vít - 1:2. V 60. minutě zatloukl hřebík Ulrych a konečné skóre zápasu znělo 1:3 pro rezervu Jaroměře. Radek Sazima: "Jednou to přijít muselo, že doma, to jsem nečekal. Vývoj utkání tomu nasvědčoval. První gól, co jsme dostali byl náhodný a celé utkání jsme tahali za kratší konec. Dnes zaslouží pochvalu pouze diváci a trojice rozhodčích. Gratuluji hostům k zasloužené výhře." A hostující trenér Tomáš Paleček: "K zápasu jsme přijeli pouze v jedenácti, ale všichni to odmakali na sto procent i za ty, kteří se na to dnes vykašlali. Hra měla spád rozhodčí zbytečně nezasahovali do hry a my jsme dali dnes více branek a proto si vezeme tři důležité body."

HVĚZDA KOLA :
Daniel Halamka, 16-letý dorostenec Baníku Vamberk, byl podle vyjádření realizačního týmu nejlepším hráčem utkání v Předměřicích.

UDÁLOST KOLA :
5:0 po 45 minutách hry, to byl stav o přestávce v utkání Zdelov - Deštné.

VÝROK KOLA :
Pavel Kotyza, vedoucí Baníku Vamberk: "Slova chvály v tomto zápase si zaslouží i trio rozhodčích za bezchybný výkon." Zápas pískal rozhodčí Kubálek.

NÁVŠTĚVA KOLA :
Na utkání Zdelov - Deštné přišlo 120 fanoušků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 6. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 6. kole celkem přišla  návštěva 403 fanoušků, průměr na utkání 100 diváků)


Smiřice - 310 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                       Zdelov - 290 diváků (průměr 76 diváků na zápas)                                                Borohrádek - 214 diváků (průměr 107 diváků na zápas)                                      Vamberk - 173 diváků (průměr na zápas 86 diváků)                                         Jaroměř - 130 diváků (průměr 65 diváků na zápas)                                               Lípa n. O. - 108 diváků (průměr na zápas 54 diváků)                                       Předměřice - 100 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                   
Deštné - 22 diváků (průměr na zápas 22 diváků)                                           

Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Jaroměř B - Vamberk (6:3, středa 22.4. v 18:00), Deštné - Předměřice (čtvrtek 7.5. v 17:30), Zdelov - Lípa (středa 13.5. v 17:30), 
                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
9 - Králík (Vamberk), Doleček (Lípa), Z. Sehnal (Zdelov),
8 - Kaplan (Deštné), Ulrych (Jaroměř B),
7 - Brendl (Borohrádek), Seifert (Jaroměř B), M. Šrom (Vamberk),
6 - Pazderník (Vamberk), Čepelka (Lípa), J. Bílek (Borohrádek), Vít (Jaroměř B), D. Komárek (Zdelov), Macháček (Deštné),
5 - J. Matějus, P. Matějus (Borohrádek), Korenčík, Koutník (Smiřice),  Síkora (Lípa),
4 - Ameti (Jaroměř B), Krupka (Deštné), Hronek (Předměřice),
3 - Vašata, Brzokoupil (Lípa), Flekr, Samek (Vamberk), J. Bareš, Ponikelský, Hlavatý (Předměřice), J. Emlar, Hekele (Jaroměř B), A. Čermák (Borohrádek), Bednář (Smiřice), Matula, Tuček (Deštné), Cvejn (Zdelov),
2 - Vojnar, R. Sazima, T. Sazima, Karkula (Borohrádek), Charvát, vlastní (Lípa), Lejp, Pekáč, Šmarda, Raszka, E. Bareš (Předměřice), Exnar, Jirka, Bano (Jaroměř B), P. Škarytka, Mochan (Smiřice), Hochmann (Deštné), Hamerský (Vamberk),
1 - Dobiáš, Moravec, Hlaváč, Kapusta, vlastní (Borohrádek), Šponar, J. Dostál, Fujdiak, Luňáček, Richter, Chochola (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát, Mondík, Tlapák (Lípa), Ludvík, Bulavcsjak, Weisser, R. Zeman, Hrbáč, Csontos, Truhlář, Neubecker, Hurdálek, Novotný (Zdelov), Plhal, Rieger, Čenovský, Horák, Špaček, Křivský, Beneš (Jaroměř B), Hlavatý, Bezvoda (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Lanta, Bálek, Valášek, Hampl (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, vlastní (Smiřice),

Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 5.5.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace